Dodaj do ulubionych

Jaki grawer

09.06.12, 10:14
Mam jeszcze jedną sprawę do ematek, tym razem w innej kategorii big_grin

Planuję na urodziny kupić mężowi m.in. zapalniczkę, mniej więcej coś takiego allegro.pl/zippo-205-satin-chrome-caly-zestaw-grawer-zdjecia-i2354741479.html . I się zastanawiam nad grawerem, czy wygrawerować tylko datę urodzin, czy jakiś napis w stylu Bartkowi-Baśka, czy jeszcze coś innego.

Co Wy byście wymyśliły? Dodam, ze to okrągłe urodziny
Obserwuj wątek
    • mruwa9 Re: Jaki grawer 09.06.12, 10:26
      Zaden. Tak czy owak bedzie kiczowato.
      Nie mowiac o tym, ze ja bym w zyciu nie przylozyla sie do czyjegokolwiek nalogu nikotynowego.
      Zapalniczka- po moim trupie!
    • kosheen4 Re: Jaki grawer 09.06.12, 11:25
      "Lubomirskiemu - Potoccy" big_grin
    • gazeta_mi_placi Re: Jaki grawer 09.06.12, 15:57
      Kicz, w dodatku niezdrowy i rakotwórczy kicz sad
    • kroliczyca80 Re: Jaki grawer 09.06.12, 16:02
      Ktoś mi kiedyś opowiedział o cudnym grawerowanym prezencie - jedynym, jaki mi się do tej pory spodobał. Dorosły syn zakupił swojej mamie na jakieś jej święto wielki, wypasiony gar (taki na bigos dla drużyny piłkarskiej, podobno zawsze takiego potrzebowaławink ). Kupił sobie maszynkę do grawerowania i przez wiele tygodni grawerował wokół gara bardzo osobiste podziękowania dla mamy za lata wspaniałych posiłków i kuchennych poświęceńsmile Grawer wyszedł długi, wiele razy oplótł gar. Mina mamy podobno bezcenna, a gar służy jej już kilka lat.
      Wg mnie pomysł przeuroczy. A ten z zapalniczką - fatalnyuncertain
      • mruwa9 Re: Jaki grawer 09.06.12, 17:08
        gdybym ja dostala gar w prezencie, obrazilabym sie.
        • mewa000 Re: Jaki grawer 09.06.12, 21:21
          No tak, zapomniałam że ematki i ich mężowie/partnerzy nie palą tongue_out
          • gazeta_mi_placi Re: Jaki grawer 09.06.12, 21:54
            Tak, nie palą.
            Więcej w Polsce jest osób niepalących niż palących buraków.
    • dziennik.odchudzania Re: Jaki grawer 09.06.12, 22:28
      Inicjały jedynie. Inicjały obdarowywanego. Małe i gdzieś z boku. Ale, nie obraź się, pomysł z tą akurat zapalniczką wydaje się taki sobie.
    • maggi9 Re: Jaki grawer 09.06.12, 22:41
      Ten grawer pokazany na aukcji jest okropnie tandetny i kiczowaty.
      Ja kiedyś kupiłam mojemu facetowi taką sama zapalniczkę i jedynym grawerem była malutka data z boku.Tak, żeby zapalniczka była "specjalna".
      I tobie radze tak samo.Jesli już to coś małego, z boku.Grawerowanie całej zapalniczki nie ma sensu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka