Dodaj do ulubionych

Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich?

13.01.13, 13:04
Ludwik Sobolewski. Dziadek z siwizną i łysiną. Uroda typowo starcza. Facet ma 47-48 lat, wygląda na 60 albo więcej. Czyżby chodziło tylko o kasę?
Obserwuj wątek
    • pochodnia_nerona Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 13:21
      Bez przesadyzmu. Wygląda całkiem ok, więc w połączeniu z mega kasą i mega wpływami okazało się to całkiem dobrym argumentem za wink
      Biedny i żałosny człowieczek, tak na marginesie.
      • josef_to_ja OK? Patrz jaki dziadyga. 13.01.13, 13:28
        www.google.pl/search?q=ludwik%20sobolewski&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=tqfyULXPKsjS4QSox4GQBQ&biw=1280&bih=639&sei=wafyUMnrPOTY4QSszIHoDA
        A na niektórych zdjęciach ma jeszcze zaczesane resztki włosów. A tutaj wygląda na pana ponad 60letniego:
        bi.gazeta.pl/im/f6/d1/c7/z13095414Q,Anna-Szarek-i-Ludwik-Sobolewski-na-premierze-filmu.jpg
        • pochodnia_nerona Re: OK? Patrz jaki dziadyga. 13.01.13, 13:34
          Nie widzę dziadygi, widzę przeciętnego faceta ok. 50. Wygląda na swoje lata. Nie jest Adonisem, ale nie jest jakimś obrzydliwcem. I tak panie w wieku jego partnerki nie wiążą się z takimi, jak on z powodu wielkiej miłości, ale można było trafić znacznie gorzej.
          Zadałeś zresztą pytanie: co widzą - kasę, misiu, kasę i wpływy wink
          • josef_to_ja Re: OK? Patrz jaki dziadyga. 13.01.13, 14:00
            Jak dla mnie wygląda na dużo więcej.
            • aneta-skarpeta Re: OK? Patrz jaki dziadyga. 14.01.13, 15:59
              dla mnie wyglada na faecta ok 50
              ale pewnie mlodzie wygląda, gdy gra w golfawink

mnie ten chlop nie grzeje, ale nie moge mu nic zarzucic, wyglada ok
        • kroliczyca80 Re: OK? Patrz jaki dziadyga. 13.01.13, 13:43
          Nie jest zły, choć blondyni przeważnie starzeją się mniej korzystnie, niż bruneci.
          A na tym ostatnim zdjęciu Sobolewski ma coś z Ciebie josef! Chyba coś z mimiką, skrzywienie ust. Chociaż u niego widać, że to twarz myśląca.
          A co kobiety w nim widzą? No przecież nie wybiera się faceta po wyglądzie. Ten jest na bank ultra inteligentny, na stawisku, władczy, kasa przeważnie idzie za tym wszystkim i jest konsekwencją, nie przyczyną.
          • josef_to_ja Re: OK? Patrz jaki dziadyga. 13.01.13, 14:00
            Ale zabawne te Twoje przytyki. Akurat wyglądam podobno inteligentnie i jakoś nie mam problemu z dogadywaniem się z ludźmi naprawdę dobrze wykształconymi i zawodowo konkretnymi. Zresztą przeciętna młoda panna to tylko o tipsach i imprezach nawija, więc wielkiego intelektu nie potrzeba. big_grin
            • kroliczyca80 Re: OK? Patrz jaki dziadyga. 13.01.13, 14:15
              A ja myślałam że masz kompleks mądrzejszych, lepiej wyksztalconych znajomych z rożnych korpo. Tak mi się coś o oczy obiło na forumie.
              PS. to, że panna nawija o imprezach nie oznacza, że poleci na faceta nawijającego o tym samym. Poleci na gościa ze stanowiskiem i kasą i jemu będzie nawijać.
              • josef_to_ja Akurat ja umiem się wypowiedzieć na różne tematy. 13.01.13, 14:18
                Wiedzę mam sporą i coś tam w życiu przeczytałem. Dla jakiejś studentki-imprezowiczki żyjącej dyskotekami bym się nadał, przynajmniej do seksu. A interesowały się mną już naprawdę niebrzydkie panny.
              • josef_to_ja Kark z łańcuchem wygląda lepiej od Sobolewskiego. 13.01.13, 14:24
                Pierwszy lepszy raper z tatuażami w za dużych spodniach wizualnie bije go na głowę.
                • kroliczyca80 Re: Kark z łańcuchem wygląda lepiej od Sobolewski 13.01.13, 14:31
                  A widzisz taką Annę Szarek z byle karkiem załańcuchowanym?
                  A tak sięgając co meritum - józek, weź się za siebie. Szkalowanie znanych i bogatych nie podniesie twoich szans na rozdziewiczenie. Przekonywanie nas, że karki lepsze niż szefowie giełdy - nie podniesie twoich szans na rozdziewiczenie. Zaklinanie nas, że jesteś osoba inteligentną, wygadaną i "nadająca się dla studentek" - nie podniesie twoich szans na rozdziewiczenie. Serio. Skoro masz się za bystrzaka, to zrób sobie kawę, usiądź na kanapie bez laptopa i POMYŚL, co robisz źle, że wciąż nie możesz zaliczyć i żadna cię nie chce. Zrób sobie jakiś plan na siebie, jakąś drogę sobie wyznacz, a potem wstań i idź walczyć o siebie. Bo tutaj szybko się zestarzejesz i zaczniesz zaczesywać włosy jako prawiczek...
                  • josef_to_ja Re: Kark z łańcuchem wygląda lepiej od Sobolewski 13.01.13, 14:39
                    A kto powiedział, że żadna mnie nie chce? Akurat było parę chętnych, ale albo ja nie byłem chętny, albo nie wiedziałem jak to dalej pociągnąć i uważałem, że na nie nie zasługuję i że po czasie szybko wyjdą moją różne wady i nieżyciowe nawyki oraz podejście "nie liczę dni, godzin i lat, nie życzę zysków ani strat". A to czy się komuś podobamy, czy nie to głównie kwestia chemii. A co do kobiet to zwyczajnie mam swoje wymagania i wolę być prawiczkiem, niż zrobić to z jakąś prostą, mało lotną totalną szarą myszką. Co tu dużo mówić. Pracuję nad sobą cały czas i chcę zdobyć kobietę na jakimś tam poziomie.
                    • josef_to_ja A włosów bym nigdy nie zaczesywał. 13.01.13, 14:41
                      Jakbym mocno łysiał to bym się golił codziennie na gładko, razem z twarzą.
                    • kroliczyca80 Re: Kark z łańcuchem wygląda lepiej od Sobolewski 13.01.13, 14:50
                      Umrzesz prawiczkiem. No cóż, bywa i tak.
                      • antyideal Re: Kark z łańcuchem wygląda lepiej od Sobolewski 13.01.13, 14:55
                        kroliczyca80 napisała:

> Umrzesz prawiczkiem. No cóż, bywa i tak.

No i slusznie,
                        seks jest przereklamowany ;p
                      • josef_to_ja Re: Kark z łańcuchem wygląda lepiej od Sobolewski 13.01.13, 14:58
                        Akurat najgorszą partią i nie jestem i bez problemu mógłbym sobie znaleźć całkiem fajną dziewczynę. Nawet totalnie brzydkie tłuki, które nie dają się do niczego innego jak kopanie rowów mają przecież partnerki. Albo bezrobotne menele.
                        • josef_to_ja Króliczyco, masz obsesję na punkcie $ i garniaków. 13.01.13, 15:01
                          Ciągle podkreślasz, że bogatemu facetowi w eleganckim garniturze można wybaczyć nawet włosy zaczesane na pożyczkę i starczy wygląd w stosunkowo młodym wieku.
                          • kroliczyca80 Re: Króliczyco, masz obsesję na punkcie $ i garni 13.01.13, 15:04
                            Hoho, obsesję powiadaszsmile Nie człowieku, staram Ci się pomóc odkąd zasypałeś mnie kilkoma setkami fotkami nieudacznika w dresie...
                            • josef_to_ja Na żadnym zdjęciu nie miałem dresów. 13.01.13, 15:08
                              Noszę dżinsy dobrej jakości i porządnym kroju. I nie uważam żebym wyglądał jak nieudacznik. Na dobre pachnidła na pysk też nie szczędzę siana.
                              • josef_to_ja A wiele panien lubi facetów o stylu sportowym. 13.01.13, 15:09
                                Bądź typowo imprezowym.
                        • kroliczyca80 Re: Kark z łańcuchem wygląda lepiej od Sobolewski 13.01.13, 15:02
                          Rany, Józek... To sobie znajdź, skoro jesteś lepszy niż menele... Tak często tu bywasz i tak dużo gadasz o tym nieszczęsnym seksie, że część z nas pewnie czuje się regularnie gwałcona przez oczywink
                          • josef_to_ja [...] 13.01.13, 15:06
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • demonii.larua Re: OK? Patrz jaki dziadyga. 13.01.13, 13:47
          Z włosami wygląda dużo gorzej big_grin
          • josef_to_ja Re: OK? Patrz jaki dziadyga. 13.01.13, 14:01
            To resztki włosów, a nie włosy. big_grin
            • demonii.larua Re: OK? Patrz jaki dziadyga. 13.01.13, 14:03
              Jak zwał tak zwał big_grin
    • sumire Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 13:38
      władza, psze pana. potężny afrodyzjak. faceci na świeczniku nie narzekają na brak wielbicielek. w drugą stronę zresztą też to działa.
      • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 14:10
        Nawet jak są wysuszeni i wyglądają na ponad 10 lat więcej niż mają? big_grin
    • antyideal Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 13:41
      Pieniadze i wpływy stanowia o "uroku" takich panów,
      ale nie mozna wykluczyc, ze prywatnie jest uroczy, interesujacy
      i umie kobiete traktowac jak kobiete.
      A tej umiejetnosci mlodym mezczyznom czesto brakuje wink
      • marzeka1 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 13:44
        Otóż z tym charakterem to jednak pudło big_grin - dobry fachowiec, zły charakter
        • antyideal Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 13:48
          To jaki jest w pracy nie swiadczy o tym, ze jest wredotą
          wobec tej slicznej partnereczki wink
    • suazi1 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 15:07
      A Józio znowu leczy swoje kompleksy jadąc po innych facetach... A gdzie "solidarność plemników"?
      • josef_to_ja Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 15:11
        A nie z jakimiś wymoczkami zdziadziałymi jak Sobolewski.
        • mondovi Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 15:22
          To z kim? (nota bene też kiedyś będziesz 40+)
          • kroliczyca80 Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 15:25
            Józek chyba o tym: gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/pilka-nozna/staruch-za-kratami-jeszcze-przez-dwa-miesiace-sad-nie-chce-go-wypuscic-na-swieta_292392.html

... uncertain
            Tyle miliardów mężczyzn na świecie, a emamy musi nawiedzać akurat józeksad Dobrze, że jest tez baltycki...
          • josef_to_ja Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 15:27
            Ale na tyle dbam o wygląd, że nie będę w wieku 40 lat wyglądał jak Sobolewski tylko zapewne dużo młodziej. Nawet jak portfel będę miał goły. wink I nie wyobrażam sobie latania z włoskami zaczesanymi na pożyczkę. Jak będę ostro łysiał to głowę będę golił na gładko. wink
            A jak pisałem solidaryzować to się mogę z zamkniętym w areszcie Piotrem Staruchowiczem, a nie z jakimś dziadkiem Sobolewskim.
            • mondovi Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 15:45
              Nawet z pożyczką Sobolewski bardziej imponuje mi swoim dorobkiem życiowym
              niż Staruchowicz.
              • josef_to_ja Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 15:54
                A mi imponują ludzie prawi, z zasadami, pełni honoru, a nie cwaniaki co kombinują i robią przekręty. Przypominam, że nie bez powodu jest w trakcie utraty stołka.
                • josef_to_ja Przypominam, że już został zawieszony. 13.01.13, 15:55
                  Wiec do świętości mu daleko.
                • sundry Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 20:19
                  No, aresztanci zwykle należą do najbardziej honorowych ludzi z zasadamismile
                  • josef_to_ja Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 20:26
                    Można być za różne rzeczy aresztowanym. Można np. obronić chłopaka kopanego przez 5 dresiarzy na ulicy i zrobić tym dresiarzom małe kuku i przez to trafić do aresztu. Można też prowadzić stronę AntyKomor i przez służby specjalne zostać w niedzielę o 6 rano wyciągniętym z łóżka.
                    • sundry Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 20:29
                      O nie, poczytaj sobie w kpk o areszcie, za pierdoły do aresztu nikogo wsadzać nie powinni. Co innego zatrzymanie na 24h, ale mówimy o areszcie.
                      • josef_to_ja Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 20:31
                        Czasem wystarczy, że ktoś kogoś fałszywie podkabluje i w areszcie można się znaleźć. A jakbym w obronie walnął kogoś metalowym śmietnikiem to nie mógłbym do aresztu trafić?
                        • sundry Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 13.01.13, 20:45
                          Dobra dobra, umówmy się, siedzących "za niewinność" jest garstka.

A jakbym w obronie walnął kogoś metalowym śmietnikiem to nie mógłbym do a
                          > resztu trafić?

Zależy z jakim skutkiem, zdecydowałby sąd.
                    • dziennik-niecodziennik Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 14.01.13, 00:26
                      taaaa, zwłaszcza "Staruch" siedzi za takie wlasnie historyjki big_grin
                      • josef_to_ja Nie jest niewiniątkiem, ale to przez hasło... 14.01.13, 20:23
                        Donald Matole, Twój rząd obalą kibole. Nikt by tyle Starucha nie trzymał w areszcie za grzeszki chuligańskie i nie szukał na niego co raz to nowych dowodów, gdyby nie te hasło, które stało się bardzo popularne.
                        • dziennik-niecodziennik Re: Nie jest niewiniątkiem, ale to przez hasło... 14.01.13, 21:08
                          ja bym trzymała aż bym usadziła. nienawidze kibolstwa, niszczą sport.
                          • josef_to_ja Re: Nie jest niewiniątkiem, ale to przez hasło... 14.01.13, 21:55
                            Ale przynajmniej sobie w więzieniu potrafią poradzić, a ja nie dość, że nie umiem się bić, to w więzieniu bym zginął. sad
                            Staruch ma bardzo fajną dziewczynę i podobno powodzenie od zawsze wśród kobiet wielkiego miał. tongue_out
        • dziennik-niecodziennik Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 14.01.13, 00:27
          to juz wolę Sobolewskiego jednak.
        • leniwy_pierog Re: Solidaryzować to się można ze "Staruchem". 14.01.13, 13:53
          Jakbym była sama to mogłabym się posolidaryzowaćwink
    • anika772 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 15:39
      Wygląda adekwatnie do wieku, nie wyhodował sobie brzucha, to plus. Władza i pieniądze to potężny afrodyzjak, pogódź się z tym.
      A twoja pogarda dla ludzi jest obrzydliwa.
      • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 15:51
        Co z tego, że nie ma brzucha, skoro wygląda jak wysuszony starzec. A akurat facet ze stołkiem się chyba żegnał, bo wg zarządu i rady nadzorczej zachował się nieetycznie. Nie gardzę nikim, przynajmniej nie bez powodu. Tylko raczej młodziutkie dziewczyna nie są z Sobolewskimi z powodu wielkiej miłości.
        • josef_to_ja A do władzy nie dążę. Wolę być przystojniakiem. 13.01.13, 15:52
          Przynajmniej na razie władza mnie nie interesuje. Lepiej być młodym przystojniakiem i sypiać z królowymi parkietów z najmodniejszych klubów. wink
          • anika772 Re: A do władzy nie dążę. Wolę być przystojniakie 13.01.13, 16:00
            Ty jesteś kompletnie oderwany od rzeczywistości. Żadnej władzy nie będziesz miał, a z królowymi parkietu też nie sypiasz- co jest tematem prawie każdych twoich wypocin.
            • josef_to_ja Re: A do władzy nie dążę. Wolę być przystojniakie 13.01.13, 16:02
              Miałem już całkiem ładne adoratorki, ale nie wiedziałem jak się za nie zabrać. tongue_out Naprawdę nie kręci mnie bycie takim Sobolewskim. Zwykły japiszon. Kręcić to mnie może bycie gwiazdorem rocka.
        • anika772 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 15:58
          Gardzisz, to widać w prawie każdym poście.
          Nie twoja sprawa, z jakiego powodu dziewczyny lecą na Sobolewskiego, ale oczywiście rozumiem twoje rozgoryczenie.
          • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 16:04
            Na szczęście miało mnie interesują poszukiwaczki sponsorów, które lecą na jakichś Sobolewskich. Wolę dziewczyny, które lecą na młode ciałka i urok osobisty i z dziadem obwisłym by do łóżka nie poszły.
            • spacey1 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 18:03
              A co jest lepszego w leceniu na młode ciałko i urok osobisty niż w leceniu na portfel, władzę, a może na inteligencję? To to jest tylko "leceniem". Nad obydwiema sytuacjami góruje miłość. A ona może się zdarzyć między dwiema zupełnie różnymi osobami, zapewniam cię.
              Mogę zapytać autora wątku ile ma lat? To ile?
              Aha, i zapewniam cię, ze bardzo dobry garnitur i koszula nikogo jeszcze nie uczyniły dziadkiem.
              • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:05
                Mieszczę się w przedziale 25-30. A słowo miłość do mnie nie przemawia, wolę racjonalne szukanie partnera/partnerki. Mnie po prostu garnitur i elegancka koszula postarza. Ubrany na sportowo wyglądam dużo młodziej, na chłopaka po 20tce, ubrany elegancko wyglądam na swój wiek albo nawet ciut więcej.
      • josef_to_ja Ja chcę pannę, która będzie lecieć na mój wygląd. 13.01.13, 16:01
        A nie takiej co szuka bogatych sponsorów, którzy mogą być brzydcy. Poza tym wygląd jest ważny. W przypadku bardzo bogatych miliarderów może mniej, ale w miarę ustawiony drobny prywaciarz, który po prostu godnie żyje nie będzie Apollem jeśli ma wąsy i łazi w gumiakach. Atrakcyjna dziewczyna prędzej wybierze przystojnego studenta niż jego. Drobny prywaciarz nie ma aż tyle kasy, żeby rekompensowała ona braki w wyglądzie.
        • spacey1 Re: Ja chcę pannę, która będzie lecieć na mój wyg 13.01.13, 18:20
          ok, ale licz się z tym, że jak nie daj Boże przytyjesz, albo zwiotczejesz, znajdzie sobie innego, na którego wygląd poleci. Normalnie to nic takiego, spoko luz. Gorzej, jeśli akurat niefartownie będziesz ją kochał... Wygląd nie jest dany arz na zawsze. I nie zawsze pomaga "dbanie o siebie" Ludzie po prostu starzeja się różnie, w zalezności od typu urody. Strzelam: masz 18-23 lata?
          • josef_to_ja Re: Ja chcę pannę, która będzie lecieć na mój wyg 13.01.13, 20:06
            Mam ciut więcej.
            • spacey1 Re: Ja chcę pannę, która będzie lecieć na mój wyg 13.01.13, 20:12
              dziwne, gadasz jakbyś miał mniej...
              • josef_to_ja Re: Ja chcę pannę, która będzie lecieć na mój wyg 13.01.13, 20:21
                Bo ja się czuję jeszcze dzieciaczkiem, dla mnie rock'n'roll jest ważniejsze od zarabiania pieniędzy. Póki co nie chcę być odpowiedzialnym facetem, który zaimponuje kobiecie powagą i pracowitością, ale chcę być atrakcyjnym seksualnie i podniecającym ciachem, którym kobieta zainteresuje się z powodu chemii i pożądania i będzie gotowa z nim iść do łóżka od razu. Nie chciałbym być brzydalem, który musi kobietę miesiącami zdobywać, żeby się z nim przespała. To nie dla mnie.
                • spacey1 Re: Ja chcę pannę, która będzie lecieć na mój wyg 13.01.13, 20:34
                  Nie no jasne, to bardzo atrakcyjna wizja, ale ... hm... czy tylko ja mam wrażenie, że nieco oddalona od twojej rzeczywistości?
                  Jednak wyobrażam sobie faceta, który ma dokładnie taki cel w życiu, jak ty, ale jednak osiąga to nieco innymi środkami, ze się tak wyrażę... No, oczywiście wiele zależy od tego, jakie kobiety są twoim celem. Jednak mam nieodparte wrażenie, ze na twój sposób komunikowania się złapiesz dokładnie te, które cię nie interesują (opisywałeś je nieco wyżej w tym wątku). To taka moja refleksja, kobiety, która zdecydowanie nie jest twoim targetem i zna ciebie znacznie mniej, niż (jak sądzę) większość obecnych w tym wątku. Powiem ci, że to nawet dla mnie byłoby interesujące spotkać mega atrakcyjne ciacho w sportowych ciuchach (a możesz opisać to trochę dokładniej? mam nadzieje, ze to jednak nie adidasy i obwisły podkoszulek?), ale jednak powiem ci, że musiałby jednak przemawiać w trochę inny sposób. Nie wiem, może się mylę, ale wydaje mi sie, ze na kobiety znacznie bardziej działa facet, który pociąg seksualny i gotowość do igraszek przemyca gdzieś między wierszami, między rozmową o ostatnio widzianym filmie, czy przeczytanej książce, a własnoręcznie przygotowaną kolacją. Aha, zapomniałam, że ty chcesz to osiągnąć znacznie szybciej... Tylko, czy się czasem udaje?
                  • josef_to_ja Re: Ja chcę pannę, która będzie lecieć na mój wyg 13.01.13, 20:39
                    A jakie kobiety opisywałem? Chodziło Ci o te proste, czy o te wyrachowane? A akurat myślę rozmowy umiem prowadzić, jakieś umiejętności mam i tą kolację też bym zrobił. wink
    • croyance Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:14
      'Tylko kasa' to nie jest wcale takie trywialne:
      kasa to czesto sukces, udowodniona umiejetnosc, ze czlowiek umie sobie w zyciu poradzic, ze bedzie w stanie utrzymac rodzine.
      Zawsze mnie wkurza jak czytam jak jakis artysta mowi, ze kiedys nie mial powodzenia u kobiet, a teraz prosze, ma forse, i dziewczyny na niego leca!
      I maja racje, bo czemu mialyby leciec na goscia, ktory nic w zyciu nie osiagnal i nie rokuje na przyszlosc? IMO nikt nie leci stricte na forse - ale interesowac sie nieprzyszlosciowym nerdem mieszkajacym u mamusi a czlowiekiem sukcesu, ktory cos soba reprezentuje to dwie zupelnie rozne rzeczy.
      • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:18
        Akurat nerd może być bardzo przyszłościowy, wielu z nich to wzięci informatycy. wink No ale bycie z brzydkim i starym Sobolewskim to rezygnacja dla bardzo młodej kobiety z atrakcyjnej męskiej fizyczności i w ogóle jakiejś estetyki. Facet wygląda jak emeryt. Nie jak facet przed 50tką, ale taki po 60tce.
        • sundry Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:24
          Aż se wygooglałam, chyba mega zazdrość przez ciebie przemawia, koleś z pewnością nie wygląda na 50 lat, tylko młodziej, moim zdaniem akurat na swoje 47, narzekać nie może.
          • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:27
            To nie jest wg Ciebie dziadzisko? Dla mnie wygląda tutaj na co najmniej 60.

bi.gazeta.pl/im/f6/d1/c7/z13095414Q,Anna-Szarek-i-Ludwik-Sobolewski-na-premierze-filmu.jpg
            • sundry Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:30
              Chyba żartujesz, skórę ma całkiem gładką.
              • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:33
                Ale rysy twarzy jakieś starcze.
                • croyance Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:41
                  Wydaje Ci sie.
                  • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:43
                    Jak dla mnie to już lepiej wyglądają 50letni kulturyści. tongue_out
            • croyance Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:31
              Zupelnie przyzwoicie wyglada, nie wiem, o co cho.
              • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:35
                Jak dla mnie zabawnie wyglądają takie starce jak idą za rękę z młodziutkimi panienkami. Ja co prawda mam jeszcze trądzik, ale uważam że rysy twarzy mam od niego o niebo lepsze i nie jestem takim wymoczkiem jak on. Nie mam kokosów, ale zawsze się mogę pocieszać tym, że brzydki nie jestem. tongue_out
            • spacey1 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:42
              tu zdecydowanie nie wygląda na 60 lat
              www.judytapapp.com/sobolewski/007.jpg
              www.judytapapp.com/sobolewski/004.jpg
              • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:46
                Może starsze zdjęcia, a może tamto "starcze" było wyjątkowo niekorzystne. Tak czy inaczej moim zdaniem urodę ma mdłą i nijaką.
        • croyance Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:30
          Ale bezrobotny aktorzyna czy przyszly zwyciezca Idola przyszlosciowy nie jest tongue_out
          Wyglad zas to kwestia gustu, jednym sie podoba innym nie ...
          • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:34
            Ale są takie typy urody, które mało komu się podobają. Ja tam szukam sympatycznej dziewczyny z sąsiedztwa, a nie takiej która leci na bogatych emerytów i 55letnich prezesów S.A. wink
            • croyance Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:36
              Nie mam pojecia, kim jest Sobolewski, ale z twarzy IMO (z tego zalinkowanego zdjecia) wyglada normalnie, zupelnie sympatycznie. Jesli ma pozycje jakas wazna, faktycznie jest dobra partia - czemu nie? Nie ma to nic wspolnego z tym, kogo Ty szukasz tongue_out
              • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:42
                Akurat facet swoje nabroił i jako prezes Giełdy został zawieszony, a już podobno zarząd szuka nowego prezesa. Facet być może wiążąc się z tą swoją młódką był żonaty i dzieciaty. Naprawdę mam inny target, 25latki latające za łysymi, ale bogatymi 50letnimi prezesami to nie mój target, ani ja nie jestem ich targetem. Ja sympatyczny chłopak z osiedla, który lubi słuchać dobrej muzyki i czasem lubi się napić. tongue_out
                • croyance Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:47
                  No ale nie wchodzicie sobie w droge szukajac dziewczyny, wiec w czym problem?
                  • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:48
                    Tak się facetem zainteresowałem, bo staram się śledzić różne afery z pograniczna biznesu i polityki.
                    • sundry Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 20:57
                      Ja zauważyłam, że po prostu zakładasz masę wątków o kolesiach, którzy odnoszą sukcesy w różnych dziedzinach i piszesz, jacy to oni są brzydcy i okropni. Wygląda mi to na syndrom kwaśnych winogron.
                      • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 21:01
                        Lubię się pocieszać tym, że co prawda kasy nie mam, ale przynajmniej wyglądam lepiej niż oni i nie łażę z zostawionymi nędznymi resztkami włosów, które ich postarzają. Akurat facetom, którzy odnoszą sukcesy i przy tym są inteligentni i mają obycie to zazdroszczę. Ale prostym chłopkom-roztropkom, którzy nie mają ogłady i intelektu, nic nie skończyli, ale mają jakichś tam spryt już nie zazdroszczę. Mogą mieć kasę, ale dalej będą prostymi i nieokrzesanymi ludźmi, od pługa ledwo co oderwanymi. Zero w tym wyrafinowania. A Ty jako prawnik mi już imponujesz. tongue_out
                        • sundry Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 21:12
                          Sobolewski akurat nie jest żadnym roztropkiem, też jest prawnikiem, i to takim wypasionym, z doktoratem na UJ i aplikacją sądową. Wszystkim zazdrościsz, od dresa z remizy, po członka rady nadzorczej, zamiast cieszyć się z tego co masz.
                          • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 13.01.13, 21:16
                            Nie mam z czego się cieszyć. wink Akurat wiem, że Sobolewski to żaden roztropek. A dresowi z remizy niczego nie zazdroszczę, panienek również, bo nie chciałbym panny, która skakała po członku dresa z remizy. wink
                            • alienka20 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 13:45
                              No jasne, że nie masz się z czego cieszyć, jeśli każdemu, kto bzyka zazdrościsz - jeśli nie sukcesów, to wyglądu i tworzysz swoje z d... wyjęte teorie, czemu kobiety na takich lecą. Obudź się i zacznij żyć jak normalny człowiek a nie sadzisz pierdy, żeś niebieski ptak i totalnie nieżyciowy, więc do związku się nie nadajesz i chcesz tylko pobzykać bez zobowiązań. Za stary jesteś na takie zabawy. Nawet gimnazjalistce/licealistce nie zaimponujesz swoim niby to luzem. Miałam takiego "wyluzowanego" - jęczącego adoratora i spuściłam go po brzytwie tongue_out.
                              Żeby bzykać bez zobowiązań trzeba mieć cohones ze stali i czarny pas wdupiemania smile. I doświadczenie, rzecz jasna.
                              • sundry Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 14:44
                                > Żeby bzykać bez zobowiązań trzeba mieć cohones ze stali i czarny pas wdupiemani
                                > a smile

Piękny tekst, zapisuję w notesikuwink
                                • spacey1 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 16:02
                                  ja też!
                              • josef_to_ja Nie mam głowy do związków. :P 14.01.13, 20:24
                                Ciupciać mi się chce i to wszystko. tongue_out
                                • alienka20 Re: Nie mam głowy do związków. :P 14.01.13, 21:08
                                  To ciupciaj, ktoś ci broni? Chyba tylko twoje urojone ograniczenia tongue_out. Zwłaszcza, że ponoć chętne masz. A jak masz, to nie rozwlekaj się nad ich przeszłością, tylko korzystaj, że w ogóle chce Ci dać suspicious.
                                  • yenna_m Re: Nie mam głowy do związków. :P 14.01.13, 21:10
                                    jakie chętne?, dyć kiedyś gdzieś napisał, że bzyknąłby cokolwiek, byleby bzyknąć big_grin
                                    tak więc chętnych brak tongue_out
                                    • josef_to_ja Re: Nie mam głowy do związków. :P 14.01.13, 21:53
                                      I tu się mylisz, bo swoje wymagania mam. tongue_out
                                      • yenna_m Re: Nie mam głowy do związków. :P 14.01.13, 22:28
                                        Oksana, Oksana... wink
                                      • alienka20 Re: Nie mam głowy do związków. :P 15.01.13, 19:01
                                        Żeby mieć wymagania, trzeba samemu mieć coś do zaoferowania (ale się zrymowało).
                                        Wzdychasz do panienek z klubów a ani fury ani kasy nie masz, więc czeka Cię tylko frustracja. Zmień target, może znajdziesz naiwną tongue_out.
                                        • josef_to_ja Re: Nie mam głowy do związków. :P 15.01.13, 19:26
                                          Nie szukam naiwnej, a świadomej. tongue_out
                                          • alienka20 Re: Nie mam głowy do związków. :P 16.01.13, 01:47
                                            Swiadoma w teorii ale bez praktyki? Rzadki egzemplarz wink
    • josef_to_ja Wg doktora Google Sobolewski miał żonę 13.01.13, 22:58
      I zostawił ją dla osławione partnerki, wówczas asystentki. Nie wiem czy to prawda, ale jeśli to prawda, to nie świadczy to dobrze o nim.
      • sundry Re: Wg doktora Google Sobolewski miał żonę 14.01.13, 08:29
        Nie tobie oceniać przyczyny cudzych rozstań.
    • dziennik-niecodziennik Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 00:32
      jak na swój wiek wygląda bardzo dobrze. szczupły, dobrze ubrany, twarz zadbana, okulary pasujące, ogolony. jest OK.
      nie pocieszaj sie ze TERAZ jestes od nich przystojniejszy. bądz co bądz - oni są od Ciebie najmarniej o dwadziescia lat starsi big_grin nie masz ŻADNEJ gwarancji ze w ich wieku bedziesz wyglądał lepiej.
      • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 00:36
        Jak dla mnie on ma starcze rysy twarzy. A ja w jego wieku zamierzam wyglądać młodo. wink Tym bardziej, że wątpliwe jest, żebym wybrał taki zawód, który by mnie doprowadził do stanu spracowania. wink Za bardzo cenię swój wygląd, młodość i zdrowie. Nie dla mnie nieprzespane noce albo tyranie przy azbeście. wink
        • anika772 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 08:07
          Błagam, niech mnie ktoś zapewni że "josef-to-ja" jest projektem socjologicznym czy coś...
          • spacey1 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 13:48
            myślę, ze na 100% tak jest smile Niemożliwe, żeby istniał ktoś taki
            • beliska Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 14:13
              Bankowo twór internetowybig_grin
          • noname2002 Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 15:35
            Ja obstawiam, ze prawdziwy. Zatrzymal sie w wieku lat 15, kiedy wazny jest wyglad i zeby wreszcie kogos przeleciec, i juz sie dalej nie rozwinie do 100tki.
            • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 20:26
              A już nie przesadzaj. Wygląd jest ważny, zwłaszcza jak się szuka seksu bez zobowiązań. Poza tym nawet przeciętna dziewczyna ma czasem sporo adoratorów, również tych przystojnych, dorobionych i ustawionych, więc konkurencja jest naprawdę duża.
              • josef_to_ja Za dobre serduszko nikt się z nikim nie wiąże. 14.01.13, 20:28
                A czasem ktoś może być tzw. dobrą osobą, ale jest tylko grzecznym lelum polelum.
        • dziennik-niecodziennik Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 14:35
          > A ja w jego wieku zamierzam wyglądać młodo. wink

zamierzac to sobie mozesz...
    • leniwy_pierog Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 13:51
      Nie mój typ, ale na tle wielu swoich rówieśników wygląda ok. Zęby w komplecie, nie jest upasiony. To już jakiś plus.
      • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 20:28
        Te rzeczy nie powinny być plusami, a standardem.
    • yenna_m Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 20:39
      władzę, kasę, intelekt, sukces

totalny afrodyzjak dla kobiet

facet moglby wygladac jak neandertalczyk i miałby totalne powodzenie, jeśli tyle by osiągnął
      • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 20:46
        Zależy u jakich kobiet. tongue_out
        • yenna_m Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 20:50
          Józinku, a Ty się czujesz na siłąch odpowiadać w imieniu kobiet?

mnie osobiście rajcują faceci mający władzę, którzy osiągnęli sukces zawodowy (a zatem potrafiący upolować coś, gdy już z tej jaskinii na polowanie wyjdą wink )
          zwykły mechanizm (pewnie stworzony przez naturę) mający na celu ochronę potomstwa
          • josef_to_ja Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 21:00
            A jak panna szuka ciacha tylko do seksu? tongue_out
            • yenna_m Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 21:05
              a to o ciachu jest ten wąteczek, Józinku?

kurczę, ale się pogubiłam...wink
              • yenna_m Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 21:07
                ale gdy o ciacho idzie - pewnie chodzi o dobór naturalny i wybór najlepszych genów wink

nie ma jednego mechanizmu rządzącego kobietami wink

kobieta to nie istota działająca na podstawie 3-zdaniowej instrukcji obsługi wink
                • iwles Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 21:11

a mnie niezmiennie zadziwia, że Jozinek każdy temat, nawet o pupie Maryni, potrafi przekuć na rozmowę o samym sobie big_grin
                  • yenna_m Re: Co młode panny widzą w takich L. Sobolewskich 14.01.13, 21:35
                    a wiesz, że mnie też? big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka