nangaparbat3 30.10.11, 23:57 Jakos nie mogę przejść nad tym do porzątku - agent zostaje posłem. No nie pasuje mi i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: poseł agent 31.10.11, 00:18 agent z niego jak z koziej d^%$y trąbka żigolak - o, to tak ale też mi bardzo nie pasuje ten gnojek Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: poseł agent 31.10.11, 00:28 Wola wyborcow swieta jest, eh No i cos mowia niektorzy o "madrosci narodu" ... ale to moze ci sami, ktorzy glosowali na agenta Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: poseł agent 31.10.11, 11:05 bi_scotti napisała: > Wola wyborcow swieta jest, eh I ta ordynacja wyborcza dość "ciekawa" jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: poseł agent 31.10.11, 07:13 Żeby to był pierwszy poseł żigolak. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: poseł agent 31.10.11, 00:43 Ale to agent o ktorym wiesz ze BYL. Pomysl ilu siedzi w tych lawach poselskich, a tez byli. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: poseł agent 31.10.11, 02:32 Z niego agent jak koziej du py trąba, ale to dobry ubywatel.. emeryturę zawiesił www.pudelek.pl/artykul/36028/agent_tomek_zrezygnowal_z_emerytury/ dba o nasz budżet Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: poseł agent 31.10.11, 07:37 Ale jemu pasuje ;p I jak ładnie zaczął - od pozwania Henryki Krzywonos za parę gorzkich słów prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 07:51 Jakoś forumowym estetkom nie przeszkadzał agent prezydent, agent premier i szereg innych wspólpracowników slużb rozmaitych w parlamencie i rządzie. Agent Tomek nie jest postacią godną zachwytu, ale nie on pierwszy, więc nie wiem po co nagle tem szum i absmak Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 13:39 a możesz powiedzieć, z dowodami, KTÓRY prezydent i premier to agenci? Bo o panu T. wiadomo nie od dziś, ze rpacował w CBA. A co do pozwania pani Krzywonos to ta go juz podsumowała bardzo trafnie. trzeba było pozywać w trybie wyborczym, jak jeszcze immunitetu nie miał. Ale wtedy mu jakos nie pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 17:12 Który prezydent? Który premier? A jeszcze - agent agentowi też nierówny (bo był, owszem, minister Olechowski - i jakoś nie budził we mnie obrzydzenia - agent-żigolak-prowok to cos absolutnie specjalnego). Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 17:58 Olin, Bolek... tylko, że o tym nie mówią w tefałenie, ani nie piszą w GW -- dobra rzona tem sie hlubi, gdy gotuje, co monż lubi Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 18:56 papalaya napisała: > Olin, Bolek... > > tylko, że o tym nie mówią w tefałenie, ani nie piszą w GW Ależ mówią, piszą. Ale Ty chyba nie oglądasz, nie czytasz, nie wiesz, że żadnymi agentami nie byli - ani jeden, ani drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 19:16 W jednej z części (5 albo 6) serialu o Zacharskim jest wywiad Rymanowskiego z Oleksym w sprawie "Olina" - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 19:25 Oleksego źle znoszę - lepiej powiedz po prostu, o co chodzi, nie poświęcę się oglądając. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 19:49 To zobaczyć trzeba, jak się zwraca uwagę na spójność warstwy werbalnej i niewerbalnej wypowiedzi to można mieć spooooore wątpliwości co do wersji Oleksego. Mówiąc prostszym językiem, sprawia wrażenie, jakby dość poważnie ściemniał. Obejrzyj sobie, są na youtubie, cześć z 10 minut trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 23:32 iuscogens napisał: > To zobaczyć trzeba, jak się zwraca uwagę na spójność warstwy werbalnej i niewer > balnej wypowiedzi to można mieć spooooore wątpliwości co do wersji Oleksego. Mó > wiąc prostszym językiem, sprawia wrażenie, jakby dość poważnie ściemniał. Obejr > zyj sobie, są na youtubie, cześć z 10 minut trwa. Zacznij pisać w sposób, który będzie zrozumiały dla twoich przeciwników politycznych Albo po prostu im naubliżaj, to czasem działa Ale nie pisz o werbalnych i innych nierealnych sposobach wpływania polityków na wyborców. bo wyborcy to mięso wyborcze. I zawsze tylko ci, którzy są w mniejszości potrafią czytać między wierszami. Norma na skalę światową. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 01.11.11, 19:44 No przecież napisałam też, że sprawia wrażenie, jakby ściemniał Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: agent posłem? żeby to pierwszy 01.11.11, 22:01 Rozumiem, że twoja osobista niechęć do mojej osoby powoduje, że nie rozumiesz, że jesteśmy w tej samej opcji sympatii politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 02.11.11, 19:45 Jak osobista niechęc rosa, przecież ja Cię lubię Jakbym ja miała nie lubić wszystkich osób z którymi się czasem nie zgadzam to bym chyba tylko siebie lubiła Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: agent posłem? żeby to pierwszy 31.10.11, 19:04 Przede wszystkim to chyba wam się miesza etatowy pracownik służb specjalnych taki jak "agent" Tomek ze współpracownikiem służb specjalnych (np. Olechowski, Boni). Dla mnie osobiście, mimo negatywnego nastawienia do agenta Tomka jest spora różnica między pracownikami i współpracownikami służb III RP i PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: poseł agent 31.10.11, 11:02 Tak swoją drogą - straszny obleś, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: poseł agent 31.10.11, 11:07 Bardziej martwi mnie stan świadomości tych, co go wybrali...głos ma jednak całkiem miły i rozumiem, że mógł nim czarować kobietyp Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: poseł agent 31.10.11, 17:13 kali_pso napisała: > > Bardziej martwi mnie stan świadomości tych, co go wybrali... No i właśnie. Dokładnie. W rzeczy samej Odpowiedz Link Zgłoś
abdullah_abdullah Re: poseł agent 31.10.11, 19:24 no coz, wczesniej sluzyl ojczyznie jako agent, teraz jako posel, w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: poseł agent 31.10.11, 20:04 Witam, Ale o co ci chodzi? To nie jest agent Mossadu;-P Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: poseł agent 31.10.11, 20:09 A właściwie to skąd ta pewność? Podobno każdy agent jest co najmniej podwójny. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: poseł agent 31.10.11, 22:07 taa, on jest co najwyżej agentem specjalnej troski... Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: poseł agent 31.10.11, 22:35 troski, nie troski, ale pańcie skakały jak on zagrał Odpowiedz Link Zgłoś
ceide.fields Re: poseł agent 31.10.11, 22:53 Oczywiście na forum można gościa wyśmiewać i wymyślać różne dowcipne forumowe określenia. Ale faktem jest, że był skuteczny, a wsypali go przełożeni swoimi medialnymi "przeciekami". W tym biznesie zapomnijcie o szarmanckich Bondach i Klossach, liczy się skuteczność, facet obrabiał głupie baby jedna po drugiej bo za to mu płacili. Teraz można się mądrzyć na forum i ironizować, tylko ciekawe jakby zaczął "rozpracowywać" was? Założę się, że efekty też byłyby niezłe Ostatnio na Ale Kino puszczali dobry film Tajemnice Państwa o francuskich służbach wywiadowczych. Tam nie ma moralności, etyki i szlachetnych porywów, liczy się zadanie i rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: poseł agent 31.10.11, 23:03 Ależ on pani posłanki nie rozpracowywał - on uwiódł i wkręcił. Widzisz może różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
abdullah_abdullah Re: poseł agent 31.10.11, 23:07 Ależ on pani posłanki nie rozpracowywał - on uwiódł i wkręcił. Widzisz może róż > nicę? jesli wierzysz w opis rzeczywistosci w proplatformerskich mediach Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: poseł agent 01.11.11, 19:52 Sawicka to wcześniej, przed akcją CBA, szukała chętnych do - używając jej słownictwa - "kręcenia lodów". I sąd stwierdził, że akcja była legalna i o tym, że Sawicka już wcześniej była aktywna w tej sprawie mówił Czuma na zakończenie prac komisji naciskowej. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczalkowska Re: poseł agent 01.11.11, 21:32 Ale i tak trudno to porównywać do wywiadu który udaremnia zamach terrorystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: poseł agent 01.11.11, 20:42 Każdy ma takiego agenta, na jakiego zasługuje Agent Tomek w życiorysie to jednak trochę obciach, zwłaszcza po tych opisach i "portretach pamięciowych" tworzonych w gazetach, spodziewać się można było niemal Brada Pitta w najlepszych czasach. A tu taki Agent Tomek, chociażby wygadany był... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: poseł agent 01.11.11, 22:04 ja codziennie rano zaraz po przebudzeniu pytam: KTO GO WYBRAŁ?? Kto na niego głosował? Wychodzi mi, że mohery. Świat się wali. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: poseł agent 02.11.11, 07:31 parafrazując: "jak go widzę, to się wstydzę" to jest nie dość, że z wyglądu oblech jakich mało, to jeszcze charakterologicznie śliski i zwyczajnie niezbyt mądry. Odpowiedz Link Zgłoś