Dodaj do ulubionych

Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :(

30.09.12, 18:48
Na dodatek tracę powoli swój wygląd. Z wiekiem moja atrakcyjność spada. Po 20tce mogłem być interesujący w kategorii imprezującego studenta, nikt ode mnie wtedy nie wymagał dobrej pracy, samochodu, własnego mieszkania. A teraz? Mam około 25 lat, więc w kategorii faceta w wieku 25-30 lat jestem kimś mniej atrakcyjnym. Pół biedy jakby w miejsce przemijającej urody pojawiła się jakaś super przedsiębiorczość albo nadmiar testosteronu, ale tak po prostu coraz bardziej zostaję z ręką w nocniku. A będąc tym imprezującym studentem uważałem się za kogoś całkiem fajnego. Wyglądałem młodo, byłem bardzo imprezowy, lubiłem sobie wypić, ubierałem się młodzieżowo, byłem zabawny, mimo wszystko pracowałem i studiowałem, więc nie byłem złą partią dla jakiejś ewentualnej studentki imprezowiczki. Nie byłem piękny, ale miałem image niegrzecznego chłopca, trochę zbuntowanego, miałem wokół siebie armię męskich i twardych kumpli i imprezujących, atrakcyjnych koleżanek, mających duże powodzenie. A teraz staję się powoli coraz większym szarakiem. Mam wrażenie, że czasem wyglądam jak nudny urzędnik, może jeszcze nie tak jak informatyk z dowcipów, ale informatyk nie musi wyglądać jak młody bóg z klubu, bo zazwyczaj dobrze zarabia. Żałuję, że kiedyś nie przespałem się z żadną fajną studentką. Teraz seks moich marzeń, czyli seks z atrakcyjną, fajną studentką może tylko w owej sferze marzeń pozostać. Przepraszam, że was męczę, ale nie jest mi łatwo. sad
Obserwuj wątek
    • vesper_lynd_1 gdybyś ten czas, który.. 30.09.12, 18:56

..poświęcasz na przebywanie na ematce i narzekanie jaki to biedny i nieszczęśliwy jesteś, poświęcił na prawdziwe polowanie na samicę, dawno już przestałbyś być dziewicąwink
      • m_incubo Re: gdybyś ten czas, który.. 30.09.12, 19:00
        Wątpię. Nawet skrajnie zdesperowana samica wybierze raczej czwartoligowego piłkarza jakiejś Sparty Krzeczkowice lub hydraulika. Hydraulik przynajmniej rurę przepchać potrafi.
        • josef_to_ja Re: gdybyś ten czas, który.. 30.09.12, 19:04
          Bardzo zabawne. Ten czwartoligowy piłkarz może być niezłym prostakiem, do tego z problemem alkoholowym.
          • vesper_lynd_1 Re: gdybyś ten czas, który.. 30.09.12, 19:07

hehehehe...widzisz a mimo to panienki ustawiają sie za nim sznurem a za Tobą niekoniecznie...jakbyś szukał wytłumaczenia to podpowiem- to nie panienek winawinkP
            • josef_to_ja Re: gdybyś ten czas, który.. 30.09.12, 19:10
              Nie wiem czy się tak te panienki aż w takich ilościach do nich ustawiają. Poza tym jakie to panienki. Ze wsi i słuchające disco. Jakoś atrakcyjne studentki prawa czy ekonomii raczej na takich nie lecą.
              • to_ja_tola o matko Józek 30.09.12, 21:48
                Zrozum,że to że studiują nie znaczy że sa mądrzejsze od tych,które nie studiują...

josef_to_ja napisał:

> Nie wiem czy się tak te panienki aż w takich ilościach do nich ustawiają. Poza
                > tym jakie to panienki. Ze wsi i słuchające disco. Jakoś atrakcyjne studentki pr
                > awa czy ekonomii raczej na takich nie lecą.
                • josef_to_ja Re: o matko Józek 30.09.12, 22:01
                  Studiowanie prawa wymaga jednak jakiejś tam inteligencji. Poza tym spędzenie nocy z atrakcyjną studentką prestiżowego kierunku na pewno potrafi poprawić humor. wink
                  • m_incubo Re: o matko Józek 30.09.12, 22:03
                    Jak widać zbajerowanie takiej studentki też wymaga jakiejś tam inteligencji... zostaw to już może lepszym od siebie.
                    • josef_to_ja Re: o matko Józek 30.09.12, 22:09
                      Zawsze mogę nad sobą popracować, poprawić erudycję, retorykę, wygląd, styl i sposób bycia.
          • m_incubo Re: gdybyś ten czas, który.. 30.09.12, 19:13
            Zabawne? Ale ja piszę poważnie. Jesteś na szarym końcu łańcucha pokarmowego koleś, i nie wygląd jest tu problemem, bo facet może być paskudny jak smok, a kobiet będzie mieć na pęczki. No więc skoro nie wygląd, to jak myślisz, co..?
            • josef_to_ja Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 19:19
              Takie studentki klubowiczki w krótkich spódniczkach są bardzo wymagające co do wyglądu. Facet musi być wysportowanym, modnie ubranym przystojniakiem. Nie jestem na samym końcu łańcucha, wypraszam sobie. Mój wygląd całkiem OK, do tego jestem inteligentny, po studiach, z jakimś tam doświadczeniem zawodowym, szczupły, wysoki, zabawny, wygadany, mający swoje pasje, zadbany, (myślę, że) dobrze ubrany, poza tym umiejący się bawić, mający koncepcję na swój styl życia, mający sporą wiedzę ogólna i szczegółową w pewnych dziedzinach. Fakt, że jestem niezdecydowany, no i czasem za mało pewny siebie, oraz brak mi inicjatywy, ale źle ze mną nie jest.
              • m_incubo Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 19:27
                WOW, i przy tych wszystkich niewątpliwych zaletach ty co robisz..? Jojczysz na ematce, że jeszcze nigdy w życiu nie zaliczyłeś niczego: ani imprezowiczki, ani studentki, ani ryczącej czterdziestki, ani oazowiczki, ani szarej myszy, no nic, zero. Jest z tobą gorzej, niż źle, ale niektórzy już tacy się rodzą. Podtrzymuję to, co mówiłam o łańcuchu.
                Nigdy nie znajdziesz NORMALNEJ kobiety, bo ty sam nie jesteś normalny, jeszcze tego nie wiesz?
                • josef_to_ja Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 19:32
                  Akurat ze mną jest wszystko OK. Poza tym swoje wymagania mam. Z jakąś totalną szarą myszką z oazy pewnie bym dawno temu się mógł związać, ale nie jestem desperatem, który będzie z taką, która mu się nie podoba. A miałem parę "adoratorek", ale albo mi się nie podobały albo nie miałem śmiałości, bo uważałem że są dla mnie za ładne, za fajne i zasługują np. na przystojnego lekarza. Ze mnie taki normalny chłopak, który źle nie wygląda, dziewczyny jako kolegę mnie nie lubią. I wypraszam sobie jeszcze raz z tym byciem na końcu łańcucha, bo akurat swoje do zaoferowania niż wielu innych facetów. Poza tym pijak po samej podstawówce może i ma partnerkę, ale jaką? Babę o posturze chłopca, która sobie lubi wyłoić tanie wino?
                  • czarnaalineczka Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 19:36
                    ty nie masz realnych szans nawet na Babę o posturze chłopca, która sobie lubi wyłoić
                    tanie wino

wiec tak
                    jestes na koncu lancucha
                    • josef_to_ja To Twoja opinia. 30.09.12, 19:40
                      Akurat podobałem się całkiem fajnym dziewczynom, tylko nie wiedziałem jak się za nie zabrać. Poza tym miałem takie okresy czasu, że trądzik był u mnie dość nasilony. Wtedy uważałem, że trzeba to przeczekać.
                      • m_incubo Re: To Twoja opinia. 30.09.12, 19:45
                        "Akurat" to nie używa się zwrotu "okres czasu", to odnośnie tej umiejętności wysławiania się po polsku.
                        • josef_to_ja Re: To Twoja opinia. 30.09.12, 19:47
                          Nie jestem mistrzem mowy polskiej, ale w jakimś tam stopniu moja polszczyzna jest nienaganna, w stosunku do rówieśników, którzy sadzą naprawdę straszny byki. Natomiast jakiś tam drobny błąd, często niezauważalny dla większości każdemu może się trafić.
                          • m_incubo Re: To Twoja opinia. 30.09.12, 19:50
                            Oczywiście byłeś tego świadomy, udzielając "celnej riposty" alineczce? wink
                            • josef_to_ja Re: To Twoja opinia. 30.09.12, 20:26
                              Pisanie "sex" jest większym uchybieniem, niż użycie zwrotu "okres czasu".
                              • czarnaalineczka Re: To Twoja opinia. 30.09.12, 20:30
                                tylko i wlacznie w twojej glowie

ale spoko
                                rozumiem czemu cie sex tak razi big_grin
                                moge specjalnie dla ciebie pisac chędożenie
                                • antyideal Re: To Twoja opinia. 30.09.12, 20:36
                                  Bezpieczniej jest: ryćkanie,
                                  zeby nie strzelic ortografa ;p
                                  • czarnaalineczka Re: To Twoja opinia. 30.09.12, 20:42
                                    ale chędożenie brzmi tak jakos glebiej namietniej
                                    ryckac to sie mozna z kims z malym fiutkim tongue_out
                                    • antyideal Re: To Twoja opinia. 30.09.12, 20:51
                                      Chędożenie moze ma w sobie wiekszą dozę romantyzmu niz ryćkanie,
                                      ale oprocz tego, ze mozna w nim ze 3 byki strzelic to wieloznaczne
                                      jest w dodatku. A ryćkanie to ryćkanie, wiadomo tongue_out
                                      • a.nancy Re: To Twoja opinia. 30.09.12, 22:09
                                        może być barkanie - zupełnie nieromantycznie co prawda
                  • m_incubo Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 19:40
                    Wypraszasz sobie w jednym zdaniu, a wszystkie kolejne potwierdzają, że tak niestety jest. O ile nie jesteś zwykłym netowym mitomanem, to nic nie jest z tobą ok, możesz wyglądać jak wprost z planu High School Musical, mieć srylion znajomych na Fejsbuku, zarabiać 5 k, cytować Petrarkę i jednocześnie być totalnym looserem. No i jesteś nim ostatecznie smile
                    • josef_to_ja Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 19:44
                      Ktoś taki jak opisany przez Ciebie nie będzie żadnym looserem, bo przynajmniej na jedną noc będzie mógł mieć panienki, o których inni mogą sobie pomarzyć. Ogólnie jestem lubiany, uchodzę za kogoś dobrego i sympatycznego. I jakbym się kiedyś tam przełamał, to pewnie miałbym teraz kilka fajnych partnerek seksualnych (nawet takich na jedną albo kilka nocy) za sobą.
                      • m_incubo Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 19:48
                        Więc czemu jesteś looserem, a nie tylko nieśmiałym, mającym sporo do zaoferowania wesołym chłopakiem, któremu trądzik już minął i wygląda całkiem OK? No dawaj, zobaczymy czy z wyciąganiem wniosków też u ciebie OK wink
                        • josef_to_ja Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 20:29
                          Chyba nie do mnie pytanie, bo za loosera się nie uważam. Jakoś tam funkcjonuję, tylko nie umiem się przełamać do kobiet i samoocenę mam zaniżoną.
                          • m_incubo Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 21:46
                            Pytanie jak najbardziej do ciebie. I dopóki sam sobie na nie nie odpowiesz, to będziesz do usr... smierci (w dziewictwie) zadręczać siebie i bogu ducha winnych ludzi na forum swoimi problemami z dupy. Wszystko jest OK tylko śmiałości do kobiet brak? To skąd te sryliony postów o jednym i tym samym? Ty jesteś totalnym looserem i nic z tym już nigdy nie zrobisz, choćby ci jak krowie na rowie tłumaczyli. Pogódź się z tym, seks nie jest niezbędny do życia, a przecież życie masz poza tym całkiem "OK" no nie? wink
                            • josef_to_ja Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 21:49
                              Ale chciałbym się znaleźć w łóżku z jakąś fajną kobietą. Za loosera się nie uważa, pisałem Ci już. Nie jestem nieudacznikiem, myślę że coś tam osiągnąłem jak na swój młody wiek. A ta śmiałość do kobiet i zmotywowania się w tych kwestiach do działania jest tu kluczowe. Dla mnie życie bez seksu nie miałoby sensu. Mam głowę pełną fantazji erotycznych, chciałbym je realizować i już.
                              • czarnaalineczka Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 21:54
                                >Mam głowę pełną fantazji erotycznych, chciałbym je realizować i już.
                                mam wielka prosbe nie opisuj ich na forum big_grin
                              • m_incubo Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 21:58
                                >Dla mnie życie bez seksu nie miałoby sensu.

No, to jak na razie 1/4 z niego była bezsensowna i w dalszym ciągu bijesz rekord.
                                Jakie ma znaczenie, za kogo ty się uważasz lub nie uważasz, skoro robisz wszystko, żeby tak właśnie być postrzegany? A jeśli jakaś nieświadoma zagrożenia dziewczyna (ponoć były takie) się tobą zainteresuje, to co zrobisz?
                                • josef_to_ja Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 22:12
                                  A dlaczego miałoby być to dla niej zagrożenie? Złym człowiekiem nie jestem, jakbym się zakochał, to myślę że tragicznym partnerem bym nie był, może nawet dałoby mi to pewnego kopa, by zadbać o pewne sprawy, które zaniedbałem i do wielu rzeczy poważniej podejść niż obecnie.
                  • dziennik-niecodziennik Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 20:11
                    > Z jakąś totalną szarą myszką z oazy pewnie bym dawno temu się mógł związać

ale to swoją drogą zdumiewające zjawisko, żeby przy braku pożycia seksualnego ZAWYŻAĆ wymagania big_grin z takim podejsciem nigdy nie pobzykasz.
                    • josef_to_ja Re: Akurat dla niektórych wygląd bardzo ważny. 30.09.12, 20:37
                      Nie zawyżam. Poza tym nie mam ich jakichś wielkich. Jednak wiadomo, że moja partnerka jakiś poziom musi mieć. Dla mnie nie ten brak pożycia jest takim problemem, problemem jest raczej brak pożycia z odpowiednią partnerką.
          • to_ja_tola Re: gdybyś ten czas, który.. 30.09.12, 21:47
            josef_to_ja napisał:

> Bardzo zabawne. Ten czwartoligowy piłkarz może być niezłym prostakiem, do tego
            > z problemem alkoholowym.

a podobno mówiłeś,że nie masz się za lepszego od tych z małych miasteczek,a tu znowu przykładzik "jak ta lala".Eh Józiu,Józiuuncertain
          • peggy_su Re: gdybyś ten czas, który.. 01.10.12, 15:32
            Z prostakiem można iśc do łózka i nie zastanawiać się nad konsekwencjami, a taka psychopatyczna postąć jak Ty to w sumie nie wiadomo, trochę strach tongue_out
            • josef_to_ja Re: gdybyś ten czas, który.. 01.10.12, 16:49
              Jaki tam ze mnie psychopata. tongue_out
      • josef_to_ja Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:06
        A przynajmniej u żadnej fajnej? Moja atrakcyjność po prostu spadła. A młode studentki to bezwzględne samice, które często mają pogląd: mój facet to ma być ciacho, żebym się przy koleżankach nie musiała wstydzić itp.
        • czarnaalineczka Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:09
          z twoim mozgiem nie masz szans u zadnej
          • josef_to_ja Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:12
            I pisze to ta, która nie potrafi się nawet po polsku nauczyć pisać, vide ciągłe pisanie 'sex' zamiast 'seks'. Bez obrazy dla Ciebie, wydajesz się słodka, ale czasem infantylna. O Twojej inteligencji się nie wypowiadam, na forum nie da się tego sprawdzić, poza tym można być jednocześnie i inteligentnym i słodkim oraz infantylnym.
            • czarnaalineczka Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:14
              sex sex sex
              mozesz juz zaczac plakac wink
            • m_incubo Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:15
              To ile już kobiet wyrwałeś na piątki z dyktanda?
        • andaba Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:09
          No i na plaster ci ta samica? Przeżyłeś ileśtam lat, tych w których libido największe, przeżyjesz i więcej.

• vesper_lynd_1 Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:10

...nie załamuj gowinkP
          • josef_to_ja Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:14
            Akurat obecnie większe niż kiedyś.
            • andaba Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:15
              Przejdzie ci smile
              • josef_to_ja Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:21
                Jednak mimo wszystko chcę się poczuć samcem i pobzykać sobie fajne laski i już! big_grin
        • vesper_lynd_1 Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:10

Dziewczyny przede wszystkich nie lubią jęczących malkontentów, którzy na kazdym kroku oznajmiją światu swój ból istnienia. Jakbyś poczytał forum ematka dokłądniej to byś wiedział, że mnóstwo tutaj takich, którym podobają się goryle wszlkiej maści, byleby miał w sobie to "coś"...ale zbolała mina i kwękanie to tym "czymś" na pewno nie sąwinkP
          • josef_to_ja Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 19:20
            Akurat dziewczyny, które mi się podobają lecą na przystojniaków i już. tongue_out Poza tym na co dzień nie użalam się nad sobą i jestem raczej wesoły, do tego lekko złośliwy itp.
        • kokotkusia Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 21:17
          Te twoje bezwzględne samice studiują najczęściej zarządzanie czy tam ekonomię w wyższej szkole tego i owego uncertain
          • josef_to_ja Re: Może z moją twarzą nie mam szans u żadnej? 30.09.12, 21:19
            A to każdy musi skończyć Harvard? Osoba po prywatnej wyższej szkole nie musi być tumanem ani złym człowiekiem. A bardzo zadbane, wystylizowane panny mają wymagania co do wyglądu partnera i już.
            • josef_to_ja Nic w tym złego, że dziewczyna szuka przystojniaka 30.09.12, 22:45
              Nie potępiam takich kobiet. Mają do tego prawo. Raczej mało która marzy o brzydkim. wink
              • czarnaalineczka Re: Nic w tym złego, że dziewczyna szuka przystoj 30.09.12, 22:49
                malo ktora marzy o marudzacym prawiczkiem z obsesjami
                i nawet jesli facet bedzie wygladal jak mlody bog ale bedzie mial porzadnie zryta psyche to babki uciekna jak sie tylko odezwie
                ale w sumie jest dla ciebie szansa jak poszukasz kobiety nie mowiacej po polsku
                moze pomysli ze ty cos madrego mowisz big_grin
                • tanebo Re: Nic w tym złego, że dziewczyna szuka przystoj 30.09.12, 23:46
                  Józek na łowach www.youtube.com/watch?v=ge7aehwWOGo
                  • aneta-skarpeta Re: Nic w tym złego, że dziewczyna szuka przystoj 01.10.12, 15:39
                    a w rezultacie w końcu przeleci go
                    www.youtube.com/watch?v=bBWkPRSE-W4&feature=related
    • wersja_robocza Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:05
      Co za żałość. Na Kobiecie rozmówczyń zaczęło brakować to teraz Ematka musi znosić popiskiwania nieudanego józka.cool
      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:08
        Na FK po prostu nie ma co zakładać tematów, bo czasem po sekundzie lecą na Oślą.
        • wersja_robocza Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:16
          eeeetam, na fk już cię znają jak zły szeląg, swoje prawictwo omówiłeś już pod każdym względem, porównałeś się już z każdym piłkarzem, intelektualistką, łysym i socjalistą, i każdym, kto komukolwiek przyszedł do głowy i zostało już tylko kilka rozmówczyń, które ochoczo z tobą uskuteczniają forumowanie. A ematka świeża i nieświadoma. Wróżę karierę.cool
        • kroliczyca80 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:17
          A jakaś sympatia.pl czy inne darlingi?
          Na prawictwo to od biedy prostytutka, niekoniecznie z ulicy albo agencji, w necie się takie mniej profesjonalne kręcą, zapraszają do domu, studentki równieżwink... Nie, żebym zachęcała, ale przynajmniej miałbyś z głowy męską błonę dziewiczą.
          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:22
            Nie interesują mnie prostytutki, a na internetowych randkach trzeba wyglądać jak karierowicz z modnych klubów.
    • echtom Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:15
      Ale o co chodzi z tym prawiczkiem - że nie przeleciałeś żadnej w ogóle, czy też żadnej superatrakcyjnej? smile
      • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:18
        czysty tak ze zwabilby jednorozca
      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:23
        Nie spałem z żadną.
    • schere a może ty naiwnie 30.09.12, 19:17
      liczysz, że któraś mama się zlituje i dopomoże?
      Teoretycznie trudno połączyć bycie mamą z byciem dziewicą, ale od czego nowoczesna medycyna wink.
      • andaba Re: a może ty naiwnie 30.09.12, 19:20
        schere napisała:

> liczysz, że któraś mama się zlituje i dopomoże?

Niech se znajdzie ten wątek Rosy o zmanierowanych samcach i niedo...pieszczonych samicach - może z tamtych któraś chętna będzie.
        • josef_to_ja Re: a może ty naiwnie 30.09.12, 19:24
          Nie szukam mężatek, czy też ogólnie kobiet będących w związkach.
    • tosterowa Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:25
      Weź się do roboty (w sensie: do pracy zawodowej).
      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:27
        Akurat mam pewnie za sobą większą karierą zawodową niż przeciętna osoba, która również studiowała. Mam konkretne doświadczenie. Mam jednak dość ciągłego tyrania na śmieciówkach. Poza tym skończyłem humanistyczne studia i nie mam w garści żadnego konkretnego zawodu.
        • tosterowa Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 20:13
          to nabądź jakieś umiejętności, co by coś zaoferować dziewczynie, poza "wyglądam nieźle, jestem towarzyski i słucham fajnej muzyki". Co ona będzie miała z takich "zalet"?
          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 20:40
            Jestem po prostu typem pracownika biurowego i już. Mam pewne umiejętności i wiedzę w jednej dziedzinie, ale ona nie wymaga żadnego papierka. A potrafię różne rzeczy i mam wiedzę na temat różnych spraw, ale nie jest to związane ze sprawami zawodowymi.
            • tosterowa Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 20:52
              Dobra, dobra, ale co masz do zaoferowania dziewczynie? Na wiedzę "z pewnej dziedziny" ją poderwiesz? Wiesz, z wiedzy "z pewnej dziedziny" to ona raczej nie skorzysta, chyba, że będziecie se rozmawiać, ale do tego wystarcza godzina raz na dwa tygodnie przy piwie, a nie seks. Dokształcasz się jakoś, żeby zarabiać więcej? Mieszkasz samodzielnie? Umiesz coś naprawić? Umiesz zrobić zakupy, ugotować obiad, zapłacić rachunki? Czy robi to za ciebie mamcia? Jesteś dorosły, czy zatrzymałeś się na etapie liceum?
              • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:00
                no jeszcze na pewne umiejetnosci i slucha pewnej alternatywnej muzyki
                wszystkie laski padna wink
                • tosterowa Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:05
                  no i jeszcze podryw na "polonistę", ten jest rzeczywiście najlepszysmile
              • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:08
                Ta wiedza jest ważna w moim życiu zawodowym i świadczy o moim profesjonalizmie. Umiem gotować, na samodzielne mieszkanie mnie nie stać, różnie bywało i bywa u mnie z forsą, co do dokształcania formalnego to i były próby i są plany, staram się zawodowo lepiej ustawić i w swojej dziedzinie wiedzę poszerzać. Z naprawianiem to różnie, na zakupach się znam, bo umiem gotować, więc wiem jakichś substratów potrzebuję, a z obsługą konta bankowego jestem za pan brat. Ogólnie chyba zły chłopak ze mnie jest. Nawet faceci, którzy nie potrafią nic poza układaniem towaru na półce w sklepie albo jeżdżeniem autem dostawczym czy podawaniem wiader z wapniem na budowie mają partnerki. wink
                • m_incubo Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:49
                  Masz jedną z odpowiedzi - bo to faceci, a nie jęczące pipy z internetowym słowotokiem.
                  • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:07
                    W życiu liczy się coś więc niż sukces w sprawach damsko-męskich. Sukces zawodowy też się dla mnie liczy. Poza tym dla mnie ambicją jest zostaniem kimś wyrafinowanym, z klasy średniej, może nawet trochę ąę, umawiającym się z niezłymi pannami. Poza tym inny jestem w realu, inny jestem w internecie. Forum to w sumie niezła rozrywka.
                    • m_incubo Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:12
                      To ma sens życie bez seksu czy go nie ma? Jesteś kompletnie niewydolny, kolego. Gdybyś był w realu inny niż na forum, to już dawno byś zaru..ał wink
                      Polecam do rozważenia z dobrym terapeutą, dobranoc smile
                      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:21
                        Powiem tak. Nie ma. Ale sam seks nie da sensu życia. Musi być system naczyń połączonych. Poza tym przez spory okres czasu z seksem wolałem poczekać na miłość, a i był okres, że trądzik był duży i mój wygląd nie był rewelacyjny.
                        • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:23
                          twoj wyglad nigdy nie bedzie rewelacyjny
                          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:29
                            Mogę sobie zrobić operację plastyczną. Ciekawe czy Ty taka piękna jesteś? Modelem może nie jestem, ale jakbym pozbył się trądziku, przypakował, pokrył się tatuażami to i może bym wyglądał jak macho.
                            • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:32
                              zadna operacja ci nie pomoze
                              ani tatuaze ani nic innego
                              mozesz sie przebrac za macho ale macho nie bedziesz i nikt sie nie nabierze
                              • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:44
                                Aż taki brzydki wg Ciebie jestem? sad
                                Poza tym facet o super "looku" zawsze może być dla kobiety smacznym kąskiem na jedną noc.
                                • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:50
                                  zrouzm w koncu tu nie chodzi o wyglad tylko jak ty siebie postrzegasz i jakim jestes looserem wink
                                  • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:53
                                    Teraz to sama pisałaś o moim wyglądzie. Za loosera się nie uważam, bo coś tam w życiu osiągnąłem, a samoocenę mam zaniżoną, ale nie jest łatwo to zmienić. Dlatego lepiej czuję się z kobietami w relacjach koleżeńskich albo np. flirtując przez internet.
                                    • m_incubo Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:00
                                      No widzisz, ale tego, co byle Zenek spod budki z piwem potrafił osiągnąć, ty jakoś nie potrafisz, do tego bardzo ci to ciąży i przyprawia o bóle głowy, od których taki Zenek jest całkowicie wolny wink
                                      Ale nie, nie jesteś looserem wink
                                      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:05
                                        Pewnie jakbym chciał osiągnąć to bym osiągnął, ale mam opory żeby próbować. Poza tym w życiu bym nie chciał sypiać z kobietami, z którymi sypiają panowie spod budki z piwem. Wolę być prawiczkiem, niż mieć za sobą seks z tego typu kobietą. Tu nie chodzi o to, żeby po prostu uprawiać seks, ale uprawiać ten seks z odpowiednią kobietą. Jakbym się przespał z menelką, to bym po prostu nosił w sobie wstydliwą tajemnicę i byłoby to nieodwracalne. Tak samo jakbym zrobił loda facetowi, to na zawsze byłbym facetem, który robił laskę. big_grin
                                        • varna771 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:08
                                          josef_to_ja napisał:

> Pewnie jakbym chciał osiągnąć to bym osiągnął, ale mam opory żeby próbować. Poz
                                          > a tym w życiu bym nie chciał sypiać z kobietami, z którymi sypiają panowie spod
                                          > budki z piwem. Wolę być prawiczkiem, niż mieć za sobą seks z tego typu kobietą
                                          > . Tu nie chodzi o to, żeby po prostu uprawiać seks, ale uprawiać ten seks z odp
                                          > owiednią kobietą. Jakbym się przespał z menelką, to bym po prostu nosił w sobie
                                          > wstydliwą tajemnicę i byłoby to nieodwracalne. Tak samo jakbym zrobił loda fac
                                          > etowi, to na zawsze byłbym facetem, który robił laskę. big_grin
                                          haha big_grin
                                        • m_incubo Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:09
                                          Nie zrozumiałeś przypowieści o Zenku wink
                                          Tak, tak, a ja byłabym księżną Cambridge gdybym chciała, ale miałam opory, żeby próbować.
                                          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:19
                                            Ja już pisałem, że nie sam brak seksu mi ciąży, ale brak seksu z odpowiednią osobą. Nie jestem złym, czy głupim człowiekiem, mam swoje zalety i uważam, że na szczęście i miłość zasługuję. Nikt mi nie wmówi, że jest inaczej.
                                    • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:01
                                      to ty pierdzielis o doskonalym wygladzie i innych bzdetach
                                      a nawet jesli teraz dobra wrozka cala ci cialo chrisa hemswortha to nadal bylbys looserem
                                      nadal byc wymyslam kolejne sprawy do poprawienia i nadal bys wymyslal powody z doopy zeby sie nie odwazyc i nie skonfrontowac z realnym zyciem damsko meskim
                                      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:07
                                        Skąd wiesz, że nie próbowałem się skonfrontować? Może bywałem też nieszczęśliwie zakochany?
                                        • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:09
                                          bo jestes prawiczkiem i siedzisz na ematce
                                          • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:10
                                            i do k(*&^ n&^% nie chodzi o to zeby probowac tylko to zrobic
                                            kuzwa ogarnij sie w koncu
                                            • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:21
                                              Najpierw musi być ta odpowiednia osoba. No i do tanga trzeba dwojga. Poza tym jak trafię na fajną dziewczynę, to na pewno nie będę żałował, że jest moją pierwszą i że wcześniej tego nie zrobiłem.
                                              • noname2002 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 08:48
                                                Poza tym j
                                                > ak trafię na fajną dziewczynę, to na pewno nie będę żałował, że jest moją pierw
                                                > szą i że wcześniej tego nie zrobiłem.

Za to ona będzie żałować tongue_out
                                                • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 13:15
                                                  A czego miałaby żałować jakbym okazał się fajnym chłopakiem? tongue_out
                    • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:16
                      twoja przyszlosc to raczej w na bialo i bez klamek widze
                      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:23
                        Bardzo zabawne. big_grin Akurat w życiu codziennym jestem dość konkretny, nie mam większych dylematów, tylko te sprawy damsko-męskie u mnie kiepsko stoją.
    • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:30
      Ale trzepiesz czasem kapucyna,czy też nie?
      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:32
        To chyba było pytanie retoryczne?
        • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:34
          Nie.
          więc?
          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:41
            Dla mnie to normalne, że się masturbuję. Nic dziwnego w tym nie widzę.
            • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:42
              ufffffffffff
              W sumie jak tak,to po ci dziewczynasmile
              • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:45
                Masturbacja nie zaspokaja potrzeby bliskości seksualnej drugiej osoby. Poza tym wątpię czy dużo jest facetów, którzy w okresie abstynencji seksualnej się nie masturbują.
                • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 19:48
                  To zmień to i nie jojcz.Bosze ilez można ...
    • amonette Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:12
      A może ty jesteś gejem, skoro ci tak trudno znaleźć kobietę spełniającą oczekiwania?
      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:20
        Po prostu tracę śmiałość w takich sytuacjach. Lubię niezobowiązujący flirt, lubię kobietom słodzić i je komplementować.
        • diamanta Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:47
          Cholender jak czytałam to forum to parskałam jak koń wink jestem atrakcyjna, mam 2 dzieci , od 10 lat jednego męża ale poświece sie i pomoge Ci coby zamknąć ten temat hihihihihi
          • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:53
            ale wiesz nie wiadomo czy sie nadajesz
            najpierw dostaniesz test odnoscie swojej przeszlosci
            musisz wypisac wszystkich facetow w ktorymi spalas
            i dokladnie opisac ich wyglad zawod hobby pozycje spoleczna itd
            bo jesli spalas z kibolem gosciem po zawodowce prostakiem czy pracownikiem budowy to jestes skreslona
            jesli mialas zbyt wielu partnerow to tez jestes skreslona
            jesli natomiast spalas z przystojniakiem , kims bogatym lub z wysoka pozycja spoleczna to tez jestes skreslona

nie tak latwo zdobyc josefa
        • amonette Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 07:48
          Szukasz związku na poważnie - spokojnie, poczekaj, to nie łapanie pcheł ani Tour de France.
          Chcesz sie bzyknąć - nic łatwiejszego, byle tylko niesmak po tym nie został zamiast spełnienia.
          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 13:16
            Tylko ta pani "na poważnie" może nie chcieć niedoświadczonego. wink
    • to_ja_tola Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:45
      wygląd to pestka,ale ta głupota jaka bije od ciebie?To dopiero problem.
      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 21:50
        Za głupiego się nie uważam, co najwyżej za dziecinnego, ale żeby bzykać się z pannami bez związku to nawet rozgarniętym nie trzeba być. Zresztą seks uprawiają nawet ludzie upośledzeni psychicznie.
    • varna771 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:45
      ROTFL big_grin ale Ci pojechały ematki smile))
      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:49
        A niech sobie jeżdżą, ja tam jestem odporny. tongue_out
        • varna771 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:51
          po co Ci to ?
          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:54
            Mam w sobie coś z internetowego masochisty. Poza tym to tylko forum.
            • antyideal Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:57
              Akurat niezla autodiagnoza ;d
              • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:07
                W czymś każdy musi być dobry i coś musi choć raz mu dobrze wyjść. big_grin
        • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:51
          odporny na wiedze smile
          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 22:55
            Akurat z moją wiedzą wszystko OK.
    • rosapulchra-0 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:14
      Zostań prostytutem. Zarobisz, pobzykasz, może jakaś poniżej 40stki ci się trafi? A jak nie masz predyspozycji do tej profesji, a chuć coraz większą i ręce już nie starczają, to do agencji idź. Profesjonalistki się tobą zajmą odpowiednio, edukacją wesprą i praktykami. Potem będzie jak znalazł - impreza, samotna panienka, może nawet studentka, szybki bajer i.. goooooool! wink
      • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:18
        no cos ty
        nie czytalas jego wymagan ?
        zadna tego nie spelni
      • varna771 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:25
        rosapulchra-0 napisała:

> Zostań prostytutem. Zarobisz, pobzykasz, może jakaś poniżej 40stki ci się trafi
        > ? A jak nie masz predyspozycji do tej profesji, a chuć coraz większą i ręce już
        > nie starczają, to do agencji idź. Profesjonalistki się tobą zajmą odpowiednio,
        > edukacją wesprą i praktykami. Potem będzie jak znalazł - impreza, samotna pani
        > enka, może nawet studentka, szybki bajer i.. goooooool! wink
        >
        Rosa dobrze radzi big_grin
    • riki_i Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 30.09.12, 23:58
      Józiu, zanim zacząłeś się produkować na forach, archetyp prawiczka znałem jedynie z boskiego odcinka "Świata według Bundych". To, co wydawało mi się tam wydumanym przerysowaniem, jak się jednak okazuje doskonale funkcjonuje w postaci forumowego Józka.

Chłopie, przestań pier.dolić bez sensu, wyrzuć kompa za okno i zajmij się realnym życiem. Na początek jedź na drugi koniec miasta, gdzie cię nikt nie zna i zacznij zaczepiać dziewczyny. Wszystkie. Brzydkie i ładne jak leci. Poza tym wyjdź w ogóle do ludzi. Przestań użalać się nad sobą. W obecnej postaci jesteś indywiduum, od którego każda kobieta ucieknie na drzewo. Hurtowym wyrzygiwaniem swoich myślowych odchodów na forum tylko ten stan pogłębiasz, brnąc w coraz większą fiksację.
      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 00:06
        Nie jestem z tych co hurtowo podrywają. Nie stawiam na ilość, a na jakość.
        • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 07:21
          W takim razie umrzesz jako prawiczeksmile
          Nic już w twoim przypadku nie da się zrobić.
          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 13:17
            Wystarczy, że np. ciut się zestarzeję i już w wieku 30 lat mogę mieć zerową szansę na seks.
            • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 13:38
              Już nie masz szans na seks.
              • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 13:55
                Musisz mnie dobijać. Nie wiesz jaki jestem w tzw. realu. wink
                • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 14:03
                  Beznadziejny z tego co piszesz.
                  • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 15:27
                    Nie mi to oceniać, ale źle ze mną chyba nie jest.
                    • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 15:28
                      Gdyby nie było źle nie byłbyś prawiczkiem.
                      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 15:35
                        A może miałem szansę to prawictwo stracić, tylko miałem cykora albo chętne mnie aż tak nie pociągały? Uwierz, że okazje były.
                        • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 15:39
                          Tylko pierdoła nie wykorzysta okazji.Jesu przestań już skamleć.
                          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 17:42
                            A może dla mnie seks się wiąże z jakąś więzią?
                            • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 17:48
                              jak na razie sex wiaze sie dla ciebie z wlasna reka
                              • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 17:49
                                * a nie nie sex
                                tylko chędożenie polonisto za dyche wink
                                • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 18:17
                                  Pisz jak sobie chcesz, pani wymagająca i narzekająca. tongue_out Do tego złośliwa. wink
                            • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 18:23
                              Czy zamierzasz telepatycznie tę więź nawiązać?wink
                              • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 20:15
                                Cybernetycznie. smile
                                • gryzelda71 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 07:57
                                  No tak,więc wróże ci,ze prawiczkiem umrzesz.
                                  • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 11:31
                                    Lubisz innym skrzydła podcinać? tongue_out
                                    • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 11:34
                                      oj jozek jozek
                                      nic juz z ciebie nie bedzie
                                      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:09
                                        A jak zostanę prezesem to nic ze mnie nie będzie? ;P
                                        • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:33
                                          kupisz kota
                                          dalej bedziesz mieszkal z mama
                                          i dalej bedziesz prawiczkiem
                        • aneta-skarpeta Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 15:44
                          to ze miales okazje, ale jej nie wykorzystales to tym gorzej swiadczy o Tobiewink

riki dobrze radzi

w tej chwili zadna, do ktorej Ty aspirujesz nie bedzie Toba zainteresowana. Czym dluzej bedziesz czekal tym wieksz preawdopodobienstwo, ze jako prawiczek bedziesz dla nich zupełnie aseksualny
                          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 17:42
                            Mam stracić cnotę z jakąś, która mnie nie kręci?
        • riki_i Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 10:56
          Człowieku, zagadnięcie dziewczyny na ulicy, to jeszcze nie jest ślub i wesele. Popuść zwieracze! Jak będziesz dalej walił gruchę do pikselowych panienek i jarał się photoshopem na bilbordach , to każda dziewczyna będzie nie tej jakości. A nawet jak już jakaś się nada, to będzie pięć pięter ponad Twoje realne możliwości. W podrywaniu panienek jest tak, że ilość przechodzi w jakość. Zacznij zaczepiać wszystkie, nie musisz nawet iść z nimi na kawę - po prostu gadaj, gadaj, gadaj. Zobaczysz bardzo szybko jak łatwo idzie Ci nawiązywanie kontaktów. I wtedy przyatakujesz już konkretne obiekty wyższej jakości. I przestań walić gruchę! Lepiej jak się nawet spuścisz przy pannie od samego widoku majtek niż jak będziesz łaził z wynędzniałą facjatą onanisty. Na razie brniesz w kompletny obłęd. I to z dużym samozaparciem.
          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 13:18
            A co złego jest w masturbacji? Nie wyobrażam sobie jej zaprzestać. A porno nie oglądam za bardzo.
            • to_ja_tola Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 15:16
              josef_to_ja napisał:

> A co złego jest w masturbacji? Nie wyobrażam sobie jej zaprzestać. A porno nie
              > oglądam za bardzo.

padłam józek...padłambig_grin
              • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 15:26
                Akurat filmy porno oglądam rzadko.
                • to_ja_tola Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:11
                  josef_to_ja napisał:

> Akurat filmy porno oglądam rzadko.

za to "kapucyna" trzepiesz częstobig_grin
                  • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:15
                    A myślisz, że który facet nie prowadzący aktualnie życia seksualnego nie robi tego regularnie?
    • lilly_about Weź się za sponsoring 01.10.12, 08:41
      Nie dość, że będziesz mógł sobie wybrać kobietę, to jeszcze ona ci za to zapłaci.
    • gordon7 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 21:20
      Myślę, że jesteś Jarosławem Kaczyńskim, który nabrał rozpędu po sobotniej demonstracji, zdrowo pierniczysz
      • diamanta Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 22:07
        Józiu chce Ciebie poznać bo nie wierze ze ktoś w realu z takim intelektem istnieje...normalnie szok...koniecznie chce Cie poznać...acha i studiowałam ekonomie i mam wysokie stanowisko jakby to miało wpływ na nasze poznanie...wink
        • anika772 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 22:40
          To jest "catch22". Albo dziewczyna chętna, ale nie spełnia oczekiwań (nie jest dziewicą, jest "prymitywna", nie zna franuskiego, spała z budowlańcem itp); albo jest młodą atrakcyjną studentką prestiżowego kierunku, więc może i by się nadawała, ale taka to zasługuje na lekarza albo prawnikabig_grin
          Dodatkowo, piszesz, że nie planujesz się mieć stałego związku, a potem nagle "A może mnie interesuje więź". Jezu. Nie ma szans dla ciebie, człowieku.
        • varna771 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 01.10.12, 23:31
          diamanta napisała:

> Józiu chce Ciebie poznać bo nie wierze ze ktoś w realu z takim intelektem istni
          > eje...normalnie szok...koniecznie chce Cie poznać...acha i studiowałam ekonomie
          > i mam wysokie stanowisko jakby to miało wpływ na nasze poznanie...wink

prawo jazdy masz ? pamietaj jósef boi sie bab z uprawnieniami smile
          • diamanta Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 07:53
            cholender tak sie starałam,a jednak sie nie nadaje ;-( w tym momencie moje życie starciło sens ;-( ide sobie popłakać....ech dobrze ze masturbacja istnieje wink wink ten post lepszy niż dobra komedia wink
            • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 11:27
              Jak masz prawo jazdy tylko na B to przeboleję. tongue_out
              • diamanta Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 11:35
                Ufff czyli może mam szansę winka Ty masz prawo jazdy?bo bez prawka facet mi nie imponuje wink polonistyka nie wystarczy....
                • varna771 Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 11:42
                  diamanta napisała:

> Ufff czyli może mam szansę winka Ty masz prawo jazdy?bo bez prawka facet mi nie
                  > imponuje wink polonistyka nie wystarczy....

brak prawka przekreśla faceta to fakt. W tym przypadku musi mieć na taksówki !! innej opcji nie ma !
                • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 11:47
                  jozek i prawko ?
                  chyba zartujesz big_grin
                  za prawko bral sie tak samo jak za utrate dziewictwa
                  • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:06
                    Nie mam predyspozycji, sporo godzin w L wyjeździłem, ileś ta egzaminów oblałem.
                    • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:08
                      Ileś tam.
                    • to_ja_tola Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:14
                      josef_to_ja napisał:

> Nie mam predyspozycji, sporo godzin w L wyjeździłem, ileś ta egzaminów oblałem.

czy już ci nie pisałam?
                      A jak nie to napiszę...
                      "N i e p o g r ą ż a j s i ę"
                      Pliiiissss
                    • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:35
                      no do chędożenia tez predyspozycji nie masz
                      tez iles godzin natrzepales a do "egzaminu " nawet nie podszedles
                      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:48
                        W przypadku prawka przynajmniej pochodziłem do egzaminów. A co do seksu, to akurat wśród jest duża konkurencja i kobiety mają w kim przebierać. Pełno na ulicach wysportowanych, modnie ubranych przystojniaków o twarzy jak z teledysków puszczanych w MTV.
                • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:12
                  Wybitne beztalencie motoryzacyjne ze mnie. sad Może kiedyś fuksem zdam, ale kierowca będzie ze mnie co najwyżej niedzielny. Poza tym wyznaję teorię, że jak kupować auto to naprawdę dobre. Wydawać na szrota kilka tysięcy to dla mnie byłaby bolesna decyzja. Jednak to kilka tysięcy, a auto o tej wartości nie jest towarem ekskluzywnym i luksusowym. Za takie pieniądze to bym wolał porobić tatuaże albo kupić łańcuszek platynowy. big_grin
                  • antyideal Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:16
                    Spoko, znam takiego co ma z 50 dziewczyn na koncie
                    a nie ma prawka tongue_out
                  • to_ja_tola Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:16
                    nie,no nie mogę....KU.RWA MAĆ tacy kolesie nie istnieją naprawę?!
                    Powiedzcie mi że to sen.big_grin big_grin big_grin
                    • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:23
                      Akurat ten post był żartobliwy, ale predyspozycji do bycia kierowcą faktycznie nie mam. Kupowanie niezbyt nowego i niezbyt "wypasionego" auta, do którego potem trzeba byłoby dokładać też nie byłoby dla mnie wielką przyjemnością. Jak już kupować auto to za min. 15-20 tysięcy zł.
                  • czarnaalineczka Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:40
                    to jest dowod na nieistnienie boga
                    gdyby chociaz zeus istnial to by piorunem trzasnal a tu nic sad
                    • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 12:49
                      Zaczyna się podobać mi Twój styl pisania. Kreatywna bestia zaczyna z Ciebie wychodzić.
                      • diamanta Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 14:41
                        tak to jest chyba sen wink joosek zrozum ze łancuch platynowy i tatuaże nie mają znaczenia zwłaszcza jak sie szuka partnera życiowego.....Ty jestes cholernie zakompleksiony, Ty piszesz o facetach na ulicach z twarzą MTV, TRAGEDIA!! Joosek no niestety przez to forum, Twoje Ego nie urośnie ;-( wez idz i sobie ulżyj..wink
                        • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 15:48
                          Ale może wygląd "ciacha" ma już za to znaczenie w przypadku seksu bez związku? Mnie nie zadowala bycie brzydalem, z którym kobieta pójdzie do łóżka tylko wtedy jak się w nim zakocha. Mam aspirację do bycia kimś, kto ogólnie wygląda dobrze i zalicza się do ludzi atrakcyjnych.
    • anorektycznazdzira Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 17:24
      jestem zdruzgotana.
      • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 17:50
        A nie powinnaś być, bo to ja cierpię, a nie Ty.
        • anorektycznazdzira Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 18:00
          Jestem pełna empatii.
          • josef_to_ja Re: Młodość ucieka, a ja nadal prawiczek. :( 02.10.12, 19:08
            A ja tej empatii i wiary w ludzi mam chyba aż za dużo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka