brookbanks 30.12.11, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magata.d Re: w jaką kreację wskakujecie jutro ? 30.12.11, 23:19 W ulubioną piżamkę i cieplutki szlafrok Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: w jaką kreację wskakujecie jutro ? 30.12.11, 23:23 W ladne spodnie i ladna bluzke)) Powiedzmy troche bardziej elegancko niz na co dzien, ale bez przesady. Robimy imprezke domowa, beda najblizszi znajomi, bedzie na pewno milo ale bez szal palu. Ot sami swoi) Odpowiedz Link Zgłoś
alpha.sierra Re: w jaką kreację wskakujecie jutro ? 30.12.11, 23:24 O to tak jak ja . Mam maraton filmowy + monopol + scrabble. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: w jaką kreację wskakujecie jutro ? 30.12.11, 23:20 W dżinsy i ciepły sweter. Idę do kina Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: w jaką kreację wskakujecie jutro ? 30.12.11, 23:26 W koszulę nocną Mąż idzie na nockę, dzieciaki chyba będą w domu, co prawda mieli jakies plany, ale im storpedowałam, jakos nie podoba mi sie włóczenie w noc sylwestrową. Upiekłam dwa pyszne ciacha, bedziemy podziwiać sztuczne ognie, opychać sie ciastem i chlać brzoskwiniowe Piccolo. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: w jaką kreację wskakujecie jutro ? 30.12.11, 23:43 > dzieciaki chyba będą w domu, co prawda mieli jakies plany, > ale im storpedowałam, jakos nie podoba mi sie włóczenie w noc sylwestrową. Fakt, wychodzić na Sylwestra, kto to widział Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: w jaką kreację wskakujecie jutro ? 30.12.11, 23:25 Kreację nocną. Po raz kolejny niestety. Może za 10 lat uda mi się wreszcie włożyć piękną kreację (jedną niedawno kupiłam)? Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: w jaką kreację wskakujecie jutro ? 30.12.11, 23:29 spódnica i bluzeczka, bez szału z wielkiem imprezy planowanje nici, bo stwierdzono u mnie zagrożoną ciążę a do tego własnie wychodzę(mam nadzieje, ze tak jest) z zapalenia zatok. Jesli w miarę dobrze bede się czuła pójdziemy na chwilkę do przyjacioł mieszkjacych blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi brookbanks 30.12.11, 23:31 Czy jesteś impregnowana na polecenie usunięcia oferty z sygnaturki? Jeżeli zamierzasz odpowiedzieć na moje pytanie, to po usunięciu aukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: w jaką kreację wskakujecie jutro ? 30.12.11, 23:36 uważam to raczej idziemy by poprostu zamienic parę słow i złozyc zyczenia... Odpowiedz Link Zgłoś