krejzimama 27.08.13, 20:56 Ups. 8 minuta i jest 0:2 To moze Legła Warszawa Buhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krejzimama Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:04 Legła i liga mistrzow. Idealnie pasuje tu ze nie dla psa kielbasa. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Legia Warszawa 30.08.13, 22:52 Widzew to nagrywa ryby na dyktafon. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:06 Ja tam nie wiem czemu wtym kraju się wszyscy tak tą piłką jarają... Przyznam, ze mnie akurat średnio inetresuje wynik tego meczu. Mimo, żem Warszawianka. Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:15 Nie wszyscy sie jarają. Ja tam też jakąś zapaloną fanką nie jestem. Ale mój mąż to zapalony Legionista, więc czuję jakąś więź z tym klubem. W dodatku, jeden z piłkarzy dziś grający to mój sąsiad, więc niejako zerkam i się interesuję. No i jest gol a ten niby spalony wcale nie był spalony. Mogło być 2:2 ------------------------------------------------------------ "Żeby jeździć samochodem trzeba zdać egzaminy ale żeby mieć dziecko wystarczy dwoje idiotów." ------ Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:31 ja ogladam i nie widzialam spalonego jakos. Sedzia kalosz. dobrze ze nie poszlam bo by mnie szlag trafił. ale ja jeszcze wierze ze sie uda tylko ze legionisci w ogole nie umieja grac defensywnie, w ogole ich nie ma pod nasza bramką!!!! i tak jest na kazdym meczu legii! Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:37 No właśnie były powtórki i moim zdańiem tego spalonego nie było Co do defensywy ze smutkiem się zgadzam. Jedynym pocieszeniem, że przed przerwą wzięli się za mordy i może coś z tego będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Legia Warszawa 30.08.13, 21:42 wielkafuria napisał(a): > nasza bramką!!!! i tak jest na kazdym meczu legii! bo legia to stara x...legia x jest legię czeba x legie CWKS..... a wogle to was poxbalo żeby na emamie pisać o takich bzdetach.... choć przyznaje na ławce legia ma blondynkę co fajnie wygląda jak się na nią nie patrzy z przodu... :p Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:16 Jak słyszę i widzę to czarno-biało-czerwono-zielone, pijane i drące mordy bydło na ulicach, to w cichości ducha modlę się, by im ta Legiunia przegrała 45 do kółka z Błękitem Cyców. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:39 no ciekawe... ja byłam na meczu z New Saints i było pięknie, cisza, spokój, rodziny z dziećmi i nawet żyleta była spokojna. co się czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:43 O rozpieprzone butelki, darcie mordy przez pół nocy, niemożność spokojnego przejechania komunikacją bez słuchania całej playlisty stadionowych przyśpiewek, o zablokowane pół miasta i ogólne "ratuj się kto może", bo sobie stado łysych w szalikach musi przejść przez miasto w obstawie białych kasków... O nic się nie czepiam, kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:46 no to chyba o innych meczach mowimy... moze masz na mysli gości?? Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:52 myślisz, że goście przemykaja po mieście w białych koszulkach z eLką i szalikami Legii? Zmyślny komentarz, nie powiem Mnie zawsze zachwycają te panny, które się na zaczerwienionych z emocji misiach wieszają. Piękne są. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:53 >Zmyślny komentarz, nie powiem kamuflaż miało być! Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:59 hahahahahahaha.... ale ja w koszulce Legii chodziłam po mieście i nawet byłam całowana po rękach. Nie spiewałam ani nie rzucałam butelkami Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: Legia Warszawa 27.08.13, 22:02 Ale zaraz... Czepiacie się klubu, czy kiboli? Rozmawiamy o meczu, grze piłkarzy czy o nachlanych kibolach (bo niektórych faktycznie kibicami nazwać się nie da) Czemu winni są piłkarze Legii że jakiś idiota nachla się i drze japę na mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Legia Warszawa 27.08.13, 22:07 ja sie czepiam piłkarzy że nie umieją grać np... a od kiboli to jest policja i powinna sie nimi zajac. czytalam dzis o jakiejs aferze ze jedno z miast wydawało ekstra kase na dodatkowe patrole na meczach a policja nawet zza biurek nie wychodziła a kase brała. a Legia, albo w pierwszej polowie daje doope, albo biega wszedzie tylko nie pod swoja bramka zeby bronic. i tyle w temacie ale zeby nie było wierze dzisiaj w Legie tak samo jak niedawno w nasza reprezentacje ze wyjdzie z grupy. Oby sie tak samo nie skonczyło Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Legia Warszawa 27.08.13, 22:28 www.warszawa.sport.pl/sport-warszawa/1,124557,14505384,Ogromne_racowisko_na_meczu_Legii_ze_Steaua__Bedzie.html#BoxSlotII3img Z tego, co mętnie kojarzę, na stadion nie wolno wnosić materiałów pirotechnicznych. Skąd więc te race, mimo kontroli? Moim zdaniem klubowi z jakiegoś powodu są na rękę są chuligańskie wybryki zarówno na, jak i poza stadionem. Odpowiedz Link Zgłoś
ikadelko1 Re: Legia Warszawa 27.08.13, 21:42 Legia jest jak ta gra - kulosetka - 100 sekund, kilka piłek i po zawodach Odpowiedz Link Zgłoś
sen.bon hahahahaha 27.08.13, 22:39 Rumuni nieźle skopali naszych piłkarzyków z Łazienkowskiej. Co za żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: hahahahaha 27.08.13, 22:42 jakby sedzia jednak nie wymyslil spalonego to byłoby 3:2 dla Legii. bo tylko on to chyba widział. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Legia Warszawa 30.08.13, 23:03 kiedy gra legia z kolejorzem?? za miesiąc? wybieram się na ten mecz, oczywiście kibicować KKS !! Odpowiedz Link Zgłoś