yenna_m 24.07.13, 20:52 Jaka jest Waszym zdaniem? Mi się widzi: empatyczna (współczuję twoim dziecią) higieniczna (pościel i ręczniki zmieniam codziennie) estetka (nie suszy prania na balkonie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 20:56 Specjalistka w wąskiej dziedzinie Mocno asertywna, nie da sobie w kaszę dmuchać Nie jest w ogóle zazdrosna Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 20:56 Oszczedna, mimo iz stac ja na wszystko co sobie zamarzy, bo ma swietna posade, a jej maz zarabia kokosy, a w spadku dziedziczy cztery mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 20:59 Ateistka Rozmiar 36 Dżihad o wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:02 CHUDA ROSZCZENIOWA BOGATA Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:02 ten dżihad dobry jest! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:09 obłudna hipokrytka zakłamana wredna Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:12 I tak wie lepiej od wszystkich (a juz na pewno od lekarzy) ma na bank nienormalna tesciowa walczy z kazdym o wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
moniaak27 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 09.08.13, 21:45 Kurcze.. to pasuje do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:13 pinkna, z doskonałym gustem, z równie pinknym i wiernym mężem, oraz bardzo niezależna - ciągle by się rozwodziła, gdyby okazało sie, że jej cudny małżonek ma jakąkolwiek wadę (którą nomen omen mają mężowie innych forumek;p). Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 hmmmmm 24.07.13, 21:15 1. Biedna ale bogata. 2. Bardzo wrażliwa ale bezwzględna zimna sucz. 3. Prowadzi niezwykle bogate i urozmaicone życie zawodowo-rodzinno-towarzysko-hobbystyczne ale znajduje około 12h na dobe na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: hmmmmm 25.07.13, 09:52 "1. Biedna ale bogata. 2. Bardzo wrażliwa ale bezwzględna zimna sucz. 3. Prowadzi niezwykle bogate i urozmaicone życie zawodowo-rodzinno-towarzysko-hobbystyczne ale znajduje około 12h na dobe na forum." - podsumopwując: elastyczna niczym guma od majtek Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: hmmmmm 25.07.13, 16:04 marychna31 napisała: > 1. Biedna ale bogata. > 2. Bardzo wrażliwa ale bezwzględna zimna sucz. > 3. Prowadzi niezwykle bogate i urozmaicone życie zawodowo-rodzinno-towarzysko-h > obbystyczne ale znajduje około 12h na dobe na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:20 Statystycznie? Z pewnością po przejściach, czynna zawodowo na stanowisku specjalistki, zasadnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:33 w salonie rosa, w salonie Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:36 A suszarke w sypialni... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:37 a mokra pościel z pralki od razu na kołderkę, żeby estetów schnięciem nie raziła Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 25.07.13, 05:24 przy biurku - siedzi na bidecie i klepie w klawiature Odpowiedz Link Zgłoś
aga.doris Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:31 Tekst linka - lata - zamiata - najczęściej ściska w d..pie Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:31 jest bogata, a weki na wakacje robi z czystej fanaberii ma czas na wszystko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Aneta OT 24.07.13, 21:33 Te wszystkie cudeńka z włóczki i filcu to są twojej osobistej roboty?? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Aneta OT 25.07.13, 06:07 prowadzę blog w imieniu swoim i mojej mamy ja robię z filcu, mama na drutach- ale np inne wspólnie robimy razem rózen rzeczy, w zeszłym roku np nadruki na lnie, a to meble starzymy- co tam akurat nam jest potrzebne mamy prac jest wiecej bo siedzi w domu i robi, a ja w zasadzie teraz mam mikro czasu na to Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:32 Nawet jak kupuje kartofle pytają ją o dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:34 m_incubo napisała: > Nawet jak kupuje kartofle pytają ją o dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:35 Padłam i się nie podnoszę Jutro robię awanti na bazarku, że mnie o dowód nie pytają! Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:51 >Jutro robię awanti na bazarku, zrób dżihad Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitos Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 25.07.13, 09:28 dla tego tekstu warto być na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:36 A tak btw, za brak bidetu będę miała dżihad? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:38 taka patologia?! no jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 22:32 dzihad jak dzihad... ja sie dziwie, ze tu jeszcze jestes i Cie nie zbanowali... Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 23:18 No za brak bidetu! Swoją drogą e-matka powinna być forum dla wybranych, dopiero po pozytywnym przejściu testu: 1. czy masz bidet? 2. czy masz wredną teściową? 3. czy nienawidzisz w.w. wrednej teściowej? 4. czy należy anonsować się na wizytę u ciebie z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem, najlepiej za pośrednictwem podania z okrągłą pieczątką? itd. itp. Może się i śmieję, ale gdyby mi tak totalnie mi tu źle było, to bym nie podczytywała i nie wypowiadała się czasem. Ale to forum jest cudownie/paskudnie (niepotrzebne skreślić) wciągające Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:36 po 3 porodach jest ciasna jak nastolatka a cycki jej sterczą jak po viagrze-wiadomo,że bez stanika może chodzić i chłopaki za nią głowy wykręcają Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:40 Swoja drogą, każda forumka napisze tu to czego swoim zdaniem nie reprezentuje, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:42 No stereotyp to z definicji nie wystepuje nigdzie prócz świadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:58 No niestety. Bo ja też zaczęłabym od rozmiaru 36 i też niestety mnie on nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:47 empatyczna, bo przejmuje sie losem zwierząt higieniczna, bo zatrudnia pania do sprzatania estetka, bo gustownie wyglada ona, jej rodzina i jej mieszkanie następna trójka: podróżniczka, bo raz w roku wykupuje AI i gardzi polskim morzem ceniona specjalistka w wąskiej branży, bo jeszcze jej nie zwolnili smakoszka, bo jada w restauracjach, zwlaszcza na wyjeździe kolejna: aktywna fizycznie, bo ćwiczy z kaseta DVD aktywna w trójce klasowej, bo zbiera skladki na bal inteligencje przekazuje w genach bo jej dzieci zalapały sie na średnią gwaratujacą czerwony pasek Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:48 1) pracuje w korpo i zarabia kilka tys. zł / m-c 2) uprawiająca co drugi dzień Callanetics, co dziennie zumbę, jazdę na rowerze dwa razy na dzień, pływanie tylko w soboty 3) jeździ suvem albo terenówką, jest mega zgrabna i karmiła piersią co najmniej 1,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:50 - ematka kobiecie wilkiem (ona rozmawiała z moim mężem a ja siedziałam SAMA na imprezie) - niepijąca w ogóle - bez pasji Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:54 drinkit napisała: > - ematka kobiecie wilkiem ematka ematce ematką Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:55 Jak to bez pasji ? z pasją, szewską, zwlaszcza, gdy tesciowa przyjezdza z własnymi pierogami. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:55 bogata - stać ją na egzotyczne wakacje 2x w roku, ale nad posiadaniem kolejnego potomstwa się ciągle zastanawia kulturalna - nie przeklina przy dzieciach i sprząta psie kupy politycznie (nie)poprawna - wybiera mniejsze zło czyli głosuje na PO, bo przecież jak można zagłosować na oszołomów z PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 22:01 Ja tam raczej twierdzę, że nieoprawna politycznie raczej. Wierzy w spisek. Boi się islamu i homoseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 22:40 Coś ty! Ematka ma jakiegoś geja w rodzinie lub wśród przyjaciół, wszędzie ich ma w sumie. Współczuje zwierzątkom bardziej niż ludziom. Jest absolutnie nietolerancyjna wobec tych, którzy nie są tolerancyjni wobec tego co ematka uwielbia. I pierwsza krzyczy o nietolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 21:59 To mój ulubiony wątek ever! Obśmiana jestem jak norka, za chwilę się ze śmiechu obsikam i będzie problem, bo bidetu brak, a już zwłaszcza w salonie, w którym zalegam. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 22:28 1. nie odbiera połączeń ''prywatnych'' 2. nie robi kupy poza domem 3. nienawidzi teściowej ogólny doopościsk ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 22:38 Muszą być trzy? specjalistka w wąskiej dziedzinie, dzihad o wszystko, bidet, mimo czterdziestki wygląda jak piętnastka Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 22:39 Jeszcze nie otwiera drzwi jak się wcześniej ktoś telegramem nie zaangażował Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 22:38 Seks ma przynajmniej 7 x w tygodniu, a zazwyczaj to ze 14... (niewazne czy okres, ciaza, polog czy inne cudo) ematka jest zawsze chetna! ma odpieluchowane dziecko w wieku kilku miesiecy codziennie gotuje obiady 3 daniowe i nigdy nie je gotowcow Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Albo wręcz przeciwnie: 24.07.13, 23:02 jematkajakichmalo napisała: ma odpieluchowane dziecko w wieku kilku miesiecy Czeka aż dziecko samo się odpieluchuje codziennie gotuje obiady 3 daniowe i nigdy nie je gotowcow Nie gotuje prawie wcale, bo wszyscy domownicy stołują się na mieście, a poza tym przecież rączek im nie urwało, mogą sobie sami ugotować. A seksem nic nie poprawiam, bo przecież tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
joanna100-19 Re: Albo wręcz przeciwnie: 24.07.13, 23:15 1. każdy weekend spędza poza miastem, najchętniej nad morzem albo w górach 2. dzieci chodzą na wszystkie zajęcia dodatkowe 3. zajmuje tak ważne stanowisko, że nie może pokazać się w tym samym płaszczu przez dwa sezony, no po prostu jej nie wypada, i ma ogromny dylemat, bo nie wie komu oddać swoje ubrania z metkami. Boi się, że jak odda zwykłym ludziom, narazi ich na komentarze otoczenia. Czyli jest empatyczna aż do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Albo wręcz przeciwnie: 25.07.13, 09:28 Boi się, że jak odda zwykłym ludziom, naraz > i ich na komentarze otoczenia. Czyli jest empatyczna aż do bólu. Powod jest bardziej prozaiczny. Ematka boi sie ze jej ciuchy podarowane z dobroci serca, ktos sprzeda na allegro i zgarnie calkiem niezla sumke. Podobnie jest z ciuchami dla dzieci i zabawkami, ktorymi sie nie bawia. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Albo wręcz przeciwnie: 25.07.13, 10:00 punkt 3 - to autentyk czy zmyslone? Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Albo wręcz przeciwnie: 25.07.13, 10:28 autentyk z innego forum Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Albo wręcz przeciwnie: 25.07.13, 16:33 forum.gazeta.pl/forum/w,20012,145878278,145893636,Re_To_juz_przechodzi_wszelkie_pojecie_ludzkie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 25.07.13, 09:28 codziennie gotuje obiady 3 daniowe i nigdy nie je gotowcow Z ekologicznych warzyw, jajek i mięsa, wszystko zwożone z Podkarpackiego(podobno najmniej zanieczyszczony region Polski) Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 22:44 dobrze opłacana specjalistka w wąskiej dziedzinie (pracuje 3 godziny dziennie i w ogóle ma nienormowany czas pracy) ma męża pod pantoflem, który tańczy tak jak ona mu zagra w rozmiar 36 wchodziła w ciąży a ostatnio na forum pojawiła się jeszcze jedna cecha: ma trójke dzieci i planuje czwarte, co nie przeszkadza jej pracowac, prowadzić domu wypucowanego na błysk z własnoręcznie wypiekaną wędliną i ciastami oraz oczywiście spędzac mnóstwo czasu z dziećmi i rozwijać swoje liczne pasje Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 23:03 Tak na szybko to sobie wymyśliłam, że od prania na balkonie może zacząć się piękny romans. No ale to tak trochę obok tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 23:07 Ematka i romans ? nie ma takiej opcji, ematka ma naj--- Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 23:13 No racja no ale jakby jednak ematka była singielką albo rozwódką to można by te piękne biustonosze i stringi porozwieszać na tym balkonie i czekać na rozwój wypadków Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 23:15 O kurde, za dużo emotikonów. A ja przecież jestem taka dorosła i poważna! Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 25.07.13, 01:32 Ematka nie potrzebuje orgazmów!! To orgazm potrzebuje ematki.. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Stereotypowa ematka. 3 cechy. 24.07.13, 23:36 Weczkowa L4 w ciąży najpóźniej od drugiego miesiąca jak w Polsce - jak zagranicą to albo na zasiłku albo zasuwa na szmacie/zmywaku w tamtejszych firmach do 9 miesiąca bo żal jej kasy (wersja oficjalna - bo taka świetna tam praca) Robi zakupy w dyskontach, ale nabija się jak ktoś nazwie Zarę średnią półką bo to przecież poziom bazaru. Odpowiedz Link Zgłoś