Dodaj do ulubionych

Sukces w Polsce

19.04.12, 07:40
www.tvn24.pl/0,1741912,0,2,i-nagle-ona-pojawia-sie-na-tym-skypie-zrobil-beyonce-remiks,wiadomosc.html
Radzimir Dębski zrobił remiks piosenki Beyonce "End Of Time" i ten remix okazał się najlepszy spośród trzech tysięcy propozycji. Nagrodą były 4 tys. dolarów, umieszczenie utworu na najnowszej płycie artystki i rozmowa z nią.

Moim zdaniem sukces. A zgadnijcie jakie komentarze pojawiły się pod informacją - obśmiewające, i jest ich nie tak mało. Na szczęście są też posty z gratulacjami.

Nawet jeżeli ktoś nie uznaje tego za sukces musi to obśmiewać? A może to właśnie jest wolność słowa?
Dziewczyny, bywacie i mieszkacie poza granicami Polski: czy to jest tylko polska specjalność, czy raczej wszędzie znajdzie się spora grupa negujących i wątpiących?
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Sukces w Polsce 19.04.12, 07:47
      Wszędzie się znajdą. Może tylko skala inna. Proste pytanie: pocieszasz się tym, ze komuś się udało, czy tym że ktoś ma gorzej?
      • kub-ma Re: Sukces w Polsce 19.04.12, 07:59
        A wiesz, że mnie nie pociesza, że ktoś ma gorzej smile
        Bo zawsze mam z tyłu głowy, że jutro to ja mogę mieć gorzej i że wcale nie jestem wybrańcem bogów, żeby zawsze było super.
    • szironna Re: Sukces w Polsce 19.04.12, 08:12
      nie chcę generalizować, ale niestety w naszym kraju raczej nie można powiedzieć, że jest Ci dobrze - zwłaszcza finansowo wink ludzie rozliczają innych, żyją cudzym życiem itp. na szczęście nie wszyscy tak mają, wielu jest tych normalnych wink czyli nawet jeśli mówią "fajnie ma ten X" to myślą "super że mu się udało", a nie "pewnie przekrętów narobił".
      mnie sukcesy innych cieszą, motywują do działania. moi znajomi mają tak samo. i takich ludzi należy się trzymać. a frustratów jak najdalej od siebie smile
    • dziennik-niecodziennik Re: Sukces w Polsce 19.04.12, 09:27
      nie wiem czy sensowne jest przekładanie komentarzy internetowych na życie realne.

PS. naprawde myslisz ze za granicami nie ma zawistników i chamów?...
    • ok_pl Re: Sukces w Polsce 19.04.12, 12:16
      gosciu zrobil remiks lepszy od oryginalu, podoba mi sie
    • fifiriffi Re: Sukces w Polsce 19.04.12, 12:28
      No niestety...tak to ci jest w pl,że jak ktoś coś osiągnie,to znajdą się tacy co go wysmieją,że w sumie nic nie zrobił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka