hanalui 15.04.13, 23:21 Wiem ze wątki adresowane są usuwane, ale zwyczajnie martwię sie czy myelegans brała udział w boston maratonie i czy wszystko w porządku? Jesli można to prosze nie usuwać do momentu aż odpowie. Smutno ze ludzie ludziom robią takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: Boston maraton 15.04.13, 23:24 Okropne, oglądam i nie wierzę w to co widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Boston maraton 15.04.13, 23:33 Prawde mowiac, wkurzajace jest gdy wymyslone przez kogos przepisy (netykieta) przyslaniaja common sense. Myelegans, mam nadzieje, ze wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Boston maraton 15.04.13, 23:35 jak ja nienawidze gatunku ludzkiego czasami.. Odpowiedz Link Zgłoś
liliankaa77 Re: Boston maraton 16.04.13, 00:31 pi***ne matoły jak bardzo trzeba być nienormalnym, żeby podłożyć bombę na maratonie sportowym, gdzie sami niewinni ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Boston maraton 16.04.13, 14:34 Na tym, niestety, polega terroryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love ciekawe czy "okaże się" że to Koreańczycy czy Iran 16.04.13, 00:33 a może Syria. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love już wiemy kto zawinił - Saudyjczyk, pytanie tylko 16.04.13, 14:29 czy z Syrii czy Iranu. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: już wiemy kto zawinił - Saudyjczyk, pytanie t 16.04.13, 14:36 Już wiadomo, że informacja ta została zdementowana, więc bądź łaskawa nie siać fermentu. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love dobrze że zmienili cel, zatem to będzie Koreańczyk 16.04.13, 14:43 od Kima Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: już wiemy kto zawinił - Saudyjczyk, pytanie t 16.04.13, 14:50 woman_in_love napisała: > czy z Syrii czy Iranu. Ale to jakies plotki ktore juz zostaly zdementowane, zadne media zagraniczne tego nie podaja z tego co wiem, no chyb aze sie ostatnio cos zmienilo. Wrecz pzeciwnie wszyscy podaja ze nikt sie na razie nie przyznal, lacznie z Al Qaeda.Tak ze na razie nic nie wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: już wiemy kto zawinił - Saudyjczyk, pytanie t 16.04.13, 15:02 spokojnie, już wiem Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: już wiemy kto zawinił - Saudyjczyk, pytanie t 16.04.13, 18:44 Zadnych chetnych?moze sie wstydza,ze im reszta bomb nie wybuchla? Stawiam na jakas nieznana grupke fanatykow,ktorzy chca byc znani. “ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“ Autorem powyzszego zdania jest Moofka. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Boston maraton 16.04.13, 01:13 Kochane jestescie. Dziekuje za troske. Bieglam, ukonczylam 15 minut przed eksplozjami, bylam okolo 300m dalej, czekalam na odbior torby, z medalem na szyi. Nie mielismy pojecia co sie stalo, dopoki nie uslyszelismy syren, wtedy wiedzielismy, ze to cos powaznego. Maz z synem w ostatniej chwili zdecydowali, ze nie dojada na finisz. Maz nie lubi tlumow. Jedna kolezanka byla chyba jedna z ostatnich, ktore przekroczyly linie mety i zarejestrowaly czas. Druga byla 100 metrow od linii mety i zostala zatrzymana wraz ze wszyskimi pozostalymi maratonczykami i skierowana w boczna ulice. Natychmiast zamknieto metro, a taksowce mozna bylo pomarzyc, na szczescie stacja kilka km dalej dzialala, wiec ludzie mogli jakos ewakuowac sie do domow. Rozmawialam z Polakami na Expo w piatek, ktorzy mieli swoj booth reklamujacy Warsaw Marathon. Mieli ogladac finisz, martwie sie i nie moge znalezc wizytowki dziewczyny. Wszyscy pozostali znajomi biegacze, wolontariusze, i ich rodziny sa OK. Na razie jestem zla, strasznie zla, i jezeli maraton sie odbedzie, a mam nadzieje, ze sie odbedzie, to juz mam czas kwalifikacyjny, i pobiegne. Nie bedzie jakis terrorystyczny dupek plul mi w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Boston maraton 16.04.13, 01:23 Ufff ... no to mi ulzylo Good to know! Dzieki, ze sie zameldowalas, good girl. Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: Boston maraton 16.04.13, 08:15 chyba nic im się nie stało - wg ostatnich doniesień naszej ambasady wśród rannych nie ma obywateli polskich, ani w ogóle nikogo z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: Boston maraton 16.04.13, 08:49 myelegans napisała: > Kochane jestescie. Dziekuje za troske. Bieglam, ukonczylam 15 minut przed ekspl > ozjami, bylam okolo 300m dalej, czekalam na odbior torby, z medalem na szyi. Idiotyczne ale rozbeczalam sie w pociagu jak cie przeczytalam. Tak sie ciesze, strasznie sie cieze ze wszystko w porzadku z Toba i twoimi najblizszymi oraz znajomymi. 2 minuty wczesiej czytalamostatnie wiadomosci i pisali ze wiele osob mialo amputowane konczyny wciaz z numerami na piersiach. No smutno jak chlolera. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Boston maraton 16.04.13, 09:09 Myelegans ciesze sie,ze jestes caly i zdrowa i twoi najblizsi tez. Inni mieli mniej szczescia,. Mam nadzieje,ze znajda tych sk...synow i publicznie ich powiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Boston maraton 16.04.13, 06:50 Z daleka czuć smród muslimów w tej sprawie. Kolejne niewnne ofiary w imię boga. Tym razem dzikusów z bliskiego wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Boston maraton 16.04.13, 07:48 Wspolczuję, trudno opisac wstręt do zamachowców. Gratuluję sprawnosci- wiem, jakie granice czasowe obowiązują w kwalifikacji Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Boston maraton 16.04.13, 12:41 Dzieki serdeczne. Nie mogli wybrac czulszego punktu. Bostonczycy uwielbiaja swoj ponad 100 letni maraton, i sa z niego bardzo dumni, wszyscy wylegaja a ulice, to corocznie duze swieto, na calej trasie jest ponad milion kibicow, to swieto bardzo rodzinne, bo zaczyna sie wtedy przerwa wiosenna w szkolach. Przyjezdzaja ludzie z calego swiata na te jedyna w swoim rodzaju impreze sportowa, w ktorej moze brac udzial kazdy. Ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions myelegans 16.04.13, 17:00 czy jest jakiś email, na który można do Ciebie napiosac z zapytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: Boston maraton 16.04.13, 22:27 całe szczęscie,że jesteś cała to sie nie mieści w głowie-to bestialstwo człowiek nigdzie nie może czuć się bezpieczny a sportowa impreza,która powinna być świętem radości kończy się tragedią Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: Boston maraton 16.04.13, 08:43 w takie chwile cieszę się, że mieszkam na wsi. naprawdę. jak widzę zdjęcia z działań amerykańskiej policji (np to gdzie stoi 5 policjantów z bronią w ręku a jakiś koleś leży na ziemi) to się cieszę, że u mnie największą operacją policji było sprawdzanie trzeźwości kierowców pod sklepem. pół roku wioska huczała kto wpadł. i mam nadzieję, że to będą nasze jedyne atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Boston maraton 16.04.13, 13:33 W Newtown, CT tez tak mysleli. Tak naprawde nikt nie jest bezpieczny..... Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Boston maraton 16.04.13, 13:42 Chyba znieczulam się na takie newsy ze Stanów, bo po tym jak szaleniec zabił 20 dzieciaków w szkole to już nic mnie nie zdziwi. Po raz kolejny utwierdzam, się tylko w przekonaniu, że nie jest to kraj dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Boston maraton 16.04.13, 13:48 W piatek jest rocznica Oklahoma bombing, moj maz byl akurat w Oklahomie na jakiejs konferencji gdy tam zginelo prawie 170 osob. Szczerze mowiac, jak podali info o Bostonie to moja pierwsza mysl byla "pewnie znow ci sami szalency co w Wako i Oklahoma" ... No i ten Patriots' Day, obrona wartosci demokratycznych (?) przed ingeracja (?) goverment ... Pewnie sie myle, pewnie to znow jakis watek religijno-terrorystyczny. Who knows ... ale jest wielu "dziwnych" Amerykanow, nie da sie ukryc ... Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Boston maraton 16.04.13, 18:37 a mi sie wydaje ze to jakies znudzone gnojki. Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya majelegans? 16.04.13, 22:08 z tymi miszelinkami sapie i prycha schodząc po ogórki kiszone do bejzmentu, a wy ją wysyłacie na maraton? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Boston maraton 16.04.13, 23:34 IMHO Al Qaeda już by się przyznała - po każdym głośnym zamachu (NY, Londyn, Madryt) praktycznie natychmiast wydawali oświadczenie. Stawiam na świrów z wewnątrz, jakąś lokalną grupę ekstremistów. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Boston maraton 17.04.13, 00:18 Stawiam na jakiegos amerykanskiego swira, ktory kupil sobie przez internet materialy wybuchwe i sobie postanowil poeksperymentowac, bo uznal, ze strzelanie z broni palnej jak do kaczek juz na nikim wrazenia nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś