klubgogo 01.09.12, 18:18 Czy Wasi partnerzy noszą Wam wasze torebki? To dośc częsty i powszechny obrazek. Głupi ten chłop, co się daje tak wrobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrednadziewucha Re: Damska torebka 01.09.12, 18:26 Mega, mega, mega wioska!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xika_da_selva Re: Damska torebka 01.09.12, 18:34 widzialam to zjawisko, glownie wsrod mlodziezy, ewentualnie pseudo Dod. Moze to cos na ksztalt dawnego ¨noszenia tornistra¨? Wsrod tych +16 lat, jest to dla mnie zjawisko niezrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Damska torebka 01.09.12, 18:37 Moja torebka nie jest aż tak ciężka, żebym nie mogła jej nieść sama, a mój facet nie jest tak zniewieściały, żeby mu moja torebka do wyglądu pasowała Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Damska torebka 01.09.12, 18:39 nie no,proszę cię zresztą torebka to element mojego stroju,jakiejś tam stylizacji-po co mam się go pozbywać? Odpowiedz Link Zgłoś
stara.kociara Re: Damska torebka 01.09.12, 19:07 > zresztą torebka to element mojego stroju,jakiejś tam stylizacji-po co mam się g > o pozbywać? O to to, podpisuję się wszystkimi kończynami. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Damska torebka 01.09.12, 18:42 Mój mąż nosi portfel , w którym ma kasę, którą wydaje na moje potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Damska torebka 01.09.12, 19:26 serio? Nie zaobserwowalam takiego zjawiska (ale w Polsci nie bylam ju pare lat, to moze mnie ominelo). Zreszta sama nie nosze torebki, to tym bardziej moj maz No i prawie nigdzie nie chadzam razem z mezem, to i okazji malo. Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: Damska torebka 01.09.12, 19:38 Nie, nie noszą. Sama sobie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Damska torebka 01.09.12, 23:02 Nie dosc ze nie nosi, to jeszcze mi wklada swoj portfel, kluczyki i telefon. No i wychodzi na to, ze ja mu tobolki nosze Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Damska torebka 02.09.12, 00:10 Mój nie chce no chyba że jakaś siła wyższa jest... Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Damska torebka 02.09.12, 00:17 To ja sie wylamie - moj mi czasem nosi Przede wszystkim na zakupach ciuchowych, kiedy chce spokojnie obejrzec/przymierzyc rzeczy, a torebka mi przeszkadza. Zdarza sie tez, ze cos tam naladuje, mam za ciezka i prosze go zeby poniosl. Nie ma z tym najmniejszego problemu. W koncu jesli widac pare, gdzie kobieta nie ma torebki, a mezczyzna paraduje z damska, to chyba jasne jest, ze to on jej zwyczajnie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Damska torebka 02.09.12, 00:35 ??? Nigdy się z czyms takim nie spotkałam. Owszem, mój nosi siatkę z zakupami, dziecko, parasol, ale mojej torebki - w zyciu. Inna sprawa, że ja też rzadko noszę, jak mam mozliwośc, to upycham po kieszeniach (nie było to jak chodzenie z wózkiem, nie musiałam torbiszcza tachać - nie znoszę). Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Damska torebka 02.09.12, 08:51 Brrr, spotkałam wczoraj w centrum handlowym ze 3 takie pary. Twój facet przeglądał się z tą torebką w lustrze? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Damska torebka 02.09.12, 09:14 goodnightmoon napisała: W koncu jesli widac pare, gdzie kobieta nie > ma torebki, a mezczyzna paraduje z damska, to chyba jasne jest, ze to on jej zw > yczajnie pomaga No ok, jak kobieta akurat coś robi(ogląda ciuchy dajmy na to) to fakt, że jej facet potrzyma chwilę torebkę nie jest dziwny.Normalne raczej.Też czasami daję mojemu torebkę do potrzymania bo chcę mieć na chwilę wolne ręce. Ale tu nie chodzi o to.Tutaj chodzi o pary, które idą najczęściej spacerowym krokiem, mają wolne ręce i pan niesie pani (chociaż najczęściej to nastolatki albo pary w wieku okołodwudziestkowym) torebkę.Albo torebeczkę raczej.W czym on jej w tym momencie pomaga?W niesieniu tej okropnie ciężkiej torebuni wielkości zeszytu? Jak dla mnie wygląda to kretyńsko.Tak samo ona jak i on.Mi to zawsze wygląda na coś w rodzaju tańca godowego Pan pokaże jaki jest miły i uczynny, "patrz jestem taki męski, że nie boję się pokazać z damską torebką".A ona jest zadowolona bo facet zrobi dla niej wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Damska torebka 02.09.12, 09:18 Nosi czasami, w sytuacjach kryzysowych (dziecko wyje i trzeba wziac na rece a torebka przeszkadza). Ale chyba w ogole to go nie stresuje Odpowiedz Link Zgłoś
karolina17w Re: Damska torebka 02.09.12, 09:30 Tak, nosi Od samochodu do lekarza, podczas gdy ja niosę dziecko. Gdy wracam z miasta z zakupami i mam kupione co on już, teraz potrzebuje - też niesie kawałek torebkę nim w reklamówce wygrzebie. Generalnie - nosi przez chwilę gdy ja jestem zajęta jakkolwiek i nie mam jak trzymać czy założyć tej torebki. A tak poza tym to ja ja noszę Odpowiedz Link Zgłoś