20.02.12, 00:18
Nie wiem, który raz obejrzałam, może siódmy, a może siedemnasty.. Ale wiem, że nie wolno mi oglądać tego filmu tak późno i przy śpiącym mężu. Biedak na pewno jutro będzie niewyspany od mojego głośnego śmiechu. Uwielbiam ten humor do tego stopnia, że nawet cukierkowy laluś mi w nim nie przeszkadzał.
Obserwuj wątek
    • sadosia75 Re: Przekręt 20.02.12, 00:20
      A ja wlaśnie ładuję nowy odcinek chirurgów big_grin
      A później TBBT choc teoretycznie powinnam już dawno spać. Ale nie mogę no nie mogę sobie odmówić Sheldona big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Przekręt 20.02.12, 00:25
        Nie wiem, co oznacza ten tajemniczy skrót, ale na swoje usprawiedliwienie podam, że 'Gotowe na wszystko' zaczęłam oglądać jakiś tydzień temu. W sensie więcej je słyszę niż widzę, ale to też można zaliczyć, prawda?
        • iuscogens Re: Przekręt 20.02.12, 00:29
          A zdążyłaś już pokochać Bree dozgonną miłością??
          • rosapulchra-0 Re: Przekręt 20.02.12, 00:31
            No powiem Ci, że jestem bliska.
            • iuscogens Re: Przekręt 20.02.12, 00:36
              Ja ją wielbię, le bym dała, żeby tak wyglądać i tak się zachowywać, a tu nic, taka ze mnie swojska pyza, zero wytworności smile
              • rosapulchra-0 Re: Przekręt 20.02.12, 00:39
                Tak, klasy i wytworności grzechem byłoby jej odmówić.

Ja szybko się uczę. Naprawdę wink
                • iuscogens Re: Przekręt 20.02.12, 00:53
                  No nie, jakie to niesprawiedliwe, ze jedni tak mają a inni nie uncertain
        • sadosia75 Re: Przekręt 20.02.12, 00:32
          The Big Bang Theory .
          Sheldona kocham miłością czystą i przerażoną big_grin
          Świetny serial. W listopadzie od pierwszego sezon obejrzałam cały po nocach jak mnie bezsonnica złapała.
          Gotowych nie oglądam oj nie wiem od kiedy. Gdzieś ostatnio zgubiłam się w czasach jak ta brunetka pracowała w sex kamerce. Ot i wsio.
          za to czekam na czystom kref niecierpliwie czekam!
          • iuscogens Re: Przekręt 20.02.12, 00:35
            A Sherlocka z BBc sadosia zna??
            • sadosia75 Re: Przekręt 20.02.12, 00:39
              Sadosia na chwilę obecną Sherlocka czyta
              https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/74000/74144/352x500.jpg
              W twardej oprawie, wszystkie opowiadania w jednej ksiązce. Jest ciężka ale fantastycznie się czyta!
              Jak przeczyta książkę to usiądzie obejrzeć serial. Bo Sadosia jest z tych co to najpierw czytają a później oglądają. Ale podobno serial jest świetny!
              • iuscogens Re: Przekręt 20.02.12, 00:45
                A widziałam to wydanie w Leclercu ostatnio.
                Serial jest świetny, naprawdę smile
                czytaj szybko tongue_out
                • sadosia75 Re: Przekręt 20.02.12, 00:50
                  Mnie Wellman namówiła do zakupu. Zachwalała w TVNStyle no to kupiłam. I powiem Ci, że to najlepiej wydane pieniądze na ksiązki w moim życiu!
                  Wszystkie opowiadania w jednej, do tego naprawdę ładnie wydana. Cała rodzina zainteresowana opowieściami. Czytam powoli bo lubię się delektować Sherlockiem smile
                  Ale jak tak zachwalasz serial to może obejrzę .... A podzielony jest rozsądnie na opowiadania czy nie? czy to w ogóle wolna Hamerykanka ?
                  • iuscogens Re: Przekręt 20.02.12, 00:53
                    Rozsądnie, obejrzyj jeden odcinek to zrozumiesz tongue_out
          • rosapulchra-0 Re: Przekręt 20.02.12, 00:35
            No to mam trochę do nadrobienia.. Poważna rozmowa z moimi córkami czeka zatem suspicious
            wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka