rosapulchra-0 05.08.13, 01:04 bo ja ostatnio w niedoczasie wielkim jestem A widzę tu różne wątki w temacie ślubu i sukienki.. Kim jest Katarzyna Zielińska? I gdzie można spotkać takie cuda? (to cytat z jednego polskiego filmu ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peggy_su Re: Dziewczyny, 05.08.13, 01:12 pl.wikipedia.org/wiki/Katarzyna_Zieli%C5%84ska_(ur._1979) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Dziewczyny, 05.08.13, 01:13 Taka polska nowinka sprzed kilku lat - gwiazda zrobiona na zamówienie. Kiedyś była to dwudziestoparoletnia ciocia-klocia, ktoś jej obiecał, że jak schudnie i odda się w ręce stylistów, to dostanie rolę w kretyńskim, ale bardzo popularnym serialu i będą ją promować (twórcy tego rodzaju seriali dbają o to, żeby mieć "gwiazdy"). Nawet nagrodę najpopularniejszego tygodnika telewizyjnego jej załatwili, po tym już była "zwyciężczynią Telekamer" i ruszyło z kopyta. Teraz już jest znana z tego, że jest znana. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Dziewczyny, 05.08.13, 11:58 Moje pytanie wzięło się stąd, że ostatnio ta pani mocno zajmuje forum. I o ile kojarzę Liszowską, to Zielińskiej zupełnie nie znam. OK - nie posiadam polskiej TV, na Kinomaniaku widziałam kilka razy Liszowską w serialu o przyjaciółkach, bardzo mi się tam podobała. Za to niczego nie widziałam w wykonaniu Zielińskiej. Wychodzi na to, że muszę nadrobić "plotkowe" informacje Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Dziewczyny, 05.08.13, 15:50 A jak ona wyglądała dawniej? Bo wpisałam nawet w wyszukiwarkę nazwisko+ dawniej i wyszły same mocno aktualne zdjęcia. Masz linki do takich gdzie klotka? Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: Dziewczyny, 05.08.13, 21:45 > A jak ona wyglądała dawniej? Nie wiem czy to można zakwalifikować jako 'klotka', ale to zdjęcie sprzed zmiany image'u i1.ytimg.com/vi/otqKhjkct1M/hqdefault.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: Dziewczyny, 05.08.13, 21:49 To Zielińska była przed metamorfozą Iloną Ostrowską...? Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: Dziewczyny, 06.08.13, 01:38 > To Zielińska była przed metamorfozą Iloną Ostrowską...? Bo taka ekstremalna metamorfoza była Przepraszam za błędny link, to scena z Dnia Świra, w której grała także Zielińska, a że faktycznie bardzo się zmieniła i babki podobne, to źle mi się wkleiło Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Dziewczyny, 05.08.13, 21:49 Tu nie ona, to jest żona Królikowskiego z Rancza. Też chętnie zobaczę Zielińską before. Poza tym strasznie mnie irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Dziewczyny, 05.08.13, 21:49 A to nie jest czasem Ostrowska czy jak jej tam? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Dziewczyny, 05.08.13, 21:53 Zainspirowalyscie mnie, wygrzebalam (pani tez nie kojarza za bardzo). Krotkie wlosy jej sluza. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Dziewczyny, 05.08.13, 21:55 O tu caly proces przepoczwarzania: vipnews.pl/2012/03/25/zielinska-metamorfozy-zobacz-zdjecia/ Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Re: Dziewczyny, 05.08.13, 22:16 mary_lu napisała: Teraz już j > est znana z tego, że jest znana. Tia... może dla osób nadużywajacych pudelki, plotki, party itp oraz uzależnionych od telenowel w TV Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Dziewczyny, 05.08.13, 12:00 Aktorka serialowa, ponoć ''królowa focha'' wg paparazzi. Zaczęło być o niej głośno jak schudła, obcięła włosy i się wylaszczyła. Teraz wyszła za mąż a głośno jest z powodu sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Dziewczyny, 05.08.13, 12:03 nic nie tracisz nei wiedząc. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Dziewczyny, 05.08.13, 15:46 To taka pani co nie potrafi grać, a mówią o niej aktorka, nie potrafi śpiewać, a robi to, nie jest zabawna, a występuje w kabaretach. Ot, jedna z wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
teliszon Re: Dziewczyny, 05.08.13, 22:05 W teatrze Roma na malej scenie K Zielinska i K Kuszewski przygotowali spektakl "Berlin, czwarta rano".I dobrze w nim zagrali.Wiec nie do konca sa sprawiedliwe Wasze oceny. Gra w teatrach-Syrena,Rampa,Kwadrat. Nie jest to Narodowy,ale dobre teatry z lekkim repertuarem. Zlosliwie podsumowujac,czasami trzeba wykosztowac sie na bilet do teatru,a nie tylko seriale ogladac I potem nosem krecic. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Dziewczyny, 05.08.13, 22:12 w rzeczy samej. notabene, poznałam ją w czasach studenckich. fajna i błyskotliwa dziewczyna. wyborów zawodowych nie komentuję, każdy ma prawo do własnych. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Dziewczyny, 05.08.13, 22:13 Pech, że to teatry, na których repertuar kręcę nosem A Zielińska w tv nie pokazała, że grać umie. Swoją drogą: zdjęcia sprzed metamorfozy i teraz - szok. Włosy, figura, ale przede wszystkim - STYL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teliszon Re: Dziewczyny, 05.08.13, 22:24 Troche poza tematem glownym, Ktora byla w Teatrze Studio na spektaklu "Sierpien"? Warto?I o uzasadnienie prosze- na TAK ,badz NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Dziewczyny, 06.08.13, 09:12 Gdyby jakieś wiatry przywiały mnie do Warszawy, to obejrzenie spektaklu z Zielińską byłoby ostatnią czynnością, jaką miałabym ochotę w stolicy zrobić. Wydaje mi się, że jest tam multum ciekawszych propozycji kulturalnych. Mam w nosie, czy jestem sprawiedliwa, czy nie, co o niej sądzę napisałam wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Dziewczyny, 06.08.13, 11:10 ale przecież ona nie robi monodramów, zazwyczaj jeszcze są obsadzeni i inni aktorzy, i wówczas warto rozważyć wizytę. nam wpadł wolny niespodziewany jeden wieczór, jedyne na co można było druknąć bilety jeszcze w domu to było coś w jakimś małym teatrze przerobionym z kina. poszliśmy i grała tam serialówka,nawet nie za bardzo znana, młody Damięcki ale wystąpili ze starymi wygami i mile spędziłam czas. widać było, kto zęby zjadł na kontakcie z zywą publicznością a kto nie i jaka jest przepaść. domyślam się że i zielina gwiazdą desek nie była, ale można obejrzeć, co robi na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Dziewczyny, 06.08.13, 11:46 Gdybym miała wybierać, to chciałabym obejrzeć przedstawienie z aktorami, których wkrótce z racji wieku nie będzie można już zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś