marzeka1 03.02.13, 19:39 Jestem pod wrażeniem: na tym, ale i na innych zdjęciach wygląda świetnie, widać, ze "coś" robiła, ale nie w sposób oszpecający: Nie wygląda na swój wiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demodee Re: 72 lata? 03.02.13, 19:46 Na pewno "robiła zęby". I to u jakiegoś taniego protetyka, bo wyglądają jak spod sztancy. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: 72 lata? 03.02.13, 19:49 Shea wstaje między 4 a 5 rano, zaczyna dzień od szklanki ciepłej wody z wyciśniętą cytryną i zabiera się do ćwiczeń Codziennie biega lub jeździ na rowerze, cztery razy w tygodniu odwiedza siłownię i jest wegetarianką Z dedykacją dla wszystkich, ktore liczą na to, że młodość jest do kupienia w gabinetach kosmetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 znam jedna co ma 74 lata i tez swietnie sie trzyma 03.02.13, 19:56 ale codziennie prawie chodzi na fitnes, sama poznalam ja na zumbie, na ktora ona chodzi 3 razy w tygodniu! do tego biega jeszcze kobitka. figure ma nastolatki, ale byla kiedys baletnica, potem tanca uczyla wiec inaczej pewnie babka zyc nie umie... Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: 72 lata? 03.02.13, 19:55 Twarz robiona (widać po dziwnie otwartych oczach i policzkach, w których na 90% ma implanty, tak samo zresztą jak w piersiach), ale figura fantastyczna i widać, że babeczka po prostu doskonale o siebie dba. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: 72 lata? 03.02.13, 19:58 No właśnie to jest to: bardzo duże zadbanie o siebie- bo ona nie wygląda jak alien: widać, ze to i owo poprawiała, ale nie to najpierw rzuca się w oczy- widać to zadbanie i mnie powalił jej sportowy tryb życia- szkoda, ze nie mam takie zaparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: 72 lata? 03.02.13, 20:23 na tak bardzo rozjaśnionych zdjęciach w obrębie twarzy słąbiej widać upływ czasu ale i tak chciałąbym tak wyglądać w jej wieku Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: 72 lata? 03.02.13, 21:11 wygląda super. Po twarzy widać że miała lifting, i pewnie wiele mniejszych ingerencji. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: 72 lata? 03.02.13, 21:28 Powiem tak, moja teściowa jest w jej wieku, z figury, sprawności i samopoczucia niestety babuleńka, ale twarz - bez żadnych zabiegów - ma sporo młodszą. Babka po zabiegach różnych. Ale figury, a przede wszystkim samozaparcia - zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: 72 lata? 03.02.13, 21:35 Znam takie, moze nie z twarzy, ale z figury tak. Wszystkie czynnie uprawiaja sport, przynajmniej godzine dziennie. Spokojnie mozna utrzymac figure, skora troche wiednie, ale pod skora miesnie mozna utrzymac jak sie o nie dba. Ma bardzo ladnie zarysowane ramiona, zadnych motyli, to swiadczy, ze uprawia duzo silowych i pewnie joge i aeroby. Fajnie.... Moja osobista tesciowa w wieku 76 lat codziennie chodzi na basen i plywa 2-3km, tak zaczyna dzien, po poludniu doklada sobie zawsze albo rower, albo biegowki, albo szybki spacer. Figure ma pierwszorzedna, twarz pomarszczona, ale nigdy nic z nia nie robila. Odpowiedz Link Zgłoś
aguila_negra Re: 72 lata? 03.02.13, 22:25 myelegans napisała: > Znam takie, moze nie z twarzy, ale z figury tak. Wszystkie czynnie uprawiaja sp > ort, przynajmniej godzine dziennie. Chodziłam kiedyś na spinning z babką - jak sądziłam - trochę starszą ode mnie. Wówczas miałam ok. 35 lat, a ją "podejrzewałam" o jakieś góra 40. W którejś z kolei rozmowie wyszło, że ma ... 62 lata! Oczywiście jej nie uwierzyłyśmy i sądziłyśmy, że sobie z nas jaja robi. Do czasu, gdy pokazała nam swój dowód i szczęki nam opadły. Babeczka była szczuplutka, jędrna, wygimnastykowana (ponoć była gimnastyczka czy tancerka), na twarzy zmarszczki, ale takie raczej okołoczterdziestkowe. Włosy jaśniutkie, zebrane w koński ogon też odejmowały wieku. Myślę, że była z gatunku tych kobiet jak ta z linku i w wieku 70 lat będzie wyglądała najwyżej na 45-50. Opowiadała nam, że w jej rodzinie kobiety zawsze wyglądały młodo. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: 72 lata? 03.02.13, 21:39 To na ile lat wygląda Twoja schorowana i zniedołężniała 70letnia teściowa? na 40? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: 72 lata? 04.02.13, 10:19 Ma naturalnie gładkie policzki, ładne oczy, bez worów, gładszą szyję. Ma zmarszczki, ale jakieś takie 'wesołe', mimiczne od uśmiechania się, co nadaje jej ładny wyraz twarzy. Nie wierzę, że napisałam tak o teściowej Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: 72 lata? 04.02.13, 03:17 Ale ona wyglada po prostu jak szescdziesiecioparoletnia kobieta po operacjach plastycznych i w warstwie makijazu. Moze tak wygladac do osiemdziesiatki i dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: 72 lata? 04.02.13, 10:35 No i co z tego, ze mlodo wyglada? I tak umrze. Mlodo wygladajac. Naprawde nie rozumiem tego zafiksowania ludzi na wygladzie. Jakie to ma znaczenie? Mowie to ja, ktora po 30-tce musi pokazywac dowod itd. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Jeśli miałabym wstawać codziennie o 4 rano po to, 04.02.13, 11:59 żeby lecieć na siłownię i nie móc zjeść nawet odrobiny mięsa, to dziękuję bardzo - wolę pokazywać dowód w monopolowym Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: 72 lata? 04.02.13, 12:06 na 7 zdjęciu wygląda na 92 i w tych legginsach wygląda źle. Ale ogólnie na swój wiek...dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś