angazetka 02.03.13, 13:44 Oglądałam ostatnie okrążenie, bo za nerwowa jestem I ściskałam kciuki za złoto, no ale trudno. Srebro też kruszec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: Srebrna Justyna 02.03.13, 13:47 Dobrze jest. Może skoczkowie wyskacza dziś brąz i byłby komplet Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Srebrna Justyna 02.03.13, 13:53 O, to jest myśl! Chyba sobie odpuszczę fęfnasty mecz Realu z Barcą i pokibicuję chłopakom. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Srebrna Justyna 02.03.13, 14:20 Lekki niedosyt ale i tak jest z czego się cieszyć. O której chłopaki skaczą? Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Srebrna Justyna 02.03.13, 22:16 tylko sport.wp.pl/kat,135754,title,MS-wsciekly-Wierietielny-stoicki-spokoj-Kowalczyk,wid,15379596,wiadomosc.html [i]"- Dobrze, że to wszystko się już skończyło, całe te mistrzostwa świata. Nie jestem zadowolony, jestem bardzo rozczarowany. Mnóstwo rzeczy poszło dziś nie tak - tymi słowami zaczął je szkoleniowiec. Ciągnięty za język zdradził w końcu, o co ma pretensje do podopiecznej. - Nogi i ręce zrobiły bardzo dużo, ale głowa nie pracowała. Powinna była się tak zachowywać, jak na igrzyskach w Vancouver. Wtedy Justyna przez ostatnie pięć kilometrów jechała za Marit Bjoergen i odpoczywała, a teraz na to samo pozwoliła Norweżce. Justyna niepotrzebnie ciągnęła ten peleton. Moim zdaniem to była taka pokazówka z jej strony - wyrzucił z siebie. Z medali, to dzisiaj też Rogowska srebro wygrała w Goeteborgu na halowych mistrzostwach Europy Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: coś ucieło 02.03.13, 22:21 Trudno się dziwić, że niezadowolony, apetyty na pewno były o wiele większe. Miało być kilka medali, jest jeden i to "tylko" srebrny. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: coś ucieło 03.03.13, 09:38 Justyna też nie byął zadowolona, to było widac. Dla niej drugie miejsce to porazka. Odpowiedz Link Zgłoś