Dodaj do ulubionych

czy bezpiecznie jest zabrac syna do Charyzmatyka ?

09.10.11, 11:48
chodzi mi o manjackala lub bashabore na rekolekcjach koscielnych. czy to bezpieczne i czy nie zaszkodzi bo slyszalam ze niekiedy ludzi cos zaczyna pszesladowac po tym, ze to przekaz jakiejs energi i ksiadz na wmawia ze to duch sw a jak jest naprawde to nie wiadomo, byla np sprawa z harissem kiedys.
Obserwuj wątek
    • madame_zuzu Re: czy bezpiecznie jest zabrac syna do Charyzmat 09.10.11, 11:50
      a po co chcesz to robic?
      • htrsgyu556 Re: czy bezpiecznie jest zabrac syna do Charyzmat 09.10.11, 12:30
        bo syn jest chory na wiele chorob na ktore durni lekarze nie potafia pomoc , w dodatku cos moze syna przesladowac jakas sila paranormalna
        • kozica111 Re: czy bezpiecznie jest zabrac syna do Charyzmat 09.10.11, 12:38
          To chyba lepiej iść na modlitwę w Odnowie w Duchu Świętym.
        • krejzimama Re: czy bezpiecznie jest zabrac syna do Charyzmat 09.10.11, 12:43
          Oferuje swoje usługi.
          Za 1/3 ceny gwarantuje taką samą skuteczność jak każdy z tych szarlatanów.
      • zona_mi madame_zuzu 09.10.11, 13:13
        Proszę usunąć reklamę z sygnaturki.
        • madame_zuzu Re: madame_zuzu 09.10.11, 14:25
          usunelam. nie wiedzialam ze nie mozna miec w sygnaturze swojego wlasnego bloga z robótkami... Mialm ta sygnature juz od dluzszego czasu i nikt do tej pory nie kazal mi jej usuwac. Przeciez tam sa tylko zdjecia robótek.
          • zona_mi Re: madame_zuzu 09.10.11, 14:29
            > Przeciez tam sa tylko zdjecia robótek.

O oferta kupna.
    • edelstein Re: czy bezpiecznie jest zabrac syna do Charyzmat 09.10.11, 12:47
      Ciebie tez cos pSZesladuje,ale nie sila paranormalna tylko ortografiatongue_out idz sie uczyc do dyktanda,popros o troche energI od ducha swtongue_out
      • krejzimama Re: czy bezpiecznie jest zabrac syna do Charyzmat 09.10.11, 12:54
        Dziewczyna prosi o pomoc a Ty ja tak atakujesz.
        Straszne.
        • inez21 Re: czy bezpiecznie jest zabrac syna do Charyzmat 09.10.11, 14:11
          Wiesz ja myślę,że Manjacal i Boshabora to zupełnie co innego niż Harrissmile
          Harris był bioenergoterapeutą i uzdrowicielem a ci dwaj to duchowni kościoła katolickiego i charyzmatycy.
          Z tego co wiem to raczej nie uzdrawiają oni ciała ale ducha. Na takie rekolekcje z nimi warto pójść aby poukładać swoje życie duchowe,odnowić wiarę poprosić o modlitwe za siebie i rodzinę. Napewno możesz tam zabrać syna z całą pewnością nic mu nie zaszkodzi i nic nie będzie go prześladowaćsmile
          Ale nie licz też na jakieś nagłe uzdrowienie cielesne, bo to nie czarodzieje ani bioenergoterapeuci. Mogą ci pomóc przez modlitwę że twoje życie duchowe bedzie się jakoś bardziej układało,że inaczej spojrzysz na pewne sprawy. Uzdrowienia fizyczne są rzadkością.
          Popytaj raczej ludzi którzy byli juz na takich rekolekcjach lub pogadaj z kimś kto miał do czynienia z Odnową w Duchu Swiętym bo tu na forum raczej nie znajdziesz zrozumieniasmile
          Pozdrawiam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka