ekaczmarczyk 21.09.13, 13:44 m.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DPqaxe5o2Apo. Tragedia, a wy co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampire-freak Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 13:50 Piosenka super, bardzo mi się podoba. Teledysk mniej. Wśród moich uczniów hit. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 15:53 Dlaczego Kukiz, jak tam go nie ma? i dlaczego Wroc (czyli Wrocław jak się domyślam), jak to nie Wrocław, a Opole chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 18:42 To wolanie do Kukiza, by wrocil.. Czy moze ironizujesz, a ja nie zalapalam? Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 19:48 Chyba tak a ja w takim celu ten watek zalozylam tylko w smartfonie nie ma polskich liter Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 22:16 Nie, to ja nie załapałam Coś mi ten Wrocław się narzucił, raz bo tu mieszkam, a dwa że Kukiz ostatnio tu bywał, promował to swoje stowarzyszenie, czy jak tam. I jakoś tak poszło w tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 16:00 mi się Bałkanica podoba bardzo, tylko to nie ma już nic wspólnego z Kukizem (na szczęście, bo ostatnio ten pan mnie mocno denerwuje) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 16:41 uwazam ze piosenka jest super. jest pozytywna wpada w ucho i mozna sobie puscic na full w aucie oł jeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 17:43 Słyszałam to kiedyś w radio, myślałam z mamy w kraju nową gwiazdkę z pogranicza disco polo, nawet sie zastanawiałam czy to Iwan i delfin wrócił Nie przyszło mi do głowy, że to Piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 18:20 Kawalek fajny, wpadajacy w ucho. Teledysk mnie nie interesuje bo mam tego sluhac a nie ogladac. Oczywiscie szkoda, ze Kukiza nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 19:55 lubię ten kawałek. bardzo. a Kukiz, to niestety, no drażni mnie gość, coś mu się we łbie poprzestawiało... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 20:46 Kawałek znam z wakacyjnych podróży autem, często w radiu puszczali. I właśnie najlepsza jest do słuchania w drodze. Ale oczywiście nie wiedziałam, że to Piersi. A gdzie Kukiz? Obraził się na zespół, czy zespół na niego? Co sie wydarzyło??? Odpowiedz Link Zgłoś