kamea_chateau 26.06.12, 13:18 po nastu latach ogladam znowu kolejno sezony... uwielbiam zgryżliwości i dowcipy Trapera i Sokolego Oka i Radara... super serial na taka pogoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: pamiętacie serial MASH? 26.06.12, 13:27 Serialu nie ogladalam, ale film kocham, chociaz gorzki jak malo co. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea_chateau poszukaj serialu i obejrzyj 26.06.12, 13:42 tez jest pełen gorzkiego humoru, moc w nim zabawnych sytuacji..... Ostatni odcienek 11 sezonu trwał 2 godziny miałogromna widownię w liczbie nie pobitej dodnia dzisiajszego. POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
desacratrix Re: pamiętacie serial MASH? 26.06.12, 13:43 Pamiętam, i film, i serial. Film gorzki w wymowie: ('That suicide is painless It brings on many changes And I can take or leave it if I please'), serial zdecydowanie lżejszy Odpowiedz Link Zgłoś
kamea_chateau a Klinger?? 26.06.12, 13:58 jakie mial sukienki? Byle uciec z koszmaru wojny? A Henry i Frank z mjr Hullihan cudowni Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: a Klinger?? 26.06.12, 17:08 nie jestem nawet w polowie tak zwiewna, powabna i kobieca jak Klinger )) Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: pamiętacie serial MASH? 26.06.12, 19:52 Kocham tę piosenke, slowa napisał syn Altmana kiedy mial kilkanascie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: pamiętacie serial MASH? 26.06.12, 13:56 serial cudny pooglądałabym znowu (ostatnio widziałam, siedząc na macierzyńskim, wiec trochę mi się poodświeżało) Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: pamiętacie serial MASH? 26.06.12, 14:02 Pamietacie, macie na DVD, ogladacie srednio raz na rok gdy zycie zaczyna dogryzac wredzizna Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: pamiętacie serial MASH? 26.06.12, 15:31 Moj osobisty malzonek przechodzi stadium MASH po raz kolejny, wypozycza z Netflixa i oglada ze 2-3 odcinki wieczorem w ramach relaksu, i przeplata to Benny Hillem mowionym i spiewanym Odpowiedz Link Zgłoś
kajos5 Re: pamiętacie serial MASH? 26.06.12, 23:14 pamiętacie - własnie jestem po kolejnym maratonie z tym serialem Odpowiedz Link Zgłoś