adwarp 22.07.13, 11:22 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14315737,Ksiezna_Catherine_trafila_do_szpitala___Rozpoczal.html#BoxSlotII3img Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
run_away83 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:33 Mam nadzieję że to będzie dziewczynka. Wyswatałabym ją z którymś z moich synów Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:35 Olaboga! a cóż w tym takiego, żeby wałkować znowu ten temat? Taka sama kobita jak i inne. Nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:41 Niby taka sama ale pewnie ani krzyknac, ani zaklac nie moze nie to samo co my. I pewnie ja nie bedzie bolalo, urodzi szybko i bezbolesnie... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:45 ekaczmarczyk napisała: > Niby taka sama ale pewnie ani krzyknac, ani zaklac nie moze < że co? Nie krzyczałam ,nie klęłam... >nie to samo co my. I pewnie ja nie bedzie bolalo, urodzi szybko i bezbolesnie... Ech...< Urodziłam szybko i bezboleśnie To ja chyba księżną jestem Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: zaczęło się :) 22.07.13, 13:47 > o my. I pewnie ja nie bedzie bolalo, urodzi szybko i bezbolesnie... Ech... Dlaczego tak sadzisz? Z tego co Kate mowila, to optuje za porodem naturalnym bez znieczulenia. W Anglii rowniez nie przyspiesza sie porodu, wiec moze rodzic i 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:44 "Taka sama kobita jak i inne. Nic nadzwyczajnego" Chyba jednak nie taka sama Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:46 adwarp napisała: > Chyba jednak nie taka sama< a co , ma dziurę gdzie indziej i cycki z tyłu ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:45 no, dokładnie. Też mam to gdzieś... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: zaczęło się :) 22.07.13, 12:26 jak na "mam to gdzieś" to jesteś wyjątkowo aktywna w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:50 biedna dziewczyna. byłam w Londynie w ubiegłym tygodniu i widziałam te dzikie tłumy czatujące pod Buckhingham. mocną psychę trzeba mieć, żeby znosić takie osaczenie. no, ale UK ma świra na punkcie rodziny królewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:51 Zajrzę za pięćdziesiąt wpisów tylko po to, żeby sprawdzić, ile osób napisało, jak bardzo mają to gdzieś ;p W temacie - najbardziej mnie zafascynowały ceny drabin, które wystawiono do sprzedaży pod szpitalem, w którym ma rodzić księżna, pokazywali w któryś 'Faktach' (swoją drogą typowy komin, ale niech tam). Wariactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: zaczęło się :) 22.07.13, 18:13 Te "ceny" przyczepione do drabin, to były żarty ich właścicieli :p Fotoreporterzy się nudzą, wiec sobie ozdabiają drabiny rożnymi napisami. Tez cenami z księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: zaczęło się :) 22.07.13, 11:53 A ja im współczuje, ze tak bardzo sa pod obstrzalem mediów, zwłaszcza tych bulwarowych. Wiem, ze jako osoby publiczne muszą sie z tym liczyć, ale szkoda mi ich, ze tak intymnej chwili jak narodziny dziecka nie mogą miec tylko dla siebie ale rzecznik szpitala czy tam rzecznik dworu informuje o postępuje i przebiegu porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: zaczęło się :) 22.07.13, 13:57 Też im współczuję, bo, cholera, nawet urodzić w spokoju nie może. Jasne, nikt jej nad głową nie stoi i nie mówi, żeby szybciej, bo naród czeka, ale mimo wszystko jest presja. A powinna mieć maksymalny spokój i komfort. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: zaczęło się :) 22.07.13, 12:30 Musi szybko urodzić, bo Ela na urlop niedługo jedzie Przecież nie będzie planów zmieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zaczęło się :) 22.07.13, 13:57 To dobrze, bo się założyłam z przyjaciółką o obiad, co urodzi. Ja stawiam, że chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
misterni To ona jeszcze nie urodziła? Przecież topik o tym, 22.07.13, 14:55 że poszła rodzić wisiał na ematce już chyba z tydzień temu. Albo dwa nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: zaczęło się :) 22.07.13, 18:38 Mam nadzieję, że nieźle się męczy Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: zaczęło się :) 22.07.13, 21:21 Taka chuda to sie meczy bardziej. Trz tak będziesz miała jeśli trochę nie przybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kura28 Re: zaczęło się :) 23.07.13, 10:46 A w jaki sposób tkanka tłuszczowa pomaga w porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: zaczęło się :) 22.07.13, 18:42 Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko i bez komplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś