marsjanka.2 16.03.12, 12:06 Sorki za znow ten tmet.Ale jak dzis zobaczylam te zdjecia to ...no wlasnie nie wiem coCo myslicie? www.fakt.pl/Sprawa-Madzi-Matka-zrobila-sie-na-blond-Tak-cierpi-mama-Madzi,artykuly,148692,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:09 Wybaczcie... czy ma włożyć burkę i poruszać się po świecie rynsztokami, żebyście w końcu były zadowolone? Reporterzy łażą za nimi teraz na ulicach, ich zapytaj, czy to celebrytka. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:15 Mysle, ze gazeta przekroczyła granice w sposób, który powinien sklonić nawet najglupszych czytelników do bojkotu szmatławca. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:17 Jakiego bojkotu? Takich kobiet jak autorka wątku jest masa. Ta gazeta wie co robi... Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka.2 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:16 A nie sadzisz,ze trzeba miec niesamowita pewnosc siebie,zeby w sumie jak dla mnie tak odwaznie sie wystylizowac? Nie znajac jej ,jakbym ja spotkala na ulicy po prostu,to bym sie chyba obejrzala..Wiec w sumie tak czy siak zwraca na siebie uwage.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:18 No litości, gadasz jak jakaś małomiasteczkowa ciotka klotka. Bez urazy... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:19 Nie sądzę, żeby do miany koloru włosów trzeba było jakiejś szczególnej odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:19 W takim razie ucz się od mistrzyni, bo tobie chyba tej pewności siebie bardzo brakuje, skoro tak cię skręca. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:21 > A nie sadzisz,ze trzeba miec niesamowita pewnosc siebie,zeby w sumie jak dla mn > ie tak odwaznie sie wystylizowac? Ale to nie jest żadna odważna stylizacja, laska wygląda całkiem normalnie, jak na duże miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:17 Sami robią z niej celebrytkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:21 imasumak napisała: > Sami robią z niej celebrytkę. do spółki z e-matkami zakładającymi tysiąc pięćset trzydziesty drugi wątek na temat Katarzyny W. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:58 czy do ciebie nie dodarło pismo pani hmm. Nie nazywać jej W tylko z nazwiska! Tak sobie życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka.2 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:23 Wiedzialam,ze tak bedzieoficjalnie zamykam watek Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka.2 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:24 Morgen _stern...nie skręca mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:26 Portal z którego rzuciłaś link jest ci wdzięczny za liczbę odsłon. Będą za nimi biegać do us...ej śmierci. Dla ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka.2 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:32 No widzisz Kropka,przynajmniej ktos mi bedzie za cos wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:24 Zmiana koloru włosów ogólnie bardzo zmienia wygląd, pewnie chciałaby być mniej rozpoznawalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio_007 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:43 Ja z innej beczki. Pomijając (choc trudno się od tego całkiem oderwac) okoliczności, całą tę sprawę, rozdmuchaną na cały kraj... Zadziwia mnie ich (rodziców M) postawa "nic sie nie stało". A przeciez stało się, zmarło im dziecko. Ich dziecko nie żyje. K..wa ja w sytuacji, kiedy moje dziecko było zabierane na cito do szpitala nie miałam głowy, żeby makijaż zrobic czy zjesc coś przez 2 dni, tylko za tym dzieciakiem w panice... a tu proszę - ich dziecko nie żyje, włosy ufarbowane, wypoczynek w górach, spacery, na każdym zdjęciu cień uśmiechu na twarzy...wszystko gra! * Nie chodzi o to, żeby w burkach chodzili czy biczowali się publicznie, ale... znam osoby, które straciły dziecko, w róznych okolicznościach. Żadna z nich nawet w 1/100 nie "prezentowała się" jak Kasia W. Widac było smutek, cierpienie, które te osoby w sobie miały - nawet po latach od tych zdarzeń. Oczywiście, ludzie są różni, ale czy aż tak? * Nie, nie zazdroszczę, w życiu nie chciałabym się z nimi zamienic. Kocham moje dzieci, niech żyją 200 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:09 kocio_007 napisała: Ja z innej beczki. Z innej beczki? Klepiesz o tym samym co wszyscy. Ja nie miałam siły się umalować, ja nie miałam siły jeść, ja, ja, ja. Otóż przyjmij do wiadomości, że ludzie zachowują się różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio_007 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:28 Różnie się zachowują i jak się tylko trochę wczytasz zauważysz, że nie piszę tylko o sobie. Policzyłam specjalnie - znam 8 osób, które straciły dziecko/dzieci. Żadna z nich (100%) nie udawała/wyglądała/zachowywała się jakby nic się nie stało. No ale może 8 osób to mało dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:44 Nadal nie kumasz. Aż się prosi, żeby napisać: Jedzmy g....! Miliony much nie mogą się mylić. Każdy przeżywa to po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:48 No jeżeli oceniasz głębie żałoby po jej zewnętrznych oznakach... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 00:13 ano dokładnie ima moja teściówka po śmierci teścia strasznie rozpaczała ale nie chciała się pokazać na pogrzebie nieuczesana no, taki typ kobiety ale też może dla teścia ważne było, żeby kobieta zawsze zadbana była i teściowa w ten sposób chciała go też pożegnać i uhonorować? Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:47 > Ja z innej beczki. Pomijając (choc trudno się od tego całkiem oderwac) okoliczn > ości, całą tę sprawę, rozdmuchaną na cały kraj... Zadziwia mnie ich (rodziców M > ) postawa "nic sie nie stało". A przeciez stało się, zmarło im dziecko. Ich dzi > ecko nie żyje. > K..wa ja w sytuacji, kiedy moje dziecko było zabierane na cito do szpitala nie > miałam głowy, żeby makijaż zrobic czy zjesc coś przez 2 dni, tylko za tym dziec > iakiem w panice... a tu proszę - ich dziecko nie żyje, włosy ufarbowane, wypocz > ynek w górach, spacery, na każdym zdjęciu cień uśmiechu na twarzy...wszystko gr > a! * Coz, przeciez i to jest mozliwe, ze sa mlodzi i nie przezywaja smierci dziecka tak jak inni. To tez sie przeciez zdarza, ze sie nie kocha wlasnego dziecka. Tylko, ile w tym ich winy? Odpowiedz Link Zgłoś
langolier_maximus Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 19:48 Kurcze: 1." pare" osob na swiecie nie kochalo rodzicow-matki..ojca, no tak mialo nie ich wina.I nie udzielilo im pomocy przy np.zawale sreca tylko schowalo trupa pod wersalke i pobieralo pare rentek a co."Tylko ile w tym ich winy"???No zero, co no, co..no nie kochali . 2.Moze rozjade komus dziecko na pasach-a co, nie moje dziecko, nie znam , nie poznam , i uciekne. Po co mam se zycie niszczyc?Toz to nie moje nie musze sie zamartiwac .I co-czy to moja wina ,ze mi go nie bedzie zal? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 12:33 > znam osoby, które straciły dziecko, w róznych okolicznościach. Żadna z nich nawe > t w 1/100 nie "prezentowała się" jak Kasia W. Widac było smutek, cierpienie, kt > óre te osoby w sobie miały - nawet po latach od tych zdarzeń. Czy smutek musi być widać? Czy należy tak cierpieć, żeby się upewnić, że to zostanie zauważone i docenione przez społeczeństwo? Mówiąc najoględniej takie oczekiwanie wzbudza mój głęboki wewnętrzny sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:50 pieskuba napisała: > Zmiana koloru włosów ogólnie bardzo zmienia wygląd, pewnie chciałaby być mniej > rozpoznawalna. No to sie nie udalo . Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:56 i komentują każdą czynność i każdy krok... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 14:42 A publika chce znać te kroki, żeby się jarać własną świętością. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:14 utwierdzam się w poglądzie, że działanie tych ludzi jest głęboko nielogiczne, i coraz bardziej skłaniam się do przypuszczenia, że mogą być idiotami. jeśli zmieniają imaż, to po co pchają się przed kamery? jeśli to za nimi łażą pismaki, to dlaczego nie wytoczono tabloidowi hucznego procesu? no chyba że te przebieranki to jest mylenie tropu połączone z ładowaniem portfela, a w rezultacie oni się rozpłyną jak sen złoty za jakiś czas, jak się brukom skończy kontrakt na ściganie. to jeszcze bym była w stanie zrozumieć. bo na pewno nie pchanie się bez korzyści pod ostrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:56 A tak na logikę, po takim wydarzeniu wysłałabyś oświadczenie do prasy, że przy ewentualnych artykułach nie chcesz aby nazywano cię Anią X, tylko prosisz z imienia i nazwiska? Zrobiłabyś tak w takiej sytuacji? Czy po prostu zniknęłabyś a dopiero potem jak sprawa przycichnie zmieniła wygląd i zaczęła nowe życie? Ludzie, którym zależy na tym aby dać im spokój i na tym aby zniknąć nie robią tego tak nieudolnie. Albo głupota albo lans przecież to logiczne, że prasa będzie za nimi latać a takim zachowaniem dostarczają im nowych tematów i nigdy nie będą anonimowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 19:42 chcesztomasz napisała: > A tak na logikę no prawdaż. na logikę to oni poszli chyba na coś w rodzaju reality szoł, przypuszczam że Rutek ich jakoś do tego namówił. biedne, głupie dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 12:56 To chyba normalna kolej rzeczy: najpierw zmiana adresu, a teraz wyglądu, jeżeli ma świadomość, że 3/4 społeczeństwa chętnie by ją zlinczowało? Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:32 suazi1 napisała: > To chyba normalna kolej rzeczy: najpierw zmiana adresu, a teraz wyglądu, jeżeli > ma świadomość, że 3/4 społeczeństwa chętnie by ją zlinczowało? W logice wszystkiego zgrzyta właśnie to, że dziennikarzyny jakoś za dużo wiedzą na temat tych państwa. Nie ma się co oszukiwać, większość tych którzy Waśniewską roznieśliby na widłach - nie rozpoznałaby jej na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka w tym nowym wyglądzie. Jak na działanie klasycznych polujących paparazzich, coś za dużo tu wiedzy o przyszłości małżeństwa. Miasto, branża, układy w przyszłej pracy... Układ z bruksą. Oby skórka była warta wyprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:49 kosheen4 napisała: > W logice wszystkiego zgrzyta właśnie to, że dziennikarzyny jakoś za dużo wiedzą > na temat tych państwa. Rutkowski. Za darmo ich nie gosci... Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz ha ha a teraz niby jest bezpieczna 16.03.12, 18:41 jak dalej każdy wie jak wygląda no normalne. strasznie. człowiek, który chce dla własnego bezpieczeństwa zmienić wygląd, adres, życie nie wystawia się bo inaczej wszystko na darmo Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:02 myślę, że zmieniła image, żeby dziennikarzyny jej nie rozpoznały Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:37 I jak widac udalo sie w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:44 zieeew celebrytką staje sie przez ilośc dyskusji o niej-m.in na tym forum.. Dalybyście juz spokój. A Fakt i jego tematy..żenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:54 starszna traume przezywa po smierci dziecka, które to zginęlo z jej reki. Widac teraz zaczyna nowe zycie, bo przeciez dzieciak zawadzal w wyszumieniu sie i tak sie "szczęsliwie" zlozyło, że wypadł ze 'sliskiego" kocyka rozbijajac sobie smiertelnie głowe i uwalniajac rodziców od kłopotu. Wyglada jak tirówka na trasie katowickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 13:59 kamelia04.08.2007 napisała: Widac teraz zaczyna nowe zycie, bo przeciez dzieciak zawadzal w wyszumieniu sie i tak sie "szczęsliwie" zlozyło, że wypadł ze 'sliskiego" kocyka rozbijajac sobie smiertelnie głowe i uwalniajac rodziców od kłopotu. Ciągle mnie zadziwia, że ludzi stać na taką podłość. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 14:06 Masz rację, strasznie to wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 14:24 Ciągle mnie zadziwia, że ludzi stać na taką podłość. Tak?? A mnie zadziwia, ze ludzi stac na taka podlość, zeby nie wezwać pogotowaia do własnego dziecka, wyciulać pol kraju za ciężkei pieniądze, a potem spacerować jakby nigdy nic i nie zpadac się ze wstydu pod ziemię. Gdyby miała choć troche poczucia przyzwoitości, nie pokazywalaby tej falszywej twarzy, tylko siedziala zamknieta w czterech ścianach. Wstrętna oszustka i hipokrytka. Odpowiedz Link Zgłoś
caroninka Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 15:33 A mnie bardzo dziwi, dlaczego nikt sie nie zajal sprawa ukrycia zwlok dziewczynki, skladaniu falszywych zeznan, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:36 nie trzeba siedzieć w 4 ścianach a normalnie żyć bez lansu, bez głupawych oświadczeń nie wiadomo po co, zmiany wyglądu który potem bez żenady się prezentuje... Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 14:46 a mnie ciagle zadziwia ze tak ich bronisz. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 16:07 Nie bronię. Po prostu nie atakuje, bo nie wiem co tak naprawdę się wydarzyło. Ty też nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:40 co nie wiesz co się wydarzyło? nie wezwała pomocy, wzięła ciało przysypała, upozorowała porwanie, wyłudziła kupę kasy z budżetu, wodziła ludzi/media za nos, kłamała i w nagrodę za to ma nowe fajne ciuszki, nowe lokum i ogólnie zmiany na plus. nie wiesz jedynie jak doszło do śmierci dziecka i czy ktoś jej pomagał. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:44 Fajnie, że ty wiesz wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 16:52 nie nie wiem wszystkiego, wiem to co widziałam i słyszałam. Wezwała pomoc? Gdzie i kiedy? NIE - fakt. Ciało było przysypane gruzem we wskazanym przez nią miejscu? BYŁO - fakt. (Przyznała się: TAK czy na pewno to ona zrobiła, czy sama - nie wiemy ) Ludzie szukali dziecka? Szukali - FAKT Akcja poszukiwawcza była ? Była Ludzie zostali oszukani? Zostali ( wpłacali pieniądze dla niby porywacza? Wpłacali - fakt) Wiec czego tu nie rozumiesz. I czego tu nie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Chceszto masz 17.03.12, 01:35 chcesztomasz napisała: > co nie wiesz co się wydarzyło? nie wezwała pomocy, wzięła ciało przysypała, upo > zorowała porwanie, wyłudziła kupę kasy z budżetu, wodziła ludzi/media za nos, > kłamała i w nagrodę za to ma nowe fajne ciuszki, nowe lokum i ogólnie zmiany na > plus. > > nie wiesz jedynie jak doszło do śmierci dziecka i czy ktoś jej pomagał. A nie pomyslalas ze właśnie przez takie ja TY ona ma nowe ciuszki fryzurce i resztę. Gdyby się nie bała , gdyby ludzie nie zachowali się jak Wy wszystko wiedzace, to dalej mieszkałaby w tym samym domu, może wtedy bardziej by rozpaczala bo wszystko w domu przypominało by Madzie, a tak w nowym miejscu do człowieka czasem nie dociera ze już nie ma tej zmarłej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Chceszto masz 17.03.12, 17:00 Nie nie pomyślałam tak. A wiesz czemu, a "dlatemu" że nawet jakby ich fakt nie wytropił to sami z nowymi ciuszkami i włoskami poszli do programu telewizyjnego bodajże tvn 24. Wytłumacz mi po co komuś kto idzie do programu tvn 24 zmiana wizerunku i to dla niby ukrycia? Ja nie rozumiem. Już mówiłam nie wiem wszystkiego. Nie oczekuje od niej żeby klepała zdrowaśki i rozbiła namiocik pod cmentarzem. Oczekuje, ze przestanie o sobie przypominać i naprawdę zniknie i zacznie nowe życie.Jeżeli już koniecznie musi pokazywać się w tv bo wiadomo, że to znany od wieków sposób zaszycia się to że przeprosi ludzi, którzy na mrozie szukali jej dziecka, oczekuje że przeprosi za oszukanie całej Polski. Oczekuje, że zmądrzeje wraz ze swoim mężem i przestaną robić z siebie widowisko. Każdy średnio inteligentny człowiek wie jaka jest prasa.. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 12:39 > ...i w nagrodę za to ma nowe fajne ciuszki, nowe lokum i ogólnie zmiany na > plus. Nowe fajne ciuszki i chatę ma jako honorarium za mimowolne zorganizowanie mega-kampanii medialnej dla firmy "Rutkowski", kosztem jej prywatności, a nawet intymności, że o wizerunku itp nie wspomnę. Każdy się może zastanowić czy takie honorarium by go satysfakcjonowało i było adekwatne do tego, co firma "Rutkowski" na nim ugrała. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 16:04 imasumak napisała: > Ciągle mnie zadziwia, że ludzi stać na taką podłość. > > a nie pomyliło ci sie zło z dobrem? kto tu jest ofiarą, a kto sprawca? ty nie rozumiesz, że to dziecko zgineło z jej reki tylko nie dorabiaj teorii o tesciowej, bo są owszem tesciowe, ale i synowe też są niezłymi ziółkami Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 16:09 Nic mi się nie pomyliło. To był najprawdopodobniej nieszczęśliwy wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 16:20 imasumak napisała: > Nic mi się nie pomyliło. To był najprawdopodobniej nieszczęśliwy wypadek. tak, nieszczesliwy wypadek, pewnie przez karsnoludki. Takie bajki, to na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:46 No ale taka wersja jest rozpatrywana jako najbardziej prawdopodobna. Tłuszcza jednak wie lepiej, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastolina84 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 19:15 skoro nie wiesz nic na ten temat to nie powinnas również pisac że jest to nieszczęśliwy wypadek, co więcej nie powinnas w ogóle brać udziału w dyskusji z tłuszczą... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 20:12 Trzymam się tego, co oficjalnie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 14:22 Zwykła, pospolita dziewucha i zmiana koloru wlosow nic jej nie da. Ani w zmianie looku na lepszy ani (jak widać) w ukryciu się. Odpowiedz Link Zgłoś
danie.ljas Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 14:37 Nie zdziwię się jak książkę zacznie pisać..... Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 17:11 się wyrobiła jak goowno w betoniarce.... Myśli,że teraz nowy imaż pomoże jej w czymś?Tylko w czym?Chyba,żeby FAK(T) więcej jej płacił za pokazywanie paszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:24 Mysle ze ten blond zbyt zolty jest i trzeba by go rozjasnic, co do Katarzyny to ogolna zmiana na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz A ja się pytam 16.03.12, 18:30 na fali wątków o np "bezrobotnych pasożytach", którzy nie powinni sięgać wg niektórych po zasiłek, na fali wątków w których krzyczy się: "NIE CHCE aby moje pieniądze szły na to i na to i na tamto!!! Nie życzę sobie" czy to samo się nie tyczy tej o to kobiety? Czy nie powinna oddać pieniędzy, które poszły z budżetu na niby porwanie? tutaj już nikt nie krzyczy : "Nie życzę sobie aby moje pieniądze nie zostały oddane?" Abstrahując już od tego TAK uważam że oni lansują się na śmierci własnego dziecka. trzeba mieć coś z głową nie tak, żeby wysyłać oświadczenie do parsy weźcie już nie piszcie o mnie Katarzyna W. tylko poproszę z imienia i nazwiska ( ??????????????????? Że proszę) dorwali się do wodopoju i bach jaka pancia się zrobiła ha ha. Nie nie chce żeby połozyła się w rynsztoku i klepała zdrowaśki ale taktu tu za grosz nie widzę. dla mnie to śmierdzi. Chciałabym żeby za wodzenie za nos całej polski ktoś mnie tak wynagrodził. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: A ja się pytam 16.03.12, 18:34 trosze byczki poprawie: oto, na poszukiwania dziecka niby porwanego - tak brzmi lepiej. A dodam jeszcze, że tylu ludzi chce zacząć nowe życie i w tym celu zmienia się i żyje a oni biedni dalej na celowniku. Czy aby na pewno nie z własnej winy? Jak dla mnie oni chcą być na celowniku inaczej po prostu by zniknęli i zaczęli nowe życie, pomoc mają i to jak się patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: A ja się pytam 16.03.12, 19:44 Na celowniku będą dopóki żądny sensancji lud będzie oczekiwał igrzysk i czytał szmatławce .. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: A ja się pytam 16.03.12, 19:47 na celowniku będą dopóki sami beda się pachać w łapy szmatławców. człowiek o odrobinie rozsądku wie jaka jest prasa. innym ludziom udaje sie jakoś ukryć a im nie. No cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: A ja się pytam 16.03.12, 19:49 Myślę, że są zwyczajnie głupi-nie wyrafinowani. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: A ja się pytam 16.03.12, 22:29 chcesztomasz napisała: > na celowniku będą dopóki sami beda się pachać w łapy szmatławców. > > człowiek o odrobinie rozsądku wie jaka jest prasa. innym ludziom udaje sie jako > ś ukryć a im nie. No cuda. wszystko mi z ust "wyciągasz" Dobrze prawisz... Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: A ja się pytam 16.03.12, 22:28 [i]chcesztomasz napisała: > na fali wątków o np "bezrobotnych pasożytach", którzy nie powinni sięgać wg nie > których po zasiłek, na fali wątków w których krzyczy się: "NIE CHCE aby moje pi > eniądze szły na to i na to i na tamto!!! Nie życzę sobie" > > czy to samo się nie tyczy tej o to kobiety? Czy nie powinna oddać pieniędzy, kt > óre poszły z budżetu na niby porwanie? tutaj już nikt nie krzyczy : "Nie życzę > sobie aby moje pieniądze nie zostały oddane?" Nie mogę zacytować całości...a z całością się własnie zgadzam. No wreszcie ktoś pisze do rzeczy.Polać jej Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:38 Myślę, że szukasz sensacji na siłę. Mnie przyszło raczej na myśl, że kobieta chciała na tyle zmienić wygląd fizyczny, aby właśnie jej NIE rozpoznawano i dano spokój...cóż, nie udało się po raz kolejny. Teraz już wie, że jak wyjedzie- to ją rozpoznaja, jak przemaluje włosy i zrobi mocny makijaż też ją hieny rozpoznają- co będzie następne? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:39 A czego by nie zrobiła, wykorzystają przeciwko niej, jedni żeby zarobić, inni bo poczują się lepiej. Szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 18:41 Uważam że to całkiem normalne, bo nie chce by aż tak rozpoznawalna, nie widzę w tym nic z czego należy robic sensacje na forum. Opamiętajcie się ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 19:33 Osoba, która unika rozgłosu nie kontaktuje się z mediami. Ona natomiast jutro będzie gościć w tvn24. Nie rozumiem, jak można jej bronić. Faktycznie rację mają te, które zarzucają niektórym forumkom, że dużo bardziej zbulwersowane są losem psa, niż człowieka. I mimo, że mam podobne uczucia wobec zwierząt, to nie umiem znaleźć zrozumienia dla kobiety, która jest dobrym graczem. Wkurza mnie fakt, że umiera dziecko, a matka winna tej całej chorej sytuacji chodzi sobie swobodnie po ulicy. Dzisiaj zapadł wyrok w sprawie matki, która włożyła swoje przedwcześnie urodzone dziecko do reklamówki i schowała w szafie. Wyrok uniewinniający. No bosko po prostu, nieważne, że mogło być umierające, mieć problemy z oddychaniem, ale do cholery żyjemy w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 19:45 ciii, to nie wolno bluźnić że z tą kobieta jest coś nie tak - w ogole złóżmy się na jakąś farbę bo jajecznica to powinna być na patelni - no co? Niech się schowa i ma spokój...a to że sama potem wylezie do mediów z nowym "imidżem" i będzie potem zdziwienie, że się to komentuje a nie da biedaczce spokoju... pogadajmy o bezdomnych co pasożytują na pracujących albo o pani z supermarketu, że zeruje na mopsie zamiast pojśc na studia i ościąnąć sukces. Zostawmy biedne kobietki, które nie nauczone zostały wzywać pomocy a rozwiązywanie problemu upatrują w udawaniu, wodzeniu za nos ludzi, zostawmy kobiety, które w jeden tydzień( ?) zmarnowały tyle pieniędzy ile bezrobotny z zasiłku nie wyciągnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmanik Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 20:30 przekleństwa się same na usta cisną.tak wygląda matka która straciłą dziecko....sorry, wróc- matka która zabiła i porzuciała swoje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 01:48 chcesztomasz napisała: > ciii, to nie wolno bluźnić że z tą kobieta jest coś nie tak - w ogole złóżmy si > ę na jakąś farbę bo jajecznica to powinna być na patelni - no co? Niech się sch > owa i ma spokój...a to że sama potem wylezie do mediów z nowym "imidżem" i będz > ie potem zdziwienie, że się to komentuje a nie da biedaczce spokoju... > > pogadajmy o bezdomnych co pasożytują na pracujących albo o pani z supermarketu, > że zeruje na mopsie zamiast pojśc na studia i ościąnąć sukces. Zostawmy biedne > kobietki, które nie nauczone zostały wzywać pomocy a rozwiązywanie problemu up > atrują w udawaniu, wodzeniu za nos ludzi, zostawmy kobiety, które w jeden tydzi > eń( ?) zmarnowały tyle pieniędzy ile bezrobotny z zasiłku nie wyciągnie.. Ale z ciebie materialistka, może przestanmy ratować wczesniaki bo niektóre mimo terapi umierają i szkoda kasy, albo są kalekie i całe życie trzeba do nich dokładać, chorych na raka tez po co leczyc jak i tak umrą, na HIV i Zoltaczke tez po co tracić kasę. Swoim dzieciom tez wystawie rachunek zeby mogły kiedyś oddać. A gdyby Kasia oddała kasę dała byś jej spokój ? Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 16:34 Nie jestem materialistką nie bardziej niż inni po prostu ( jak wyżej) non stop czytam " nie chce aby moje pieniądze szły na zasiłki, nie chce żeby szły na kościół, nie chce żeby szły na emerytury dla kobiet takich i siakich, nie chce żeby szły na to i na to a przy tej sprawie cisza...tylu ludzi zostało oszukanych nie tylko materialnie wysyłając pieniądze dla niby porywacza, tylu ludzi poświęcało swój czas i zdrowie ( nerwy) szukając dziecka na takim mrozie. Tyle kosztowała akcja i nikt jakoś nie krzyczy " nie życzę sobie żeby moje pieniądze tak się marnowały" Tyle się dzieciaki udzielały w tv, oświadczenia pani blondwłosa wysłała ale słowa przepraszam i dziękuje w oświadczeniu nie zawarła. innymi słowy nie "pokapowałaś " do czego piję więc się nie wysilaj z dziećmi chorymi itp Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 22:33 phantomka napisała: Faktycznie rację mają > te, które zarzucają niektórym forumkom, że dużo bardziej zbulwersowane są lose > m psa, niż człowieka. No dokładnie...Nad flakami psa ubolewały na 300wpisów....Nad śmiercią dziecka mnie ubolewać już nie wolno(?) > > Dzisiaj zapadł wyrok w sprawie matki, która włożyła swoje przedwcześnie urodzon > e dziecko do reklamówki i schowała w szafie. Wyrok uniewinniający. No bosko po > prostu, nieważne, że mogło być umierające, mieć problemy z oddychaniem, ale do > cholery żyjemy w XXI wieku. Niektóre jematki nie wiedzą tego chyba jeszcze?Szkoda gadać naprawdę.Nie chodzi mi o to,żeby ją zaatakować w ciemnym kącie,ale do jasnej ciasnej co się dzieje? Teraz wszystko można zrobić i będą mówić,że aaaa,bo to dziecko alkoholika...albo,że depresje poporodową przechodzi....Tja jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 00:07 fifiriffi napisał: No dokładnie...Nad flakami psa ubolewały na 300wpisów....Nad śmiercią dziecka mnie ubolewać już nie wolno(?) A kto ci borni ubolewać? Ja również ubolewam ale to nie oznacza, że będę przyłączać się do internetowego linczu nad jego matką. I zostawicie już przykład tego nieszczęsnego psa, co ma to wspólnego ze sprawą Madzi, że współczułyśmy naszej koleżance przeżyć związanych z jego wypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 23:59 phantomka napisała: Osoba, która unika rozgłosu nie kontaktuje się z mediami. Ona natomiast jutro będzie gościć w tvn24. Naprawdę jeszcze się nie zorientowałaś, że w tym momencie jej byt zależy od Rutkowskiego, a on stawia warunki? Koło zamknięte. Nie rozumiem, jak można jej bronić. Nie musisz tego rozumieć. Zresztą to nawet nie obrona, tylko brak zgody na publiczny lincz. Faktycznie rację mają te, które zarzucają niektórym forumkom, że dużo bardziej zbulwersowane są losem psa, niż człowieka. A co ma jedno do drugiego? Czy oburzenie z powodu znęcania się nad psem wyklucza troskę nad człowiekiem? Wkurza mnie fakt, że umiera dziecko, a matka winna tej całej chorej sytuacji chodzi sobie swobodnie po ulicy. Jeśli to faktycznie był wypadek, a taka jest póki co oficjalna wersja, to nie rozumiem, co tu może wkurzać. Poza tym bez obaw - ona nie chodzi sobie spokojnie po ulicy i pewnie jeszcze długo jej ludzie na to nie pozwolą. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 00:19 milam sie nie wtrącac, ale to zdanie mną poruszyło: > Poza tym bez obaw - ona nie chodzi sobie spokojnie > po ulicy i pewnie jeszcze długo jej ludzie na to nie pozwolą. a to niby czemuż ? Czy nastapil jakis atak na nich? czy ktokolwiek na ulicy coś im powiedzial? nawet w Sosnowcu? Jakoś w kazdym artykule (SE, czy FAKT) padają słowa zdziwienia i niedowierzenia: jest spokojnie, żadnych awantur. Trudno jakoś przejśc do porządku dziennego nad tym, że jednak nikt kamieniem nie rzuca ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 07:40 Skąd wiesz czy maja spokój i nikt im w realu uwag nie robi? Kamień w mieście nawet trudno znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 11:54 Iwles, naprawdę nie rozumiesz? O to, że każdy ich krok jest śledzony i opisywany przez prasę, to niby ma spokój gwarantować? Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 09:04 imasumak napisała: > Naprawdę jeszcze się nie zorientowałaś, że w tym momencie jej byt zależy od Rut > kowskiego, a on stawia warunki? Koło zamknięte. No tak, bo przecież od razu widać było, że ona jest bezwolną lalką - przecież wytrzymała w swojej wersji tylko tydzień (o ile dobrze pamiętam) Naprawdę nie rozumiesz, że to, co dzieje się wokół tej sprawy, zaczyna przypominać tragifarsę? > Nie musisz tego rozumieć. Zresztą to nawet nie obrona, tylko brak zgody na publ > iczny lincz. Wiesz, byłabym ostatnią osobą, która użyłaby wobec tej osoby jakiejkolwiek formy przemocy. Natomiast należy to piętnować. Dlaczego społeczeństwo ma udawać, że jest wszystko ok, jeżeli tak nie czuje. Chyba coś się powywracało nie w tym kierunku, którym powinno. Wczoraj słuchałam o ofierze pedofila, o którym całe miasteczko wiedziało, że nim jest. Co więcej ludzie widzieli, że dotyka dzieci. Wiesz, kto jest wyklęty w tej społeczności? Oczywiście, że ofiara, bo śmiała zburzyć sielsko-anielski klimat i zgłosić to na policję. > A co ma jedno do drugiego? Czy oburzenie z powodu znęcania się nad psem wyklucz > a troskę nad człowiekiem? Na przykładzie tego forum, najwidoczniej wyklucza. > Jeśli to faktycznie był wypadek, a taka jest póki co oficjalna wersja, to nie r > ozumiem, co tu może wkurzać. Poza tym bez obaw - ona nie chodzi sobie spokojnie > po ulicy i pewnie jeszcze długo jej ludzie na to nie pozwolą. Ja nie neguję, że to był wypadek, ona powinna odpowiedzieć za cały cyrk, który urządziła. Jaką lekcję wynosi społeczeństwo z tej sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 14:09 imasumak napisała: > > Jeśli to faktycznie był wypadek, a taka jest póki co oficjalna wersja, to nie r > ozumiem, co tu może wkurzać. Poza tym bez obaw - ona nie chodzi sobie spokojnie > po ulicy i pewnie jeszcze długo jej ludzie na to nie pozwolą. Nawet jeśli to był wypadek do nie wezwała pogotowia, zrobiła całą szopkę z porwaniem mimo że doskonale wiedziała że dziecko nie żyje. O sposobie potraktowania zwłok Madzi nie wspomnę bo mi się tylko inwektywy na klawiaturę cisną. Jak mi papużka falista zdechła to ją godniej potraktowaliśmy niż ona własne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 14:18 Ale to nie czyni jej jeszcze morderczynią. Późniejsze jej działania były prawdopodobnie spowodowane paniką, zresztą co nią powodowało jest przedmiotem ustaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 14:45 To są Twoje przypuszczenia, pozwolisz że mogę mieć inne zdanie na ten temat. Ty masz prawo wypowiadać swoje opinie, ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 22:23 Aha, czyli prac ujący sztab specjalistów nad ta sprawą, to jest również wytwór mojej wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 16:45 ha ha ha. miałaś opierać się na faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 22:26 A cóż ja takiego nieprawdziwego napisałam? Że prawdopodobnie spanikowała? Czy że jest prowadzone śledztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: Matka Madzi-celebrytka? 18.03.12, 08:07 Pewnym jest to że "matka" nie wezwała karetki do swojego dziecka i to że to dziecko zostało potraktowane jak śmieć i zakopane w ruinach. Pewne jest także to że "matka" przez kilka dni naciągnęła RP na grubą kasę z tytułu szukania jej "porwanego" dziecka. Cała reszta to domniemania i nie wiadomo ile w tym prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 18.03.12, 18:50 a słowow prawdopodobnie nie kłóci ci się z słowem FAKT? A zakładanie że spanikowała (mimo, iż tego nie możesz wiedzieć bo ani nie siedzisz w jej głowie ani tym bardziej nie siedziałaś w trakcie tego wydarzenia ) to ma być fakt? Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 16:43 "Naprawdę jeszcze się nie zorientowałaś, że w tym momencie jej byt zależy od Rutkowskiego, a on stawia warunki? Koło zamknięte." znaczy mamy do czynienia z pantofelkami, które nie są w stanie samodzielnie myśleć? I to ma być to usprawiedliwienie? Czy w takiej sytuacji kiedy sami czy za namową Rutkowskiego nagle robią za " gwiazdy tv" naprawdę oczekujesz, że ludzie staną i to zignorują i nie będą gadać, oceniać? Nawet ty to robisz tylko tyle, że na plus " a bo Rutkowski coś tam podziałał, a bo ona jest inna i przeżywa to inaczej", " a bo ona musi tak odreagować" Oceniasz? A no oceniasz. Wypowiadasz się ? A no wypowiadasz się. "Poza tym bez obaw - ona nie chodzi sobie spokojnie > po ulicy i pewnie jeszcze długo jej ludzie na to nie pozwolą. " No jak nie chodzi sobie spokojnie? Pobił ją ktoś? Próbował pobić? Latają za nią ludzie z siekierą? Ludzie nie przestaną gadać ale to im chyba zbytnio nie przeszkadza. Mam wrażenie, że może nawet tobie bardziej przeszkadza niż im. ( taki żarcik ) Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 20:41 Mam coraz częściej wrażenie, że wszyscy braliśmy udział w jakimś medialnym show, że nie było żadnego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 20:43 Fakt to lubi dawac takie dramatyczno-tragiczno-histeryczne tytulu... osobiscie nie zyje zyciem tej rodziny, nie sledze ich, nie szukam goraczkowo codziennych niusow z ich zycia. oni sami do nich przylaza, pierwszy przylezli i tak sie to kreci..moze to jakas umowa z rutkowskim, zeby sie pojawiac co jaksi czas w mediach, jakis update oco u nich, nowy look itd. na fotce wyglada zdzirowato. jeszcze jak wczesniej to tak jakos zal sie czasem mi jej robilo, bo taka sierotka mayrsia, to teraz wyglada jak wyrachowana baba. czy cierpi czy nie, to nie moja brocha. nie musi chodzic rynsztokami, czolgac sie itd. nie chodzi tu o atakowanie, wyrazam wlasne zdanie na temat foty, ktore zoabczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 22:20 Przykro się na to wszystko patrzy, przerażające... dla większości matek śmierć dziecka to koniec, ogromna depresja i niechęć do życia... No ale to pewnie dla tych które się w ciąży po brzuchu nie biły... Nikt normalny nie myśli o tym żeby w ciągu niecałego miesiąca od śmierci dziecka 4 razy zmieniać kolor włosów i lansować się w mediach... Sorry wiadomo każdy żałobę przeżywa inaczej to fakt, ale mimo wszystko to co Ci ludzie wyprawiają nie jest normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 22:54 Masz rację, powinni ubrać się w wory pokutne, jeździć po Polsce i co dzień w południe na rynku każdego miasta szlochać, zawodzić i rozdzierać szaty. A i jeszcze powinni wozić ze sobą taczkę kamieni, żeby każdy chętny mógł sobie rzucić. Jarasz się tematem drugi miesiąc, więc fakt czy inny SE jeździ za tymi ludźmi i robi im zdjęcia. Twoje zainteresowanie robi z Katarzyny celebrytkę. Dociera, czy jak Ci to wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 23:32 No ku...wa ale dlaczego od razu tak? Nie!my nie piszemy, że mają chodzić w workach pokutnych,czy co ty tam jeszcze napisałaś. Mają się nie lansować,nie pchać w te fakty i superekspresy. Nie ma się pojawiać przy boku"głośnego" Rutkowskiego....Ma się nie wychylać.A nie...raz on nowy fryz,raz ona,zmieniają wielce miejsce zamieszkania i lansują się w nowym środowisku. I te konferencje prasowe z panem R? Na uj to komu?Bo mnie się na nich patrzeć nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 00:09 Wylansował to się niezle na całej tej historii pan Rutkowski. A Waśniewscy słuchają co Ruktowski radzi, bo są młodzi, głupi i w swojej sytuacji pewnie łapią się wszystkiego co daje jakieś poczucie bezpieczeństwa. Ma się nie wychylać? ok, ale to znaczy ze nie moze zafarbowac włosów, umalowac sie, ubrać? Własnie o to chodzi, ematki będą zadowolone dopiero gdy Katarzyna będzie zanedbana, nieuczesana i w dresach, bo w innym wypadku się wychyla. Jak Cię tak razi wygląd i zachowanie tej dziewczyny to po co o tym czytasz i oglądasz zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 07:43 Ta, pchają się aby tabloid o nich nieprzychylnie pisał... No bajka po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 12:36 więc fakt czy inny SE jeździ za tymi ludźmi i > robi im zdjęcia. a od kogo wszyscy się dowiedzieli- gdzie małżenstwo przebywa? - od Rutkowskiego, który się nimi "opiekuje"...wypisz-wymaluj hiena cmentarna. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Matka Madzi-celebrytka? 16.03.12, 23:46 No w końcu mają święty spokój mogą spokojnie po mieście pochodzić bez rozwrzeszczanego dzieciaka w wózku luzik ,wstają o której chcą ,robią to co chcą -życie wróciło do normy ,tylko dlaczego dziewczynka musiała umrzeć mogła dalej żyć w rodzinie zastępczej!Dwójka przefarbowanych pajaców! Odpowiedz Link Zgłoś
kocio_007 Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 00:25 No w końcu mają święty spokój mogą spokojnie po mieście pochodzić bez rozwrzesz > czanego dzieciaka w wózku luzik ,wstają o której chcą ,robią to co chcą -życie > wróciło do normy dokładnie ,tylko dlaczego dziewczynka musiała umrzeć mogła dalej żyć w r > odzinie zastępczej! A skąd! Co by ludzie powiedzieli! Dwójka przefarbowanych pajaców Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 18:18 Tja kazdy inaczej przezywa,dlatego sa grupy wsparcia dla rodzicow po stracie i forum, i jak zyje pierwszy raz spotkalam sie z taka reakcja na smierc dziecka.Za bardzo odbiega to od standardow. A tak ogolnie to pani W zamiast na fryzjera powinna wydac ta kase na pierwsza rate dlugu za akcje poszukiwawcza. Ciekawym jest,ze przeprowadzane sa kolejne badania w celu ustalenia co spowodowalo tepe uderzenie w tyl glowy,czyzby prog jednak to nie byl. Z reszta nawet jesli to skoro wlozenie dziecka do reklamowki i zamkniecie w szafie uszlo na sucho to i to ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 00:39 kkalipso napisała: > No w końcu mają święty spokój mogą spokojnie po mieście pochodzić bez rozwrzesz > czanego dzieciaka w wózku luzik ,wstają o której chcą ,robią to co chcą -życie > wróciło do normy Też odnoszę takie wrażenie patrząc na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 07:05 A może byście się straganiary zamknęły?! Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 12:22 Bo co? Jak się nie podoba to spadaj poczytać coś innego,jak nie masz nic do powiedzenia to ty się zamknij i nie wtracaj w tematy które cię nie interesują a tym bardziej nie wyzywaj osób których nie znasz od straganiar bo bredzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 12:29 Mogę powiedzieć co ja myślę: a co ma dziewczyna zrobić? Jej wizerunek został jakiś pierdyliard razy wydrukowany wszędzie i jeszcze więcej. Przeprowadziła się i zmieniła fryzurę. Sama bym tak zrobiła. Nie pcha się na afisz i nie oglądliśmy jej w tivi-szole tylko chodzi po ulicy. Ma nie chodzić? Fakt to szambo, wstyd to nawet czytać. Gdyby się wytarzała w popiole i założyła na głowę torbe po kartoflach, to by jej powiedzieli, że się popisuje. A tak to sobie wymyślili "celebrytkę"- OJP. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: zaproszą ją do Tańca z Gwiazdami? 17.03.12, 13:20 Sądzę, że te co najchętniej zżarłyby matkę Madzi bez mrugnięcia oka, nie mają kompletnie wyczucia sytuacji - jak, z czego i w jakich okolicznościach żartować. I tak naprawdę myślę, że wy chcecie, żeby wzięła udział w TzG, bo miałybyście idealny pretekst do zakładania kolejnych sensacyjnych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga albo może nakręcą film w stylu 17.03.12, 13:37 "Urodzeni mordercy"... nawet zainteresowanie mediow podobne, jak w tymze filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: zaproszą ją do Tańca z Gwiazdami? 17.03.12, 14:05 Jej nie - Rutkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz Re: do TVN 24 17.03.12, 18:21 daj spokój. Przecież od najdawniejszych czasów wiadomo, że wywiad w tvn 24 to 100 % sposób na zapewnienie sobie spokoju...wywiad z Ewą D był "niewystraczający". Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: do TVN 24 17.03.12, 19:18 Ooo to i lans u Drzyzgi w tvn24 był ? Można gdzieś obejrzeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: do TVN 24 17.03.12, 19:25 albo nowy sposob na przezywanie smierci dziecka w koncu ciezkie dziecinstwo miala i wredna tesciowa zoboeiazuja Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 no dajcie spokoj 17.03.12, 19:37 ja tam sie nie dziwie, ze sie pofarbowala. chciala wygladac zupelnie inaczej, zeby byc mniej rozpoznawalna. gdybym ja zobaczyla taka na ulicy, to bym przeszla obok niej i nie zauwazyla, ze to ona. moze o taki wlasnie efekt chodzilo? narobila wokol siebie szumu na caly kraj, a teraz pewnie najchetniej zapadlaby sie pod ziemie, ale nie moze. no to chociaz blond se machnela. przynajmniej ja tak to widze i nie wiem, gdzie tu sensacja. a co do przezywania zaloby, coz ja zakochalam sie w miesiac po smierci mojej siostry. pierwsza randka z moim mezem miala miejsce na cmentarzu, bo przywiozl kwiaty na grob. rozpaczalam bardzo, bo spedzilam z nia bardzo blisko wiekszosc mojego zycia, mialysmy wspolny pokoj, poki nie wyjechalam na studia. no, ale bylam jednoczesnie tez szczesliwa i to szczescie bylo widac coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: no dajcie spokoj 17.03.12, 19:40 Taaa i w tym blondzie do TVN poleciala w celu ukrycia? taa ona tez jest szczesliwa,balast przywalila gruzami,troche nie wypalilo,ale w efekcie koncowym i tak na plus jak widac Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: no dajcie spokoj 17.03.12, 19:48 Dla mnie to logiczne. Chce się ukryć to idę do tv a wywiad, potem się farbuje i idę do " innego" tv popłakać jak mi nie dają spokoju i jak nie mogę się ukryć. No i biedni ludzie nie dają im spokoju ;/ a kiedy ci państwo dadzą nam spokój ja się pytam? Wpierw teatrzyk na cały kraj, potem jakieś konferencje, teraz tv. Oni chcą spokoju? To niech ludziom dadzą spokój. Ja jako osoba mająca ich daleko gdzieś i mająca nadzieję że osoba/y odpowiedzialne za taką aferę zobaczą sprawiedliwość ( czym zajmie się sąd ) mam ochotę na spokój bo ja nie widzę sensu ani powodu żeby by tych dwoje z tv wyskakiwało i jednocześnie miało pretensję o brak spokoju. Bardzo to jest logiczne. No nie powiem, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: no dajcie spokoj 18.03.12, 08:59 No ale skoro idzie do tv to znaczy, ze ludzie ja w tym tv chca ogladac nie? Chca sie popodniecac, pooburzac, miec satysfakcje ze sami lepsa sa. Mnie czy ciebie do tv nie wezma ani nawet w glupim fakcie zdjecia nie pokaza. Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: no dajcie spokoj 18.03.12, 11:50 A co to ma do rzeczy? Tv jest po to aby oglądać a gazety po to aby czytać. Dziennikarze są po to żeby przekazywać wiadomości albo sensację. A skoro tak jest czy trzeba im to ułatwiać i spełniać życzenia jak złota rybka. Chcecie to pójdę do tv udzielić wywiadu? Na świecie i w naszej pięknej Polsce zdarzają się kontrowersyjne wypadki, wydarzenia. I ludzie jak i dziennikarze wiele by dali żeby bohaterowie udzielili wywiadu najlepiej osobistego i opowiedzieli swoją historię i czy ci ludzie którym się przydarzyła tragedia z ich winy jakoś masową zgadzają się na wywiady? Czy pan, który w tamtym roku zrobił Kuliga swoim dzieciom, które wpadły pod autobus udzielał się w tv potem? A przecież to był wypadek, ludzie chcieliby wiedzieć zapewne co mu w głowie siedziało i siedzi a poszedł? No proszę cię nikt nikogo na siłę do tv nie ciągnie. Szkoda mi tych dzieciaków tak czysto po ludzku bo nie dość, że przez dziwną mentalność zrobił się teatrzyk na całą Polskę to jeszcze teraz strzelają sobie w kolano plącząc w tv jak im ludzie spokoju nie dadzą. A po co to płakanie? Czy teraz im dadzą? Zapomną? NIE wiec po co? Na dodatek zaostrzają agresję sami. Śmiech mnie ogarnia jak ktoś wychodzi do ludzi, ludzie oglądają a tylko ci ludzie są źli, niedobrzy, głupi, żądni sensacji bo powinni prąd sobie wyłączyć a ci co wychodzą to oni tylko tak bo ludzie chcą. Bardzo mądre i logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: no dajcie spokoj 18.03.12, 11:53 nie wiem czy to było w tamtym roku ( taki przykład pierwszy z brzegu, który mi się przypomniał/obił gdzieś kiedyś o uszy ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: no dajcie spokoj 18.03.12, 12:29 franczii, nie wezmą cię do telewizji? no to masz pecha. Po forum ciagle kręcą się dziennikarze tvn i juz wiele, oj wiele osob z forum dostalo zaproszenia, kilka dziewczyn skorzystalo, bo chciało, ale jest bardzo dużo, które nie skorzystaly, bo nie chciały. Proste. Zawsze mozna odmówic. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: do TVN 24 18.03.12, 09:34 chcesztomasz napisała: .wywiad z Ewą D był "niewystraczając > y". To i tam byli??? Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: do TVN 24 18.03.12, 19:57 jesli nei bylo to beda, kwestia czasu widzialam dzisiaj urywek tego wywiadu w tvn24. w ogole nie wbudzaja u mnie wspolczucia. nie, nei jestem lepsza, nie czuje sie lepsza inie ogladalam po to, zbey sie lepiej poczuc-tego typu zachowania sa mi obce, zebym poprawiala saobie samopoczucia dzieki niepowodzenion innych. napewno szybciej sie o nich zapomni, jak sie beda tak czesto w tv pokazywac... Odpowiedz Link Zgłoś
langolier_maximus Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 19:41 Nie pomoga pingle kujonki, nie pomoga obcasy ani blond wlosy -geba jak byla brzydka i patologiczna taka pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: Matka Madzi-celebrytka? 17.03.12, 20:12 Za jakis czas będzie nosiła inny strój,zależy do jakiego więzienia trafi.Jeszcze tylko 3 opinie wpłyną i mam nadzieję karę poniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Matka Madzi-celebrytka? 18.03.12, 09:10 No to w sumie powinnas byc zadowolona, ze tak sie stalo i dziecko patologii nie zyje chyba? Przeciez Madzia odziedziczyla patologiczne rysy po matce a patologia w ogole dzieci miec nie powinna Odpowiedz Link Zgłoś
langolier_maximus Re: Matka Madzi-celebrytka? 18.03.12, 20:03 Dosc cynicznie ujete ale zupelnie nietrafione.."Zadowolona" to nie jest chyba wlasciwe slowo bo zadowolenie to ja odczuwam w kontekscie bardziej prywatnym i wobec osob mi bliskich, natomiast nigdy w kontekscie czyjejkolwiek smierci. Odpowiedz Link Zgłoś