aanikaa 08.09.13, 12:05 dla kobiety, która nie rodziła, nie chce już brać tabletek, chce czegoś wygodniejszego niż prezerwatywy. Co możecie polecić? Jest w ogóle coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayaalex Re: Jaka antykoncepcja... 08.09.13, 12:14 Plasterek? Nie stosowalam niczego innego poza pigulka i prezerwatywami wiec nie z wlasnego doswiadczenia ale kolezanki stosuja plastry antykoncepcyjne i sa zadowolone. Nie obciazasz watroby ale nie wiem jak z ewentualnymi zakrzepami to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: Jaka antykoncepcja... 08.09.13, 12:16 Nie obciazasz watroby ale nie wiem jak z ewentualnymi zakrzepami to w > yglada. Właśnie dlatego nie chcę brać tabletek a nie wiem jak to wygląda w przypadku plastrów. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Jaka antykoncepcja... 08.09.13, 12:16 Są plastry - u mnie się one nie sprawdziły, podrażniały mi skórę i doprowadzały do szału. Są krążki Nuva Ring - krążek nasączony hormonami wkładasz do pochwy, podobno nie przeszkadza w niczym i działa jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: Jaka antykoncepcja... 08.09.13, 12:22 O krążkach myślałam, ale bałabym się, że zgubię i nie zauważę, albo coś. Plastry - muszę o tym jeszcze poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
gonabe Re: Jaka antykoncepcja... 08.09.13, 13:07 Ja nuva ring noszę od roku i nigdy mi nie wypadł, a plaster to mi się kilka razy odkleił... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś