pade 21.02.12, 22:22 Szukam podkladu muzycznego do wiersza Jana Brzechwy 'Na straganie", to co znalazlam jest albo za szybkie, albo za smutne... Może któraś z Was coś mi poleci, ładnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biotka Re: Pomóżcie! 21.02.12, 22:59 Dobrze brzmi do melodii "Don'y worry be happy" Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Pomóżcie! 22.02.12, 00:08 Maryla Rodowicz nie pasuje? Kiedyś było u niej na stronie do prostego sciagniecia, a teraz trudniej - wejdź w downloads, mp3, odpowiedni fragment alfabetu i znajdź z prawej strony tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Pomóżcie! 22.02.12, 08:53 Dziewczyny, mi chodzi o samą muzykę, bez śpiewu czy tekstu. Córa z koleżanką będą recytować i musi być podkład pod to. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaa5 Re: Pomóżcie! 22.02.12, 09:03 a może podkład do piosenki Jeżowskiej " Wszystkie dzieci nasz są" ? Nawet go mam i mogę podesłać^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Pomóżcie! 22.02.12, 09:02 "Obrazki z wystawy" - 'Rynek w Limoges'? Szybkie, ale moim zdaniem pasuje znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś