Dodaj do ulubionych

Czy to może

21.05.13, 17:55
być ciąża? Kochaliśmy się dzień po ostatnim okresie, ale to było dosłownie kilka ruchów i koniec, wyszedł ze mnie. Później kochaliśmy się jeszcze raz ale też krótko, nie spuścił się we mnie. Wcześniej 2 miesiące temu spuścił się we mnie ale okres dostałam 8 kwietnia więc wtedy do zapłodnienia nie mogło dojść. Później kochaliśmy się jeszcze ale też krótko, dosłownie kilka ruchów i ze mnie wychodził. Okres spóźnia mi się już 2 tygodnie. Zawsze miałam regularne miesiączki, góra tydzień jak mi się opóźniało ale teraz aż 2 tygodnie. Nie dochodziło do pełnego stosunku po ostatnim okresie, kilka ruchów i ze mnie wychodził dlatego nie wiem co mam o tym myśleć, dlaczego nie mam okresu. Objawów ciązy też nie mam, dobrze się czuje. Nic się nie zmieniło, nie odczuwam nic niepokojącego oprucz braku okresu. Przepraszam za tak szczegółowy opis ale bardzo się niepokoje. Wiem że jesteście tu doświadczone, dlatego napisałam. Nie mam kasy na test ciążowy, musze tydzień jeszcze być w niepewności. Chciałabym się tylko zapytać, czy po tym co opisałam czy jest to możliwe z punktu medycznego żebym mogła być jednak w ciąży? Proszę o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: Czy to może 21.05.13, 17:59
      kilka ruchow i ucieczka...rany czy moze byc gorsza męczarnia? ledwo co sie czlowiek podnieci a juz trzeba spierniczac.
      nie lepiej sie zabezpieczyc i doprowadzic sprawy do konca?
    • esr-esr Re: Czy to może 21.05.13, 18:03
      może być, a może nie być. test ciążowy kupisz za 10 złotych, to nie są kosmiczne wydatki. jak facet skąpi na gumki to niech teraz kupi test. lekarz ginekolog też jest dostępny za darmo, warto się zarejestrować - albo poprowadzi ciążę, albo zajmie się problemami zdrowotnymi.
    • przystanek_tramwajowy Re: Czy to może 21.05.13, 18:23
      Matko jedyna! Coraz głupsze trolle ciągną na forum! Nie stać cię na test ciążowy za 5 zł? trzeba było wymyślić coś bardziej przekonywującego - na przykład siedzę w środku afrykańskiej dżungli, bzykałam się wczoraj z orangutanem, ale nie skończył we mnie. Czy mogę być w ciąży? Nie mogę kupić testu, bo do najbliższej apteki mam 100 km.
    • babapiaskowa Re: Czy to może 21.05.13, 18:42
      maja277 napisał(a):

> czy jest to możliwe z punktu medycznego żebym mogła być jedna
      > k w ciąży? Proszę o odpowiedź.

Ale te kilka ruchów to dokładnie ile? Bo z medycznego punktu widzenia to ma ogromne znaczenie. Jeśli trzy, to nie jesteś w ciąży, a jeśli cztery i więcej, to na 100% zaszłaś.
      • bloopsar Re: Czy to może 21.05.13, 18:45
        > Ale te kilka ruchów to dokładnie ile? Bo z medycznego punktu widzenia to ma
        > ogromne znaczenie

No i jeszcze kwestia głębokości i częstotliwości. Generalnie bez wykresu ani rusz.
        • antyideal Re: Czy to może 21.05.13, 18:47
          Phi tam wykres, niech da filmik, ocenimy tongue_out
    • thorgalla Re: Czy to może 21.05.13, 19:13
      Laski,wyciągać szklane kule,dziewczę pomocy potrzebuje.
    • gazeta_mi_placi Re: Czy to może 21.05.13, 19:24
      Nie ma najważniejszej informacji - czy spuścił się w usta?
    • thegimel Re: Czy to może 21.05.13, 19:27
      Dopiję kawę i zobaczę co tam w fusach, szklanej kuli nie mam. A zadanie na jutro zrobione?
    • rhaenyra Re: Czy to może 21.05.13, 19:53
      w szklanej kuli ciazy nie widze
      ale zdecydowanie jest cos nie tak z twoim facetem
    • asia_i_p Re: Czy to może 21.05.13, 19:59
      Nie chcę być złośliwa, ale nie jesteś przypadkiem z Gdańska?
      • thorgalla Re: Czy to może 21.05.13, 20:07
        A skąd był ręcznik wujka?
        • amoreska Re: Czy to może 21.05.13, 20:15
          A to nie była myjka ? wink
          • asia_i_p Re: Czy to może 21.05.13, 20:59
            Na ręcznikach się nie znam, z Gdańska był tampon.
    • goodnightmoon Re: Czy to może 21.05.13, 20:25
      maja277 napisał(a):

> Nie dochodziło do pełnego stosunku po ostatnim okresie, kilka ruchów i ze mnie wychodził

Cóż za pasjonujące życie erotyczne wink

Dylematów ciążowych nie skomentuję, wybacz ...
    • dzoaann Re: Czy to może 21.05.13, 20:52
      eee, dziewczyny sie nabijajasmile
      ja ci napisze, ze stosunek przerywany to baaardzo kiepska metoda antykoncepcyjna. I tak, mozesz byc w ciazy, choc nie musisz. Zrob test jak najszybciej i zainwestuj w antykoncepcje. Chocby w gumki.
      • gazeta_mi_placi Re: Czy to może 21.05.13, 20:56
        Gumki pękają.
        • thegimel Re: Czy to może 21.05.13, 21:04
          Jeszcze ani jednemu z chłopów z którymi miałam przyjemność nie pękła. Jak często pękają, to należy kupować większe/droższe, w aptekach i poprawnie zakładać wink
          • gazeta_mi_placi Re: Czy to może 22.05.13, 14:37
            To miałaś szczęście albo facet rusza się mucha w smole.
            • thegimel Re: Czy to może 22.05.13, 15:51
              Coś ruchliwe te muchy ostatnio. A facetów było kilku. wink
        • girl.anachronism Re: Czy to może 21.05.13, 21:05
          A piły mechaniczne ucinają ręce. Jak się ich źle używa.
          • bei Re: Czy to może 21.05.13, 21:28
            Już przy pierwszym ruchu mogą wędrować niestadne plemniki, więc taka antykoncepcja do najskuteczniejszych nie należy.....
            • ma_dre Re: Czy to może 22.05.13, 01:20
              aaaa! to stad z takich wpadek te dzieci indywidualisci!?
      • rhaenyra Re: Czy to może 21.05.13, 21:42
        eee to sie nie oplaca
        imo dla kilku ruchow nawet nie oplaca sie nawet majtek zdejmowac
        juz lepiej dildo kupic dluzej i zagrozenia ciaza nie ma
        • thegimel Re: Czy to może 21.05.13, 21:48
          Ale zawsze można tuż po założyć wątek 'jezdem w cionży od trzech minut, jeszcze mi siem nogi trzęsom" A po bliższym poznaniu dilda trochę trudniej coś wymyślić.
          • goodnightmoon Re: Czy to może 21.05.13, 22:06
            thegimel napisała:

> A po bliższym poznaniu dilda trochę trudniej coś wymyślić.

Może: "Jestem totalnie usatysfakcjonowana i nie grozi mi ciąża!!! Zazdrościcie?" wink
          • rhaenyra Re: Czy to może 21.05.13, 22:10
            wiecej wiary w dziewczyne
            cos by napewno wymyslila
    • elle_hivernale Re: Czy to może 21.05.13, 21:50
      Może to nie ciąża, tylko nerwica. To ciągłe wchodzenie, wychodzenie, liczenie ruchów, mujborze, jak w tokijskim metrze.
      • daisy Re: Czy to może 21.05.13, 21:58
        Tokijskie metro rulez big_grin big_grin
    • karro80 Re: Czy to może 21.05.13, 21:59
      Nie masz kasy na test ciążowy? w rossmanie albo w tesco widziałam za jakieś 6 zeta już są - zrzućcie się się po 3 zylebig_grin
    • to_ja_tola Re: Czy to może 22.05.13, 15:53
      dziewczyno dlaczego nie pójdziesz do lekarza,tylko opisujesz wszystko na forum publicznym....?
      uncertain
    • berdanka Re: Czy to może 23.05.13, 23:33
      Po kilku ruchach to nawet nie wiadomo czy to ru...ko byłosmile
      Ale dziecko może być za każdym - nawet jednym ruchnieciem ( tfu ruchem). Tak -wróżka netowa mówi ci, że możesz być w niechcianej i źle ru...nnnnej ciąży. Należy się 100 zł. numer konta na priv. Odezwij się. Niezapłacona wróżka równa się dzieć homoseksualista ze skłonnością do kóz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka