Dodaj do ulubionych

poseł agent

30.10.11, 23:57
Jakos nie mogę przejść nad tym do porzątku - agent zostaje posłem.
No nie pasuje mi i koniec.
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: poseł agent 30.10.11, 23:58
      Do "porządku" oczywiście.
      • beata985 Re: poseł agent 30.10.11, 23:58
        a prokuratorów sie czepiająuncertain
        • angazetka Re: poseł agent 31.10.11, 00:10
          Prawo się czepia, wredne takie tongue_out
    • chloe30 Re: poseł agent 31.10.11, 00:18
      agent z niego jak z koziej d^%$y trąbka
      żigolak - o, to tak

ale też mi bardzo nie pasuje ten gnojek
      • bi_scotti Re: poseł agent 31.10.11, 00:28
        Wola wyborcow swieta jest, eh wink
        No i cos mowia niektorzy o "madrosci narodu" ... ale to moze ci sami, ktorzy glosowali na agenta tongue_out
        • kub-ma Re: poseł agent 31.10.11, 11:05
          bi_scotti napisała:

> Wola wyborcow swieta jest, eh wink

I ta ordynacja wyborcza dość "ciekawa" jest.
      • sanciasancia Re: poseł agent 31.10.11, 07:13
        Żeby to był pierwszy poseł żigolak.
    • minerallna Re: poseł agent 31.10.11, 00:43
      Ale to agent o ktorym wiesz ze BYL.
      Pomysl ilu siedzi w tych lawach poselskich, a tez byli.
      • azjaodkuchni Re: poseł agent 31.10.11, 02:32
        Z niego agent jak koziej du py trąba, ale to dobry ubywatel.. emeryturę zawiesił www.pudelek.pl/artykul/36028/agent_tomek_zrezygnowal_z_emerytury/ dba o nasz budżet wink
        • morekac Re: poseł agent 31.10.11, 06:42
          Będzie na diecie...
    • kawka74 Re: poseł agent 31.10.11, 07:37
      Ale jemu pasuje ;p
      I jak ładnie zaczął - od pozwania Henryki Krzywonos za parę gorzkich słów prawdy.
      • kolpik124 agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 07:51
        Jakoś forumowym estetkom nie przeszkadzał agent prezydent, agent premier i szereg innych wspólpracowników slużb rozmaitych w parlamencie i rządzie.

Agent Tomek nie jest postacią godną zachwytu, ale nie on pierwszy, więc nie wiem po co nagle tem szum i absmak wink
        • paskudek1 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 13:39
          a możesz powiedzieć, z dowodami, KTÓRY prezydent i premier to agenci? Bo o panu T. wiadomo nie od dziś, ze rpacował w CBA. A co do pozwania pani Krzywonos to ta go juz podsumowała bardzo trafnie. trzeba było pozywać w trybie wyborczym, jak jeszcze immunitetu nie miał. Ale wtedy mu jakos nie pasowało.
        • nangaparbat3 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 17:12
          Który prezydent?
          Który premier?
          A jeszcze - agent agentowi też nierówny (bo był, owszem, minister Olechowski - i jakoś nie budził we mnie obrzydzenia - agent-żigolak-prowok to cos absolutnie specjalnego).
          • papalaya Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 17:58
            Olin, Bolek...

tylko, że o tym nie mówią w tefałenie, ani nie piszą w GW

--
            dobra rzona tem sie hlubi, gdy gotuje, co monż lubi
            • nangaparbat3 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 18:56
              papalaya napisała:

> Olin, Bolek...
              >
              > tylko, że o tym nie mówią w tefałenie, ani nie piszą w GW

Ależ mówią, piszą. Ale Ty chyba nie oglądasz, nie czytasz, nie wiesz, że żadnymi agentami nie byli - ani jeden, ani drugi.
              • iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 19:16
                W jednej z części (5 albo 6) serialu o Zacharskim jest wywiad Rymanowskiego z Oleksym w sprawie "Olina" - polecam.
                • nangaparbat3 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 19:25
                  Oleksego źle znoszę - lepiej powiedz po prostu, o co chodzi, nie poświęcę się oglądając.
                  • iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 19:49
                    To zobaczyć trzeba, jak się zwraca uwagę na spójność warstwy werbalnej i niewerbalnej wypowiedzi to można mieć spooooore wątpliwości co do wersji Oleksego. Mówiąc prostszym językiem, sprawia wrażenie, jakby dość poważnie ściemniał. Obejrzyj sobie, są na youtubie, cześć z 10 minut trwa.
                    • rosapulchra-0 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 23:32
                      iuscogens napisał:

> To zobaczyć trzeba, jak się zwraca uwagę na spójność warstwy werbalnej i niewer
                      > balnej wypowiedzi to można mieć spooooore wątpliwości co do wersji Oleksego. Mó
                      > wiąc prostszym językiem, sprawia wrażenie, jakby dość poważnie ściemniał. Obejr
                      > zyj sobie, są na youtubie, cześć z 10 minut trwa.
                      Zacznij pisać w sposób, który będzie zrozumiały dla twoich przeciwników politycznych tongue_out Albo po prostu im naubliżaj, to czasem działa wink Ale nie pisz o werbalnych i innych nierealnych sposobach wpływania polityków na wyborców. bo wyborcy to mięso wyborcze. I zawsze tylko ci, którzy są w mniejszości potrafią czytać między wierszami. Norma na skalę światową.
                      • iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 01.11.11, 19:44
                        No przecież napisałam też, że sprawia wrażenie, jakby ściemniał suspicious
                        • rosapulchra-0 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 01.11.11, 22:01
                          Rozumiem, że twoja osobista niechęć do mojej osoby powoduje, że nie rozumiesz, że jesteśmy w tej samej opcji sympatii politycznej suspicious
                          • iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 02.11.11, 19:45
                            Jak osobista niechęc rosa, przecież ja Cię lubię smile Jakbym ja miała nie lubić wszystkich osób z którymi się czasem nie zgadzam to bym chyba tylko siebie lubiła tongue_out
          • iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 19:04
            Przede wszystkim to chyba wam się miesza etatowy pracownik służb specjalnych taki jak "agent" Tomek ze współpracownikiem służb specjalnych (np. Olechowski, Boni). Dla mnie osobiście, mimo negatywnego nastawienia do agenta Tomka jest spora różnica między pracownikami i współpracownikami służb III RP i PRLu.
    • morgen_stern Re: poseł agent 31.10.11, 11:02
      Tak swoją drogą - straszny obleś, nie?
    • kali_pso Re: poseł agent 31.10.11, 11:07

Bardziej martwi mnie stan świadomości tych, co go wybrali...głos ma jednak całkiem miły i rozumiem, że mógł nim czarować kobietywinkp
      • nangaparbat3 Re: poseł agent 31.10.11, 17:13
        kali_pso napisała:

>
        > Bardziej martwi mnie stan świadomości tych, co go wybrali...

No i właśnie. Dokładnie. W rzeczy samej sad
    • papalaya Re: poseł agent 31.10.11, 19:00
      lemingi śnią dalej big_grin
      • nangaparbat3 Re: poseł agent 31.10.11, 19:11
        A w ogródku drzewo morwowe.
    • abdullah_abdullah Re: poseł agent 31.10.11, 19:24
      no coz, wczesniej sluzyl ojczyznie jako agent, teraz jako posel, w czym problem?
    • inguszetia_2006 Re: poseł agent 31.10.11, 20:04
      Witam,
      Ale o co ci chodzi? To nie jest agent Mossadu;-P
      Pzdr.
      Inguszetia
      • nangaparbat3 Re: poseł agent 31.10.11, 20:09
        big_grin big_grin big_grin

A właściwie to skąd ta pewność? Podobno każdy agent jest co najmniej podwójny.
        • tosterowa Re: poseł agent 31.10.11, 22:07
          taa, on jest co najwyżej agentem specjalnej troski...
          • papalaya Re: poseł agent 31.10.11, 22:35
            troski, nie troski, ale pańcie skakały jak on zagrał smile
            • ceide.fields Re: poseł agent 31.10.11, 22:53
              Oczywiście na forum można gościa wyśmiewać i wymyślać różne dowcipne forumowe określenia. Ale faktem jest, że był skuteczny, a wsypali go przełożeni swoimi medialnymi "przeciekami".

W tym biznesie zapomnijcie o szarmanckich Bondach i Klossach, liczy się skuteczność, facet obrabiał głupie baby jedna po drugiej bo za to mu płacili. Teraz można się mądrzyć na forum i ironizować, tylko ciekawe jakby zaczął "rozpracowywać" was? Założę się, że efekty też byłyby niezłe big_grin

Ostatnio na Ale Kino puszczali dobry film Tajemnice Państwa o francuskich służbach wywiadowczych. Tam nie ma moralności, etyki i szlachetnych porywów, liczy się zadanie i rezultat.
              • nangaparbat3 Re: poseł agent 31.10.11, 23:03
                Ależ on pani posłanki nie rozpracowywał - on uwiódł i wkręcił. Widzisz może różnicę?
                • abdullah_abdullah Re: poseł agent 31.10.11, 23:07
                  Ależ on pani posłanki nie rozpracowywał - on uwiódł i wkręcił. Widzisz może róż
                  > nicę?

jesli wierzysz w opis rzeczywistosci w proplatformerskich mediach
                • iuscogens Re: poseł agent 01.11.11, 19:52
                  Sawicka to wcześniej, przed akcją CBA, szukała chętnych do - używając jej słownictwa - "kręcenia lodów". I sąd stwierdził, że akcja była legalna i o tym, że Sawicka już wcześniej była aktywna w tej sprawie mówił Czuma na zakończenie prac komisji naciskowej.
                  • wyczalkowska Re: poseł agent 01.11.11, 21:32
                    Ale i tak trudno to porównywać do wywiadu który udaremnia zamach terrorystyczny.
              • tosterowa Re: poseł agent 01.11.11, 20:42
                Każdy ma takiego agenta, na jakiego zasługujewink Agent Tomek w życiorysie to jednak trochę obciach, zwłaszcza po tych opisach i "portretach pamięciowych" tworzonych w gazetach, spodziewać się można było niemal Brada Pitta w najlepszych czasach.
                A tu taki Agent Tomek, chociażby wygadany był...
    • milenka_net Re: poseł agent 01.11.11, 20:31
      Agent i o zgrozo EMERYT!big_grin
    • mathiola Re: poseł agent 01.11.11, 22:04
      ja codziennie rano zaraz po przebudzeniu pytam: KTO GO WYBRAŁ?? Kto na niego głosował? Wychodzi mi, że mohery. Świat się wali.
    • shellerka Re: poseł agent 02.11.11, 07:31
      parafrazując: "jak go widzę, to się wstydzę"

to jest nie dość, że z wyglądu oblech jakich mało, to jeszcze charakterologicznie śliski i zwyczajnie niezbyt mądry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka