Dodaj do ulubionych

Male piękności.

26.01.12, 21:41
https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwe21rw7elIr8UEOoUoeh2Imo_q-HfrpXoPsg4v2Bddg8Lp2hLgw

Czy dla Was taki wygląd dzieci jest powodem do dumy?
Dla mnie to porażka, udzial w takich konkursach biorą nawet dwulatki!
Dwulatki wyglądają jak stare malutkie, wymalowane.
Raj dla pedofili.

Na TLC w każdy czwartek jest wlaśnie program "Male piękności".
Pokazuje kulisy amerykańskich konkursów.
Glównie to matki mają taki wplyw na dzieci, dzieci niezbyt chcą, placzą.
Niektóre są szantażowane przez matki.

Wygląda na to, że matki leczą wlasne kompleksy poprzez branie udzialu córki w takim konkursie.
Te kobiety są glównie z nadwagą, ale nie jest to regulą (nie mam nic do nadwagi, ale to się rzuca w oczy po prostu).
Obserwuj wątek
    • kub-ma Re: Male piękności. 26.01.12, 21:49
      Początkowo myślała, że to są zdjęcia ładnych lalek. Później się przyjrzałam i ... dalej widzę lalki.
      • pina_colada88 Re: Male piękności. 26.01.12, 22:10
        Chcialabyś żeby to byly lalki.
        Wpisz sobie w google- male piękności.
        Albo w wyszukiwarce grafiki.
    • magata.d Re: Male piękności. 26.01.12, 22:21
      Szkoda dzieci, a o matkach się nie wypowiem, bo......szkoda słów. Dziewczynki płaczą, uciekają, a te je malują na siłę, kreca im włosy, smarują samoopalaczami i przyklejaja sztuczne rzęsy. Patrzyłam i byłam w szoku, wielkim szoku. Dla mnie to głupota.
      • azjaodkuchni Re: Male piękności. 26.01.12, 22:31
        Tym matkom to się w du pach poprzewracało szkoda dzieci. Kiedyś oglądałam program o małych miss w Usa i większość tych mamusiek to był strasznie grube brzydule. Chyba sobie kompleksy leczyły.
      • owianka Re: Male piękności. 26.01.12, 22:32
        Nie wszystkie płaczą, niektóre upodabniają się do matek:
        www.pudelek.pl/artykul/37821/male_krolowe_pieknosci_cpaja_przed_konkursami_wideo/
        • estelka1 Re: Male piękności. 26.01.12, 23:30
          No ta matka to już wszelkie granice przekroczyła. Ona chyba sama była zdrowo naćpana. Psycholka totalna. A dzieciaka mi zwyczajnie szkoda
    • lola211 Re: Male piękności. 26.01.12, 22:32
      A to nie jest tak, ze na tym sie zarabia niezle pieniadze?
      • slonko1335 Re: Male piękności. 26.01.12, 22:33
        na to sie głównie wydaje pieniądze jednak. Kiecka za 3 tysiaki dolców, dojazd, trenerka za kosmiczne pieniądze za godzinę, makijażystka, sztuczna opalenizna, kosmetyczka, nakładki na zęby a nagroda 500 dolarów....
        • lola211 Re: Male piękności. 27.01.12, 08:00
          Żeby wyjac trzeba włozyc.
          To inwestycja w kariere i szansa na duze pieniadze.
    • slonko1335 Re: Male piękności. 26.01.12, 22:32
      dwulatki? no coś Ty dwulatki co poniektóre maja już tam ponadroczne doświadczenie....
    • echtom Re: Male piękności. 26.01.12, 23:22
      "Little Miss Sunshine", hehe.
      • pina_colada88 Re: Male piękności. 27.01.12, 00:28
        Mala miss sloneczko fajny film smile
        Mogę go oglądać wiele razy i nie mam dość.
    • marghe_72 Re: Male piękności. 26.01.12, 23:28
      tlc.howstuffworks.com/tv/toddlers-tiaras

ble
    • asia_i_p Re: Male piękności. 27.01.12, 01:23
      Ta tendencja starej malutkiej jest niestety coraz bardziej popularna.
      Ostatnio kupowałyśmy kostium na bal karnawałowy - córeczka wybrała Królewnę Śnieżkę, bo "akurat mi mamo włosy pasują", ale dwa prześliczne kolorystycznie kostiumy - Bella i Barbie z Wigilijnej Opowieści (czerwień-złoto) odpadły mi w przedbiegach i nie zaproponowałam ich nawet dziecku z powodu kroju.
      https://jusimusi.intelishop.pl/pic/_bp1198.jpg
      Czy ja jestem kompletną bigotką czy to jest jednak jak na sześciolatkę trochę zanadto eksponujące ramiona? Jak dla mnie to jest krój dekoltu dla dorosłej dziewczyny, która chce wyeksponować biust.
      • majenkir Re: Male piękności. 27.01.12, 13:52
        asia_i_p napisała:
        > Czy ja jestem kompletną bigotką czy to jest jednak jak na sześciolatkę trochę z
        > anadto eksponujące ramiona? Jak dla mnie to jest krój dekoltu dla dorosłej dzie
        > wczyny, która chce wyeksponować biust.

Jestes bigotka tongue_out.
        Przeciez to kostium, na Halloween czy cos.... Dziewczynki lubia sie przebierac.
    • ichi51e2 Re: Male piękności. 27.01.12, 08:51
      Konkurs glupi - na szczescie mam wrazenie ze zainteresowane osoby to jedynie te co wystawiaja swoje pociechy (tak jak patrze po widowni to wydaje mi sie ze psa z kulawa noga nie ma po za rodzicami) Kasy na to idzie moc - cos tam sie zwraca tym co wygrywaja reszcie nie. Matki faktycznie grube i blysk szalenstwa w oku. Dzieci placza i manipuluja.

Na pocieszenie dodam ze kiedys (pod wplywem tesciowej ktora byla przekonana ze dziewczynki koncza jako cpunki i prostytutki) poszukalam badan i wiekszosc dziewczyn wychodzi na ludzi, konczy studia i okres ten wspomina ze lza w oku...

Laleczka ze zdjec teraz ma robic kariere muzyczna - jest gdzies filmik jak spiewa "jestem sliczna...patrz jak trzese pupcia" (-_-)""" ja wiele rozumiem ale matka mogla by jej lepszy repertuar wybierac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka