przystanek_tramwajowy 18.04.13, 11:59 Byłam dzisiaj na zakupach w supermarkecie. Mają tam małe wózki na zakupy - taki gadżet dla dzieci. I dzisiaj widziałam tatusia z synem. Synek pchał taki mały wózek, a w nim miał... flaszkę wódki. Urocze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta-skarpeta Re: Slodki obrazek 18.04.13, 12:16 do kompletu powinna być jeszcze paczka gumek;D Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Slodki obrazek 18.04.13, 12:21 Gumek? Do kompletu to raczej jakaś oranżada Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Slodki obrazek 18.04.13, 12:37 popić i podupczyc- czegóż chciec wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Slodki obrazek 18.04.13, 12:17 Ja w zeszłym tygodniu usłyszałam w sklepie taką rozmowę, a raczej monolog tatusia do na ok 2 letniego synka - wiesz mały w weekend jesteśmy sami, bo mama wyjeżdża do szkoły, to sobie zjemy pizzę, lody, i chipsy. Zobaczysz będzie super weekend. Spojrzałam do koszyka i tak kilka pizzy, frytki, lidy, z kilkanaście paczek chipsów i cola. Aż się uśmiechnęłam. Zastanawiam się, że pewnie mama daje zdrowe jedzenie, gotuje, a jak jej nie ma to dopiero jest frajda. Przypuszczam, że u mnie, jakbym teraz wyjechała, to byłoby podobnie. Tylko, że u mnie dzieci starsze. Jak były małe, to zostawiałam obiady przygotowane ( mieso ), a mąż tylko dokładał ryż czy ziemniaki lub kluski i jakąś surówkę robił. Zjadali. Ale też i lody były i chipsy, których ja nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Slodki obrazek 18.04.13, 13:11 u nas to się nazywa dzień świni Odpowiedz Link Zgłoś