japanunieprzerywalempanieposle 04.08.13, 13:06 szukam czegos takiego jak skarpeki/ stopki/ balerinkostopki z gumowa podeszwa. widzialam cos takiego w diechmanie ale male rozmiary - chyba dla dzieci. gdzie mozna cos takiego kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: skarpetko buty 04.08.13, 14:59 Na wiosnę widzialam w Biedronce, teraz chyba nie sezon na ciepłe kapcie domowe Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_kotka Re: skarpetko buty 04.08.13, 15:44 Coś takiego? Tydzień temu kupiłam takie w Biedronce na przecenie, do chodzenia po domu w sam raz. Tylko moje nie mają całej podeszwy gumowej, są w gumowe kropki. Podobne widuję też w Rossmanie, ale w szalonych wzorach podobnych do tych ze zdjęcia (ja mam jednokolorowe, fioletowe). Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: skarpetko buty 04.08.13, 17:22 nono cos takiego np. dobrze, ze z abs albo inna guma bo to ma byc do jazdy samochodem- zeby sie w torebce tez miescilo Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: skarpetko buty 04.08.13, 20:03 To w Rossmanie popatrz: mają takie balerinki zwijane w rulonik, miękkie, jako buty na zmianę. Do samochodu powinny być w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: skarpetko buty 04.08.13, 20:09 dzieki a te z rossmana maja te absy bo inaczej chyba sie beda po pedalach slizgac. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: skarpetko buty 04.08.13, 21:45 To są takie cieniutkie podeszwy, ale nie wiem, czy mają abs-y... musisz pomacac osobiście Odpowiedz Link Zgłoś