Dodaj do ulubionych

Linea 30+ - pomaga?

15.07.13, 09:31
Witajcie,
kupiłam dziś sobie w aptece. Ale nie wiem czy to nie zwykłe placebo. Może szukam większej motywacji? Już 1 kg poleciał w dół. Muszę zgubić jeszcze 4, ale jakoś tak kooooocham słodycze, choć już bardzo się ograniczyłam, zmieniłam sposób odżywiania, ale do sedna...
Używała już któraś? Jakieś efekty? Zmniejszony apetyt czy może zwykłe naciąganie frajerek m. in. mnie?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • przystanek_tramwajowy Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 09:40
      A dodają do tego w gratisie płyn do mycia kibli? Bo podobno strasznie tłuste goooowno po tym jest. big_grin
      • kota_marcowa Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 21:42
        > A dodają do tego w gratisie płyn do mycia kibli? Bo podobno strasznie tłuste go
        > ooowno po tym jest. big_grin
        >

A to chyba ci sie pomyliło z orlistatemsmile Też reklamowany preparat na a wink Po tym, to mi pacjenki mówiły, ze ciężko do kibelka zdążyćtongue_out
    • bella_roza Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 09:42
      nic a nic.
    • aurinko Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 09:45
      Dziś kupiłaś i już masz 1kg w dół? Od samego kupienia? No to jak zaczniesz łykać schudniesz w trzy dni 10 kilo ;p
      • przystanek_tramwajowy Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 09:47
        Też tak w pierwszej chwili pomyślałam, ale ona chyba ten 1 kg schudła bez cud-preparatu a chce jeszcze 4 i potrzebuje dodatkowej motywacji. Jednakowoż wolę kiedy ktoś pisze tak, że od razu wiadomo, o co mu chodzi.
        • scarlett.o-hara Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 09:50
          Tak, schudłam ostatnio 1 kg, potrzebuję jeszcze 4 dla lepszego samopoczucia. Zmieniłam dietę, ale jakoś brak mi dalszej motywacji.
        • aurinko Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 09:52
          Nie no ja wiem, że chudła bez tego ten kg ale w taki sposób napisane, że aż się prosiło wink
          A zgubienie 1kg to tak naprawdę żaden sukces, kilogram mniej można mieć rano, po wypróżnieniu, jak wieczorem nie zje się kolacji, a w ciągu dnia szybko ten kg potrafi wrócić.
          • scarlett.o-hara Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 09:55
            No mi ten 1 kg właśnie się utrzymuje, więc nie jest to jakiś jednodniowy poranny efekt. Chodzi mi głównie o zmniejszenie apetytu, zwłaszcza wieczorem. Wtedy najłatwiej sięgnąć po coś "niezdrowego"...
    • ichi51e2 Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 10:00
      Dziala. Tylko musisz tak 45 minut poklusowac po polknieciu - inaczej sie zle wchlania i wlasnie te tlust stolce wink
      • scarlett.o-hara Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 10:08
        wink dobre
      • 1yna-taka Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 10:09
        Ja właśnie skończyłam swoją dietę trwała ponad ok 6tyg, zgubiłam 8kg. Ostatni posiłek jadłam o 15. Zrezygnowałam ze słodyczy, nie uprawiałam żadnego sportu.
        • scarlett.o-hara Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 10:40
          No, a efektu jo-jo nie ma? A co po tej godz. 15, głodówka, woda?
        • lafiorka2 Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 11:49
          1yna-taka napisała:

> Ja właśnie skończyłam swoją dietę trwała ponad ok 6tyg, zgubiłam 8kg. Ostatni p
          > osiłek jadłam o 15. Zrezygnowałam ze słodyczy, nie uprawiałam żadnego sportu.

czyli nie jadłaś?
          żadna to dieta,tylko głodówka....I co teraz?myslisz,że to utrzymasz?czy do końca zycia będziesz jadła do 15tej,a potem szlus.
        • m_incubo Re: Linea 30+ - pomaga? 15.07.13, 22:12
          Ostatni posiłek o 15? Też bym schudła, gdybym PRZESTAŁA jeść. I jeszcze nazwać to dietą, ludzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka