Dodaj do ulubionych

Kukiz...Wroc

21.09.13, 13:44
m.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DPqaxe5o2Apo. Tragedia, a wy co myslicie?
Obserwuj wątek
    • vampire-freak Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 13:50
      Piosenka super, bardzo mi się podoba.
      Teledysk mniej.
      Wśród moich uczniów hit.
    • d.d.00 Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 14:37
      /daje rade,ale to są Piersi bez Kukiza.
      • anulka.p Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 15:53
        Dlaczego Kukiz, jak tam go nie ma? i dlaczego Wroc (czyli Wrocław jak się domyślam), jak to nie Wrocław, a Opole chyba?
        • dzoaann Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 18:42
          To wolanie do Kukiza, by wrocil..
          Czy moze ironizujesz, a ja nie zalapalam?
          • ekaczmarczyk Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 19:48
            Chyba tak wink a ja w takim celu ten watek zalozylam tylko w smartfonie nie ma polskich literuncertain
          • anulka.p Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 22:16
            Nie, to ja nie załapałamsmile
            Coś mi ten Wrocław się narzucił, raz bo tu mieszkam, a dwa że Kukiz ostatnio tu bywał, promował to swoje stowarzyszenie, czy jak tam. I jakoś tak poszło w tym kierunkusmile
    • fasol-inka Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 16:00
      mi się Bałkanica podoba bardzo, tylko to nie ma już nic wspólnego z Kukizem (na szczęście, bo ostatnio ten pan mnie mocno denerwuje)
    • wielkafuria Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 16:41
      uwazam ze piosenka jest super. jest pozytywna wpada w ucho i mozna sobie puscic na full w aucie tongue_out
      oł jeeeeee
    • pederastwa Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 17:43
      Słyszałam to kiedyś w radio, myślałam z mamy w kraju nową gwiazdkę z pogranicza disco polo, nawet sie zastanawiałam czy to Iwan i delfin wrócił wink Nie przyszło mi do głowy, że to Piersi.
    • jematkajakichmalo Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 18:20
      Kawalek fajny, wpadajacy w ucho. Teledysk mnie nie interesuje bo mam tego sluhac a nie ogladac.
      Oczywiscie szkoda, ze Kukiza nie ma...
    • solejrolia Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 19:55
      lubię ten kawałek. bardzo.
      a Kukiz, to niestety, no drażni mnie gość, coś mu się we łbie poprzestawiało...
    • ga-ti Re: Kukiz...Wroc 21.09.13, 20:46
      Kawałek znam z wakacyjnych podróży autem, często w radiu puszczali. I właśnie najlepsza jest do słuchania w drodze.
      Ale oczywiście nie wiedziałam, że to Piersi. A gdzie Kukiz? Obraził się na zespół, czy zespół na niego? Co sie wydarzyło???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka