Dodaj do ulubionych

Poszukuję ortopedy

18.03.12, 21:49
Mąż miał półtora roku temu zabieg osteotomii korekcyjnej kolana. Po zabiegu miało nie bolec, mial funkcjonowac, jak zdrowy czlowiek. Niestety, tak nie jest. No i chcielibysmy to skonsultowac z jakims innym lekrzem, tym bardziej, że w lipcu mają mu tą blachę z kolana wyjmować. Wlasciwie wszedzie możemy pojechac, byleby był to ktos kompetentny.
Obserwuj wątek
    • aneta79_1979 Re: Poszukuję ortopedy 18.03.12, 22:12
      doc. Jerzy widuchowski, przyjmuje w Katowicach-prywatnie i na Urazówce w Piekarach, dam Ci namiar na oddział i tam się dopytaj=(0-32) 39-34-225 / 226, lub jego syn Wojciech. Oprócz tego dr Kwiatkowski Grzegorz, też z Urazówki ale nie wiem gdzie ma gabinet
    • zajola Re: Poszukuję ortopedy 18.03.12, 22:13
      alfa36 napisała:

> Mąż miał półtora roku temu zabieg osteotomii korekcyjnej kolana. Po zabiegu mia
      > ło nie bolec, mial funkcjonowac, jak zdrowy czlowiek. Niestety, tak nie jest. N
      > o i chcielibysmy to skonsultowac z jakims innym lekrzem, tym bardziej, że w lip
      > cu mają mu tą blachę z kolana wyjmować. Wlasciwie wszedzie możemy pojechac, byl
      > eby był to ktos kompetentny.

Może tu?
      www.znanylekarz.pl/zbigniew-pilecki/ortopeda-lekarz-sportowy-radiolog/czestochowa-zabrze-czestochowa-zabrze
      byliśmy bardzo zadowoleni.
      • alfa36 Re: Poszukuję ortopedy 19.03.12, 07:02
        Dzięki. Moze ktos z Was jeszcze coś doda...
    • zabulin Re: Poszukuję ortopedy 19.03.12, 08:21
      Dodam jedno nazwisko. Kraków- dr Staszkow, ul. Barska, ale...nie wiem czy jeszcze przyjmuje.
      Byl podobno przez lata lekarzem sportowcow czolowej krakowskiej drużyny. Chirurgiem- i chyba ortopedą. Na pewno fachciura niesamowity.

Tylko nie wiem czy jeszcze przyjmuje.
      Mojego meża (wowczas 26 letniego) straszyli kalcectwem, probowali unieruchomić. Jedna wizyta u tego lekarza i stsosowanie się do jego zaleceń sprawily, ze problem od 6 lat jest złym wspomnieneim tylko.

Podobno bdb klinika ortopedyczna jestw Żorach.
      • zabulin Re: Poszukuję ortopedy 19.03.12, 08:28
        Aż z ciekawości go znalazłam w necie i widzę, ze ma prawie tyle samo opinii negatywnych co pozytywnych.

Ale to pewnei jak wszyscy. Ja go znam wyłącznie z pozytywnych opinii.
        Pozdrawiam
        • alfa36 Re: Poszukuję ortopedy 19.03.12, 09:54
          Mąż był operowany w Żorach wlasnie. Wiem, ze to super klinika, a jednak cos nie poszlo.... Dlatego musimy skonsultowac z w innym miejscu.
          • zajola Re: Poszukuję ortopedy 19.03.12, 10:32
            Pilecki przyjmuje tez w Zabrzu www.sanvimed.pl/zespol
    • bajry Re: Poszukuję ortopedy 19.03.12, 10:51
      Bardzo dobry jest pan dr Andrzej Jasiński-ortopeda i lekarz sportowy
      www.znanylekarz.pl/andrzej-jasinski2/ortopeda-lekarz-sportowy/piekary-slaskie-bytom
      • emaciejka1 Re: Poszukuję ortopedy 19.03.12, 11:14
        klinka Galen w Bieruniu na Sląsku,leczą tam sportowców i nie tylko. Sama mam problem z kolanem i dopiero tam mnie zdiagnozowali i zaczęli ostro leczyć
    • suazi1 Re: Poszukuję ortopedy 19.03.12, 11:17
      Roman Ostojski, przyjmuje w Gdańsku.
    • tryptyk Re: Poszukuję ortopedy 29.10.18, 16:56
      Ja mogę polecić Sanvimed w Zabrzu "Szpital Zaborze" tam są bardzo dobrzy ortopedzi i myślę ,że będą mogli wam pomóc.
      • karina1907 Re: Poszukuję ortopedy 19.02.19, 22:26
        A jakiego Pani/Pan poleca? Można prosić o nazwisko?
    • klamkas Re: Poszukuję ortopedy 29.10.18, 17:35
      A mąż był jakoś rehabilitowany?

Jeśli chodzi o Śląsk to z nazwisk mogę wymienić jedno: Dejan Simic. Przyjmuje m.in. w SportKlinice w Żorach. Ale na waszym miejscu skonsultowałabym się przede wszystkim z dobrym fizjoterapeutą, bo może się okazać, że to kwestia np. banalnego przykurczu.
      • klamkas Re: Poszukuję ortopedy 29.10.18, 17:36
        Osz kurna, wątek sprzed 6 lat big_grin
        • taki-sobie-nick Re: Poszukuję ortopedy 30.10.18, 23:52
          klamkas napisała:

> Osz kurna, wątek sprzed 6 lat big_grin

Nie szkodzi, może ktoś akurat ortopedy szuka. tongue_out
          • alfa36 Re: Poszukuję ortopedy 31.10.18, 01:30
            Przez te 6 lat było jako tako.. Ale mąż twierdzi, ze czas mu zapisać się w kolejkę po kolejny zabieg.
      • alfa36 Re: Poszukuję ortopedy 31.10.18, 01:31
        W tej klinice mąż był operowany 8 lat temu. Chętnie skorzystam z podpowiedzi, tego lekarza nie znamy.
    • turzyca Re: Poszukuję ortopedy 15.04.19, 21:54
      Mam taką zasadę, że szerokim łukiem omijam usługodawców z podpowiedzi, które są udzielane kilka lat po założeniu wątku. Bo zazwyczaj to znak, że ktoś desperacko próbuje wykorzystać wysokie pozycjonowanie w google forów gazety, żeby się wypromować. Czyli czas zanotować w tajnym notatniczku, że sanvimed z Zabrza oferuje usługi takiej jakości, że musi się posługiwać takimi metodami promocyjnymi. Co warte odnotowania - jest to stan stały, bo w lutym tego roku i na jesieni zeszłego też tu się dopisywali. Dla mnie tak silna potrzeba reklamy jednoznacznie świadczy o bardzo kiepskiej jakości usług.
      • kingapolska Re: Poszukuję ortopedy 01.05.19, 07:59
        Nie koniecznie. Dobrych lekarzy z powołaniem jest mało, a w Sanvimed da dobrzy i warto o nich pisać.
        • 35wcieniu Re: Poszukuję ortopedy 01.05.19, 09:44
          Ta, i ktoś był tak zachwycony usługami że wykopał wątek sprzed 7 lat żeby dać temu wyraz. Jest możliwe! big_grin
      • monikaskowronek Re: Poszukuję ortopedy 17.06.19, 11:35
        nie koniecznie. Może też świadczyć o tym, że po prostu lepszej rehabilitacji niż w Sanvimed po prostu na śląsku nie ma i dlatego ludzie piszą o czymś co jest dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka