tanebo 19.09.13, 15:12 Ta... I bądź tu mondry i rób dzieci... podobno to zabezpieczenie na starość... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyideal Re: Nie chcę być ojcem 19.09.13, 15:26 Przeciez to Ci chyba nie grozi ? Spij spokojnie i nie martw sie o swoją fortunę Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: Nie chcę być ojcem 19.09.13, 15:28 niestety tak juz jest, jak sie ma troche, to rzeba miec wiecej Bozesz ty moj, dziadek nad grobem, zbudował i oddał synom mega markę...przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Nie chcę być ojcem 19.09.13, 15:31 Wiecie nie znamy detali - koles przez lata ukrywal majatek przed szedzkim fiskusem i ogolnie aporo bylo ze przekretas wiec ja tam nie uwazam ze swiety przez chciwe dzieci okradziony. Odpowiedz Link Zgłoś
lajente Re: Nie chcę być ojcem 19.09.13, 16:09 Obojętnie przed kim by nie ukrywał to on firmę stworzył i on zarobił te pieniądze. On - nie jego dzieci. Raczej nie sadzę, żeby dzieci przejęły majątek ojca by przekazać go fiskusowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Nie chcę być ojcem 19.09.13, 15:59 No ale chyba bez srodkow do zycia go nie zostawili i on tez taki calkiem czysty nie byl, wiec jakos mi go nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Nie chcę być ojcem 19.09.13, 16:12 To nie bądź ... zrób sobie smokey eyes i idź do klubu się pobawić Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Nie chcę być ojcem 19.09.13, 16:43 a moze sie zapijal na smierc? albo cpal? albo finasowal jakies obrzydliwstwo? etc etc? i pozbawienie go majatku bylo jedynym wyjsciem? nawet sie dluzej nie bede zastanawiac, bo na zasilku zapewne nie wyladowal. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Nie chcę być ojcem 19.09.13, 16:45 alkoholizm Kamprada od lat nie jest tajemnica..Niby pije za swoje, ale jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Nie chcę być ojcem 19.09.13, 17:30 moj ojciec tez pil za swoje, do stadium psychozy. za swoje pieniadze, za to za moje i swojego brata nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś