Dodaj do ulubionych

brzuch po cc

26.04.12, 09:51
czesc mamuski. jestem juz 10 mcy po cc i wciaz z wagi zejsc nie moge. to moje 2 cc i ogolnie czuje sie dobrze, ciecie nie boli, blizna super zagojona. martwi mnei tylko brzuch.nie bede pisac o zwisie ewentualnym bo pewnie mi zostanie, ale brzuszysko wyglada nieciekawie, wlasciwie to jak na nie spojrze, oczuwiscie wciagne brzuch to ono sie amrszcy nawet po bokach, jakbym sobie bluzke zrolowala. zalamana jestem. wczesniej nie dawalam rady cwiczyc w wdomu, bo samz z 2 dzieci aa maz na kontrakcie. teraz moge sie wziac za siebie i zapisac na silownie i basen i jezdzic na rowerze. kupilam tez reklamowany balsam elancyl, moze cos pomoze. zastanawiam sie czy wogoel cos sie polepszy, bo jak sobie pomysle ze ta skora sie nei zejdzie i meisnie tez to chyba mi tylko ubrania rozkloszowane zostaly. zle sie z ztym czuje, moze jakie sinne mamay mnie pciesz, ze jeszce cos da sie zrobic. dodam , ze maz nie widzi problemu, ale ja sie sama sobie nie podobam. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lilka69 Re: brzuch po cc 26.04.12, 09:57
      co to znaczy, ze nie mozesz zejsc z wagi???

mozesz ale ...silnej woli ci brak.

ja mialam 2 cc, wiele lat temu i 7 mies temu. po 3 mies osiagnelam wage i figure jak 10 lat temu z tym, ze starosc po niej juz zaczyna widac smile jestem niewiele lat przed 40-stka . jedrnosc ogolnie gorsza i zwisy nad kolanami. no ale to nie jest zwiazane z cc. dlatego jesli jestes najdalej kolo 30-stki to mozesz miec super cialo wiec wez sie do diety i cwiczen. ja akurat mam brzuch bez zarzutu ale dbam o siebie.
      • kol.3 Re: brzuch po cc 26.04.12, 17:50
        Lilko, luksusowa kobieto, a gimnastyka i osobista masażystka? Skoro masz pieniądze to korzystaj z nich. I nie mów o zwisach.
        • lilka69 Re: brzuch po cc, kol 26.04.12, 19:27
          nie jestem luksusowa . nie mam pieniedzy. a zwisy az tak bardzo mi nie przeszkadzaja, nie sa wieksze niz u innych w tym wieku. najwazniejsze, ze brzuch ok, piersi i waga.
    • dziennik-niecodziennik Re: brzuch po cc 26.04.12, 10:24
      jak bedziesz sukcesywnie, spokojnie chudła i jednoczesnie stosowała metody ujędrniające ciało, to trochę ta skóra się "skurczy". tyle ze na to trzeba czasu, wiec nie mozesz sie po miesiacu zalamywac i rzucac wszystkiego w kąt, bo "i tak nie dziala".
      cierpliwosci, wytrwałości i do dzieła smile
    • kol.3 Re: brzuch po cc 26.04.12, 17:48
      Przejdź na dietę i rób ćwiczenia w domu. Umiarkowana gimnastyka, ale codziennie. Brzuch wygląda płasko. W 5 miesięcy po cc nosilam rozmiar 36, a przedtem 38, w ciąży przytyłam 17 kg.
      Samozaparcia trzeba.
    • grouse1 Re: brzuch po cc 26.04.12, 18:38
      Ja po pierwszej cc szybko wróciłam do figury sprzed ciąży, ale po drugiej (rok po roku) już nie, tzn ważę nawet mniej niż przed ciążami, ale brzuch mi pozostał. Regularnie ćwiczę, chodzę na masaże i stosuję tony kosmetyków, ale niestety. Stan skóry jest bdb, ale pod pępkiem tworzy się lekki "zwisus" i jak twierdzi lekarz tylko plastyka brzucha mu pomoże. Cóż, albo polub albo zbieraj kasę smile
    • broceliande Re: brzuch po cc 26.04.12, 19:14
      To marszczenie nie jet chyba po cc, tylko generalnie po ciąży.
      Nie mysl, że tak juz zostanie na zawsze, tylko weź się za siebie tak, jak piszesz. Siłownia i tak dalej.
      Mój brzuch po cc wyglada bardzo dobrze, wałek mam minimalny (ciąża inne rzeczy popsuła akurat). Jak mąż nie widzi problemu, to go o problemie nie przekonuj. Dobrze radzę.
      Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka