konwalka 09.08.13, 21:17 nerwowy sasiad- dlaczego ugryzl? pijecie kranowke? - to prawda? powiedzcie, ze nie? zmczona mama- jaki depilator? rozwody,zdrady- warto o tym pamietac, szczegolnie w te upaly! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidemonka Re: zabawa 09.08.13, 21:41 gazeciarz napisz o sobie-nie rozumiem kobiet kot sika-dlaczego ugryzł? a kto wam wybierał imię?-nerwowy sąsiad tchórzostwo eksa-zabiłam dlaczego zamożni mają się wstydzić?-średniomiesięczne wydatki Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: zabawa 09.08.13, 21:56 co w prezencie dla 80dziesięciolatka?-niepracująca żona Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: zabawa 09.08.13, 21:50 Pijecie piwo/wino/wódkę/whisky/drinki alkoholowe - bole zoladka-wrzody dwunastnicy Kto ile wydaje - zaskoczenie Polki w Egipcie, co o tym sądzicie - PKB nie tylko w wakacje 13-letni seksualny drapieżnik - Mój piesek kochany Płyny w bagażu podręcznym - czy powinnam zapłacić Szerszenie w bloku - telewizor w sypialni Odpowiedz Link Zgłoś