Dodaj do ulubionych

Trzeci migdał

21.07.12, 17:24
No tak moją córkę to dopadło otrzymaliśmy skierowanie do szpitala na usuniecie trzeciego podobno przerośniętego migdała .Ja miała usuwany w dzieciństwie trzeci migdał ale jak to wygląda dziś? Któraś z was lub wasze dziecko przechodziło ten zabieg ,i możecie mi podpowiedzieć ile to dziecko musi być w szpitalu itp.
Obserwuj wątek
    • mamaivcia Re: Trzeci migdał 21.07.12, 18:10
      A to różnie i zależy od szpitala.
      Jedna placówka preferuje chirurgię jednego dnia, inna przyjmuje np. jednego dnia i robi badania, na drugi dzień zabieg a na trzeci dzień wypis, jeszcze inny szpital badania każe przynieść w zębach na kwalifikację do operacji, na drugi dzień zjawiasz się na umówioną godzinę, robią zabieg a następnego dnia dziecko wychodzi.
      • gabi683 Re: Trzeci migdał 21.07.12, 18:18
        sadW poniedziałek szukam terminu mam 5 szpitali i zobaczymy co i jak sad
        • e-milia1 jedna noc by miec ja pod kontrola 21.07.12, 19:47
          wiem, ze niektore szpitale wysylaja juz po zabiegu, ale szpital, w ktorym my bylismy zostawia male dzieci na noc. pamietaj by po tym zabiegu przez pierwsze dni corka nie uzywala pasty do zebow. nam nikto o tym nie powiedzial i po 3 dniach corka prawie ze sie udusila od pasty do zebow.
          • gku25 Re: jedna noc by miec ja pod kontrola 21.07.12, 20:44
            Pierwsze słyszę.
    • mondovi Re: Trzeci migdał 21.07.12, 20:15
      Mój syn miał usuwany trzeci migdał pod narkozą, tego samego dnia wrócił do domu.
    • banika2 Re: Trzeci migdał 21.07.12, 23:36
      My robiliśmy w chirurgi jednego dnia, o ósmej byliśmy w klinice o 11 zabieg o 14 do domu.
      O co chodzi z tą pasta do zębów? jaki ma to związek z migdałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka