Dodaj do ulubionych

Zazdrość

28.05.12, 21:02
Pytanie mam takie czy jeśli w okół waszego związku krąży kobieta która jest obiektywnie rzecz biorąc taka jaką wy nigdy nie chciałybyście być tzn nie macie jej czego zazdrościć bo ani ładna ani mądra ani ciekawa pod żadnym względem , jesteście zazdrosne ?
Czy zazdrość pojawia się tylko wtedy gdy czujemy się od jakiejs kobiety gorsze czy mniej atrakcyjne , jak myślicie?
Pierwszy raz mam sytuację gdzie nie mam być o kogo obiektywnie zazdrosna bo kobieta jest mało ciekawa pod każdym względem , jednak mimo że nie czuje zagrożenia bo nie wpędza mnie w kompleksy winkprzyznaję że jestem zazdrosna.
Obserwuj wątek
    • broceliande Re: Zazdrość 28.05.12, 21:10
      Jestem zdania, że wygląd krążącej kobiety nie ma żadnego znaczenia.
      • elizaj1 Re: Zazdrość 28.05.12, 21:23
        Myslę że jesli chodzi o skok w bok faceta to zapewne nie jest ważny wygląd ani cała reszta , wiadomo że faceci nie zdradzają tylko z super fajnymi laskami mądrymi ładnymi z sukcesami na koncie.
        Jednak chyba jest coś w tym że my gdzies instynktownie obawiamy się kobiet atrakcyjnych czy chocby odrobinę atrakcyjniejszych od nas i nie mysle tylko o wyglądzie myśle o fajności w róznych sferach.
        • tezee Re: Zazdrość 29.05.12, 09:10
          Jak brzydka baba to nie mam nic przeciwko, niech sobie krąży hyhyhy
          • antyideal Re: Zazdrość 29.05.12, 12:55
            Naiwne podejscie wink
    • mozambique Re: Zazdrość 29.05.12, 12:51
      jesli facet ma ochote skoczyc w bok to kazda nowa babka ma najwazniejszą zaletę - urok nowosci !!!!

jak nie ma ochoty to nawet cycatą Beyonce przeoczy i nie zauważy

cos dziwnei czesto slayszalm od znajomych ze mąz zdradził z kolezanką która "wiesz, ona mu sie nigdy nie podobala, nawet sie smial ze tak szara i nijaka"

ciekawe
      • tosterowa Re: Zazdrość 29.05.12, 13:10
        To chyba dość częsty sposób na mydlenie oczu?
        "Ona mi się nie podoba i taka jest wersja oficjalna" big_grin
      • tezee Re: Zazdrość 29.05.12, 13:18
        Zgoda ,
        jednak gdyby zdradził z pasztetem /niepiśmienną kobitą po podstawówce /brzydką /głupią /jakims wyjątkowym kaszalotem to by mnie to tak nie kopnęło mimo wszystko ,
        chyba po zdradzie poczucie wartosci zdradzonej zazwyczaj spada , samoocena maleje człowiek zaczyna sie czuc niepewnie a w tej sytuacji to odpada smile
        • lelija05 Re: Zazdrość 30.05.12, 11:56
          Nie kopnęłoby cię to?
          Że jesteś gorsza niż pasztet?
          • tezee Re: Zazdrość 30.05.12, 12:15
            Nie ,
            bo nie byłabym gorsza ,on chciał tylko puknąc dla sportu i lepszego samopoczucia.
            Gorzej gdyby zdradził z super laską piękną mądrą z klasą oj gryzłabym pazury.
    • mondovi Re: Zazdrość 29.05.12, 12:58
      A od kiedy to zdradza się z "lepszymi"? Z innymi po prostu.
    • arabella.x Re: Zazdrość 29.05.12, 13:09
      nie bardzo rozumiem jakie znaczenie ma tutaj uroda tej kpobiety

dla faceta żadne, ważne, ze jest obca, nowa, powiew nowości się liczy i sprawdzenia czy jeszcze działa na kobiety

mam kolegę, którego uwiodła paskuda - tłusta, 80 kg wagi, cellilit itp, buzia też niepiękna a facet zdradził z nią żonę
      a babka żonie do pięt nie dorastała
      • tezee Re: Zazdrość 29.05.12, 13:21
        no tak to się zdarza tylko że tutaj jest tzw świeże mięso , zostawił super żonkę dla kaszalota ?
        • antyideal Re: Zazdrość 29.05.12, 13:24
          tezee napisał:

> no tak to się zdarza tylko że tutaj jest tzw świeże mięso

Duzo, duzo mięsa wink
      • gazeta_mi_placi Re: Zazdrość 29.05.12, 13:24
        Może lepiej robiła loda?
        • tosterowa Re: Zazdrość 29.05.12, 13:28
          Może w ogóle robiłatongue_out
          • tezee [...] 29.05.12, 13:38
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • mozambique Re: Zazdrość 29.05.12, 13:44
              pamietajkcie ze zdradzane są /były najpiekniejsze i najseksowniejsze kobiety swiata ,
              top-modelki , aktorki

zdradzane są /byly - np MOnica Belluci, Charlize Theron , LInda Evangelista, Eva Longoria, Heidi KLum, i wiele innych

naparwde nie wiem jak inna kobieta urodą moglaby wygrac z nimi konkurencję u ich męzów

a jednak
              • tezee Re: Zazdrość 29.05.12, 13:48
                ale to jest inny świat ,proszę cie...
                jesli zdradzali to dla świezego mięcha i to mięcha równie dobrej jakości , wyselekcjonowany sort , najlepszy.
                nie chcesz chyba powiedziec że jakiś milioner zostawił piękną modelkę dla średnio rozgarnietego kaszalota który pracuje na stanowisku niższego szczebla.
                • antyideal Re: Zazdrość 29.05.12, 13:58
                  A pamietacie afere z Hugh Grantem, gdy byl u szczytu popularnosci i
                  w zwiazku z piekna aktorka i modelką, Liz Hurley czy jak jej bylo,
                  a przyłapala go policja w samochodzie z uliczna prostytutką,
                  malo atrakcyjną w dodatku.
                • girl.anachronism Re: Zazdrość 29.05.12, 13:59
                  świat jest tak skonstruowany, że czasem kaszalot na niskiej pozycji ma więcej seksapilu niż supermodelka i ma przy okazji więcej do powiedzenia. czasem ktoś jest obiektywnie brzydki, ale działa na nas po prostu, chemia jest. i to wystarczy. ja bym większości modelek i celebrytek palcem nie tknęła - ładne są, zrobione, ale nie mają tego "czegoś". a przykładowy kaszalot może to mieć.
                • mozambique Re: Zazdrość 29.05.12, 14:16
                  ej ej tezeee
                  hugh grant z brudna dziwką uliczną , taką za 30 funtów

Szwarceneger zrobil dziecko gosposi = tłustej latynosce z krzywymi zębami i wlasnie pakuje walizki
                  obłędnie posągowa Uma Thurman pzregrala z grubawą rudawą nianią własnego dziecka
                  Mąz Sandry Bulllck to wogole jakis hardkor odwalił z nazistką
                  i tak moznaby dalej

na naszym rodizmy podwórku podobnie - maz Skrzynki (obiektywnei biorac- atrarkcyjnej gwiazdy telewizyjnej) regularnie pukał jakiegos chudego szczura z telewizji
                  narzeczeni rodzimej sex-bomby Dody sentymentalnie wracali do swoich dawnych nienznaych nikomu dziewczyn

to kilka przykłądów z pamieci ad-hoc
                  • tezee Re: Zazdrość 29.05.12, 14:30
                    No własnie jeden i drugi puknął i zapomniał a media im przypomniały ,
                    przecie wiem że świeże mięso to świeże mięso ale czym innym jest związek czym innym pukanie.
    • tezee Re: Zazdrość 29.05.12, 14:52
      e
      na forum obok jakiś koleś własnie napisał jak sie rzecz ma z punku widzenia faceta
      że on to za żonę by się dał wykastrować i pochlastać że kocha , umiera z miłości ale bzykanie poza związkiem to jest bzykanie i on potrzebuje świeżego mięcha dla równowagi. Nie mniej jednak żonki nie zostawi dla paszteta.
      • mozambique Re: Zazdrość 29.05.12, 15:00
        gadac to on sobei moze

dopóki zona sie nie dowie, nie wezmie dobrego prawnika i faceta nie wydoi do podszewki

wtedy jzu taki chojrak na forach nie będzie

skoro on taki z siebei dumny to czemu trzęsie gaciami zeby sie zona nie dowiedziala ?

bo te słodkei dupeńki na wyłysiałego bidaka nie polecą
        • tezee Re: Zazdrość 29.05.12, 15:03
          pisze ze mu bzykanie poza związkowe dobrze robi na samopoczucie ale dla żony dałby sie pochlastać i nie zostawi , tacy są własnie faceci żyg...
          • tezee Re: Zazdrość 29.05.12, 15:03
            tzn RZyg
            wink
            • antyideal Re: Zazdrość 29.05.12, 15:07
              No to pada mit, czesto i na emamie gloszony;
              "moj to taak mnie kocha, ze na pewno nie zdradza" wink
    • anorektycznazdzira Re: Zazdrość 29.05.12, 22:26
      U mnie zazdrość generuje raczej zachowanie męża a nie charakterystyka kobiety. Może być miss świata z doktoratem z fizyki kwantowej a mnie to nic nie robi, jeśli nie mam wrażenia, że mąż na nią zwraca uwagę. A on ma "dziwny" gust, bardzo atrakcyjne moim zdaniem kobiety są dla niego a to a chude, a to z dziwnym nosem a to z nieforemną szyją. I odwrotnie, czasem mąż wyraźnie lubi towarzystwo kogoś, kto dla mnie byłby niezauważalny. Wtedy jestem zazdrosna.
    • zuwka Re: Zazdrość 30.05.12, 11:48
      Widać ma to coś, czego Ty nie masz. I stąd zazdrość. Psychologowie twierdzą, że najbardziej drażnią nas te cechy u innych, jakich to cech samym nam brakuje
    • noemi123 Re: Zazdrość 30.05.12, 12:21

Ja tam zazdrosna nie jestem, szkoda tylko jest mi tych lat, które mu oddałam.
      Brzydsza, głupsza też się nie czuję. Swoją wartość znam.

------------------------------------------------------------------
      Nie zgrywaj dziewicy gdy pracujesz w burdelu. Tak, to do ciebie jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka