alpha.sierra 28.12.12, 09:14 Jako że jestem patologia i w domu bidetu nie posiadam, dziecię moje, lat 2, ujrzało po raz pierwszy ustrojstwo na oczy ze 2 dni temu. Rozjarzyla się radośnie i rzekła: "O! Tu jest dla Zosi mała umywalka! Umyje rączki!" Rezolutna bestia . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-bara Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 09:25 No, moja bestia tez ma 2 lata i tez myje rece w bidecie A jak fajnie lale kąpie A druga bestia -9miesieczny bernenczyk -uwielbia z bidetu pic wode. Nawet bardziej niz z wlasnej miski Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka1488 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 09:36 moje dziecko też myło jak małe było Gorzej jak mi kilku gości nasikało bo myśleli że to kibelek fajne to nie było Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 10:03 czytelniczka1488 napisała: > moje dziecko też myło jak małe było Gorzej jak mi kilku gości nasikało bo my > śleli że to kibelek fajne to nie było A to nie masz toalety przeznaczonej tylko dla gości? U mnie w domu jest na ten przykład Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 19:26 Jak mozna pomylic bidet z sedesem. Nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka1488 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 19:33 no wiesz, stoją obok siebie dodaj trochę procentów i o pomyłkę nie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 09:33 Hehe, przypomniało mi się kiedy do mnie do domu przyszło dziecko lat 3 i zobaczyło w lazience.. kocią kuwetę. Taką zwykła, otwartą. Dziecko owo nigdy kota nie miało i kuwety nie widzialo- zaczęło stawiać babki ze żwirku Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 10:10 Nie jesteś patologią bo masz jedno dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 16:51 eee tam, moje dziecko do tej pory myje się w bidecie, a jak nie sięgała do zlewu to rączki myła tylko i wyłącznie tam. Właściwie przede wszystkim do tego był używany. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 19:39 Moje dzieci tez w bidecie myly rece i bawily sie. 4 latek czesto sobie napuszcza wode, chlapie sie w niej, kapie swoje ulubione figurki. Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 20:20 My z mężem używamy w nadmorskich hotelach do spłukiwania piasku ze stóp. Odpowiedz Link Zgłoś