irishprinces
13.04.13, 16:39
Witam..niedawno zakonczylam ostatecznie korespondowanie z pewna znajoma na Facebooku,ktora okazala sie falszywa i podla wrecz ...wyszlo teraz niedawno...napisalam co mysle o tym wszystkim i napisalam ze nie zycze sobie aby pisala do mnie wiecej i zostawila moja rodzine w spokoju,zablokowalam ta osobe na Facebooku a maz na Naszej Klasie zeby nie pisala wiecej.Zaczela jednak slac sms na komorke bardzo nieprzyjemne ,jeszcze raz zostala proszona o to zeby odczepila sie od naszej rodziny i nie pisala,podobno skasowala wszystkie nasze numery telefonow i napisala ze nie bedzie wiecej odzewu.Po 2 dniach osoba ta zaklada swojemu 9 letniemu synowi konto na Facebooku i wysyla mi nagminnie zaproszenia ktorych nie przyjmuje ,teraz zaczela rowniez wysylac do moich bliskich znajomych ktorych nie zna ,powiedzcie czy to jest normalne ze ktos dziecku zaklada konto zeby nim manipulowac w swoich celach ,o co chodzi tej osobie ...najpierw napisala mi kupe przykrych rzeczy,przykrosci narobila piszac do mnie ,jakby mnie chciala ponizyc...a teraz krotko po tym wysyla zaproszenia ..czy mozna uznac ze ta osoa jest chora psychicznie..pytam tu powaznie...nie mialam nigdy takiej sytuacji..oczywiscie moglabym to zglosic jako naruszenie zasad na Facebooku bo jest przeciez regulamin ,tylko ze to z konta jej syna 9 lat to idzie ..to jest jeszcze dziecko ..a ja jestem pewna ze tam podszywa sie osoba ktorej zablokowalam mozliwosc pisania i wysylania zaproszen.Jak mozna wykorzystywac dziecko i to wlasne do takiego czegos ..zeby uprzykrzac zycie innym ..czy ich wrecz nekac???czy to jest zlamanie prawa ,naruszenie dobr dziecka??Jak postapic w tej sytuacji..??