edelstein 09.03.13, 15:14 Z ciekawosci,do tych co planowaly.Jak szybko zaskoczylyscie? “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nabakier Re: Drugie dziecko 09.03.13, 15:23 Zawsze za pierwszym razem. Nadpłodna jest czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Drugie dziecko 09.03.13, 16:23 Życzę aczkolwiek nie życzę cąagu dalszego takiego, jak u mnie- bo miałam pie...ik niepospolity... Odpowiedz Link Zgłoś
path04 Re: Drugie dziecko 09.03.13, 15:48 pierwsze za pierwszym razem, drugie za czwartym. Odpowiedz Link Zgłoś
migotka45 Re: Drugie dziecko 09.03.13, 16:14 O pierwsze dziecko staraliśmy się prawie rok ,a o drygą ciążę (poronienie) i trzecią to był złoty strzał Odpowiedz Link Zgłoś
caroninka Re: Drugie dziecko 09.03.13, 15:49 Edel, zmienilas plany? Zskoczylam za pierwszym razem z pierwszym dzieckiem, z drugim sie okaze w maju, bo tak planuje Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Drugie dziecko 09.03.13, 16:17 Tylko krowa zdania nie zmienia i dalej zre trawe😃chlop dostal wscieku macicy,a moze wscieku jajek,nie ja😃ma trzy podejscia😃 “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Drugie dziecko 09.03.13, 16:18 Jak nie,to robie kariera i bulteriera sobie kupie😃 Odpowiedz Link Zgłoś
caroninka Re: Drugie dziecko 09.03.13, 19:48 No to pozostalo tylko zyczyc powodzenia A bulterier nie zawadzi )))) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Drugie dziecko 09.03.13, 15:50 Za pierwszym razem pierwszy raz- za drugim - drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: Drugie dziecko 09.03.13, 16:04 Za pierwszym razem w pierwszym cyklu, za drugim w drugim Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: Drugie dziecko 09.03.13, 17:15 2 lata... ale ja mam zdiagnozowane PCO i Hashi a teraz jestem na wylocie, koniec 36 tc Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Drugie dziecko 09.03.13, 17:21 To ja będę pewnie najlepsza- zaskoczyłam miesiąc przed zaplanowanym staraniem... Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Drugie dziecko 09.03.13, 19:07 nie mam pojęcia jak zaszłam w drugą ciążę. myślałam, że się zabezpieczałam. do dziś jest to dla mnie tajemnicą no, ale widzę, że to moje dziecko jednak bo jest bardzo podobne do pierwszego Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Drugie dziecko 09.03.13, 19:15 drugie dziecko za 1 cyklem, trzecie za 11tym Odpowiedz Link Zgłoś
amagdacz Re: Drugie dziecko 09.03.13, 22:20 PIerwsza ciąża za 2-gim razem, niestety poronienie po nim niecałe 4-ry lata za bardzo chciałam no i zdiagnozowali mi Hashimoto, potem jakies 2 lata a jak mój synek miał niecałe półtora niespodzianka i jestem w 11tyg ciązy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Drugie dziecko 09.03.13, 22:27 Szybko, cała trójka 2-3 miesiące i już. Potem chyba w WO wyczytałam , że kobiety z dokładnie taka figurą jak ja mają o 30% więcej jakiegoś tam hormonu i łatwiej zachodzą w ciążę Szkoda, że tego nie wiedziałam przed wpadką z trzecim Odpowiedz Link Zgłoś
alfabetta Re: Drugie dziecko 09.03.13, 22:47 Mnie zajście w ciążę zajmuje od pół roku do roku, z tym, że nie są to starania sensu stricte (bez wyliczanek, testów dni płodnych, itp), tylko totalny luz. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Drugie dziecko 10.03.13, 00:54 A kto by takie rzeczy pamietal? Rob swoje, have fun przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Drugie dziecko 10.03.13, 04:56 za pierwszym i drugim razem ciaza byla dokladnie wg. planu, czyli odstawilam plastry, a w nastepnym cyklu bezplasterkowym zaszlam w ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: Drugie dziecko 10.03.13, 06:54 gdzieś w sierpniu odstawiłam pigułki w listopadzie dostałam już regularnego wścieku macicy w styczniu miałam poronienie-a właściwie ciążę biochemiczną w lutym tadam wyszedł piękny test Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: Drugie dziecko 10.03.13, 10:10 Za kazdym razem za pierwszym razem Mam problemy z tarczyca, nerkami, diabli wiedza czym jeszcze, lekarze wrozyli mi dluga droge do macierzynstwa, a ja sie jak widac musze zaczac bardziej pilnowac. Jestem niemal wyjatkiem wsrod swoich znajomych, wiekszosc bez zadnych problemow zdrowotnych, a duzo czasu zajmuja im starania o dzieci, w polowie przypadkow jest wspomaganie, inseminacja albo in vitro. Moze po prostu na super reproduktora trafilam Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Drugie dziecko 10.03.13, 10:17 przy drugim dziecku, przy trzecim albo czwartym cyklu od odstawienia tabletek anty - wydawało mi się to wiecznością Odpowiedz Link Zgłoś