Dodaj do ulubionych

ogladacie program "ugotowani"?

05.12.11, 16:17
Lubicie?Wystapiłybyście w programie? ja niestety nie mam charakteru, zjadłaby mnie trema a szkoda, ze jestem taka niesmiala i nie moge zaprezentowac talentu kulinarnegotongue_outwink
Obserwuj wątek
    • lykaena Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 16:19
      0stella1 napisała:
      a szkoda, ze jestem taka niesmiala i nie moge zaprezentowac talentu k
      > ulinarnegotongue_outwink

A myślisz, że miałabyś ku temu okazję?
      Ja myślę, że musiałabyś się po prostu roli wg scenariusza nauczyć.

Program lubię i oglądam.
      Udziału bym nie wzięła.
      • jamesonwhiskey Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 16:22
        straszne popluczyny w porownaniu do wersji angielskiej no i widac "ducha rywalizacji" po ocenach jakie daja sobie uczestnicy zazwyczaj nic im nie smakuje i sie nie podoba
        • 0stella1 Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 16:34
          I to jest własnie niesmaczne w tym programie, tak walczyc o marne 5tysiecy, a zazwyczaj w tym programie widujemy osoby o calkiem dobrym statusie finansowym, troche przykre, ze potrafia sobie takie swinie podkladac
          • gryzelda71 Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 18:25
            Bo w angielskiej wersji miło,sympatycznie,na luzie...
            Różnie je ilośc spożywanego alkoholu tylkosmile
            • foro-estupido Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 20:32
              gryzelda71 napisała:

> Bo w angielskiej wersji miło,sympatycznie,na luzie...

No ale komentarz narratora jest wybitnie głupi .Zresztą nie tylko narratora gadka jest głupia.
              Rzadko oglądam polską wersję,ale wolę tą niż angielską.
              • jamesonwhiskey Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 21:52
                > No ale komentarz narratora jest wybitnie głupi .Zresztą nie tylko narratora gad
                > ka jest głupia.

komentarze sa akurat najlepsze , ciagna tam szydere ze wszystkiego

> Zresztą nie tylko narratora gadka jest głupia.

wez przestan , normalni ludzie a nie jakies nie wiadomo co jak w polskiej wersji

• morgen_stern Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 22:28
                Wybitnie głupi może twoim zdaniem. Ja narratora brytyjskiego, bodajże David Lamb się nazywa, UWIELBIAM.
    • empirical Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 16:23
      musialabym miec niezle wyczesana chate tongue_out
      • lykaena Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 16:24
        big_grin
    • eilian Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 16:34
      Czasem oglądam, lubię oglądać co ludzie wymyślają do jedzenia, czasem jestem pod wrażeniem a czasem myślę, że spoko mogłabym zrobić lepszy obiad. Widać też niestety polskie spinanie tyłków. W przypadku niektórych osób lansowanie się aż razi.
    • 18_lipcowa1 Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 18:05
      talent ma mało do tego
      masz wyczesaną kuchnie oraz w ogole chate?
      to cie wezmą
    • gryzelda71 Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 18:23
      Nie,bo w moim mieście Almy nie masmile
      • lilly_about Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 20:29
        No właśnie, u mnie też nie mas, na prowincji nie kręcą tego.
    • kawka74 Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 20:33
      W którymś z odcinków jedna z uczestniczek mieszkała w pałacu - wtedy stwierdziłam, że mam za mały metraż, żeby gotować ;p
    • naomi19 Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 20:40
      Tak, lubię oglądać z córką.Nie znoszę, jak cwaniaczki daja wszystkim po 3,4 punkty- wtedy wiadomo, że wygrają. Powinni takich eliminować. Od razu widać, czy ktoś ocenia uczciwie czy nie.
      P/S nie zauważyłam, żeby chaty były 'wyczesane'. Przekrój społeczeństwa- blokowiska, zwykłe domy, nowoczesne mieszkanka, stare wielkie domy- co kto lubi.
    • karra-mia Re: ogladacie program "ugotowani"? 05.12.11, 21:59
      tak
      i raz jeden, chyba w pierwszej edycji, zdarzyli się ludzie, którzys erio się fajnie razem bawil, a na koniec się podzielili wygraną, zgodnie, bez cwaniaczenia. To mi się najbardziej podobało, bo mi się zawsze wydaje, że wszystko lepiej smakuje, jak towarzystwo jest fajne, a jak jest do d.py to nawet najbardziej ekskluzywne zarcie będzie smakowało jak frytki z budki na targu
      • claudel6 Re: ogladacie program "ugotowani"? 06.12.11, 00:14
        był taki moment że uczestnicy oceniali się bardzo nisko, wychodzila cala polaczkowatość - nieżyczliwość, wieczne krytykanctwo, nic sie nie podoba, ja za to jestem cudem.
        ostatnie odcinki były lepsze - ten z Zielonej Góry np. - ludzie się dobrze bawili, wysoko oceniali i dobrze o sobie mówili. gotowanie tez było na najwyższym poziomie. aż miło sie oglądało po tamtych pokazówkach małostkowości i cwaniactwa.
    • marghe_72 Re: ogladacie program "ugotowani"? 06.12.11, 00:17
      Oglądam, ale za żadne skarby nie wziełabym udziału bo
      a. bardzo mi nie leżą komentarze "narratora"
      b.nie miałabym zielonego pojęcia co ugotować, żeby każdemu dogodzić
      c. nie za dobrze znoszę krytykę wink
      d. nie mam parcia na szkło, wręcz przeciwnie
      e. nie wiem czy zdołałabym przełnąć co poniekóre dania (vide carpaccio z wieprzowiny)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka