Dodaj do ulubionych

oferta sklepow online a stacjonarnych

25.10.12, 09:11
dlaczego, na takim np zalando jest tak ogromny wybor np butow , a w sklepach stacjonarnych taki ubogi? w moim miescie jest kilka sklepow sportowych , ale zaden nie oferuje np sniegowcow adidas czy puma, gdyby nie net to nawet nie wiedzialabym , ze te firmy robia buty zimowe dla dzieci !! żałuję , że sklepy w moim mieście nie oferuja wiecej modeli bo przez net kupowac buty troche sie boje , czy trafie z rozmiarem. Wogole tyle sklepow stacjonarnych a we wszystkich to samo, mozna by pomyslec ze jest maly wybor, a okazuje sie , ze wybor modeli jest ogromny , dlaczego do sklepow ich nie sprowadzaja???
Obserwuj wątek
    • sundry Re: oferta sklepow online a stacjonarnych 25.10.12, 09:18
      Może z oszczędności?
      • zawszexyz Re: oferta sklepow online a stacjonarnych 25.10.12, 09:24
        ale ceny chyba nie bylyby o 100 % wyzsze niz w sklepach internetowych ?
        • sundry Re: oferta sklepow online a stacjonarnych 25.10.12, 10:22
          Jak to nie? Nie dawniej jak tydzień temu kupiłam płaszcz w CH za 530 zł, na necie znalazłam go za 320, może nie 100 proc. ale blisko. Wiesz, ile wynoszą czynsze w centrach handlowych?
    • kropkacom Re: oferta sklepow online a stacjonarnych 25.10.12, 09:27
      Sklepy stacjonarne mają to co zawsze schodziło i schodzić będzie. I chociaż rozumiem ten mechanizm to myślę, że handel stacjonarny się powoli kończy...
      • edelstein Re: oferta sklepow online a stacjonarnych 25.10.12, 10:12
        Nie strasz,nie lubie kupowac przez internet,musze pomacac,przymierzyc,obejrzec.
        Co do butow zimowych pumy itd.sa u mnie w sklepach,zamierzam dzieciowi zakupic.
    • dziennik-niecodziennik Re: oferta sklepow online a stacjonarnych 25.10.12, 10:32
      dlatego ze trzymanie na stanie WSZYSTKIEGO jest po prostu nieekonomiczne.
    • sto.krotka79 Re: oferta sklepow online a stacjonarnych 25.10.12, 13:35
      Wynajem powierzchni, często w centrach handlowych to kolosalny koszt i pewnie dlatego ceny są wyższe. Już teraz duża część klientów idzie do sklepu, mierzy, a potem ten sam model i rozmiar kupuje w necie taniej. Nie ma się co dziwić: każdy woli zapłacić mniej. Tylko jak tak dalej pójdzie to nie będzie gdzie mierzyć sad
      • zawszexyz Re: oferta sklepow online a stacjonarnych 26.10.12, 13:29
        ale czesc tych butow cene ma podobna jak w sklepie , chodzi tylko o maly wybor, no ja tez wole przymierzac i macac smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka