jak-nie-ja-to-kto 03.09.13, 21:00 Jeśli łapię się w kryterium dochodowe, to jak sądzicie starać się o takie dofinansowanie? Boje się jak później na dziecko będą w szkole patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazia14 Re: dofinansowanie podręczników 03.09.13, 21:13 Oczywiście że składać wniosek 225zł drogą nie chodzi.Dofinansowanie do podręczników należy się również dzieciom z orzeczeniem o potrzebie kształcenia specjalnego.W tym przypadku nie obowiązuje kryterium dochodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mika2 Re: dofinansowanie podręczników 03.09.13, 21:18 Syn w 4 klasie ma orzeczenie na CZR i mu sie nic nie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
mazia14 Re: dofinansowanie podręczników 03.09.13, 21:29 Mika to dziwne.Moja córka ma obustronny niedosłuch.Dzisiaj w szkole dyrektor wręczyła mi wniosek do wypisania ,mam dołączyć fakturę lub paragon i złożyć w sekretariacie.Córka jest w 1 klasie podstawówki.Poszperaj w necie,wydaje mi się że dostałabyś na syna 325 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: dofinansowanie podręczników 03.09.13, 22:14 w tym roku dodfinansowane sa dzieci z klas 1-3 i 5. 4-ta klasa nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: dofinansowanie podręczników 03.09.13, 21:29 On nie ma orzeczenia, ale na dochód się łapiemy, niestety Ale jak to się załatwia? Co się robi? Jakie dokumenty trzeba zgromadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
mazia14 Re: dofinansowanie podręczników 03.09.13, 21:37 Wniosek w sekretariacie szkoły+faktura lub paragon za książki+zaświadczenie potwierdzające wysokość dochodu netto w miesiącu poprzedzającym złożenie wniosku (tak mam napisane w moim wniosku)Składasz u dyrektora szkoły.Ja muszę złożyć do piątku,nie wiem jak w innych szkołach jest. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
plater-2 Re: dofinansowanie podręczników 03.09.13, 21:13 Nie wahaj sie ani chwili Zapraszmy na forum rodziny wielodzietne z wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: dofinansowanie podręczników 03.09.13, 21:27 Dzięki Wpadnę do was na pewno Odpowiedz Link Zgłoś