Dodaj do ulubionych

Prezent dla 5 latki?

03.05.13, 18:44
Kompletnie nie mam pojęcia co mogłoby sprawić przyjemność 5 letniej dziewczynce. Wiem tylko, że uwielbia hello kitty, ale prezent nie musi być z tym związany. Co sprawia frajdę Waszym 5 latkom? Może jakaś gra edukacyjna? Budżet taki do 100zł.
Obserwuj wątek
    • stuletnia_stokrotka Re: Prezent dla 5 latki? 03.05.13, 18:47
      moja 5,5-latka uwielbia wszystko co związane jest z kucykami pony,księżniczkami,lalkami barbie
      od mikołaja dostała to www.ceneo.pl/17510733 ,tak samo jak jej kuzynka w tym samym wieku i to był strzał w 10
      • maggorlo Re: Prezent dla 5 latki? 03.05.13, 18:54
        ale 5latka, która lubi HelloKitty to raczej kucem nie będzie zachwycona wink

Moja córka uwielbiała bawić się domkami, więc ja bym wybrała takie coś: allegro.pl/duzy-pietrowy-rozkladany-domek-jak-hello-kitty-i3206735445.html Najlepiej wpisz sobie hellokitty w wyszukiwarkę allegro a wypluje Ci sporo pomysłów.
        • stuletnia_stokrotka Re: Prezent dla 5 latki? 03.05.13, 19:07
          maggorlo napisała:

> ale 5latka, która lubi HelloKitty to raczej kucem nie będzie zachwycona wink
          >
          i tu się mylisz big_grin
      • crea.tura Re: Prezent dla 5 latki? 03.05.13, 19:17
        wpisałam w wyszukiwarkę allegro, ale liczba wyników mnie poraziła. klęska urodzaju smile czekam na dalsze propozycje. w sumie najbardziej mi się spodobał mi się kosz piknikowy z akcesoriami smile
        • stuletnia_stokrotka Re: Prezent dla 5 latki? 03.05.13, 19:20
          a nie możesz zapytać rodziców o czym marzy dziecko?
    • saszanasza Re: Prezent dla 5 latki? 03.05.13, 20:46
      www.rebel.pl/product.php/1,1203/20640/Dobble.html
      to ulubiona gra moja, córki i syna

www.rebel.pl/product.php/1,1203/20640/Dobble.html
      j.w.

www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=398
    • vvipp Re: Prezent dla 5 latki? 03.05.13, 21:24
      Gra "Kto to był?" z elektroniczną skrzynią najbardziej Małą wciągnęła i na długo.
      Cytuję z forum GRY:
      " Wykonanie jest śliczne. Gruba plansza i żetony. Duża figurka ducha wykonana tak, że wygląda jakby duch się unosił nad ziemią smile. Wielka plastikowa skrzynia z rzeźbami, kolorowymi przyciskami, która się otwiera i która do nas mówi przez całą grę. Pierścionek z dużym czerwonym kamieniem na widok którego mojej córce się oczka zaświeciły."
      Samo dziecko może się nią bawić.Polecam, na Allegro dostałam poniżej 100zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka