Dodaj do ulubionych

ukochany program w tiwi

14.08.12, 12:52
macie sobie taki program, co to wam smutno i zle, jak przegapicie?

ja juz drugi sezon napawam sie "idiota za granica"

uwazam, ze Karl Pilkington zrobil cudna rzecz- antyprogram
wszyscy poprzedni, od Tonych Halikow, po Wojciechowska, nie mowiac o WC, wpadaja w nieklamane zachwyty nad swoimi podrozami, idiota-przeciwnie- jest zdegustowany#

rozwalil mnie wczoraj jak facet rzygal w krzakach japonskim przysmakiem czyli ryba marynowana trzy lata ;/
albo jak kiedys tam rzucal fakami, kiedy psi zaprzeg mu pieknie poniosl (z karlem jako dorozkarzem oczywiscie)

wiem, ze idiota za granica budzi kontrowersje
jak tam idiote kocham big_grin
dla niewtajemniczonych- probka
www.youtube.com/watch?v=GpmAs0yyD6Q&feature=relmfu
Obserwuj wątek
    • mewa000 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 13:27
      Też lubię to oglądać smile Wczorajsze "pieluchy" mi się podobały big_grin
    • gulcia77 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 13:33
      Mam gorzej wink Jak tylko trafię, oglądam "Doktor G, lekarz sądowy" big_grin
      • latoya25 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 13:36
        A gdzie to dają? kanał?
        • konwalka Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 13:43
          ale idiote? discovery
      • mewa000 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 13:41
        Na którym kanale? kiedyś leciało na Discovery i też oglądałam, ale od dłuższego czasu chyba tego nie puszczają
      • iuscogens Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 22:32
        Lepsze to niż Ciąża z zaskoczenia, którą namietnie ogląda moja siostra tongue_out
    • adellante12 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 13:36
      Bez rezerwacji - uwielbiam gościa i jego bezpośrednie teksty...
      • bi_scotti Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 15:16
        Jestem news junkie. Jak nie obejrze news to mi zle, bo mam poczucie, ze swiat sie wali bez mojej wiedzy tongue_out Tak wiec BBC albo Al Jazeera raz dziennie musza byc - od razu mi lepiej - mam kontrole nad swiatem big_grin
        • nanuk24 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 18:03
          ja tez! ja tez!
          Musze obejrzec, wiadomosci a reszta niech sie wali i pali.
      • abdullah_abdullah Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 17:27
        Bez rezerwacji ?? - zastanawiale sie czy ktokolwiek to oglada, czytalem ksiazke goscia 1. - fajna , nastepna do bani - puszenie sie i opowiadanie w kolko odgrzewanych kotletow
    • feel_good_inc Jeżeli chcesz obejrzeć idiotę za granicą... 14.08.12, 14:13
      ...to polecam programy Cejrowskiego z cyklu "Ale głupi ci Indianie" albo "Dlaczego w Ziemi Świętej powinni rządzić Polacy-Katolicy".
    • edelstein Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 15:44
      “Alarm für Cobra 11“uwielbiam patrzec jak jezdza z duzymi predkosciami po znajomych mi autobahnachbig_grin
      • adellante12 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 16:01
        Bardzo lubiłem ten serial w pierwotnej obsadzie.
    • nanuk24 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 17:58
      Mam. saturday Night Live. Sobota poznym wieczorem jest moja.
    • a.va Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 18:13
      Program nie, ale jak przegapiłam kolejne odcinki Forbrydelsen, to się tak na siebie wkurzyłam, jak już dawno nie i przeszukałam pół netu, żeby je obejrzeć (nie udało mi się, był tylko na chomiku, a chomika nie uznaję).
      • aga_sama Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 21:13
        Ja kiedyś zawodowo musiałam oglądać amerykańskie tokszoły. Po jayu leno żaden polski mnie nie wzruszył. o'brien i letterman też byli nieźli.
      • nenia1 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 21:30
        a.va napisała:

> Program nie, ale jak przegapiłam kolejne odcinki Forbrydelsen, to się tak na si
        > ebie wkurzyłam, jak już dawno nie i przeszukałam pół netu, żeby je obejrzeć (ni
        > e udało mi się, był tylko na chomiku, a chomika nie uznaję).

A którą część?
        Bo ja uwielbiam ten serial, a faktycznie jest jakoś chyba mało znany.
        W każdą środę micha mi się cieszyła, że znów popatrzę na Troelsa Hartmannasmile

Szkoda, że tak krótki był, i szkoda, że Troelsa w 2 części nie byłosmile
    • mruwa9 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 21:15
      Ostatnio- Top Gear.
      Wielkie Projekty.
    • nenia1 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 21:31
      konwalka napisała:

> ja juz drugi sezon napawam sie "idiota za granica"

"Idiota" jest supersmile

• mary_lu Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 21:32
      Uwielbiam kanały typu Domo, TLC, Zone Club.

Uzależniona jestem od "Wielkomiejskiego życia" i "Wielkich projektów", czasem oglądam "Ucieczkę na wieś".
      • monika19782 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 21:58
        Wszystkie z Jamiem Oliverem.
        • dlania Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 22:43
          Bardzo lubie Idiotę, ale często przegapiam. Wyciszam się tez wyjątkowo przy Moonshiners (o bimbrownikach z amerykańskiego Południa) i Swamploggers (o drwalach z tegoż Południa, oba Discovery). Powtarzalność i przzewidywalnośc pojawiających się w zyciu kowbojów problemów bardzo mnie uspokajawink
          Kiedys podobnie działał na mnie Die Ludolfs (o 4 niezbyt atrakcyjnych braciach prowadzących autoszrot). Ale zasadniczo to dosyć ekstremalne (nuuuuuuuuda) przeżycie, tylko dla fanowwink
          www.youtube.com/watch?v=MCLb_MVFx9w&feature=relmfu
    • hamerykanka Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 22:35
      Ja nie moge sobie odmowic serii Ancient Aliens na History. Choc czasem niewiele sie roznia od Danikena, jednak pokazuja swoje hipotezy bardzo ciekawie o obrazowo.
      Ostatnio odkrylam tez na Travel serie o dziwnych muzeach, nawiedzonych miejscach itp. Tez ogladam nalogowo:0.
      W ciagu dnia czasem w srody slucham (bo zwykle cos robie i nie mam jak ogladac) Ghost Hunters.
      Byl czas kiedy uwielbialam HGTV i ich programy o kupowaniu domow, remontach, robieniu ogrodow itp. Odpadlam jednak , kiedy przygotowywali do sprzedazy dom ktory byl na rynku p[rzez dlugi czas , i zeby wygladalo pieknie, pomalowali zielona farba w sprayu martwy trawnik, zeby wygladal na zywy. Jak dla mnie to juz bylo swinstwo.
    • rosapulchra-0 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 22:37
      Ja tam nie wiem, ja oglądam teraz trzeci sezon "Kryminalnych", bo wcześniej ich nie widziałam. I tak se patrzę i patrzę i se myślę, że to całkiem fajna rozrywka jest.
      Masz jakieś serialowe tytuły do polecenia? Chętnie oblukam.
      • iuscogens Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 22:41
        Sherlocka w wersji BBC pewnie oglądałaś??
        • rosapulchra-0 Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 22:52
          No nie! sad
          Małżonka mam skąpca! Żal mu wydawać kasę na abonament, więc nie mamy TV.
          • iuscogens Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 22:59
            To zdobądź jakoś (jest na DVD, może ktoś ze znajomych ma i Ci pożyczy) i obejrzyj smile
            Tylko jak się zakochasz to nie kieruj do mnie pretensji, że musisz rok czekać na kolejne odcinki big_grin
            • japanunieprzerywalempanieposle Re: ukochany program w tiwi 15.08.12, 00:09
              nie mam kablowki nuncertain ktore z tych zacnych pozycji mozna obejzecw necie ?
    • wespuczi Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 22:41
      weather channel jak jest jakis wylew tornad, albo gdy sie zbliza huragan do stanow - w tamtym roku jak irene byla to prawie nie spalam - serio serio - junkie na 100%.
    • exina Re: ukochany program w tiwi 14.08.12, 23:58
      Prawie cały kanał domo plus. Przede wszystkim ekstremalnie niska ilość reklam - "wielkie projekty" bez nich, mało drażliwe "dżingle". Kocham ten kanał, choć ma pare badziewnych programów. Oprócz hiciorów (wspomniane wielkie projekty) lubię "house and home", totalnie badziewny kanadyjski program dla "klasy średniej" nadawany z kilkuletnim opóznieniem, z zajebistą prezenterką, która udaje że się swietnie bawi rozmawiając ze swoimi goścmi big_grin Po prostu uwielbiam tę kaszanę.
      Lubię tez wszelkie babskie kanały, te operacje piersi, ekstremalne otyłości, badziewne metamorfozy i "co tu zrobic ze sobą, aby być fajną, acha, najlepiej poprawić swój wygląd". Oglądam to jak discovery big_grin
      Kocham program "pani gadżet" na tvnstyle, babka jest BOSKA, kocham ją. To samo pani laska z "wiem co jem", absolutnie doskonały program, zdobył chyba parę nagród, bo stac ich było na nową grafikę i niestety zrezygnowali z telefonu do pani zdrówkowink Imo tvnstyle poprzez ten program pełni funkcję MISYJNĄ big_grin
      Lubiłam też "jak to jest zrobione" na discovery, od roku cos odpuściłam. Fajny jest też ten gość od survivalu, zawsze na krawędzi, pije własny mocz, żre dżdżownice i przedziera sie przez ruchome piaski, a człowiek sie zastanawia, co je kamerzysta i w jaki sposb wychodzi z piasków z kamerą.

Oczywiście w czasie oglądania tych programów ćwiczę szóstkę wajdera i inne kalanetiksy, inaczej przeciez nie oglądałabym tv tongue_out
      • 3-mamuska Re: ukochany program w tiwi 15.08.12, 02:40
        "Doktor G, lekarz sądowy"
        "Top Gear"
        "Pani Gadżet"
        "Boso przez świat"
        A i ostatnio czasami o cygańskich weselach, i tez 4 zony i maz, od czasu do czasu.
        -----------------------
        Myśl o tym co mówisz...
        Nie mów tego co myślisz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka