niutaki 23.05.13, 09:43 np ja przed chwila wrzucilam moje ukochane okulary przeciwsloneczne do kosza na smieci i poszlam zaparzyc sobie kawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
default Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 09:46 Przestałaś je lubić ? Czymś Ci się naraziły ? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:11 a skad, wyjelam i uwielbiam je dalej Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:15 jakiś czas temu usiłowałam ulokować w lodówce naczynia wyjęte ze zmywarki. Byłam wielce zdziwiona, że źle się wkładają Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:15 ja ma w standardzie wsadzanie rano chleba do lodówki, a masła do szuflady z pieczywem... Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:17 Dla większości naszych znajomych dziwne jest, że jedziemy z chłopem 10km na rowerach pod namiot do lasu, po to zeby pić i się gździć;p Zamiast kulturalnie w domu, w łóżku;p Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 12:26 I pijani wracacie na tych rowerach? Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 13:08 No co ty, wracamy dnia następnego koło południa.. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 31.05.13, 11:39 To dobrze. Zabierają prawo jazdy za jazdę na rowerze po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:17 wywalam obieraczki do smieci. prawie za kazdym razem jak obieram warzywa na zupe. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:22 Zdarzylo mi sie ostatnio robias sobie kawe w domu nasypac do filizanki vegety ale opamietalam sie zanim zalalam woda no ale to prawdopodobnie skutek niewyspania i zarwanych nocek Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 01.06.13, 07:22 wczoraj robiłąm naleśniczki i chciała dorobić jeszcze ciasta i zamiast jajko do miseczki gdzie mam ciasto to wbiłam na patelnię na naleśnika smażącego się Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:22 ja np kiedys zalalam kawe zupa pomidorowa, a co do jezdzenia pod namioty celem alkoholizacji i seksualizacji to ja uprawialam kiedys taki ubogi sport: wycieczki piesze zeby polazic z plecakiem, namiotem, karimata itp jechalo sie gdzies hen hen i tam sie lazilo, dziwne to bylo, malo kto rozumial Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:23 Ja rozumiem Tyle, że my rowerami Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:28 no ja rowerow nie darze sympatia, ale jak ktos lubi? a proszsz bardzo, niech jezdzom Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 13:32 Też mam tak z obieraczkami Tylko, że ja te obierki wyrzucam na kompost po czym po dwóch/trzech latach przy okazji sadzenia roślinek odkrywam w nim zagubioną, zardzewiałą obieraczkę Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:33 Nie wiem czy to dziwne - mój mąż twierdzi że bardzo: wożę ze sobą w samochodzie większość moich butów . Teraz mam w samochodzie chyba z 7 par. Kolejne 4 mam w pracy za szafą Czasem idę do pracy w jednych, wracam w innych. Które z kolei zostają w samochodzie, bo prowadząc (albo robiąc po drodze zakupy) i tak wkładam jeszcze inne, najczęściej tenisówki czy inne sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 11:49 Też tak robie, tylko że nie 7 a 2-3 pary mam Ostatnio zostawiałam samochód w serwisie i przenosiłam się do zastępczego, i biedny pan z serwisu nabożnie para po parze przenosił te moje obcasy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 13:24 >Nie wiem czy to dziwne - mój mąż twierdzi że bardzo: wożę ze sobą w samochodzie > większość moich butów . Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 19:14 Mam identycznie, wszystkie moje letnie buty jeżdżą ze mną samochodem, bo do jazdy zakładam japonki, a na parkingu w pracy zmieniam na takie, które mi aktualnie pasują do stroju. i tak od kwietnia do października bez mała. Każdy obcy ma ubaw po otworzeniu bagażnika Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 10:40 Ostatnio poszłam do toalety i zamiast ściągać spodnie zaczęłam zdejmować bluzkę…. Nie wiem o czym myślałam…. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 11:03 dobre dobre, ja czasem sciagam w toalecie skarpetki, ale tylko w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 11:11 Jeśli już przy toalecie jesteśmy, to zdarzyło mi się niedawno rano, gdy byłam mocno zaspana, gołym tyłkiem klapnąć na zamknięty sedes (wydawało mi się, że był otwarty). Okropne uczucie - dostać czymś tak zimnym po tej części ciała Od razu się obudziłam Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 11:16 Ha, moja matka się niestety nie obudziła na czas w identycznej sytuacji A ja dziś rano talerz po śniadaniu odniosłam do łazienki i zostawiłam w umywalce Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 12:02 Ja kiedyś zaspana po ciemku weszłam w zamknięte drzwi do toalety. Później już przy zapalonym świetle sprawdzałam czy mam niezłamany nos i zęby na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 12:46 ja uderzylam glowa w sciane, dokladnie to w kant sciany, czolem.... nie mam pojecia co sobie myslalam... Odpowiedz Link Zgłoś
mae24 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 31.05.13, 11:26 moj maz kiedys zamiast wejsc do toalety, wyszedl z mieszkania, w stroju urodzinowym Odpowiedz Link Zgłoś
marcela16 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 01.06.13, 07:24 ewapoznan napisała: > Ostatnio poszłam do toalety i zamiast ściągać spodnie zaczęłam zdejmować bluzkę > …. > Nie wiem o czym myślałam…. zdarza mi sie tez tak Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 11:19 wrzucilam mieso do zmywarki a talerz do zamrazalki. i zawsze ale to zawsze kaze mezowi pranie zaniesc do lodowki. nie wiem dlaczego mi sie to myli. musze sobie chyba tomograf zrobic czy jakeigos guza nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 11:24 ja od pewnego czasu tez gubie wyrazy, lodowka pralka - jeden grzyb guza nie mam, na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
mae24 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 31.05.13, 11:27 moja tesciowa na wszystkie sprzety agd mowi "Marysia" i juz Odpowiedz Link Zgłoś
rhodesian_ridgeback Re: dziwne rzeczy ktore robicie 31.05.13, 20:34 Mi się notorycznie myli w mowie piekarnik i zamrażalnik. Pocieszam się, że to przez końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 11:33 wczoraj kiedy chciałam umyż naczynia to polałam gąbkę olejem zamiast płynem do mycia naczyń. I zdziwiona byłam że kiepsko się myje Notorycznie wstaiając wodę na kawę zapominam postawić czajnik na zapalonym palniku a nie obok. I się wściekam ze tak dlugo ta woda się gotuje. Mam nadzieję ze to tylko wina niedospania przy niemowlaku a nie początki sklerozy : Odpowiedz Link Zgłoś
1landrynka Olałam rachunki za prąd i wezwanie do zapłaty 23.05.13, 11:49 za prąd, wyjechałam na wakacje, po prostu w ferworze przygotowań do urlopu umknęła mi ta sprawa. Po powrocie powitał mnie brak prądu, rozmrożona lodówka Zapłaciłam od razu ale i tak 3 dni czekałam aż przyjadą podłączyć. Sama z siebie drwiłam szyderczo: super urlop na Rodos i odłączony prąd w domu, pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
1landrynka I jeszcze wypisując klientowi dowód spłaty 23.05.13, 11:54 pożyczki wpisałam konto bankowe innego klienta, nie firmy pożyczkowej. Nie wiem jak to zrobiłam, maiłam jakieś otępienie, zaćmienie. Musiałam oddać facetowi 3 stówki. Oczywiście ten, który dostał przelew nie oddał mimo moich namolnych telefonów. Nadal zastanawiam się jak to było możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: I jeszcze wypisując klientowi dowód spłaty 23.05.13, 16:45 Taką sprawę można zgłosić - facet dostał nienależne mu pieniądze - jeśli nie chce oddać, to jest to przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pantea Re: I jeszcze wypisując klientowi dowód spłaty 31.05.13, 13:28 Zapłaciłam za parkowanie w strefie i kwitek położyłam w samochodzie biała strona do góry... Spieszyłam się.. Dostałam mandat Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 13:16 Z uporem maniaka dojeżdżam 11 km do pracy na rowerze, a ideałem odpoczynku jest dla mnie zmęczyć się jak koń wyścigowy, np. przekopując ogródek. Z dziwnych-dziwnych - nagminnie muszę wracać do domu spod garażu, bo zapominam komórki/kłódki do roweru/kurtki... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 13:38 Wczoraj wysiadłam z samochodu pod sklepem z zabawkami . Wzięłam z niego torebkę i torbę z zakupami z bazaru i weszłam do środka Odpowiedz Link Zgłoś
mala-mila Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 15:53 ja to zrobilam wiekszosc ww. rzeczy - chowam maslo do szafki, gotowe kanapki do zmywarki, wyrzucam do smieci obieraczki do warzyw, noze i lyzeczki w kubeczkach od jogurtu. na dachu samochodu zostawilam kawe, zakupy, portfel, a potem odjechałam. przelew za tv zrobilam na konto innej tv, ktorej nie mielismy od ponad roku, kawe zalewam olejem albo hit - kolejna lyzeczka kawy jak byłam w ciazy to takie akcje byly codzeinnie, teraz juz raz na tydzien moze Odpowiedz Link Zgłoś
lechasia Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 16:22 Wpisywałam kod do domofonu, ale kod był cały czas błędny. Myślałam, że jest jakaś awaria, ale po chwili już wiedziałam o co chodzi. Wpisywałam PIN do karty Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 16:26 Notorycznie rano otwieram drzwi do lodowki zamiast do mikrofali, zeby nastawic kubek z woda na herbate... Nauczylam psice przynoszenia butow: przynosi mi jednego buta lub kilka z roznych par, wypluwa mi pod nogami i idzie do lodowki po nagrode)) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 17:22 Wożę łopatę w bagażniku. Już raz się przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 20:14 musiałaś kogoś zakopać? Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 22:00 Jak mieszkałam w lesie, to też woziłam. Przydawała się często Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 17:32 Wybijając jajka (oczywiście pojedynczo do oddzielnego naczynia), najpierw każde wącham, następnie oddzielam od żółtka skrętki białkowe i je wyrzucam. Wybieram starannie skrętki również z jajek ugotowanych na twardo. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 22:03 Ja też wącham. Nie tylko jajka, wędliny też. Jadam tylko te, których zapach mi pasuje. Ale opłaca się, bo jakbym żarcia nie wąchała, to bym sobie wbiła zbuka do farszu do ruskich (pani w osiedlowym spożywczaku kupiła 'okazyjnie' paletę jaj, na 10, 3 były popsute. Skrętki wywalam tylko z jajek na miękko i z jaj do adwokata, ugotowane na twardo mi nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 17:36 1. Sąsiadce powiedziałam "dziękuję" zamiast "dzień dobry". Przytomnie odpowiedziała mi "nie ma za co". 2. Schowałam klucze od mieszkania do zamrażarki a później szukałam ich pół dnia. 3. Umyłam zęby kremem do twarzy (Hydreane LRP, całkiem dobrze wyciskał się na szczotkę). 4. Wyrzuciłam żywego królika do kosza na śmieci. Oczywiście szybko go wyjęłam, ale do dzisiaj nie wiem o czym wtedy myślałam. 5. Dawno temu robiąc porządki w portfelu wyrzuciłam do śmieci swój dowód. Niestety musiałam wyrabiać sobie nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 17:59 Chciałam zaparzyć herbatę w dzbanku - kilka torebek wrzuciłam do dzbanka, zalałam wrzątkiem puszkę z herbatą z której zaczęło kapać na podłogę, a ja gapiłam się kilka dłuższych chwil i zastanawiałam "czemu ten dzbanek tak cieknie..." Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 18:22 moj 6-letni syn rano przed szkola pije cieple ovomaltine (rodzaj kakao). zdarzylo mi sie pare razy nasypac mu do kubka kawy, ale kapnelam sie, zanim zalalam cieplym mlekiem. cale szczescie, ze go kawa nie poczestowalam. odwrotnie tez mi sie zdarza, czyli jak wieczorem z mezem mamy chec na kawe (wieczorem pijemy inke), to pare razy wsypalam nam w kubki ovomaltine i chcialam zalac wrzaca woda. nie mam pojecia, czemu mi sie to myli, bo puszki sa zupelnie rozne i sam proszek tez niepodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 19:10 Raczej nie dożyję jutra. Rano nie widziałam zamkniętych drzwi do łazienki, posoliłam kawę i posłodziłam zupę pomidorową, a kwiatki podlałam wrzątkiem. Wpakowałam obcemu facetowi zakupy do bagażnika, jednocześnie dając mu wykład o leniwym kluchu, który pozwala, aby kobieta pakowała bagażnik Zablokowałam sobie wszystkie karty, bo zapomniałam pinu, a do banku poszłam podać stan wodomierza. Źle ze mną, a dzień się jeszcze nie skończył… Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 19:13 Wyszłam kiedyś na spacer ze smyczą, ale bez psa. Zorientowałam się w windzie. Pies się ucieszył, bo nienawidził spacerów, bardzo był rozczarowany, że po niego wróciłam Odpowiedz Link Zgłoś
elle_hivernale Re: dziwne rzeczy ktore robicie 23.05.13, 20:14 Podstawiłam gościom pod nos miseczki z psią karmą, a psu zaserwowałam mieszankę orzeszków z groszkiem wasabi. Dowiedziałam się przy okazji, że pies potrafi wydawać dźwięki jak zestrzelony bombowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
hot_mama30 Re: dziwne rzeczy ktore robicie 31.05.13, 12:26 Nagminnie ku uciesze wszystkich moich znajomych odpalam fajkę błyszczykiem. Zapalniczkę i błyszczyk mam zawsze w kieszeni i zawsze wyciagam to co nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
rafa-kolorowa Re: dziwne rzeczy ktore robicie 31.05.13, 12:42 parę razy zdarzyło mi się wyjść z psem na spacer i zapomnieć go przyprowadzić z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś