Dodaj do ulubionych

o bidecie bedzie ;)

28.12.12, 09:14
Jako że jestem patologia i w domu bidetu nie posiadam, dziecię moje, lat 2, ujrzało po raz pierwszy ustrojstwo na oczy ze 2 dni temu. Rozjarzyla się radośnie i rzekła: "O! Tu jest dla Zosi mała umywalka! Umyje rączki!" big_grin

Rezolutna bestia wink.
Obserwuj wątek
    • a-bara Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 09:25
      No, moja bestia tez ma 2 lata i tez myje rece w bideciesmile A jak fajnie lale kąpiesmile

A druga bestia -9miesieczny bernenczyk -uwielbia z bidetu pic wode. Nawet bardziej niz z wlasnej miskismile
      • czytelniczka1488 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 09:36
        moje dziecko też myło jak małe byłowink Gorzej jak mi kilku gości nasikało bo myśleli że to kibelekwink fajne to nie byłowink
        • rosapulchra-0 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 10:03
          czytelniczka1488 napisała:

> moje dziecko też myło jak małe byłowink Gorzej jak mi kilku gości nasikało bo my
          > śleli że to kibelekwink fajne to nie byłowink
          A to nie masz toalety przeznaczonej tylko dla gości? shock U mnie w domu jest na ten przykład tongue_out
        • nanuk24 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 19:26
          Jak mozna pomylic bidet z sedesem. Nie rozumiem?wink
          • czytelniczka1488 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 19:33
            no wiesz, stoją obok siebiewink dodaj trochę procentów i o pomyłkę nie trudnosmile
    • beverly1985 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 09:33
      Hehe, przypomniało mi się kiedy do mnie do domu przyszło dziecko lat 3 i zobaczyło w lazience.. kocią kuwetę. Taką zwykła, otwartą. Dziecko owo nigdy kota nie miało i kuwety nie widzialo- zaczęło stawiać babki ze żwirku tongue_out tongue_out
    • gabi683 Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 10:10
      Nie jesteś patologią bo masz jedno dziecko tongue_out
    • sanrio Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 16:51
      eee tam, moje dziecko do tej pory myje się w bidecie, a jak nie sięgała do zlewu to rączki myła tylko i wyłącznie tam. Właściwie przede wszystkim do tego był używany.
    • franczii Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 19:39
      Moje dzieci tez w bidecie myly rece i bawily sie. 4 latek czesto sobie napuszcza wode, chlapie sie w niej, kapie swoje ulubione figurki.
    • lacitadelle Re: o bidecie bedzie ;) 28.12.12, 20:20
      My z mężem używamy w nadmorskich hotelach do spłukiwania piasku ze stóp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka