Dodaj do ulubionych

Podoba wam się jakaś kreacja?

17.10.13, 10:45
www.plotek.pl/plotek/56,79592,14793030,Doda_bez_kolnierza__Herbus_z_ogromnym_dekoltem__promienna.html#BoxPlotekMT
Bo mi jakoś wszystko wydaje się czarne bądź szare, świecące i nijakie. Pani Domu niby ładnie, ale coś w jej policzkach jest intrygującego....Gdyby nie podpisali Dody pomyślałabym, że to jakiś jej sobowtór płci męskiej wink Poza tym połowy ludzi nie kojarzę, kim są panie Klimas?? Ktoś wie bez googlania?
Obserwuj wątek
    • lelija05 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 10:50
      Felicjańska ładnie wygląda, reszty nie chce mi się oglądać.
      Zazdroszczę im tego, że nie jest im zimno.
    • iwoniaw Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 10:55
      Te kreacje nie podobają mi się w ogóle, nie mówiąc już o tym, że nie są raczej dobrane pod kątem poprawienia urody osób je noszących (co mnie dziwi).
      Paulina Sykut za to wygląda bardzo ładnie i to skutecznie odwraca uwagę od takiej sobie kiecki, no ale do tego trzeba mieć warunki fizyczne, żeby sobie pozwalać. smile
      Koszmarny koszmar - Maryla Rodowicz.
      • mx3_sp Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:11
        Ilona piękna. Sylikony Herbuś odrzucają. Da się to w ogóle miętosić?
        • gaskama Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:41
          To Herbuś ma silikony??? Myślałam, że ona jest tancerką i taka wysportowana.
    • gaskama Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:35
      Cóż, nie znam 50% w tej galerii. Ale nie wiedzieć, kto to jest Joanna Klimas??? Ja piernicze. Musisz być bardzo młoda albo nie mieszkasz w Polsce.
      • niutaki gaskama 17.10.13, 15:04
        jestem stara i mieszkam w Polsce i tez nie wiem kto to Joanna Klimassmile
        • claudel6 Re: gaskama 17.10.13, 21:03
          to raczej nie powinnaś sie wypowiadać w tym wątku z oczywistych względów ;p
          • claudel6 Re: gaskama 17.10.13, 21:08
            ale na zdjęciach jest Natalia, nie Joanna, więc ja też nie wiem big_grin może córka
      • crises Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 20:44
        Idealnie półkuliste? Jak od miski?
    • marychna31 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:39
      Podoba mi się
      Paulina Krupińska (ale jej nie znam) i Ilona Felicjańska. reszta tak poprawnie...
      • opium74 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:44
        ???? to są zdjęcia z jednej imprezy????
        Panowie w jeansach a panie w cekinach i długich kieckach?
        Kreacje od zupełnie luzackich jak na piknik po wieczorowe jak na sylwestra. Ktos powinien powiedziec tym celebrytom od siedmiu boleści jaki strój obowiązuje na danej imprezie bo tak to ta mieszanka wygląda bardzo dziwnie.
        • kota_marcowa Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:53
          > Kreacje od zupełnie luzackich jak na piknik po wieczorowe jak na sylwestra. Kto
          > s powinien powiedziec tym celebrytom od siedmiu boleści jaki strój obowiązuje n
          > a danej imprezie bo tak to ta mieszanka wygląda bardzo dziwnie.

Zgadzam się z tym. Poza tym kreacje mi się nie podobają, no i chyba się starzeję, bo połowy osób nie znamwink
          Za to Rodowicz chyba przebiła wszystkich, nie dość, że kiecka wygląda jak bazarowa, to ona wygląda w niej jak baleronuncertain
    • gretchen184 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:45
      świetnie wygląda Felicjańska
      genialnie Joanna Klimas-zakochałam się big_grin uwielbiam taki styl i typ urody
      reszta bezpłciowa,fatalne włosy-jakby bały się być zbyt oryginalnymi i barwnymi, wszystkie na jedno kopyto
    • morgen_stern Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:46
      Felicjańska to jest laska i zawsze świetnie wygląda. Jeszcze kilka była całkiem fajnych, ale kompletnie nie kojarzę nazwisk.
      Natomiast nie mogę patrzeć na Maję Sablewską, ta jej wersja programu "jak wyglądać młodziej" jest beznadziejna, metamorfozy są beznadziejne, widziałam jeden program, gdzie z dziewczyny zrobiono drugą Sablewską właściwie. Ale najbardziej obrzydza mnie jej zachowanie w tym programie, no zabijcie mnie, ale ona się tam zachowuje jak obleśna lesba big_grin
      • anulka.p Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 16:27
        > Natomiast nie mogę patrzeć na Maję Sablewską, ta jej wersja programu "jak wyglą
        > dać młodziej" jest beznadziejna'

I tu się muszę zgodzić. Ten program jest straszny. Tania psychoanaliza i nieudane stylizacje, a fałszem to wszystko jedzie, że aż boli. A na tych fotkach tutaj widać, że jej twarz wygląda coraz dziwaczniej.
        A co do tematu to kilka pań wygląda zupełnie fajnie (te młode - Krupińska, Szczawinska), Felicjańska całkiem nieźle rzeczywiście.
        Najgorzej - niestety Rodowicz i facet Skrzyneckiej - okropny garnitur, za długie spodnie, koszmarny połysk.
      • claudel6 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 21:44
        program Sablewskiej to nieudolna prodróba Goka Wana, którego uwielbiam i którego podrobić się nie da. Sablewska sama potrzebuje makeover z tymi jej żałosnymi piórrami na głowie.
        • morgen_stern Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 22:14
          Ten program jest pewnie na licencji, bo bardzo dużo rzeczy się powtarza. Naprawdę, oglądałam wersję brytyjską, amerykańską, nowozelandzką i francuską, oczywiście k... nasza jest najgorsza i najbardziej sztuczna.
    • heca7 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:48
      Ni znam połowy wink Ale Felicjańska to chyba się na Oskary wybierała. A Halejcio miała najbardziej pogrubiającą kreację ze wszystkich. Skrzynecka powinna zmienić fryzjera.
      Co to za spodnie miała na sobie niejaka Drażba???
    • mnb0 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:57
      Czy fotografowali te panie w drodze do toalety? Bo wszystkie wygladaja, jakby im sie bardzo siku chcialo.
    • kota_marcowa Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:58
      A i dodam jeszcze, że pozytywnie mnie zaskoczyła Skrzynecka. Znana głównie z coraz to gorszych stylizacji, tu wygląda ok.
    • adwarp Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 11:59
      tak

Katarzyna Zielińska
      Paulina Krupińska
      Ilona Felicjańska
      Kamila Szczawińska
      Bogna Sworowska
    • vilez Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 12:08
      Nu więc tak: fajnie Sablewska (a;le ona z reguły fajnei wygląda, buty ma fajne- chcę takie), Rozenek- koszmar! Zielińska- nie najlepiej. Halejcio- łomatko, Joanna Klimas ma fajne buty, Skrzynecka&Łopuszański- hehehehe (ale ich lubię), Rodowicz- co ona ma z cyckami? stanika nie potrafi dobrać?, partnerka Olbrychskiego- ojezusie, co za kieca sad O, jale Drażba ma za to ciekawą kieckę.
      (dawno tyle nie klikałam)
      • stacie_o Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 12:15
        Na klikanie polecam dodatek eliminator slajdów
    • lilly_about Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 12:22
      Sablewska, Marika i płaszcz Rosati wyglądają koszmarnie. Brdzo ładnie wygląda za to Felicjańska i Sykut.
    • lafiorka2 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 12:25
      ja akurat uważam,że Herbusiowej we wszystkim pasuje.
      Co do Rozenek...to sama góra fajna...dół bleee,Młynarska ogólnie mnie drażni,więc i tak mi się nie podoba,
      Doda brzydko
      beznadziejna Sablewska,ta cała Marika...też nic ciekawgo,
      Zielińska fajnie...prawie jak zawszesmile
      Felicjańska fajnie,choć jej nie lubię,widać wreszcie sie ogarnęła.
      Halejcio fajna się robi...ładna dziewczyna z niej i fajnie się ubiera,Skrzynecka dosyć fajnie,ale nie cierpię baby,
      Ogólnie nie ma jakiejś super kreacji,ale to zrozumiałe,bo to tylko"urodziny" jakiejś tam gazety...

kto to jest ta Krupińska,albo Szczawińska???połowy z tych ludzi nie znam,nie kojarzę...
    • demonii.larua Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 12:43
      Mi się spodobała kieca Felicjańskiej, znaczy cała Felicjańska z urody mi się podoba. Herbusiowej kostium też niczego sobie - fajny dekolt do okrągłych piersi. Mrozowska chyba jako jedyna wyszła na tych fotach proporcjonalnie, fotograf albo stał na drabinie albo jest kompletnym amatorem, bo niemal wszystkie kobietki i panowie mają ogromne głowy big_grin kompletnie nie pasujące do korpusu big_grin Faceci wszyscy na jedno kopyto i ciuchy i fryzury big_grin
      Seniorka Klimas - fajnie. Rodowicz... osłodkijezusie big_grin
    • marghe_72 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 12:51
      I pomyśleć, że Sablewska uczy innych jak maja się ubierać (??!!)
    • 18lipcowa3 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 13:38
      nudno ,szaro, jesiennie - tak samo jest w sklepach teraz
      i błagam niech Pani Domu rzuci fajki bo już masakrycznie przepalona jest
    • pszczolaasia Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 13:52
      fajna jest taka mala szara takiej slicznej brunteki... naprawde slicznej - to zdaje sie jest nasza miss aktualna.
      klimas jest projektantką. ta starsza, muodsza to jest jej corka ale zabijcie mnie nie powiem z pamieci czym sie zajmuje.
      na widok Pani Rodowicz spadlam z krzesla.
      • pszczolaasia errata. 17.10.13, 13:53
        to "muodsza" bylo napisane ironicznie i specjalnie... zapomnialam sie na jakim forum piszetongue_out
    • gazeta_mi_placi Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 15:07
      Doda bardzo ładnie wyglądała do około 21 roku życia, potem zaczęła wyglądać jak podstarzała zniszczona życiem prostytutka, dałabym jej spokojnie z 35 lat.
      Herbuś bardzo ładne, ale jej kreacja mi się nie podoba, pod żakiet ubrałabym bluzkę lub top i inne spodnie, nie takie dziwacznie szerokie.
      Rozenek - wygląda na starszą przeciętnie wyglądającą Panią. Ile w końcu ona ma lat bo jedni mówią, że 34, a inni że 44?
      Młynarska - ubranie i wygląd (jak na jej wiek) 10/10.
      Sablewska - jak na pieniądze które ma i swój zawód wygląda bardzo przeciętnie, codziennie mijam wiele dziewczyn i kobiet o wiele lepiej wystylizowanych niż ona, a nie są zapewne tak zamożne jak ona.
      Sykut - fajna kiecka i to by było na tyle.
      Marika - przeciętnie i biust ma jak naleśniki więc może przydałby się biustonosz i inna sukienka?
      Zielińska - jest niziutka i taka długość sukienki to przy jej wzroście samobójstwo.
      Krupińska (kto to jest?) - śliczna i z klasą.
      Felicjańska - chyba przestała chlać - 10/10

Kolejną dziesiątkę omówię w drugim poście bo się nie zmieści.
      • gazeta_mi_placi Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 15:17
        Szczawińska (kto to jest) - zniszczone włosy, pierwsze co rzuciło się w oczy, kreacja mocno przeciętna.
        Wierzbicka (kto to jest) - dres.
        Popek - bez szału i bez zastrzeżeń.
        Gliwa - jak wyżej.
        Steczkowska - jak wyżej.
        Rosati - dziwię się że ma taką urodziwą córkę, może uroda po tatusiu.
        Halejcio - super, ale podobne sukienki chodziły na Allegro po 30 zł.
        Wendzikowska (kto to jest) - 10/10, super wygląda.
        Klimas - jak starsza Pani lesbijka lub Szczuka lub feministka albo ktoś w tym stylu.
        Klimas 2 (kim są te Panie)- przeciętna.
        Nizińska - ładna.
        Śródka (kim jest ta Pani) - przeciętnie mocno, widuję tak ubrane osoby na porannych zakupach.
        Skrzynecka - niezłe bary.
        Burzyńska - kreacja przeciętna.
        Drażba (kim jest ta Pani) - anoreksja plus piżama.
        Chincz (kim jest ta Pani) - ani ładna ona ani ładna kreacja ani buty.
        Kępka - szpetna, ubranie przeciętne, ciotkowate, uśmiech przygłupa.

• pcimcia.sadelko Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 20:15
        gazeta_mi_placi napisała:

> Doda bardzo ładnie wyglądała do około 21 roku życia, potem zaczęła wyglądać jak
        > podstarzała zniszczona życiem prostytutka
        Ha, ona właśnie wtedy wyglądała najgorzej, spalona solarą na skwarek z wielkimi złotymi "logami" guczich i innych gabbanów wink
        A Rozenek ma 44 a wygląda na 46 co najmniej
        Skrzynecka przy swoim gościu wygląda jak jego matka niestety
        Nie wiem co to za "celebryci", znam może co dziesiątą osobę
    • kota_marcowa Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 16:09
      Omatkokochanatongue_out W tamtym linku nie zauważyłam, maskara.

Maryla Rodowicz
      Gorset nie utrzymał jej piersi.
    • beliska Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 18:04
      Nie wiem nawet kto to jest ten/ta Party, a co dopiero cała plejada.
      Felicjańska mi się podoba i tylko ona. Płaszcz niejakiej Burzyńskiej-? również.
      Przy duecie Bohoboco zaśmiałam się głośno. Zabawnie wygladają panowie
      z torebkami papierowymi i w takich butachbig_grin
    • afro.ninja Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 18:46
      Przepiekna sukienka.
      www.plotek.pl/plotek/56,79592,14793030,Monika_Mrozowska,,35.html
      • kosheen4 Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 20:36
        afro.ninja napisała:

> Przepiekna sukienka.
        > www.plotek.pl/plotek/56,79592,14793030,Monika_Mrozowska,,35.html

ale buty tak średnio pasują
    • gagunia Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 19:25
      Nie chciało mi się całości oglądać, ale z kilkunastu pierwszych wg mnie niejaka Krupińska wygląda najlepiej.
      Młynarska na siłę robi się na młodszą niż jest. Jest zgrabna, wygląda bardzo dobrze, ale te przyciasne wdzianka w jej wieku podkreślają, ze ma więcej lat niż by chciała mieć.

• kkalipso Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 19:46
      Ujdzie
      17 Magda Steczkowska z inną torebką
      21 Anna Wendzikowska
      22 Joanna Klimas fajnie tylko nie wiem czy to co trzyma to torebeczka czy poduszeczka big_grin

• azomim Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 20:20
      Podoba mi się mama Klimas (wiem bez gogola że to projektantka modywink ).
      Fajnie wygląda M.Steczkowska. Ta kieckę mogłabym założyć.
      Felicjanska też ok faktycznie, ale chyba za bardzo wieczorowo wyszło.

O co chodzi z tymi za długimi szerokimi spodniami?? Nowa moda?
      • azomim Re: Podoba wam się jakaś kreacja? 17.10.13, 20:22
        Ale najbardziej podoba mi się jak wygląda Kamila Szczawińska.
        No może włosy inaczej bym uczesała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka