semida
23.09.13, 22:56
Miałam takie strasznie brzydkie znamię na plecach-cieliste,pofałdowane ustrojstwo podskakujące mi na plecach nawet podczas biegania.Kilka lat ścierałałam się z usunięciem TEGO.
Kilka tyg.temu stwierdziłam że to już.Oczywiście musiałam zaczczepić się na żółtaczkę(tryb przyspieszony-3 szczepienia{każde 50zł.})
Dziś miałam zabieg.Fakt,miałam znieczulenie-bólu akurat się nie boję,ale jak mi krew po bokach zaczęła ściekać to myślałam że zemdleję.FUJ!
FUJ FUJ FUJ!!!
Teraz boli ale krwi nie widzę ani nie czuję.Najgorszy był moment kiedy czułam tę krew ściekającą...
P.S.Podczas ciąży i porodów byłam na to odczulona naturalnie.
P.S.2. za 20 dni mam przyjść po wynik badania Miałam takie strasznie brzydkie znamię na plecach-cieliste,pofałdowane ustrojstwo podskakujące mi na plecach nawet podczas biegania.Kilka lat ścierałałam się z usunięciem TEGO.
Kilka tyg.temu stwierdziłam że to już.Oczywiście musiałam zaczczepić się na żółtaczkę(tryb przyspieszony-3 szczepienia{każde 50zł.})
Dziś miałam zabieg.Fakt,miałam znieczulenie-bólu akurat się nie boję,ale jak mi krew po bokach zaczęła ściekać to myślałam że zemdleję.FUJ!
FUJ FUJ FUJ!!!
Teraz boli ale krwi nie widzę ani nie czuję.Najgorszy był moment kiedy czułam tę krew ściekającą...
P.S.Podczas ciąży i porodów byłam na to odczulona naturalnie.
P.S.2. za 20 dni mam przyjść po wynik badania histopatologicznego-ni ch...a.Wolę żyć.