barbibarbi 13.09.12, 12:19 Czy ona tak się nazywa od urodzenia? Czy zmieniła sobie nazwisko na bardziej ekhm, światowe. Bo jeśli zmieniła, to pewnie nie uświadamia sobie znaczenie słowa "minge". Trochę obciach tak się nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolpik124 Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 12:24 Hmmm....na świecie jest tez pełno Dicków, jakoś się z tego powodu nie zamartwiają Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 12:33 a Dick to nie od Richarda? i dopiero od imienia określa się cześć ciała, tak jak u nas wacek? Wacławy maja ostatnio przerąbane Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 12:44 znałam pewnego barmana, który nie potrafił prawidłowo powiedzieć np "vodka and coke" i wychodziło mu zawsze "vodka and cock". Specjalnie babki przychodziły, żeby posłuchać takiej egzotyki Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 12:25 Nazwisko ma po ex-mężu. A co niby to minge ma znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 12:38 potocznie c i p k a www.urbandictionary.com/define.php?term=minge Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 12:29 A Ty jak wybierałas nick, to czym się kierowałas? Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 12:37 wbrew pozorom mój nick nie ma nic wspólnego z lalką, tylko z .......... a nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 12:46 Mam imie jak stan w USA i zyje znam goscia nazywa sie Fotze,istnieje Gisele von Hinten Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 12:50 stan w USA? A......laska? Z naciskiem na laskę, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 13:18 Pewnie po prostu Karolina. No chyba że Wirginia??? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 13:18 Trafilas tu wymawiaja to albo dzordzia a najczejscie schorschia Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 13:27 Georgia kojarzy mi się z czarnoskórą wokalistką jazzową. Nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 13:23 Fakt faktem, mój mąż i nasi anglojęzyczni znajomi padają ze śmiechu na widok salonu mody Evy Minge. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 13:28 Bardzo dobre nazwisko U nas pewna marka żarówek została rozpropagowana błyskawicznie tylko dlatego, że brzmiała wulgarnie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 13:49 Hehe, co to jest: wisi i grozi? - żarówka firmy Osram Uwielbiałam tę zagadkę. tak głupia, że aż fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
havana28 Re: Ewa Minge, nazwisko 13.09.12, 13:47 Bo jeśli zmieniła, to pewnie nie uświadamia sobie znaczenie słowa > "minge". Trochę obciach tak się nazywać. Z marketingowego punktu widzenia wręcz przeciwnie - zbudza zainteresowanie i wszyscy pamiętają. A to już połowa sukcesu w branży zalanej konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś