Dodaj do ulubionych

Legia Warszawa

27.08.13, 20:56
Ups.
8 minuta i jest 0:2
To moze Legła Warszawa
Buhahahahahahaha
Obserwuj wątek
    • zuwka Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:00
      To nie śmieszne. To dramat sad
      • krejzimama Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:04
        Legła i liga mistrzow. Idealnie pasuje tu ze nie dla psa kielbasa.
        • mindtriper Re: Legia Warszawa 30.08.13, 22:50
          Ty jesteś za Widzewem? tongue_out
          • krejzimama Re: Legia Warszawa 30.08.13, 22:52
            Widzew to nagrywa ryby na dyktafon.
    • blond_suflerka Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:01
      big_grin
    • melancho_lia Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:06
      Ja tam nie wiem czemu wtym kraju się wszyscy tak tą piłką jarają...
      Przyznam, ze mnie akurat średnio inetresuje wynik tego meczu. Mimo, żem Warszawianka.
      • zuwka Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:15
        Nie wszyscy sie jarają. Ja tam też jakąś zapaloną fanką nie jestem. Ale mój mąż to zapalony Legionista, więc czuję jakąś więź z tym klubem. W dodatku, jeden z piłkarzy dziś grający to mój sąsiad, więc niejako zerkam i się interesuję. No i jest gol smile a ten niby spalony wcale nie był spalony. Mogło być 2:2
        ------------------------------------------------------------
        "Żeby jeździć samochodem trzeba zdać egzaminy ale żeby mieć dziecko wystarczy dwoje idiotów."
        ------
        • wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:31
          ja ogladam i nie widzialam spalonego jakos. Sedzia kalosz. dobrze ze nie poszlam bo by mnie szlag trafił.
          ale ja jeszcze wierze ze sie uda big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

tylko ze legionisci w ogole nie umieja grac defensywnie, w ogole ich nie ma pod nasza bramką!!!! i tak jest na kazdym meczu legii!
          • zuwka Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:37
            No właśnie były powtórki i moim zdańiem tego spalonego nie było sad
            Co do defensywy ze smutkiem się zgadzam. Jedynym pocieszeniem, że przed przerwą wzięli się za mordy i może coś z tego będzie
          • mariuszg2 Re: Legia Warszawa 30.08.13, 21:42
            wielkafuria napisał(a):

> nasza bramką!!!! i tak jest na kazdym meczu legii!

bo legia to stara x...legia x jest legię czeba x legie CWKS.....

a wogle to was poxbalo żeby na emamie pisać o takich bzdetach.... choć przyznaje na ławce legia ma blondynkę co fajnie wygląda jak się na nią nie patrzy z przodu... :p
    • redheadfreaq Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:16
      Jak słyszę i widzę to czarno-biało-czerwono-zielone, pijane i drące mordy bydło na ulicach, to w cichości ducha modlę się, by im ta Legiunia przegrała 45 do kółka z Błękitem Cyców.
      • wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:39
        no ciekawe... ja byłam na meczu z New Saints i było pięknie, cisza, spokój, rodziny z dziećmi i nawet żyleta była spokojna. co się czepiasz?
        • redheadfreaq Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:43
          O rozpieprzone butelki, darcie mordy przez pół nocy, niemożność spokojnego przejechania komunikacją bez słuchania całej playlisty stadionowych przyśpiewek, o zablokowane pół miasta i ogólne "ratuj się kto może", bo sobie stado łysych w szalikach musi przejść przez miasto w obstawie białych kasków... O nic się nie czepiam, kompletnie.
          • wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:46
            no to chyba o innych meczach mowimy... moze masz na mysli gości??
            • ola Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:52
              myślisz, że goście przemykaja po mieście w białych koszulkach z eLką i szalikami Legii? Zmyślny komentarz, nie powiem wink
              Mnie zawsze zachwycają te panny, które się na zaczerwienionych z emocji misiach wieszają. Piękne są.
              • ola Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:53
                >Zmyślny komentarz, nie powiem wink

kamuflaż miało być!
              • wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:59
                hahahahahahaha.... ale ja w koszulce Legii chodziłam po mieście i nawet byłam całowana po rękach. Nie spiewałam ani nie rzucałam butelkami smile
              • zuwka Re: Legia Warszawa 27.08.13, 22:02
                Ale zaraz... Czepiacie się klubu, czy kiboli? Rozmawiamy o meczu, grze piłkarzy czy o nachlanych kibolach (bo niektórych faktycznie kibicami nazwać się nie da) Czemu winni są piłkarze Legii że jakiś idiota nachla się i drze japę na mieście?
                • wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 22:07
                  ja sie czepiam piłkarzy że nie umieją grać np...
                  a od kiboli to jest policja i powinna sie nimi zajac.
                  czytalam dzis o jakiejs aferze ze jedno z miast wydawało ekstra kase na dodatkowe patrole na meczach a policja nawet zza biurek nie wychodziła a kase brała.

a Legia, albo w pierwszej polowie daje doope, albo biega wszedzie tylko nie pod swoja bramka zeby bronic. i tyle w temacie smile

ale zeby nie było wierze dzisiaj w Legie tak samo jak niedawno w nasza reprezentacje ze wyjdzie z grupy. Oby sie tak samo nie skonczyło big_grin
                • redheadfreaq Re: Legia Warszawa 27.08.13, 22:28
                  www.warszawa.sport.pl/sport-warszawa/1,124557,14505384,Ogromne_racowisko_na_meczu_Legii_ze_Steaua__Bedzie.html#BoxSlotII3img
                  Z tego, co mętnie kojarzę, na stadion nie wolno wnosić materiałów pirotechnicznych. Skąd więc te race, mimo kontroli?

Moim zdaniem klubowi z jakiegoś powodu są na rękę są chuligańskie wybryki zarówno na, jak i poza stadionem.
    • ikadelko1 Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:42
      Legia jest jak ta gra - kulosetka - 100 sekund, kilka piłek i po zawodachsmile
    • sen.bon hahahahaha 27.08.13, 22:39
      Rumuni nieźle skopali naszych piłkarzyków z Łazienkowskiej. Co za żenada.
      • wielkafuria Re: hahahahaha 27.08.13, 22:42
        jakby sedzia jednak nie wymyslil spalonego to byłoby 3:2 dla Legii. bo tylko on to chyba widział.
    • czar_bajry Re: Legia Warszawa 27.08.13, 22:41
      wal się krejzi....
    • varna771 Re: Legia Warszawa 30.08.13, 23:03
      kiedy gra legia z kolejorzem?? za miesiąc? wybieram się na ten mecz, oczywiście kibicować KKS !!smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka