Dodaj do ulubionych

Wasz ideał mężczyzny

02.02.13, 22:49
Może być ktoś znany.
Ja uwielbiam brunetów, do tego trzydniowy zarościk i nienaganna sylwetka oraz taka męskość wypisana na twarzy i w spojrzeniu wink

A ze znanych podoba mi się Clive Owen. Chociaż George Clooney też jak na faceta po 50stce jest mega przystojniakiem.
Obserwuj wątek
    • aguila_negra Re: Wasz ideał mężczyzny 02.02.13, 22:55
      agnieszka77_11 napisała:

> Może być ktoś znany.

Christian Bale smile
      • pocztarenata Re: Wasz ideał mężczyzny 02.02.13, 23:29
        Keanu Reeves.
        Musi być brunet i tylko brązowe oczy wink
        • lillaj Re: Wasz ideał mężczyzny 02.02.13, 23:42
          Niezmiennie typ skandynawski: Alexander Skarsgard, Mads Mikkelsen.
        • imasumak Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 19:47
          pocztarenata napisała:

Keanu Reeves.

Mój pierwszy maż wyglądał jak Keanu Reeves smile.
          Mimo to został byłym wink
          • heca7 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 22:40
            imasumak napisała:

> pocztarenata napisała:
            >
            > Keanu Reeves.
            >
            > Mój pierwszy maż wyglądał jak Keanu Reeves smile.
            > Mimo to został byłym wink

Aaa, co innego tylko popatrzyć dla przyjemności a co innego życie spędzać wink
    • spacey1 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 00:04
      Ryan Gosling... Na swoje usprawiedliwienie mam to, że uwielbiam go od czasu Fanatyka, kiedy jeszcze nie miał zastępów wielbicielek smile
      No i Marcin Dorociński smile
    • nangaparbat3 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 00:14
      Strażak.
      • bi_scotti Nanga, cos dla Ciebie :) 03.02.13, 15:33
        nangaparbat3 napisała:

> Strażak.

www.youtube.com/watch?v=3dkqYxVE5EQ
        • nangaparbat3 Re: Nanga, cos dla Ciebie :) 03.02.13, 16:26
          big_grin

O to to to.
          Moj guru seksuologii mawial, ze ideałem kobiety jest połaczenie komandosa z siostrą milosierdzia.
          moim na pewno wink
          • antyideal Re: Nanga, cos dla Ciebie :) 03.02.13, 19:23
            nangaparbat3 napisała:
            >
            > Moj guru seksuologii mawial, ze ideałem kobiety jest połaczenie komandosa z sio
            > strą milosierdzia.
            > moim na pewno wink

Bardzo trafna definicja.
            Dlatego kiedys zglupialam kompletnie na punkcie pewnego zołnierza o
            cieplym wejrzeniu ;pp
            • agaja5b Re: Nanga, cos dla Ciebie :) 03.02.13, 20:26
              O k... to wychodzi na to że ja tego ideała w chałupie pod kołdrą trzymam, bo i żołnierz i taki wrażliwszy, miętki w środkusmile Aj, aj czego to się mozna dowiedzieć na tym forum.
    • redheadfreaq Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 00:19
      Edward Norton.
    • goodnightmoon Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 01:37
      Moj maz, Clive Owen i Denzel Washington!
      • bi_scotti Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 02:03
        Nie mam typa/idealu, mam faworytow wink

https://cdn.indulgy.com/2G/5G/4F/279152876872400517RdcpI4ecc.jpg

https://content7.flixster.com/photo/11/94/33/11943369_gal.jpg

https://www.lefrelonvert.com/wp-content/uploads/2011/08/rosearticle-1085723-02772C5E000005DC-42_233x231.jpg

https://3.bp.blogspot.com/_ZChT-7vGmh4/S0HGDQhygTI/AAAAAAAABwg/RmGtmpbbR1E/s320/kenneth_branagh_1552564c.jpg

https://boa.czp-vecer.si/vecer2000/20110921/01633208-300.jpg

https://primetime.unrealitytv.co.uk/wp-content/uploads/2011/03/in-treatment_gabriel-byrne.jpg
        • kol.3 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 08:40
          Zgadzam się Gregory Peck był bliski ideału.
      • nangaparbat3 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 10:10
        goodnightmoon napisała:

> Denzel Washington!

Denzela widzialam ostatno w "Wiele halasu o nic - jest tam taka scena, kiedy on po prostu odwraca sie i odchodzi - ma taką sylwetkę i ruchy, ze dech mi zaparlo, juz nie sadzilam, ze jestem ztolna do tak tak silnych reakcji na sam widok meskiej urody.
        • goodnightmoon Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 16:08
          nangaparbat3 napisała:

> juz nie sadzilam, ze jestem ztolna do tak tak silnych reakcji na sam widok meskiej urody.

Ale halo halo, proszę się tak nie podniecać! Denzel jest mój.
          Nawet mąż jest uprzedzony, że jeśli kiedyś się spotkamy i Denzel będzie chciał się ze mną ożenić, to z mężem się rozwodzę natychmiast wink
          • nangaparbat3 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 16:23
            Tratatata - ja juz jestem rozwiedziona tongue_out
            • goodnightmoon Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 16:28
              nangaparbat3 napisała:

> Tratatata - ja juz jestem rozwiedziona tongue_out

A pierścionek zaręczynowy od D.W. już na paluszku błyszczy? suspicious
              Jeśli tak, to już jadę do Ciebie wyrywać kudły i wydrapywać oczy!!!
              • nangaparbat3 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 16:40
                smile
                My tu sobie smichy chichy, ale mam przyjaciołke, ktora spotkawszy narzeczonego z rywalką rzucila sie na nia i zlała. Okazalo sie bardzo skuteczne, maja troje dzieci i do jego smierci zyli razem, kochajac się.
    • wies-baden Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 07:06
      Mój mąż. Typ nordycki.
    • moofka Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 07:57
      agnieszka77_11 napisała:

> Może być ktoś znany.
      > Ja uwielbiam brunetów, do tego trzydniowy zarościk i nienaganna sylwetka oraz t
      > aka męskość wypisana na twarzy i w spojrzeniu wink
      >

lol
      ja bym chciala zobaczyc ktora ematka napisze ze lubi niemeskie kluchy z duzy brzuchem, albo cherlawych bibliotekarzy wink
      smieszne takie watki
      moze lepiej opisac co sie musi lubic, bo sie ma big_grinbig_grinbig_grin
      • nabakier Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 08:11
        Ja! Ja lubię cherlawych bibliotekarzy!
        • moofka Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 08:12
          chyba do zmywania big_grin
          • nabakier Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 08:24
            Też big_grin
          • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 12:11
            a byś się zdziwiła bo moja koleżanka bardzo lubi wysokich chudzielców wink

Lubić trzeba co się ma, ale czasem warto pomarzyć tongue_out
        • josef_to_ja Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 15:47
          Zarobki bibliotekarskie nie odstraszają? big_grin
      • 18lipcowa3 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 09:00

> ja bym chciala zobaczyc ktora ematka napisze ze lubi niemeskie kluchy z duzy br
        > zuchem, albo cherlawych bibliotekarzy wink
        > smieszne takie watki
        > moze lepiej opisac co sie musi lubic, bo sie ma big_grinbig_grinbig_grin

ja mogę, mój mąz genetycznie szczupły, nigdy nie utyje - dla niego to zmora, bo chciałby
        ma szeciopak na brzuchu, po cześci zadna to jego zasługa, bo cały jest żylasty i szczupły
        do tego jest cały ciemny, taką ma urodę po ojcu- czyli południowa uroda, ja na to mówię wygląd terrorysty- ciemne oczy, włosy, skóra, duze usta, lekko garbaty nos i hej na kazdym lotnisku i promie był zatrzymywany ponad program w celu przeszukania, zaręczam, bo z nim jezdzilam wink))))
        • nabakier Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 10:14
          Tak, jak mój- chudy, żylasty i silny.
        • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 12:18
          18lipcowa3 napisała:

> ja mogę, mój mąz genetycznie szczupły, nigdy nie utyje - dla niego to zmora, bo
          > chciałby
          > ma szeciopak na brzuchu, po cześci zadna to jego zasługa, bo cały jest żylasty
          > i szczupły
          > do tego jest cały ciemny, taką ma urodę po ojcu- czyli południowa uroda, ja na
          > to mówię wygląd terrorysty- ciemne oczy, włosy, skóra, duze usta, lekko garbaty
          > nos i hej na kazdym lotnisku i promie był zatrzymywany ponad program w celu p
          > rzeszukania, zaręczam, bo z nim jezdzilam wink))))

To przynajmniej nie boisz się z nim wracać wieczorem wink
      • nangaparbat3 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 10:21
        moofka napisała:

> smieszne takie watki
        > moze lepiej opisac co sie musi lubic, bo sie ma
        Mogę pokazać co sie MIAŁO (no niestety - bylo ale się zmylo) - w mlodości wyglądal prawie dokladnie jak ten tu na tym konkretnym
        zdjęciu

No i syletka - rewelacyjna, corka odziedziczyła po tatusiu i dzięki temu mogę wreszcie kupować najbardziej ekstrawaganckkie rajstopy - kompensuje sobie big_grin
      • redheadfreaq Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 10:33
        Mam słabość do chudzin, a jedyny raz, kiedy piorun trafił mnie od pierwszego wejrzenia, obiektem był facet minimalnie wyższy ode mnie, gruby i łysy. Także wiesz...
    • pinkdot Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 10:02
      Moja lista ideałów długa ale na daną chwilę chyba Michael Fassbender jest w czołówcesmile.
    • grave_digger Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 10:48
      mój mąż.
    • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 12:25
      A co trzeba lubić?

Mój mąż jest brunetem o brązowych oczach. Sylwetka w miarę ok. Nie jest ani chudy ani gruby, ale coś tam pod bluzką się odznacza. No kaloryfera na brzuchu nie ma, ale też nie jest najgorzej.
      Zdecydowanie bardziej podoba mi się teraz niż gdy się poznaliśmy. Jak się poznaliśmy miał 20 lat i był bardziej typem chłopięcym, teraz zdecydowanie zmężniał na twarzy, co dla mnie jest na plus.
    • celice73 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 12:33
      Hugh Jackman
    • antyideal Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 12:33
      Moj ideał mezczyzny to brzydal i jaskiniowiec;p o poteznej, ciezkiej sylwetce
      cos a'la Javier Burdem na przyklad
      https://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/javier_bardem_villain.jpg

na brzydali to ja moge godzinami patrzec...no i zeby bylo jeszcze czego sluchac,
      to juz idealnie.
    • triss_merigold6 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 12:48
      Z postaci fikcyjnych Bohun i Geralt z Rivii
      Z aktorów grających konkretne postaci fikcyjne: Domagarow jako Bohun, Viggo Mortensen jako Aragorn - kategoria dałabym nawet na jeżu.
      Z postaci realnych i dostępnych - mój partner.wink
      • kasia191273 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 13:31
        Ralph Fiennes

• cruzbos Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 16:16
      Szczupły ale wysportowany blondyn, bez zarostu, zadbany, ładnie ubrany i z twarzową fryzurą. Odrzcają mnie zupełnie faceci z nadwagą, brzuszkiem, zarostem i mocno owłosieni.
      • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 16:31
        cruzbos napisała:

> Odrzcają mnie zupełnie faceci z nadwagą, brzuszkiem, zarostem i mocno owłosieni.

Dywanów perskich też nie lubię. Szczególnie, gdy wyłażą zza koszulki na grdykę. A jeszcze gorzej na plecach czy ramionach.
        Choć w minimalnej ilości, gdy facet jest przystojny to ok, ale tylko na delikatnie i krótko na klacie wink

• cruzbos Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 16:50
          agnieszka77_11 napisała:

> cruzbos napisała:
          >
          > > Odrzcają mnie zupełnie faceci z nadwagą, brzuszkiem, zarostem i mocno owł
          > osieni.
          >
          > Dywanów perskich też nie lubię. Szczególnie, gdy wyłażą zza koszulki na grdykę.
          > A jeszcze gorzej na plecach czy ramionach.
          > Choć w minimalnej ilości, gdy facet jest przystojny to ok, ale tylko na delikat
          > nie i krótko na klacie wink
          >
          Mnie odrzuca strasznie, zawsze tak miałam. Lubię gładkie ciało.
          A i jeszcze pociągają mnie faceci w okularach.
          • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 17:08
            cruzbos napisała:

> A i jeszcze pociągają mnie faceci w okularach.

W okularach tak, ale nie wszyscy faceci, choć lubię inteligentnych facetów, a nie typ przestępcy wink
    • agaja5b Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 16:19
      Chyba chodzącego po świecie celebtyckim odpowiednika nie ma. Z wygląd preferuję raczej ciemne włosy, mogą być długie, może być bródka, raczej z tych dobrze zbudowanych (lubię potęgę męskich barków), ale nie napakowany, ale najważniejsze to głos tylko aksamitny baryton lub bas baryton. W domu urzęduje tenor, w dodatku blondyn o zgrozowink
      • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 16:38

Ja nie lubię delikatnych chudzinek ale z drugiej strony nie lubię też karków, kwadratowych gostków z twarzą jak z kryminału. Facet musi być taki w sam raz jeśli chodzi o posturę. Jak "mój" Clive Owen big_grin
        • agnieszka77_11 musi mieć taką inteligencję w oczach 03.02.13, 16:39
    • jak.z.nut Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 17:43
      To ja chyba dziwna jestem, bo nie mam fizycznego ideału faceta. Za to ogromne wrażenie na mnie robi kompatybilne poczucie humory, inteligencja, wiedza, umiejętność łączenia zajęć kiedyś uznawanych za męskie czy kobiece itd. Dlatego mój facet jest dla mnie idealny w każdym względzie, nawet jak zimą się "zapuści" i utyjewink
      • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 18:41
        To co wyżej napisałaś to wiadomo, w pierwsze kolejności. Nawet gdyby facet wyglądał jak mój wymarzony Clive Owen, a byłby mało inteligentny, bez ciekawych zainteresowań i poczucia humoru do tego sypiący z rękawa głupimi, prymitywnymi i szowinistycznymi tekstami to byłby skreślony na samym początku. Nie lubię facetów pustych, niezaradnych życiowo, siedzących na ławce i bez pomysłu na życie. Zdecydowanie wygląd ma dla mnie drugorzędne znaczenie dlatego często zakochujemy się nie w naszych ideałach smile
        • kropkacom Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 18:51
          Podobają mi się różni aktorzy, piosenkarze i tak dalej. Ładny wygląd to fajna rzecz, ale jak pomyślę ilu z tych panów jest pustych, nudnych, czy zapatrzonych w swoje piękne twarzyczki to dziękuję, posiedzę big_grin No i nie wszyscy się ładnie starzeją. Popatrzeć mogę i tyle.

Ideałem jest facet odpowiedzialny, inteligentny i zakochany we mnie tongue_out
          • josef_to_ja Małe masz wymagania. ;) 03.02.13, 19:24
            Inteligencja, odpowiedzialność i zakochanie w Tobie nie gwarantują, że facet będzie nudnym brzydalem lub typem nerda, który żyję tylko sprawami zawodowymi albo naukowymi i ma zero luzu w sobie.
            • kropkacom Re: Małe masz wymagania. ;) 03.02.13, 19:30
              Józiu, to co przeczytasz na tym forum to są lekkie dyskusje dojrzałych już kobiet w związkach lub po przejściach, a nie pomoc psychologiczna dla zakompleksionego prawiczka.
              • josef_to_ja Re: Małe masz wymagania. ;) 03.02.13, 19:35
                Ja nie szukam tutaj pomocy. A ostatnio jestem całkiem szczęśliwy, bo mam hedonistyczne podejście do życia i stawiam na przyjemności. A psycholog to ostatnia osoba do której bym poszedł. Mi jest dobrze z samym sobą. Do związków i tak się nie nadaję, lubię pić piwo z kumplami itp. Poza tym mam alternatywne podejście do życia. Psycholog nie pomoże, bo z takim wyglądem to i tak bym pewnie nie był w stanie wyrywać fajnych dziewcząt, żeby sypiać z nimi przygodnie. Charakter i psychika nie mają tu nic do rzeczy. Jakbym był pewny siebie to bym co najwyżej dużo startował do panien i za każdym razem kosze zbierał. Teraz nie startuję i ich nie zbieram. Młode panny są wymagające i mają do tego prawo.
                • kropkacom Re: Małe masz wymagania. ;) 03.02.13, 19:39
                  W sumie to nie chce rozumieć czego tu szukasz... smile
                  • josef_to_ja Re: Małe masz wymagania. ;) 03.02.13, 19:45
                    Lubię rozmawiać z kobietami, nawet drocząc się z nimi. Nie jestem jedynym facetem tutaj, więc wniosek jest taki, że forum emama to świetny relaks. wink
          • poppy_pi Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 19:31
            Lubię mężczyzn szczupłych, nie za wysokich, ciemnowłosych, krótko ostrzyżonych, ciemnookich. Lubię krzaczaste brwi i kilkudniowy zarost. Ze znanych podoba mi się Antoni Pawlicki. Oczywiście jeśli chodzi o wygląd bo chłopiny nie znam osobiście. Aha no i oczywiście nie w tych ohydnych nażelowanych lokach, łudzę się, że to do jakiejś roli i niedługo wróci do krótkich wink
        • triss_merigold6 LOl, teraz będzie licytacja 03.02.13, 20:54
          Lol, teraz będzie licytacja, która jest bardziej wysublimowana i wymagająca i nie leci na wygląd tylko na intelekt oraz inne zalety nie związane z wyglądem.
          Wątek zdaje się, fizyczności dotyczy.

Jestem stara i nie muszę sobie kłamać. Zawsze leciałam na wygląd tzn. wygląd był pierwszym kryterium eliminacji. Reszta później. Nie mogłabym zakochać się w niskiej gruźliczej chudzinie albo w tęgim facecie, bo odbieram ich jako doskonale aseksualnych, niezależnie od innych walorów.
          • josef_to_ja Re: LOl, teraz będzie licytacja 03.02.13, 20:57
            Haha, to aż tak źle z moim wyglądem nie jest, jak nie zaliczam się z automatu do doskonale aseksualnych. big_grin
          • kropkacom Re: LOl, teraz będzie licytacja 03.02.13, 21:49
            Jaka licytacja. Po prostu masz inne podejście do facetów. Nie rozumiem czemu mam mieć tak samo? Bo co?
            • kropkacom Re: LOl, teraz będzie licytacja 03.02.13, 21:52
              Jeszcze zaznaczę, ze ja nie muszę co pięć lat stawać do zawodów o kolejnego partnera seksualnego, czy kolejnego ojca dziecka. Mi twoje podejście nie przeszkadza.
              • josef_to_ja Re: LOl, teraz będzie licytacja 03.02.13, 22:29
                Ale chyba wygląd się dla Ciebie jakoś liczył, prawda? Teraz jesteś mężatką z pewnym stażem, to wiadomo że to wszystko może inaczej wyglądać.
          • nabakier Re: LOl, teraz będzie licytacja 04.02.13, 07:35
            Triss, mój cherlawy bibliotekarz to przeca fizys. Jako i okularki i teczka na dokumenty (pan inteligent z teczką z piosenki o Marusi, hehe). Mój ojciec przy wzroście 176 ważył ...52 kg, to jest kawał chłopa, co? I mi się kojarzy najlepiej, jak tylko może...Kręci mnie taki typ, choć obiektywnie brzydal, i co z tym zrobić? Ano nic, tylko dać się kręcić typowi.
            Choć oczywiście jest i metaforą tego, czego tu nie chcesz widzieć. Ale daleką, daleką, wyluzuj.. wink
          • iuscogens Re: LOl, teraz będzie licytacja 04.02.13, 14:54
            Przyznaję się całkiem szczerze, że ja tez na początku poleciałam na wygląd. Inne zalety wyszły później, bez tego wiadomo długo by związek nie przetrwał ale nic nie poradzę, że jestem płytka i nigdy mnie nie interesowali nieatrakcyjni, chudzi, interesujacy brzydale i inne takie kategorie. No nie czułabym pociągu seksualnego i tyle. A mąz jednak ma się czymś od przyjaciela róznić a seks to ma być przyjemnośc. Choć mam znajomą, która była autentycznie zachwycona facetem z puckami i tłustymi, długimi włosami. Dla mnie był straszny, na nią stanowczo działał.
            Choć mój ideał kręci się raczej w oklicach Colina Firtha a mój mąz wygląda jak to kiedyś ktoś powiedział jak z plakatu werbunkowego do SS. Całkiem inny typ urody, ale nie jestem znowu takim ordodoksem, żeby przystojemgo blondyna odrzucać, bo ma nie taki kolor włosów smile
      • tanebo Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 08:09
        Pozwól że skomentuję to tak
        • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 09:14
          tanebo napisał:

> Pozwól że skomentuję to tak

zgadzam się w 100% big_grin
          • josef_to_ja Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 17:35
            I ja. big_grin
    • lilly_about Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 19:16
      Jan Englert w serialu Matki, żony i kochanki, Janusz Gajos 15 lat temu i Beckham bez tatuaży wink
    • imasumak Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 19:46
      Duży, przystojny brzydal. Jak mój mąż tongue_out
      • chipsi Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 09:32
        Kurde, mamy tego samego męża tongue_out
        Mój facet musi być duży i mieć ku...ki w oczach big_grin
        • lelija05 Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 09:36
          Janosik w wersji Perepeczko smile
    • paul_ina Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 20:10
      Pofarciło mi się - za mój ideał wyszłam za mąż. Jest dokładnie taki, jaki mi się zawsze podobał plus wiele zajebistych bonusów.
    • yenna_m Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 20:53
      interesujący, piekielnie inteligentny, misiowaty

zdecydowanie antyteza Józinka big_grin
      • josef_to_ja Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 20:58
        Nie wiesz nic o moim intelekcie, wiedzy itp. big_grin
        A misiowaty swego czasu byłem. tongue_out
        • yenna_m Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 21:05
          no wiesz, Józek
          ale widzę posty i nie łapiesz się na interesującego tylko na marudę big_grin

u mnie facet ma być jak skała big_grin
          i nie zrzędzić big_grin
          • josef_to_ja Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 21:16
            Nie muszę być interesujący, zresztą jestem nieżyciowy i totalnie nie pasujący do tych młodych panien, które chcą facetów tańczących w modnych klubach, słuchających modnej, tanecznej muzyki itp., ale to nie odejmuje mi inteligencji. tongue_out Inteligentny nie oznacza interesujący. tongue_out
            Pracuję od lat w różnych biurach, mniej lub bardziej korporacyjnych i widzę jakie kobiety mają preferencje. Facet ma być modny i mieć auto. big_grin
            • yenna_m Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 21:21
              a w dodatku pieprzysz jak potłuczony big_grin
              • josef_to_ja Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 22:32
                Bo moje królestwo nie jest z tego świata, pisałem o tym wiele razy. big_grin
              • adellante12 Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 00:17
                albo tłucze sie jak popieprzony... smile
            • imasumak Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 21:21
              Modny? To ostatnie czego od faceta oczekuje.
              • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 22:19
                imasumak napisała:

> Modny? To ostatnie czego od faceta oczekuje.

Dla mnie to też nie jest najważniejsze. Ważne, żeby nie chodził w jakiś tureckich swetrach po dziadku czy spodniach a'la "woda w piwnicy".
                Poza tym pojęcie modne dla każdej kobiety oznacza zapewne co innego. Jedne lubią mężczyzn ubranych na luzie, inne na sportowo a jeszcze inne biznesowo. Jak facet ma to coś to na prawdę nie jest istotne co ma na sobie smile
                • imasumak Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 22:25
                  agnieszka77_11 napisała:

Ważne, żeby nie chodził w jakiś tureckich swetrach po dziadku czy spodniach a'la "woda w piwnicy".

To wiadomo smile
                  Facet ma być ubrany z ponadczasową elegancją, niczego poza tym nie oczekuje, a już na pewno MODY.
              • josef_to_ja Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 22:31
                Powiedz to młodym klubowiczkom. tongue_out
          • nandadevir Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 21:24
            Jozek też na mnie działa jak odstraszacz, nie cierpię zrzedzenia, pisze doktoraty o sobie, każdy watek kończy się na dziewczynach z korpo.
            • nil.la Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 21:36
              Ideał mi się zmieniał, od blondynów z niebieskimi, po ciemnowłosych, długowłosych i prawie łysych. Każdy musi mieć COŚ. Aragorn - Vigo by się teraz nadał.
              A z charakteru - antyjózinek
              • josef_to_ja Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 22:33
                Nikt tak naprawdę nie wie jaki mam charakter. tongue_out
                • bovirag Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 22:43
                  Nicolas Cage. Zdecydowanie.
                • heca7 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 22:50
                  A'propos Władcy pierścieni. Moja córka (11l) właśnie odkryła jak to jest zobaczyć podobającego się aktora. A ja mam okazję oglądać to z boku wink
                  Siedzi więc i ogląda WP i mówi o Legolasie- słodki jest, prawda? No i co ja mam odpowiedzieć jak on mi się z Kenem od Barbi kojarzy big_grin
                  • agnieszka77_11 Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 23:07
                    heca7 napisała:

> Siedzi więc i ogląda WP i mówi o Legolasie- słodki jest, prawda? No i co ja mam
                    > odpowiedzieć jak on mi się z Kenem od Barbi kojarzy big_grin

Gusta się zmieniają. Jak chodziłam do liceum to wielu dziewczynom podobał się Leonardo DiCaprio (były to czasy Romeo i Julii oraz Titanica). Jak teraz popatrzę na ten jego dawny image to dla mnie zdecydowanie za słodki. Mimo, że już nie wygląda jak kiedyś to jakoś tak nieładnie się starzeje.
    • asia_i_p Re: Wasz ideał mężczyzny 03.02.13, 23:13
      Fizycznie przemawiają do mnie różne typy, lecę natomiast na określony typ psychiczny. Potwornie do mnie przemawiają rycerze. Pięknie znoszone nieodwzajemnione uczucie, walka o sprawę straconą, ostatni bastion i te sprawy, serce i nogi miękną mi od razu.
      • nabakier Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 07:31
        A wiesz, Aśka, że opisałaś typowy prawacki typ -rycerza z zakutym łbem? wink Żartuję oczywiście, ale że kobitki z odchyłem na prawo taki typ preferują, to fakt. Faceci prawaccy tżz mają taka skłonność "do obrony sprawy"- vide pan oficer, co sobie strzelił w policzek w imię honoru wojskowego, hyhy...
    • sarling Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 09:51
      Mogą być dwa?
      Jeden to niewysoki, ale nie chudy, ciemny, wesoły, ciepły - taki Francuz.
      A drugi to ponury, małomówny - coś jak Heathcliff.
    • hot_mama30 Slash 04.02.13, 13:55
      Od lat wielu mój idol, całe szczęście mój mąż mniej więcej tak wygląda oczy ,usta i kolor skóry , jedynie brak mu długich włosów na głewie i gitary smile
    • pszczolaasia Re: Wasz ideał mężczyzny 04.02.13, 14:36
      uwielbiam sluchac glosu Vina Diesela jak i naszego nienaszego bramkarza Boruca. normalnie kolana mi miekna jak slysze taki glos. do tego grona zalicza sie tez i Alan Rickman.... rozklad jazdy autobusow mogliby mi czytac i bylabym ichwink
      z niefizycznych cech idealnego mezczyzny.
      z fizycznosci to ja lubie typy ciemne ze tak powiem. choc i Eryk tysiacletni wiking wzbudzal we mnie zainteresowanie. jak i rowniez Jax z SoA.
      ciemne typy ale nie sliczne. facet ma byc meski. a nie metroseksualny. i nie mam tu na mysli nieswiezych gaci i starych onuc. taki np. prymitywny Khal Drogo...najchetniej bym rozplatala i zaplatala te jego warkoczyki na brodzie siedzac z nim na jednym koniususpicious
      moj chlopina tez jest wporzo jesli chodzi o moj ideal urody. wysoki, krotko obstrzyzony, ciemny typ, pelne usta i niski tembr glosu. no i kocha mnie. kurde ideal. wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka