Dodaj do ulubionych

skarpetko buty

04.08.13, 13:06
szukam czegos takiego jak skarpeki/ stopki/ balerinkostopki z gumowa podeszwa. widzialam cos takiego w diechmanie ale male rozmiary - chyba dla dzieci. gdzie mozna cos takiego kupic?
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: skarpetko buty 04.08.13, 14:59
      Na wiosnę widzialam w Biedronce, teraz chyba nie sezon na ciepłe kapcie domowe
    • majowa_kotka Re: skarpetko buty 04.08.13, 15:44
      Coś takiego?
      https://image.ceneo.pl/data/products/11357412/i-kapcie-risocks-baletki-art-5691429.jpg
      Tydzień temu kupiłam takie w Biedronce na przecenie, do chodzenia po domu w sam raz. Tylko moje nie mają całej podeszwy gumowej, są w gumowe kropki. Podobne widuję też w Rossmanie, ale w szalonych wzorach podobnych do tych ze zdjęcia (ja mam jednokolorowe, fioletowe).
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: skarpetko buty 04.08.13, 17:22
        nono cos takiego np. dobrze, ze z abs albo inna guma bo to ma byc do jazdy samochodem- zeby sie w torebce tez miescilo tongue_out
        • kk345 Re: skarpetko buty 04.08.13, 20:03
          To w Rossmanie popatrz: mają takie balerinki zwijane w rulonik, miękkie, jako buty na zmianę. Do samochodu powinny być w sam raz.
          • japanunieprzerywalempanieposle Re: skarpetko buty 04.08.13, 20:09
            dzieki a te z rossmana maja te absy bo inaczej chyba sie beda po pedalach slizgac.
            • kk345 Re: skarpetko buty 04.08.13, 21:45
              To są takie cieniutkie podeszwy, ale nie wiem, czy mają abs-y... musisz pomacac osobiściesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka