Dodaj do ulubionych

Gdzie ludzie dostają takie książki?

20.11.11, 09:49
Chodzi mi o ,,Niezatapialny. Pełna historia RMS Titanic''. Za cholerę nie wiem, gdzie ją mogę dostać. Sprawdzałam w empiku i Świecie Książki - nie ma. Na allegro też nie. Opinie na temat książki ciekawe, i zachęcające raczej. A tematyka mnie interesuje. Gdzie jeszcze zobaczyć? Może któraś z Was ma i mogłaby mi napisać, gdzie dostała.
Obserwuj wątek
    • kammik Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 10:46
      W bibliotece zobacz. Książka jest z 1998 roku.
      • jjod Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 11:08
        Obawiam się, że dostanę ją dopiero w kwietniu, w setną rocznicę zatonięcia. Jest szansa, że księgarnie zaczną sprowadzać.
        • spicy_orange Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 11:16
          tzn że nie chcesz tylko przeczytać, ale przeczytać swoją? Sprawdziłam w MBP w Katowicach - książka jest dostępna od ręki w 10 filiach. Może jednak sprawdź u siebie - a nuż będzie? Przeczytasz a jak się pojawi to kupisz - tak też przecież można
        • kammik Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 11:34
          > Jest szansa, że księgarnie zaczną sprowadzać.

Ciekawe skąd, skoro książki NIE MA.
    • echtom Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 11:28
      Spojrzałam na swój egzemplarz i wynika mi z opisu, że kupiłam 7 lat temu w antykwariacie.
    • echtom Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 11:47
      Jeszcze jedno - sama przez kilka lat poszukiwałam "Tajemnicy Abigail" Magdy Szabo. Wpisałam się do wątku o książkowych marzeniach na forum Książki i niespodziewanie odezwała się forumka z Krakowa, że tę książkę ma i chętnie mi odstąpi. Sama znalazłam przypadkiem na tym forum post dziewczyny, która miała felerny egzemplarz innej książki z lat 70-tych, później niewznawianej. Miałam egzemplarz kompletny i przesłałam jej skany brakujących stron. Może jest więc szansa poszukania "Niezatapialnego" na tematycznych forach.
    • erba Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 11:54
      Google mi pokazuje, że na allegro się pojawiała, więc moim zdaniem najlepszy sposób to ustawić sobie na koncie allegrowym powiadomienie mailowe, kiedy ktoś wystawi ten tytuł. Ja tak robię od paru lat, kiedy szukam czegoś niedostępnego w normalnych sklepach.
      • jjod Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 11:57
        Dziwne, bo jak ja wpisuje ten tytuł, to mi wychodzi: Nie znaleziono ofert zawierających podane przez Ciebie wyrażenie.
        • spicy_orange Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 12:16
          archiwumallegro.pl/niezatapialnydaniel_allen_butler-686065219.html
          ponawiam pytanie: satysfakcjonuje cię samo przeczytanie czy zależy ci koniecznie na posiadaniu?
          • jjod Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 12:23
            I przeczytaniu, i posiadaniu. Jak mnie coś interesuje, lubię mieć na własności, bo mogę wracać regularnie.
            • spicy_orange Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 12:32
              patrzyłam na biblionetce, czy ktoś nie chce sprzedać albo wymienić, ale też są sami poszukujący i tylko jedna osoba ma w biblioteczce. Jaki był nakład tej książki, że tak ciężko ją zdobyć? :o
        • erba Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 17:55
          Bo teraz nie ma nic takiego wystawionego, ale wcześniej bywało. Mówię, ustaw sobie powiadomienie na koncie, to moze w końcu trafisz.
    • dorry Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 18:55
      Oczywiście, że bywa na Allegro. W przeciągu ostatnich 3 miesięcy jedna się pojawiła: allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&string=niezatapialny+butler&search_type=1&shop=0&closed=1&exclude=&prepareTime=0&price_from=&price_to=&category=0&order=t&view=gtext&buy=0
      Allegro to nie magazyn wysyłkowy, czasami trzeba trochę poczekać.
    • sueellen Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 21:38
      sklep 1
      www.dobre-ksiazki.com.pl/niezatapialny-pelna-historia-rms-titanic-p209885.htmlsklep2
      merlin.pl/Niezatapialny-pelna-historia-RMS-Titanic_Daniel-Allen-Butler/browse/product/1,153450.html
      • sueellen Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 21:39
        linki sie zlały:
        www.dobre-ksiazki.com.pl/niezatapialny-pelna-historia-rms-titanic-p209885.html
        • jjod Re: Gdzie ludzie dostają takie książki? 20.11.11, 21:42
          Widzisz co przy merlinie, i przy tej drugiej stronie pisze? NIEDOSTĘPNE.
    • ida_listopadowa do Erby - allegro 20.11.11, 22:40
      Erba - jak ty to robisz?
      jak ustawiasz to powiadomienie w allegro? szukam w ustawieniach, szukam w pomocy i nic sad
      • ida_listopadowa Re: do Erby - allegro 20.11.11, 22:46
        Erba - znalazłam smile bardzo fajny pomysł mi poddałaś smile
        • spicy_orange Re: do Erby - allegro 20.11.11, 23:12
          napiszesz? bo ja próbowałam ale nie umiem
          • ida_listopadowa allegro 20.11.11, 23:35
            allegro-zaloguj się - moje konto-moje zakupy-ulubione-kryteria wyszukiwania
            dosyć mocno ukryte smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka