22.02.12, 22:19
Bierzecie udzial? Wysylacie rozwiazane krzyzowki? Mnie natchnęło po tym, jak wygralam karnet do fitnes klubu. Jeszcze nie poszlam, mam 50 zl do wykorzystania i jeszcze mam nadzieję, że m sie spodoba i będę chodzila. Wygrywacie? Macie wygrywających znajomych?
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Konkursy 23.02.12, 00:45
      Ee, nie. Krzyżówki rozwiązuję, sudoku i inne szyfrówki, ale nigdy mi się nie chciało tego wysyłać. Czasem w lotto zagram albo kupię zdrapkę za funta.
    • kosmitka06 Re: Konkursy 23.02.12, 08:19
      Teściowa wygrała małą zamrażarkę, wysłała hasło z krzyżówki. Moja mama kiedyś w makro za określoną sumę za którą kupiła towar wygrała telewizor.
      Innych przypadków nie znam uncertain
    • gazeta_mi_placi Re: Konkursy 23.02.12, 08:37
      Nie i nie mamy.
    • sueellen Re: Konkursy 23.02.12, 09:30
      nie, bo nigdy nie wygrywam. Inna sprawa, ze nie gram smile Ale jak gram to zawsze przegrywam. mam nadzieje ze dziala to tz w druga strone? W seksie ze omina mnie wszelkie wypadki i katastrofy?
      • jlo83 Re: Konkursy 23.02.12, 09:40
        W seksie ze omina mnie
        > wszelkie wypadki i katastrofy?

katastrofa seksualna to brak seksu, to masz na myśli? big_grin
        • sueellen Re: Konkursy 23.02.12, 09:44
          w sensie, w sensie, ale chyba faktycznie cos jest na rzeczy i seksu mi trza smile
    • anias29 Re: Konkursy 23.02.12, 09:37
      Grywam i wygrywam, już kiedyś tu o tym pisałam.
      Moje największe wygrane to 6 tys zł, 4 wycieczki zagraniczne, bilety samolotowe itp.
      • alfa36 anias 23.02.12, 10:09
        To z gazet? Takie wygrane?
        • anias29 Re: anias 23.02.12, 10:22
          alfa36 napisała:

> To z gazet? Takie wygrane?

E, nie, myślałam, że pytasz o konkursy tak ogólniewink
          6tys z kawy tchibo, jedna wycieczka za ułożenie hasła, druga - kupon wrzucony do urny w galerii handlowej, reszta z netu. Czyli jak widać źródła różne.
          A krzyżówki od lat wysyła moja mama i jeszcze nigdy nic nie wygrała heh.
          • alfa36 Re: anias 23.02.12, 10:46
            No rzeczywiscie tak ogólnie pytałam. Mi zdarzalo się kiedys wygrywac kosmetyki w konkursach z gazet. Teraz, jak pisalam, rozwiazalam krzyzowkę w lokalnej gazecie i bach. Drobiazg, a jak cieszy. A z netu? Zdradzisz jakos sczegół?
            • anias29 Re: anias 23.02.12, 10:54
              > A z netu? Zdradzisz jakos sczegół?

No wiesz, po prostu zamiast siedzieć bezproduktywnie na ematce, błąkam się po stronach typu
              www.sledzimykonkursy.pl/ wink
              • alfa36 Re: anias 23.02.12, 11:01
                No taksmile
    • lilly_about Re: Konkursy 23.02.12, 10:50
      Nie wysyłam. Raz wzięłam udział w konkursie bobovity i wygrałam ręcznik dla córki. Sporadycznie wysyłam lotto i czasem zdarzy się trójka.
    • grouse1 Re: Konkursy 23.02.12, 11:19
      Ja nie mam szczęścia w konkursach wszelakiego typu. Raz w życiu wygrałam kosmetyki, przy otwarciu sklepu. W Totka nawet 3 nigdy nie mam. Ale za to jedno z moich dzieci chyba pod szczęśliwą gwiazdą urodzone, bo dopiero 5 lat ma, a wygranych hoho - z tych większych to dwa razy zwrot za zakupy ponad 400 zł w Realu (z tych takich kuponów co się do maszyny wrzucało) i 5 w lotto prawie 6000 zł - pozwoliliśmy dzieciakom połowę wydać na zabawki, ale mieli raj !!!
    • dorala Re: Konkursy 23.02.12, 11:46
      Szwagier mojego męża bierze udział w konkursach. Układa hasła. Ma do tego dryg. Wygrał w ten sposób samochód, dwa rowery, wycieczkę gdzieś w góry, wspaniały wyjazd na Bali a ostatnio wypasioną pralkę. I jeszcze mnóstwo drobniejszych wygranych typu kosmetyki czy firmowe gadżety.
    • lejla81 Re: Konkursy 23.02.12, 12:25
      Ja nie mam szczęścia, ale moja mama czasem coś wygrywa. Ostatnio zagraniczną wycieczkę.
      • anyx27 Re: Konkursy 23.02.12, 13:39
        Kiedyś grywałam i czasem coś wygrywałam wink Kosmetyki, zegarek, bilety na koncerty, w lotka to najwięcej ok. 500zł sad Z innego typu to raz w tv w teleturnieju ok. 4tys. Za to mój małżonek obleciał swego czasu kilka teleturniejów - w sumie wygrał kilkadziesiąt tys, ale dawno wink I najważniejsza nagroda mojego męża w teleturnieju tv Awantura o kasę to ja big_grin zobaczyłam go w tv i stwierdziłam, że MUSI być mój wink
    • monia1-23411 Re: Konkursy 23.02.12, 14:08
      W 2003 roku się zawzięłam i zaczęłam brać udział w konkursach. W radiu Pogoda wygrałam skuter (później go sprzedałam i miałam kasę na szykowanie pokoju). W radiu Eska wygrałam kilka zestawów kosmetyków. Moi znajomi nie wierzyli, że można coś wygrać, więc zaczęli się zgłaszać do Eski. Jedna wygrała discmena, druga zestaw kina domowego, trzecia bumboksa, czwarta mini wieżę. Teraz już nie biorę udziału i nic nie wygrywam.
    • to_ja_tola Re: Konkursy 23.02.12, 14:20
      Kiedys parę razy wygrywałam cos tam z gazet,ale lata świetlne temu.Jak pierwszą ciążę siedziałam na l4 to wysyłałam rozwiązania z krzyżówek,ale nic nie udało mi się wygrać.
      Kiedyś pod tym względem było lepiej.Raz wygrałam tylko w totka,znaczy się "czwórkę" miałambig_grin
      Tak znam kilka osób co kiedys też coś wygrały.
    • emila.dudek Re: Konkursy 23.02.12, 15:53
      Konkurs "Moja pierwsza zima" - Gerber
      Wygrałam naprawdę wypasioną kamerę.
      Czasami jeszcze wysyłam jakieś kupony i Lotto w czasie wielkich kumulacji.
    • haidi0111 Re: Konkursy 23.02.12, 16:09
      Wygrałam ostatnio bilety na Euro2012 w konkursie Wedla wink
      I wyjazd do SPA z Twojego Stylu - tu już za zasługi własne, a nie z losowania wink Gram sporadycznie, ale takie wygrane motywują wielce!
      • alfa36 Re: Konkursy 29.02.12, 21:35
        Pobiegałamsmile po niecie w poszukiwaniu konkursów, ale w wielu trzeba podac dane osobowe. Zrezygnowałam, bo mi to brzydko pachnie.
        • schiraz Re: Konkursy 29.02.12, 21:44
          Praktycznie we wszystkich trzeba podać dane osobowe, znaczy w internetowych wszystkich, bo w takich promocyjnych sms-owych (odpowiedzieć w najkrótszym czasie na pytanie lub wysłać hasło) nie trzeba. Minusem konkursów promocyjnych jest konieczność zakupu określonych produktów oraz ogromna konkurencja, niekoniecznie uczciwa. Spore bazy konkursów to: e-konkursy.info , sledzimykonkursy.pl , konkursy-internetowe.eu/pl .
          ------
          Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
    • pitahaya1 Re: Konkursy 29.02.12, 21:49
      Z takich dużych wygranych to raz, podwójne oprocentowanie lokaty. Wygrały chyba trzy osoby w Polsce, w tym mysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka