maja277
21.05.13, 17:55
być ciąża? Kochaliśmy się dzień po ostatnim okresie, ale to było dosłownie kilka ruchów i koniec, wyszedł ze mnie. Później kochaliśmy się jeszcze raz ale też krótko, nie spuścił się we mnie. Wcześniej 2 miesiące temu spuścił się we mnie ale okres dostałam 8 kwietnia więc wtedy do zapłodnienia nie mogło dojść. Później kochaliśmy się jeszcze ale też krótko, dosłownie kilka ruchów i ze mnie wychodził. Okres spóźnia mi się już 2 tygodnie. Zawsze miałam regularne miesiączki, góra tydzień jak mi się opóźniało ale teraz aż 2 tygodnie. Nie dochodziło do pełnego stosunku po ostatnim okresie, kilka ruchów i ze mnie wychodził dlatego nie wiem co mam o tym myśleć, dlaczego nie mam okresu. Objawów ciązy też nie mam, dobrze się czuje. Nic się nie zmieniło, nie odczuwam nic niepokojącego oprucz braku okresu. Przepraszam za tak szczegółowy opis ale bardzo się niepokoje. Wiem że jesteście tu doświadczone, dlatego napisałam. Nie mam kasy na test ciążowy, musze tydzień jeszcze być w niepewności. Chciałabym się tylko zapytać, czy po tym co opisałam czy jest to możliwe z punktu medycznego żebym mogła być jednak w ciąży? Proszę o odpowiedź.