Dodaj do ulubionych

Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!!!

14.10.11, 09:34
I poranna kawa odzyskuje sówj smak.
forum.gazeta.pl/forum/w,77,129479581,129479581,Halloweenowe_menu_straszne_jedzenie.html
Obserwuj wątek
    • ceide.fields Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 09:38
      Ciągle ma dużo czasu wink

I będzie go miała dopóki pieniądze ze spadku się nie rozpłyną.
      • tezee Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 09:57
        E dużo czasu , już zapomniałyście jak to było zanim się rozmnożyłyście ?
        Każda baba bez dzieci na głowie jest lżejsza o pół doby.
        • ceide.fields Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:02
          Nie siedziałam dniami i nocami na forum, 3 lata plotąc bzdury o weselu rodem z amerykankich komedii romantycznych.

Uczyłam się i pracowałam.
          • naomi19 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:07
            Piszesz to z zazdrości, bo zia ani pracować ani uczyć się nie musi, bo już jest mądra i bogata.
            To nieładnie być taką zazdrośnicą.
            • ceide.fields Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:10
              big_grin
            • gazeta_mi_placi Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 15:39
              Jeżeli jest bogata to akurat prawda, że nie musi pracować ani się uczyć.
        • angazetka Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:20
          Jasne. I świat każdej bezdzietnej ogranicza się do plecenia różowych głupotek w necie.
      • wrednadziewucha Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 12:25
        Spadek? Jaki spadek? ja myślałam że to gazeta.pl ją sponsoruje!!
      • gazeta_mi_placi Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 15:39
        Tak a propo, jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby e-matki które by dostały spadek honorowo dalej by tyrały na kasie w Biedronce czy w Tesco.
    • angazetka Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 09:41
      Wymyśliłam dla niej biznes: niech robi jeszcze andrzejki, mikołajki, dzień św. Łucji, BN, Sylwestra itd., a potem wszystko to razem wyda. Będzie hicior big_grin
      • aniuta75 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:14
        Nie zapominaj o dniu św. Patryka big_grin.
        • gazeta_mi_placi Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 15:40
          I Dzień Kobiet, Pierwszy Maja, Trzeci Maja, Matki Boskiej Zielnej...
    • chloe30 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 09:44
      phi! przyjęcie w miesiąc chce zorganizować??
      Obciach
      miała zacząc zaraz po ślubie, no to jakos by to było, ale teraz?
      obniża loty Panna Zia, zdecydowanie
      wink
      • aniuta75 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:15
        Poczekaj, zaraz po Haliołinie zacznie organizować oprawę i menu na BN big_grin.
    • iuscogens Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:13
      A oni w koncu wzieli ten slub cywilny w Las Vegas??
      • angazetka Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:23
        Żadnej podróży do USA nie było.
      • ceide.fields Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:24
        Wyjazdu za ocean nie było. Wciąż obowiązuje "ślub" humanistyczny.
    • default Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 14.10.11, 10:52
      Znowu zaczyna od dupy strony, czyli : nawyszukiwała sfotoszopowanych obrazków w necie i wydaje się jej że odtworzy to na swoim party. A jak jej ludzie mądrze radzą, żeby raczej zrobiła odwrotnie, czyli wyszła od sprawdzonych i smacznych przepisów, tylko stylizując je na halołinowy klimat - to pisze, że przecież chodzi o efekt "tematyczny", a jak będzie niedobre to "się zamaskuje poligrafią" smile
      Pewnie z Ceci ....
    • sanrio Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 15.10.11, 00:29
      ależ oni są paskudni, zwłaszcza ten cały kobieto-mąż...brrrr
    • kol.3 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 08:00
      Dziwię się, że osoba, która robiąc miesiącami szum wokół siebie i organizując w rezultacie bardzo przeciętne wizualnie przyjątko tak przyciąga Waszą uwagę.
      • pierr-dzioszek Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 08:38
        Oj,czepiacie się. Kobita jest wyjątkowo mało atrakcyjna,nie mówiąc już o współmałżonku....musi więc się jakoś dowartościować. No to se wymyśliła przyjęcia. Widocznie ma dużo czasu i zbędnej kasy. No i dobrze.
        • robin2510 Re:a propo's ślubu zii 16.10.11, 09:06
          Już kiedyś przebrnęłam przez ten opis co ma w linku i jeśli dobrze zrozumiałam i obejrzałam to ten ślub był lipny??? przed kim oni składali przysięgę???? Bo ze zdjęc nic nie wynika. No chyba że urzędnik sc do nich dojechał????
          • angazetka Re:a propo's ślubu zii 16.10.11, 10:18
            O rety. Ślub był humanistyczny. Składany przed panem racjonalistą, który przyjechał za odpowiednią opłatą.
            • robin2510 Re:a propo's ślubu zii 16.10.11, 10:48
              No czyli jak dla mnie nieważny. Myślałam że wcześniej albo później był w us a to jako "dodatek".
              • angazetka Re:a propo's ślubu zii 16.10.11, 10:56
                Nie tylko jak dla ciebie nieważny. Cywilny ponoć miał kiedyś być.
      • mia_siochi Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 09:04
        Dla mnie właśnie to jest fascynujące wink
      • angazetka Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 10:17
        No właśnie dlatego przyciąga!
        • kol.3 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 10:37
          Ewentualnie, że ludzie mało wybredni i nie potrafią odróżnić plew od ziarna.
          • angazetka Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 10:57
            A można jaśniej? Bo nie wiem, czy zauważyłaś, ale nikt tu nie traktuje Zii serio.
            • kol.3 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 18.10.11, 07:14
              Doprawdy? A skąd te pienia i zachwyty jak u małolatek na koncercie ich idola? Skąd te wątki rozrośnięte?
              • angazetka Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 18.10.11, 07:58
                Zachwytów jest niewiele, tu np. żadnych nie widzę dziwnym trafem. A wątki rozrośnięte, bo to fenomen kulturowy wink
          • naomi19 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 11:18
            Ewentualnie, że ludzie mało wybredni i nie potrafią odróżnić plew od ziarna
            Słyszałam, że niektórzy słuchają też Radio Zet i chodzą do kina na przeciętne filmy. Brrrrr...
    • gazeta_mi_placi Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 15:37
      Oj, niestety to już nie ten klimat co kiedyś sad
    • sadosia75 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 15:41
      Po obejrzeniu relacji z jej ślubu i wesela doszłam do wniosku, że dziewczyna przez tyle czasu planowała, wstawiała fotki, ambitnie podeszła do tematu a później się okazało no cóż... co się okazało.
      A teraz przyjęcie ? Seriozno? Czy to się kiedyś skończy? czy ona kiedyś dojdzie wreszcie do wniosku, że to co ona planuje to zazwyczaj jedna wielka kicha kichowska?
    • dulcymea11 Cala ta Zia86... 16.10.11, 16:33
      nie mialam czasu przebrnac przez wszystko (ani chyba nawet checi).
      Z tego co zrozumialam to Zia86 wlozyla cala swoja pare i 2 lata czasu na zorganizowanie slubu i wesela za jakas tam odziedziczona kase (?).

Na motylki, kolorki, talerzyki, dzbanuszki i inne duperele...
      2 lata.... (ja pierd... jakis obled)

Nie mnie to oceniac oczywiscie - kazdy robi co chce ze swoja kasa i czasem...
      Ale zycie cudzym zyciem i zaczytywanie sie co jakas 'laska' wymysla - jaki to ma sens?
      Jeszcze, zeby byl to blog (?) o podrozach, innych kulturach, wnoszacy cos nowego w nasze wlasne doswiadczenie ale motylki i menu na halloween...
      I ze ten jej facet daje sie w to tak wszystko wciagac... Jak ja bym mojego meza zadreczala kolorami, lyzeczkami, wstazeczkami - zapewne wymiksowalby sie z takich klimatow i z malzenstwa ze mna.

Ta 'laska' to pracuje w ogole? Cos robi w zyciu poza imprezami tematycznymi?

Znam jedna kolezanke, ktora potrafi zrobic awanture o to, z ktorej strony nalezy posmarowac maslem chleb po ukrojeniu. Jestesmy cala ekipa na wyjezdzie. Facet wstaje, szykuje wszystkim sniadanie i po chwili dostaje opierd..ol, ze nie z tej strony chleb posmarowal. Albo, ze jak miesza herbate to ma nie dzwonic po szklance (pod namiotami !!!). Sprawa zycia lub smierci po prostu, zeby wszystkim psuc humor od rana....
      Juz nie sa malzenstwem.

No ale dobra - niech tam sobie Zia86 zyje szczesliwie, ale na litosc... na co, tu na emamie, kolejne jakies 'rewelacje'....
      • cherry.coke Re: Cala ta Zia86... 16.10.11, 20:43
        > Znam jedna kolezanke, ktora potrafi zrobic awanture o to, z ktorej strony nalez
        > y posmarowac maslem chleb po ukrojeniu. Jestesmy cala ekipa na wyjezdzie. Facet
        > wstaje, szykuje wszystkim sniadanie i po chwili dostaje opierd..ol, ze nie z t
        > ej strony chleb posmarowal.

Ja najmocniej przepraszam. Jak sie odroznia strony chleba?...
        • thorgalla Re: Cala ta Zia86... 16.10.11, 20:50
          No bo wiesz.Bochenek ma skośne sklepienie i jak się ukroi to kromka z jednej strony jest odrobinkę mniejsza niż ta druga strona.Może o to jej chodziło wink
          • cherry.coke Re: Cala ta Zia86... 16.10.11, 21:23
            A wtedy sie smaruje z tej wiekszej czy z tej mniejszej? A tostowy?
            Tyle lat na tym swiecie, a jeszcze ludzie czyms tak prostym potrafia zaskoczyc, nie? big_grin
            • dulcymea11 Re: Cala ta Zia86... 16.10.11, 21:32
              wtedy sie smaruje z tej wiekszej, bo jak posmarujesz z mniejszej to ktos nadwrazliwy moze Cie zjechac smile
          • dulcymea11 Re: Cala ta Zia86... 16.10.11, 21:31
            tak - dokladnie o to.
            Jak kroisz (zwlaszcza na poczatku) to kromka z jednej strony ma wieksza powierzchnie niz z drugiej. Blizej srodka jest to mniej widoczne.

Jak same widzicie - jest o co robic zadyme...
            • thorgalla Re: Cala ta Zia86... 17.10.11, 10:10
              Przyznaje się,że smaruje zawsze z tej większej strony.Ale robić z tego zadymę bo ktoś inny zrobił odwrotnie to już przesada.
      • angazetka Re: Cala ta Zia86... 16.10.11, 21:00
        > No ale dobra - niech tam sobie Zia86 zyje szczesliwie, ale na litosc... na co,
        > tu na emamie, kolejne jakies 'rewelacje'....

Dla zgrywu. Po prostu. Nie musisz tego rozumieć, obowiązku nie ma wink
      • thorgalla Re: Cala ta Zia86... 17.10.11, 10:09
        >>No ale dobra - niech tam sobie Zia86 zyje szczesliwie, ale na litosc... na co, tu na emamie, >>kolejne jakies 'rewelacje'....
        Nie spinaj się,potraktuj to jako dziwne zjawisko socjologiczne
    • hawa.etc Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 17:28
      Może ona zostanie jakąś organizatorką imprez, menedżerką remizy, czy czymś takim? Mniejsza o gust i efekt, ale ta jej cierpliwość i pasja w dopasowywanie serwetek do koloru gumki w majtkach. Mnie by się nie chciało. To też jest pewien talent.
    • edelstein Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 16.10.11, 20:24
      Rozumiem marzenie posiadania slubu jak z hollywood,rozumiem chec podzielenia sie tym,nie rozumiem wciskania kitu.Nie dosc,ze pare osob z branzy naciagnela na koszty to jeszcze w rezultacie okazalo sie,ze wiekszosci rzeczy nie bylo,a to co bylo w niczym nie przypominalo hucznie omawianych planow.I dalekie bylo od estetyki,chyba,ze kolumny owiniete bibula to szczyt sztuki.
      Racjonalne byloby kupienie mieszkania zamiast wynajecia tysiecy organizatorow i zawarcie zwiazku,ktory faktycznie cos zmienia,bo slub humanistyczny to i tak konkubinat.
      • robin2510 edelstein 17.10.11, 09:12
        to ty znasz szczegóły z reala?
        • edelstein Re: edelstein 17.10.11, 10:11
          Nie,z forum,Zia sie z niczym nie kryjebig_grin
    • lilly_about Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 17.10.11, 10:03
      Naomi, bardzo ci dziękuję za ten linkwink
    • beauty_agadir Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 18.10.11, 08:44
      Dla mnie to jest jawny ekshibicjonizm. Lepszym miejscem na takie wynurzenia i dziesiątki zdjęć byłby jakiś blog o przyjęciach i dekorowaniu czy coś takiego. Dziewczyna widocznie szuka poklasku i grupy adoracji.

Swoją drogą, aż mnie boli jak łatwo można przehulać kasę nie budując za nią nic konstruktywnego. Ale w sumie, jej kasa jej prawo.
      • penelopa40 Re: ale kto to jest ta Zia??? 18.10.11, 13:05
        • imasumak Re: ale kto to jest ta Zia??? 18.10.11, 13:51
          Ktoś, kto regularnie spędza sen z powiek niektórym forumowiczom, bez wątków kogo ich poranna kawa nie ma smaku itp
    • joanna35 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 18.10.11, 13:37
      O Matko Boska, ludzie to maja problemy. Pozazdrościćsad
    • kozica111 Re: Zia znów organizuje! Przyjęcie Hallowen'owe!! 18.10.11, 14:44
      Zupełnie nie rozumiem waszych emocji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka