mamusia1999 11.06.13, 16:34 naszla mnie chetka. na taki placek, prawie tort. soczysty jak brownie i z gruba polewa albo kremem (tez czekoladowym). a sprawdzonego przepisu nie mam. pomozecie? PS wie ktos, czy erythritol nadaje sie do pieczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: placek czekoladowy 11.06.13, 17:21 skoro lubisz brownie to rób brownie. Tylko przełóż jakąś masą. Ja lubię tę: miszmasz-marghe.blogspot.com/2011/09/moje-zmagania-z-tortem-dla-michaa.html Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: placek czekoladowy 11.06.13, 17:21 Najpyszniejsze czekoladowe ciasto jakie jadłam to "czekoladowe cudo", przepis np. tu www.przyslijprzepis.pl/przepis/czekoladowe-cudo-3 Dla mnie dość trudne, zawsze robi moja mama - może być zamiast tortu na przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Placek czekoladowy. Może to nie placek, ale 11.06.13, 17:34 czekoladowe niebo w gebie www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/ciasto_czekoladowe/przepis.html Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Co prawda, nie czekoladowe, ale warte uwagi 11.06.13, 17:50 , bo tez jest przepyszne i z "kremem". www.mojewypieki.com/przepis/tort-dacquoise-z-orzechami-i-daktylami Odpowiedz Link Zgłoś