Dodaj do ulubionych

Staniki: z 75A do 65DD

19.10.13, 15:26

od prawie roku systematycznie wymieniam stare staniki 75A i kupuje te polecone przez brafitterke ; 65D.
jestem zachwycona- biust pieknie sie uklada w staniku, mam nagle ladny dekolt, bez skrepowania nosze obcisle obluzki, a biust wyglada na wiekszy mimo ze nie nosze stanikow typu push-up (a "zwykle" usztywniane).
mam tylko jedna watpliwosc-np na forum lobby cala czas pisza ze dobrze dobrane staniki moga nawet zmienic rzeczywisty ksztalt biustu..u mnie o tyle w staniku wszystko naprawde wyglada jak z zurnalawink o ile po zdjeciu stanika..jaki mialam biust taki mam.
nie zeby byl brzydki, jest ok, wiem tez ze od stanika nie urosnie , ale bez wsparcia wyglada jak wygladal czyli dosc niepozornie.
o co chodzi z tymi zmianami? czy to dotyczy tylko tych biustow zmasakrowanych dietami/karmieniem itp?
Obserwuj wątek
    • m_incubo Re: Staniki: z 75A do 65DD 19.10.13, 15:33
      Na to trzeba trochę poczekać. A można się i nie doczekać, różnie bywa.
      U mnie spektakularnych efektów nie było, tyle, że cycki mam teraz zdecydowanie bliżej siebie niż w czasach złych staników wink
    • gretchen184 Re: Staniki: z 75A do 65DD 19.10.13, 15:35
      bo to nie chodzi o to,że w ciągu roku będzie spektakularny efekt w postaci jędrnego i sterczącego biustu nastolatki.
      ja porządnie ostanikowałam się z 5 lat temu- z 80D na 70HH obecnie. teraz, z perspektywy czasu widzę ile zyskał mój duży,prawie 40-letni biust. o ile nie ma mowy o chodzeniu bez stanika o tyle naprawdę nie mam się czego wstydzić i bardzo poprawiła mi się kondycja i wygląd piersi.
    • lady-z-gaga Re: Staniki: z 75A do 65DD 19.10.13, 15:38
      jesli jestes młodą osobą, z małym biustem, nie "rozklapcianym" pod pachy z powodu złych stanikow, to co się miało zmienić? pracujesz teraz na swoją przyszłość wink czyli na to, aby biust długo zachował ładny kształt - to tez jest godny cel smile
      • mamusia1999 Re: Staniki: z 75A do 65DD 19.10.13, 18:31
        wlasnie, dopisze dla niedoczytanej autorki: w zbyt malych miseczkach brakuje miejsca na gruczol i on sie wyciska az pod pachy. ten biust wsadzony do odpowiedniej miseczki pozwala wrocic gruczolowi na nalezne mu miejsce.
        ale twoja miseczka byla odpowiednio duza dzieki zawyzonemu obwodowi i gruczol sie nie przemeiscil, wiec nie ma potrzeby wracac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka